Tag Archives: Gamblers

Lawsuits Suing MGM Dupi ‘Robbing’ Gamblers ‘Robah

Jalma anu nempatkeun duit kana mesin slot

The gugatan Peta kelas Filed di Mississippi alleges yén MGM Resorts International geus éféktif “rampok” gamblers na robah. [image: Shutterstock.com]

Panghasilan badag

A gugatan Peta kelas anyar Filed ngalawan MGM Resorts International ngaklaim yén raksasa kasino geus dipaling robah ti nasabah na di sagala rupa sipat AS na.

dasarna ngarampok para nasabah sababaraha sen dina hiji waktos, dina jutaan transaksi “

The filing di Pangadilan District AS pikeun Kacamatan Kidul Mississippi alleges yén parusahaan kasino geus sababaraha kali breached kontrak na jeung konsumén ku teu pinuh mayar tikét tunai. Hasilna, MGM “dasarna ngarampok para nasabahna sababaraha sen dina hiji waktos, dina jutaan transaksi,” gugatan negeskeun.

Nyicingan New Orleans Leane Scherer, nu ngagugat kalungguhan di gugatan, ngaklaim yén kasino kasebut éféktif taxing gamblers ku teu adequately ngajelaskeun sistem pembayaran tunai. Numutkeun Scherer, MGM geus gagal nyadiakeun informasi mangpaat cukup sabudeureun kios instructing pamaén cara tukeur tikét pikeun kas.

Cash pikeun tiket

Scherer boga tujuan pikeun ngawakilan grup nasional jalma anu geus leungit robah maranéhanana dina sipat MGM ngaliwatan sistem voucher game cash-out saprak 19 September 2012.

Casinos nyobian ngurangan jumlah transaksi patali touch

Masalah éta disangka mimiti muncul di tengah pandémik COVID-19. Kasino milarian ngirangan jumlah transaksi anu aya hubunganana ku cara nyayogikeun tikét pikeun jumlah anu kirang ti $ 1.

Salaku per sistem ieu, lamun ngéléhkeun $ 3,48 maén mesin slot, anjeun tiasa nampi tilu $ 1 tagihan ti kios otomatis tur $ 0,48 patut tikét. Pikeun nebus tikét saharga $0,48, anjeun kedah ngantri di kandang kasir. Seueur casinos nganggo pendekatan anu sami tapi disangka gaduh petunjuk anu langkung jelas ngeunaan cara tukeur tiket kas.

béakna 30 poé

Salaku dilaporkeun ku 8warta ayeuna, gugatan ngaklaim MGM casinos nyieun loba duit tina sistem tunai-kaluar ayeuna. Loba gamblers nahan kana tiket na teu sadar yen aranjeunna kadaluarsa sanggeus 30 poé, kaayaan outlined dina print rupa.

Numutkeun hukum kaayaan Nevada, tiket kasino bakal salawasna kadaluarsa sanggeus 180 poé. nagara lajeng meunang 75% tina nilai tikét, kalawan sesa duit bade kasino di. Nembe Las Vegas Review-Journal laporan nyatakeun yén nagara éta nampi langkung ti $ 16.5 juta dina fiskal 2022 ngalangkungan tikét anu teu diklaim.

Scherer milarian ganti rugi ngaliwatan gugatan tindakan kelas. Aksi hukum daptar sipat MGM ti sakuliah AS, kaasup di Nevada, New York, Mississippi, sarta Michigan.

#Lawsuits #Suing #MGM #Dupi #Robbing #Gamblers #Robah

Las Vegas Gamblers Bisa Langsung Bersantai di Kamar Ganja

tutuwuhan ganja

Las Vegas bersiap-siap pikeun muka ruang tunggu ganja saatos pamilihan dewan anyar. [Image: Shutterstock.com]

Skip sora

The ganja lounge datang ka kota Las Vegas pas.

sora Déwan Kota Rebo swayed 5-1 dina ni’mat ruang tunggu, kalawan councilor Victoria Seaman nangtung salaku hiji-hijina ngalawan. Kota ieu sacara otomatis milih dina prosés lisénsi ku gagal ngabales surat ti Déwan Pematuhan Marijuana Nevada awal bulan ieu, tapi masih gaduh kasempetan pikeun mundur ku sora Rebo.

jualan alkohol bakal ngalarang

Unincorporated Clark County sarta Las Vegas bakal ngabogaan hak pikeun host lounge, sanajan diobral alkohol bakal dilarang. Pangunjung bakal tiasa ngaroko ganja sacara sah di luar bumi, salami aranjeunna tetep dina harta éta.

Aturan pikeun ruang tunggu ganja

Gosip ngeunaan ruang tunggu ganja anu datang ka Nevada parantos ngagulung salami sababaraha bulan. Pamilih nagara ngalégalkeun panggunaan ganja pikeun rekreasi di 2016, tapi diperkirakeun 40 juta wisatawan taunan teu kalebet sareng dipaksa ngaroko sacara ilegal di kamar hotél, garasi parkir, atanapi ngan saukur di jalan.

Hasilna, ngalanggar parantos naék salami mangtaun-taun, khususna nalika usaha-usaha teras ngawangun deui pangkalan palanggan saatos pandémik. Councilwoman Seaman nyebutkeun manehna prefers sistem trial-jeung-kasalahan leuwih langsung masihan lounges kamampuhan pikeun nyetél warung.

Nyarios pikeun konstituénna, Seaman ogé nyarios yén anjeunna langkung resep ningali lounges di daérah komersil langkung seueur tibatan padumukan.

lolobana idin bakal disebarkeun ka 17 apoték kota

Lisensi kaayaan teu dijamin pikeun ngalamar wae, najan dianggap paling lisensi bakal disebarkeun ka 17 apoték kota kalawan napel na kamar ngantosan caket dieu.

Dua puluh lisénsi ogé bakal dipasihