Tag Archives: gambling slot

Pamaréntah Indonésia Dituduh Maok Jutaan pikeun Judi

Lukas Enembe

Gubernur Indonésia Lukas Enembe (gambar) dituduh misappropriating jutaan dollar pikeun judi pa casinos, kaasup Perth urang Mahkota. [Image: Shutterstock.com]

Gap dina angka

Hiji gubernur Indonésia geus subyek hiji panalungtikan embezzlement dumasar kana tuduhan anjeunna judi jeung dana pamaréntah dina Crown Resorts kasino di Australia.

Lukas Enembe, gubernur Papua, mimiti jadi headline taun 2021 sanggeus hiji informan anonim ngingetkeun Komisi Pemberantasan Korupsi Indonésia yén anjeunna nyalahgunakeun duit pamaréntah. Rinci hirup judi lavish na lajeng lalaunan datang ka lampu sakumaha beuki loba tuduhan jadi umum.

menggelapkan “ratusan juta dolar”

Sanajan Enembe earns gaji taunan $ 7.764, otoritas Indonésia ngaku geus ngalacak $ 36,2 juta deui ka gubernur saprak 2017. Dina total, dipercaya yén gubernur Papua embezzled “ratusan juta dollar”.

Sumber kabeungharan

Enembe ngagaduhan kasempetan pikeun ngadepkeun sora ngeunaan kajahatan anu mungkin tapi nolak ngalakukeunana. Komisi Pemberantasan Korupsi (KPK) geus dua kali nelepon manéhna, tapi dua kali manéhna nolak. Anu umurna 55 taun nyarios dina unggal waktos yén anjeunna dina kaayaan kaséhatan goréng sareng henteu tiasa ngantunkeun tempatna.

sanggup mampuh gaya hirup roller tinggi ngaliwatan tambang emas

Sanajan gagal muncul di publik, Enembe geus nyatakeun yén manéhna bisa ngabiayaan hiji gaya hirup upscale ngaliwatan tambang emas manéhna owns di Papua. Khususna, tambang Grasberg di Papua tengah mangrupikeun salah sahiji cadangan emas sareng tambaga panggedéna di dunya.

Tapi, Enembe henteu masihan dokumén naon waé ngeunaan kapamilikan tambang di Indonésia. Saterusna, kapala komunitas pertambangan Papua, Dolpinus Weya, nyebutkeun yén klaim Enembe téh palsu sarta ngan dijieun dina harepan “nutupan up[ing] kasus korupsi.”

Penyidik ​​​​sabalikna dituduh Enembe ngadamel jutaan ku cara nyandak artos tina rekening resmi pikeun otonomi propinsi. Aranjeunna yakin yén anjeunna diarahkeun duit kana sababaraha rekening, kaasup rekening barudak na urang, pikeun nyumputkeun panipuan.

kabiasaan judi Enembe urang

Penyidik ​​boga kasus metot ngalawan Enembe, jeung gun roko nyaeta footage ti Crown urang Perth kasino . Enembe bisa ditempo dina judi tape na flaunting kabeungharan na ku Mayar rupa perks.

judi haram di Indonesia dina Pasal 303 KUHP nagara urang – najan Enembe ieu bray dina video di Australia, dimana éta légal, masih raises patarosan naha inohong pamaréntah nyandak bagian dina kagiatan terlarang.

Laporan nunjukkeun yén gubernur Papua geus bray judi di tempat lian ti Perth. Majalah Tempo ngaku yén manajer bank méakkeun $ 50.000 chartering jet pribadi pikeun Enembe, nu lajeng flew ka jeung ti Brisbane salila opat poé.

Sanajan tuduhan dijieun ngalawan anjeunna, Enembe masih boga rojongan inti kuat. Numutkeun laporan média lokal, pengikutna parantos ngahalangan panto sareng jaga pikeun ngajagaan anjeunna tina lawan-lawanna.

Dina Senén, a pangacara ngalambangkeun Enembe nampik klaim anjeunna geus dipaké duit taxpayer pikeun suluh kabiasaan judi na. Anjeunna ogé nyarios yén klienna ngan ukur ngamimitian judi saatos gering pikeun nyababkeun “parobahan anu santai sareng nyegerkeun.”

#Pamaréntah #Indonésia #Dituduh #Maok #Jutaan #pikeun #Judi

Famous Online Gambling in Thailand

The biggest Asian online gambling is in Thailand. Internet can be found in all areas of the country, but many people enjoy gambling, but some activities are legal and illegal. Also great for the subconscious or illegal brain, especially in urban areas of Thailand. There are many great casinos around Bangkok and also on the shores of the Chao Phraya river. On the other hand, it is really profitable for the government because the betting system is provided for interested citizens.

Asia’s biggest online gambling

Many people enjoy gambling with online gambling. Some legal and illegal activities may be here. As we pass the time, of course we move to more places that can provide knowledge about tourism. One of the things that must be considered is the type of gambling or online gambling games. Your family must already know a lot about online gambling games and what it actually means to sell and play with online partners, but now I will discuss the types of the largest Asian online gambling games in Thailand, namely Judicium Poker (Poker) Sites, Slotting Sites (slot deposit pulsa tanpa potongan) and the Sakong site (Sakong).

Poker gambling site is a commonly used name for card betting games. In this poker game, you have several cards and have to bet with your opponents. Each player has two long keys and one card that is white and black. Finally after all the time, one of the players takes the largest long key from his hand and opens all the cards.

Thailand has a long history of gambling.

  • Thailand has a long history of gambling.
  • The gambling industry is one of the biggest in Thailand, with casinos and mahjong parlors spread throughout the country. There are many people who make their living by playing games or taking bets on other people’s games.
  • One reason for this is that there’s no legal age limit to play casino games; children as young as 10 can go into casinos and gamble legally! This makes it easy for parents who want their kids to learn how to play cards or dice quickly before they reach adulthood (and maybe even get them addicted).

Famous Online Gambling in Thailand

Many people enjoy gambling, but some activities are legal and illegal.

Gambling has been going on for a long time and is unavoidable. Legal and illegal gambling is one indication to see what will happen to gambling in Thailand. Online game owners often take advantage of the opportunity to earn deeper money after making them receive a promotional code or provide a bonus if they meet the requirements of your citizen’s choice via the following Bitcoin Wallet:

  1. If your national owner sends money into online gambling odds, then they will get a promotional code and sign up for the bonus.
  2. Make transactions in the Bitcoin Wallet (swallow) provided by the company before starting the game.

Also great for the subconscious or illegal brain, especially in urban areas of Thailand.

Thailand is a popular destination for gamblers. The country has a long history of gambling, and it’s not just because of the casinos. In fact, most people who go to Thailand come primarily to gamble—but they don’t just visit one or two casinos on their trip; they stay in town and play at several different establishments during their time there.

This makes it easy to find a good place to play games like poker or blackjack if you’re looking for something more than just the typical slot machine experience. And if you’re not interested in playing poker or blackjack? There are plenty of other options available as well!

There are many great casinos around Bangkok and also on the shores of the Chao Phraya river.

Bangkok is the capital and largest city of Thailand, as well as a major economic, cultural and political center. The Greater Bangkok metropolitan area is home to 7 million people. Bangkok’s natural features are largely influenced by its history: it was built on low-lying land surrounding two rivers (Sankhajivan River and Chao Phraya River). The city’s location has also made it vulnerable to flooding in times of heavy rain or high tides; this happened in 1767, 1857, 1883-84 (when most buildings were destroyed or damaged), 1893–94 (when many buildings collapsed through subsidence), 1927–28 (when several areas were submerged under water) and 2007–08 when the Don Muang Airport runway collapsed due to heavy rainfall

On the other hand, it is really profitable for the government as the betting system is provided for interested citizens. The government has a vested interest in promoting tourism, and this system is a step in the right direction. The government can use it to promote their culture, economy and even local culture by offering something more than just gambling.

Large sums of money have been used to support the gambling industry at town.

The government has invested a lot of money in the industry, and they are making a lot of money from it. They are spending millions of dollars on this game because they want it to be successful so that they can make even more money from other industries, including gambling and prostitution.

Jika Anda punya ide untuk menambah bisnis yang telah Anda punya, ataupun sekiranya Anda ingin memulai usaha baru. Jangan ragu-ragu dan lakukan berbagai upaya pemasaran online di Thailand. Seperti judi online terkenal yang Anda temui di internet ini. Dan selamat mencoba!

Kedutan judi larangan alatan Hacking Rusia

Logo bajak laut

Eksekutif Grup iGaming Phil Pearson parantos ngabagi kapercayaan yén larangan Twitch dina eusi judi parantos janten akibat tina serangan DDoS ku peretas Rusia dina situs crypto. [Image: Shutterstock.com]

Hiji narasi alternatif

Momen anu loba di dunya judi kedutan kungsi dreaded tungtungna anjog; Platform streaming parantos mutuskeun pikeun nyaram eusi kasino online anu teu diatur tina situs éta. Perusahaan milik Amazon ngadamel pengumuman awal minggu ieu, hartosna panyipta moal tiasa maén deui dina situs sapertos Stake sareng Roobet mimitian 18 Oktober.

Ieu momen badag pikeun komunitas judi kedutan, sarta loba geus blamed larangan dina runtuyan controversies ngalibetkeun sektor leuwih sababaraha taun katukang. Sanajan kitu, Phil Pearson, lulugu perwira operasi, sarta kapala jualan na bodas-labél bisnis di iGaming Grup, boga pamadegan béda.

hacker ngagunakeun disebarkeun panolakan serangan jasa

Pearson dibagikeun pintonan na salila sawala panel dina konferensi iGaming NEXT di Valletta, Malta Rebo. Cenah larangan éta hasil langsung tina “bajak laut internét” ti Rusia, leuwih husus – hacker ngagunakeun distributed denial of service attacks, atawa DDoS. Numutkeun ka eksekutif, Amazon parantos ngenalkeun ukuran pikeun ngahindarkeun serangan sorangan.

Pearson ngajelaskeun langkung seueur

Dipencet kanggo inpormasi lengkep ku moderator panel sareng diréktur Clear Concise Media Scott Longley, Pearson nambihan sababaraha detil. Saur anjeunna: “Saha waé anu aya hubunganana sareng industri crypto parantos diburu ku serangan DSoS ti Rusia salami tilu minggu katukang. Kabéh panyadia kaulinan utama on stake geus diserang. Sagalana geus turun. Situsna maot. ”

Anjeunna nyebatkeun yén “seuseueurna jalma percaya” Twitch parantos mutuskeun pikeun ngalarang situs-situs ieu kusabab Amazon kaancam serangan sorangan ngaliwatan hubungan sareng situs crypto. “Aranjeunna henteu hoyong jasa éta dileungitkeun sahingga aranjeunna leres-leres nyandak pendirian kusabab tindakan bajak laut internét.”

Klaim Pearson rada dicadangkeun ku kanyataan yén Twitch ngan saukur mutuskeun pikeun ngalarang situs judi crypto. Jumlah situs anu dilarang ayeuna kalebet Stake, Rollbit, Duelbits, sareng Roobet, tapi Twitch ngingetkeun yén daptar ieu tiasa diperpanjang “nalika urang maju.” Khususna, perusahaan terus ngijinkeun situs wéb anu difokuskeun kana tohan olahraga, olahraga fantasi, sareng poker.

Réaksi Internét

Aya dua sisi kana debat larangan Twitch. Sababaraha, kawas béntang Twitch Pokimane na Hasan Piker, sagemblengna balik larangan judi. Minggu ieu, aranjeunna janten pemicu pikeun hashtag #TwitchStopGambling saatos sasama streamer Sliker ngungkabkeun masalah kecanduan na. Jehad “Sliker” Mohammed ngaku nyokot $ 300.000 ti sasama streamers jeung fans eupan na judi .

Trainwreck nganggap larangan éta “teu konsisten”

Di sisi anu sanés, streamer Trainwreck anu sanés mendakan larangan éta “henteu konsisten” kusabab hubungan Amazon sareng industri tohan olahraga. Dina rant scathing on Twitter minggu ieu, anjeunna Drew perhatian ka Amazon urang $ 13bn deal jeung NFL, méré parusahaan hak ekslusif pikeun siaran Kemis Peuting Football. DraftKings nandatanganan deal multiyears sareng Amazon pikeun masihan kasempetan pikeun acara awal bulan ieu.

Trainwreck, ngaran nyata Tyler Niknam, cenah hayang Twitch fokus dina meunang leupas tina streamers anu “ngajual kanyataanana palsu” kalawan eusi judi maranéhna, tinimbang miceun komunitas sakabehna.

#Kedutan #judi #larangan #alatan #Hacking #Rusia

Staten Island ngalungkeun Hat dina ring keur kasino Lisensi

Staten Island Ferry

Présidén Staten Island borough ngadorong borough pikeun ménta salah sahiji tilu handap New York kasino lisénsi. [Image: Shutterstock.com]

Jieun pasualan

Kalawan tilu casinos datang ka kaayaan New York dina mangsa nu bakal datang, kompetisi pikeun maranéhanana pursuing lisénsi ieu panas nepi. Présidén Staten Island Borough Viyo Fossella nyorong borough New York City pikeun ménta salah sahiji lisensi. Salila konferensi pers Senén, Fossella tos hat wewengkon di ring, ceuk éta salah sahiji ti saeutik wewengkon di handap nu teu boga pilihan tohan live.

di situs proyék New York Wheel

Anjeunna yakin yén hiji Resort kasino bisa dianggo dina loka ngeunaan proyék New York kabayang, dimana Manhattan skyline di tukang. Anjeunna percaya yén pamandangan sareng fasilitas caket dieu langkung seueur di daérah sanés di nagara bagian New York. Manehna nanya operator kasino kabetot dina bagian tina New York kasino proyék pikeun pindah ka Staten Island pikeun katingal a.

Potensi situs dina pikiran

Fossella teu dibagikeun pikiran-Na jeung Komisi kaulinan State New York (NYSGC) atawa nu boga situs New York kabayang, New York City Ékonomi Development Corporation. Sanajan kitu, anjeunna ayeuna ngabagéakeun bubuka dialog jeung grup ieu.

Staten Island nyaéta pangkidulna lima borough New York City. Jalma bisa meunang ka Staten Island haratis ti Lower Manhattan dina Staten Island Ferry.

The New York Wheel ditunjuk minangka roda observasi pangluhurna di dunya, tapi proyék éta murag dina Oktober 2018 kusabab perkiraan biaya pikeun ngawangun struktur 630-suku naék tina sakitar $ 250 juta dugi ka ampir $ 1 milyar. Geus aya investasi kira-kira $ 200 juta nalika proyékna ditinggalkeun. Karya geus dijalankeun dina taun panganyarna pikeun berpotensi ngawangun kabayang leutik. Fossella teu ngalawan ngabogaan kabayang jeung kasino dina situs.

Seueur anu dipikaresep

Kalawan kaayaan néangan kanaékan sharing, pamaréntah masihan NYSGC lampu héjo pikeun ngaluarkeun nepi ka tilu handap lisénsi kasino New York. Aranjeunna bakal ngidinan casinos layanan pinuh, nawarkeun kaulinan tabel kawas, mesin slot, tohan olahraga ritel na poker . Harepan ayeuna nyaéta yén fasilitas judi anu aya di Queens sareng Yonkers bakal dilisensikeun. Genting urang Resorts Dunya saluran cai na MGM urang Kakaisaran Kota kasino ayeuna ukur nawiskeun mesin slot.

lisénsi bakal ngarugikeun ngeunaan $500 juta unggal

Aya loba spekulasi ngeunaan situs poténsial pikeun kasino a; usulan kalebet Times Square, New York Mets ‘Citi Field, sareng Hudson Yards. Loba operator kasino utama kabetot dina aub dina proyék kasino New York City, kaasup Bally urang, Las Vegas Sands, sarta Wynn Resorts. Lisensi masing-masing bakal ngarugikeun $ 500 juta.

Prosés aplikasi idin teu acan dimimitian, tapi aspék tangtu kriteria Panawaran dipikawanoh. Ngalamar kudu demonstrate sabaraha kualitas karya fasilitas kaulinan maranéhanana baris nyieun, boga jadwal ngembangkeun lumrah, sarta ngamaksimalkeun sharing pikeun kaayaan sarta locality.

#Staten #Island #ngalungkeun #Hat #dina #ring #keur #kasino #Lisensi

Filipina judi Crackdown pikeun nundung 40.000 Cina

Bandéra Filipina jeung Cina

operator judi kriminal-dipikiran sumebar di sakuliah Asia Tenggara geus nyokot hit di Filipina sanggeus pajabat dibolaykeun 175 online judi ngidinan, kalawan rencana pikeun nundung 40.000 pagawe Cina. [Image: Shutterstock.com]

Brutal jeung kriminal

Minggu anu sarua PBB warned tina kakejaman sarta criminality of casinos Cina-dioperasikeun di Asia Northeast urang Golden Triangle, Filipina geus dipindahkeun ka leupas sorangan tina ratusan operator judi lepas pantai (POGOs).

mimitina ngadéportasi kira-kira 3,000 pagawé Cina dina Oktober

Dina Senén, juru carios Filipina Departemen Kaadilan (DOJ) Jose Dominic Clavano DOJ ditutup 175 pausahaan judi online, kitu ogé mimitina deporting ngeunaan 3000 pagawe Cina dina Oktober. The DOJ boga tujuan pikeun repatriate 40.000 pagawe ka Cina dina ahir taun.

Clavano nyatakeun yén langkah pikeun nutup perusahaan sareng ngadéportasi pagawé asalna tina “laporan pembunuhan, nyulik sareng kajahatan sanés anu dilakukeun ku warga China ngalawan sasama warga China.”

Koméntar Clavano sumping dina pengarahan umum ‘Laging Handa’ Senén saatos Philippine Amusement and Gaming Corporation (PAGCOR) ngabatalkeun lisénsi 175 perusahaan POGO saatos disangka aya hubunganana sareng kajahatan anu aya hubunganana, kalebet rajapati, nyulik sareng prostitusi. Patugas nyatakeun yén korban sareng palaku kajahatan ieu biasana urang Cina.

Juru bicara DOJ nyarioskeun bukti pidéo ngeunaan kabiasaan ilegal POGO. Saur anjeunna: “Nalika anjeun ningali pidéo, naon anu dilakukeun ku warga Cina di dieu bahaya.”

Ancaman régional

Pausahaan judi ilegal anu sami anu dioperasikeun ku Cina di nagara-nagara Asia Tenggara anu caket sareng Filipina anu matak jilbab anu langkung poék di daérah éta.

Kalayan operasi ilegal mamingan rébuan korban ka Kamboja sareng Myanmar (Burma) ti nagara-nagara Asia Tenggara anu sanés kalebet Thailand, Malaysia, Taiwan, Indonesia, Vietnam sareng Filipina, anu terakhir parantos ngalih pikeun mastikeun yén kalolobaan kajahatan Sino-Cina tetep. . jalan eta.

Clavano nyatakeun yén DOJ hoyong ngajagi urang Filipina, sareng mastikeun yén aranjeunna moal janten korban kajahatan anu aya hubunganana sareng POGO.

peringatan PBB

Numutkeun kana béntang FilipinoSekretaris DOJ Jesus Crispin Remulla parantos pendak sareng Kedubes Cina pikeun ngagampangkeun deportasi “lemes” 40,000 pagawé.

warta datang sanggeus Sora Amérika dina Minggu nyarioskeun peringatan Kantor PBB ngeunaan Narkoba sareng Kajahatan ngeunaan:

ngaronjatkeun ancaman kriminal’ ti wewengkon Filipina Golden Triangle padeukeut.

Departemen PBB nyebutkeun yén “zona ékonomi husus régional” […] jeung casinos nu mindeng jangkar aranjeunna oge puseur dagang utama jeung laundering duit pikeun jaringan kajahatan.

#Filipina #judi #Crackdown #pikeun #nundung #Cina

Nebraska Nagara munggaran dilisensikeun kasino muka panto na

Potongan pita

Nebraska munggaran kaayaan-dilisensikeun kasino geus dibuka. [Image: Shutterstock.com]

Hiji dorongan badag pikeun wewengkon

A kasino dilisensikeun kaayaan geus dibuka pikeun bisnis di Nebraska pikeun kahiji kalina dina sajarah.

Langkung ti 100 urang ngajajar di luar properti

WarHorse kasino Lincoln dibuka panto na Saptu isuk sanggeus upacara pribadi ringkes dina 10am. Langkung ti 100 urang ngajajar di luar harta pikeun ngadagoan pambukaan. Ratusan langkung jalma sumping ka fasilitas sapopoe, pamustunganana nyababkeun kabutuhan tempat parkir anu seueur.

kasino mangrupa kolaborasi antara Nebraska Equestrian Kahadéan jeung papayung Association (NHBPA) jeung Winnebago Suku Nebraska. Lori Thomas, lulugu perwira operasi pikeun NHBPA, commented on bubuka. Anjeunna nganggap éta impian anu leres sareng negeskeun yén fasilitas éta bakal ngabantosan panghasilan sareng hiburan pikeun masarakat Nebraska.

Pajabat miharep éta kasino anyar ogé bakal nyadiakeun hiji dorongan loba-diperlukeun kana balap kuda di nagara, kalawan rencana pikeun ngaronjatkeun nyata jumlah poé balap dina pacuan kuda Lincoln dimana kasino ieu lokasina.

Ngan pikeun ayeuna

WarHorse kasino Lincoln mangrupakeun fasilitas judi samentara, korsi ngeunaan 850 jalma sarta ngandung ngeunaan 400 mesin slot.

hotél, aula acara sarta loba réstoran

A kasino permanén diperkirakeun mangrupa muka dina lokasi anu sarua dina ngeunaan 18 bulan. Dina waragad ngeunaan $ 200 juta, éta bakal Fitur 1.300 mesin kaulinan, kaulinan méja, buku olahraga, kitu ogé hotél, spasi acara, sarta loba réstoran.

pamekar ogé miharep hiji muka kasino WarHorse samentara di Omaha, Nebraska 2023. WarHorse ngarencanakeun méakkeun leuwih ti $ 300 juta pikeun ngembangkeun hiji kasino permanén di Horsemen urang Park di kota. operator kasino ogé rencanana ngalakukeun hal sarupa di Selatan Sioux Kota.

Lila datang

Lance Morgan of Ho-Chunk Inc., parusahaan induk tina WarHorse, nyebutkeun pentingna Nebraska kasino lisénsi. CEO sareng présidén perusahaan nyarios: “Kami parantos ngusahakeun éta mangtaun-taun, sareng ningali éta hasil, éta ampir nyata. Sapertos, abdi sesah percanten.”

Teu dugi Jumaah yén Nebraska Balap jeung Komisi kaulinan resmi ngaluarkeun lisénsi pikeun WarHorse kasino . Sora komisi éta unanimous.

Bubuka kasino asalna ampir dua taun sanggeus Nebraskan milih pikeun ngidinan casinos on genep dilisensikeun lagu balap kuda di nagara. RUU législatif salajengna ngan ukur nampi persetujuan ahir dina Méi 2022.

Sateuacan kasino nampi lampu héjo, Nebraska Racing and Gaming Commission kedah ningali poténsi dampak anu aya dina komunitas lokal, fasilitas judi sanés, sareng industri balap kuda. Salaku hasil tina lawang tina Lincoln kasino , Nebrascans euweuh kudu meuntas wates pikeun kalibet dina kasino judi .

#Nebraska #Nagara #munggaran #dilisensikeun #kasino #muka #panto

Masalah téhnologis ngabalukarkeun pembatalan turnamén PokerStars

Papan hiber nunjukkeun penerbangan dibatalkeun

pamaén PokerStars ditinggalkeun annoyed sanggeus kasusah teknis ngarah ka pembatalan turnamén dina Minggu. [Image: Shutterstock.com]

hit badag

kasusah teknis dina PokerStars ngarah ka pembatalan turnamén dina Minggu. Sababaraha acara parantos dijalankeun nalika PokerStars ngungkabkeun yén éta réngsé sadayana tindakan dinten éta.

salah sahiji Minggu pangsibukna tina platform poker online di 2022

Kajadian aktif mimitina kudu reureuh 90 menit saméméh colokan ditarik. Aya loba antisipasi pikeun Minggu loba turnamén, kalawan loba Dunya Online poker Championship (WCOOP) acara dijadwalkeun. Éta diatur janten salah sahiji platform poker online anu paling sibuk dina Minggu di 2022.

Sanaos panyabab pasti tina kasusah téknis masih henteu dipikanyaho umum, sababaraha pamaén parantos ngalaman seueur masalah, kalebet kacilakaan parangkat lunak. Aya seueur pamaén anu ageung, bahkan Duta PokerStars, anu dipangaruhan ku pembatalan éta. Henteu écés naha éta serangan éksternal atanapi sababaraha jinis gagal internal.

Métode santunan béda

Nalika ngumumkeun pembatalan massa, PokerStars dipasang tilu métode santunan béda dipaké gumantung kana status turnamén dina waktu terminasi. “Mulangkeun” pilihan mulih pamuter ka beuli aslina tur waragad turnamén.

pilihan sejen disebut “Roll maju (Taya Player di Duit)”Jeung lumangsung bari turnamén lumangsung, tapi teu acan ngahontal duit. Kabéh pamaén meunang fee Éntri maranéhna balik, bari satengah tina hadiah pool disebarkeun sarua diantara pamaén masih dina turnamén. Satengah séjén dibagi proporsional gumantung kana count chip pamuter urang ayeuna dina waktu pembatalan.

Pilihan santunan ahir disebut “Roll Forward (Pamaén dina Duit).” Kalawan metoda ieu, pamaén meunang ngabalikeun duit fee turnamén, pamaén anu masih hirup dina turnamén narima “hadiah minimum teu dileler dina waktu pembatalan”, jeung sesa hadiah kolam renang disebarkeun dumasar kana jumlah chip.

Pamuter teu senang

Aya geus euweuh komunikasi ku PokerStars ngeunaan rescheduling acara Minggu urang. Dina tonggong warta ngeunaan pembatalan turnamén, loba pamaén PokerStars nyandak ka Twitter pikeun curhat hanjelu maranéhna:

PokerStars sanés hiji-hijina platform poker online anu gaduh kasusah téknis anu ngaganggu acara-acara ageung sareng éta moal janten anu terakhir. Seueur platform utama parantos diserang serangan panolakan jasa (DDoS) anu disebarkeun salami mangtaun-taun anu maksa aranjeunna offline. Batur ngagaduhan kasusah internal anu nyababkeun pareum.


#Masalah #téhnologis #ngabalukarkeun #pembatalan #turnamén #PokerStars

Saham kasino Makau Soar sakumaha Cina Tour Grup mulih

Wangunan Pasir Cina

Dina tonggong warta yén Makau bakal ngabagéakeun deui grup wisata ti daratan Cina dina bulan Nopémber, biasa di casinos Wewengkon Administratif Husus geus soared, kaasup Sands Cina. [Image: Shutterstock.com]

Loba diperlukeun mulang

saham Sands Cina geus meunang 13% sanggeus CEO Makau Ho Iat Seng ngumumkeun grup wisata Cina daratan bisa balik deui ka hub judi dina bulan Nopémber. Dina sabtu minggu, lulugu eksekutif ngumumkeun yén Wewengkon Administratif Khusus (SAR) bakal ngaluncurkeun deui “skéma e-visa pikeun wisatawan daratan sareng ngijinkeun tur grup.”

MGM Cina jeung SJM Holdings biasa luncat 8% unggal

Sands Cina, cabangna Las Vegas Sands, nempo gain harga dibagikeun na pangluhurna diantara operator kasino Makau, sakabéh nu nempo tumuwuh mimiti Senén. Dumasarkeun kana Reuters, Saham Wynn Makau naek 7%, bari biasa MGM Cina jeung SJM Holdings ucul 8% unggal. Galaxy Entertainment, ningali saham na naek 10%.

Nalika Mekah judi ngabagéakeun grup wisata daratan Cina anu munggaran dina bulan Nopémber sakumaha anu direncanakeun, éta bakal nyirian pertama kalina dina tilu taun yén grup anu lumayan bakal nganjang ka Makau salaku hasil tina pandémik COVID-19.

Balik deui ka normal?

Sakumaha dilaporkeun Reuters, analis JP Morgan Hong Kong DS Kim outlined merits tina pengumuman anyar. Anjeunna ngadawuh: “The resumption of e-visa sarta wisata grup kedah ngurangan gesekan pikeun iinditan ka Makau, kitu ogé sinyal ka loba jalma yén éta téh OK didatangan”. Tungtungna, Kim ngungkabkeun rasa lega, nambahan: “Ahirna urang ngarasa urang tiasa nyarioskeun deui ka normal.”

Nalika perjalanan antara daratan sareng Makau parantos lumangsung salami dua taun ka pengker, para maen judi Cina ayeuna henteu tiasa nampi layanan e-visa anu aranjeunna dianggo sateuacan pandémik pikeun ngadamel pesenan grup instan. Pangunjung Cina ayeuna kedah mesen janjian visa, anu sateuacanna prosés persetujuan saminggu.

Dumasarkeun kana Reuters, Makau moal ngidinan grup ti unggal wewengkon Cina sakaligus. Sabalikna, pejabat bakal dikelompokeun sacara bertahap tina sababaraha propinsi. Fase kahiji bakal ningali grup anu diidinan ti Guangdong, Shanghai, Zhejiang, Jiangsu, sareng Fujian. Propinsi ieu ngagambarkeun ampir 60% kunjungan darat ka SAR dina 2019.

Natal datang mimiti

pendekatan uncompromising Cina pikeun COVID-19 geus ngabalukarkeun ngarugikeun serius ka industri kasino Makau urang, utamana salaku nu maen judi daratan jawab ngeunaan 90% tina total panghasilan kasino yurisdiksi urang.

Sanajan kitu, sababaraha analis yakin pengumuman Sabtu urang ti CEO Makau sumping saméméhna ti ekspektasi. Aranjeunna ngan ukur ngarepkeun uih deui e-visa sareng perjalanan grup dina awal 2023, numutkeun Reuters.

Pikeun Sands jeung sasama operator kasino Makau-kaasup Wynn anu kahiji contemporaries na panawaran pikeun lisénsi kasino Makau anyar dina bulan Séptember-Natal sigana geus anjog mimiti.

#Saham #kasino #Makau #Soar #sakumaha #Cina #Tour #Grup #mulih

Palatih Ténis Dilarang pikeun Hirup kusabab Perbaikan Pertandingan

Bola ténis sareng rakét

Saurang palatih ténis nampi larangan hirup tina olahraga saatos ngalakukeun jumlah pelanggaran nyinggung pertandingan. [Image: Shutterstock.com]

Daptar panjang nyinggung

Hiji palatih ténis ti Chili geus dibikeun larangan hirup tina olahraga sanggeus anjeunna kapanggih kaliru tina jumlah catetan nyinggung pertandingan-ngaropéa. Dina total, Sebastián Rivera kapanggih kaliru tina 64 ngalanggar, paling kapanggih ku Badan Integritas Ténis Internasional (ITIA) jeung urut Unit Integritas Tenis (TIU) pikeun hiji jalma.

gagal kalibet bermakna kalayan prosés disiplin”

Kalayan larangan saumur hirup, Rivera henteu tiasa deui ngiringan atanapi ngahadiran acara ténis anu diidinan ku badan pamaréntahan ténis resmi. Ieu lumaku pikeun duanana maén sarta ngalatih. Anjeunna ogé kedah mayar denda $ 250,000. Patugas Hearings Anti Korupsi Jane Mulcahy QC ceuk Rivera kapanggih geus “gagal kalibet meaningfully jeung prosés disiplin”.

Sababaraha palanggaran

Aya opat daérah utama Program Tenis Anti Korupsi (TACP) ti 2017 sareng 2018 katutupan ku pelanggaran éta. aturan ieu umumna nyaram pihak mana wae nu kalibet dina acara ténis tinangtu tohan on hasilna sagala cara.

Salaku pamaén, Rivera rengking saluhureun #705 di dunya sateuacan janten pelatih.

ITIA teu nyadiakeun specifics, tapi ngan Citer porsi tina TACP nu Rivera dilanggar. Ieu kaasup soliciting atawa facilitating batur dina tohan dina hasil pertandingan, ngahaja mangaruhan hasil pertandingan, nyogok batur mun maledog pertandingan, atawa narima nyogok pikeun maksa batur ngalungkeun pertandingan.

Masalah serius

Match-fixing dina ténis masalah anu utamana mangaruhan rungs handap sirkuit profésional. Pamaén sering bajoang pikeun ngahasilkeun artos sareng tiasa janten target pikeun jalma anu hoyong ningkatkeun kaulinan. Aya seueur conto fixing pertandingan dina ténis dina taun-taun ayeuna, nyorot masalah anu aya.

ITIA diadegkeun dina 2021 salaku badan mandiri pikeun nyobian ngajaga sareng ningkatkeun integritas kaulinan di sakumna dunya. Larangan panjang parantos dipasihkeun ka sababaraha pamaén sareng pelatih akhir-akhir ieu. Salah sahiji palaku anu pang menonjol nyaéta palatih Walanda anu kasohor Max Wenders, anu nampi larangan 12 taun dina bulan Juli saatos ngaku kaliru kana sagala rupa pelanggaran pikeun ngatur pertandingan.

#Palatih #Ténis #Dilarang #pikeun #Hirup #kusabab #Perbaikan #Pertandingan

BetMGM Ngajadikeun Vanessa Hudgens Duta Brand Anyar

Vanessa Hudgens

BetMGM geus stepped up daptar selebritis brand ambassadors sanggeus announcing deal kalayan urut béntang High School Musical Vanessa Hudgens. [Image: Shutterstock.com]

deal selebritis

Aktris Vanessa Hudgens, anu janten nami rumah tangga maén Gabriella Montez di High School Musical (HSM), parantos nandatanganan perjanjian duta besar selebriti sareng BetMGM.

kampanye iklan jeung promosi pamasaran

Dina siaran warta Kemis ceuk BetMGM yén béntang 33 taun heubeul bakal muncul dina kampanye iklan upcoming sarta promosi pamasaran pikeun platform iGaming raksasa tohan sarta kasino. Aktris, produser, panyanyi sareng pangusaha ogé bakal maénkeun peran dina nyayogikeun kontén média sosial pikeun rupa-rupa platform online BetMGM.

BetMGM Kasino nyandak ka Twitter dina Kemis kalayan gambar Hudgens promosi merek:

Kusabab peranna dina HSM, Hudgens parantos muncul dina sababaraha film kalebet Bad Boys for Life sareng Spring Breakers. Daya tarik pamasaran Hudgens kalebet pangaruh média sosialna, kalayan aktris anu gaduh langkung ti 47 juta pengikut dina Instagram.

Banding massa

Commenting dina siaran pers Kemis urang, lulugu perwira sharing BetMGM Matt Prevost disorot banding média massa Hudgens ‘. Prevost ceuk parusahaan na kasampak maju ka gawé bareng béntang arah tujuan BetMGM urang “ngahontal audiences anyar dina cara unik tur ngalakonan”.

Prevost dianggap Hudgens “incredibly berbakat” sarta dikonfirmasi yén “anjeunna bakal instrumental dina évolusi terus BetMGM urang salaku parusahaan hiburan.”

Dina gabung dina daptar duta brand BetMGM, Hudgens manggihan dirina diantara beuki loba béntang pilem sarta olahraga. Ieu kalebet NBA Hall of Famer Kevin Garnett, tilas pamaén NFL Chris Johnson, sareng aktor anu kasohor Jamie Foxx.

Pelepasan ieu ogé nyatakeun kareueus BetMGM kana sumber kaulinan anu tanggung jawab, khususna GameSense. GameSense ngamungkinkeun bettors aksés langsung kana alat kaulinan anu tanggung jawab via platform mobile sareng desktop BetMGM.

Séptémber pikeun nginget

September geus jadi jauh kabukti hiji bulan maker warta utama pikeun BetMGM.

Marengan Arizona Cardinals, BetMGM hirup kalawan sportsbook munggaran di hiji stadion NFL on September 11. Sportsbook langsung nambihan tawaran online BetMGM di nagara éta, diluncurkeun dina Séptémber 2021.

BetMGM bakal janten pasangan tohan ekslusif Chiefs

BetMGM miheulaan ieu kalawan deal multi-taun jeung Kansas City Chiefs dina dinten anu sami pasar tohan olahraga Kansas dibuka. Perjangjian hartina BetMGM bakal ngawula ka salaku pasangan tohan ekslusif Chiefs ‘sarta bakal ningali logo operator urang nyokot puseur panggung di GEHA Field di Stadion Arrowhead.

Tungtungna, saméméhna minggu ieu, BetMGM wangsit yén éta téh sponsor tohan anyar Néglasari Minggu Peuting Football, ngagantikeun PointsBet.

#BetMGM #Ngajadikeun #Vanessa #Hudgens #Duta #Brand #Anyar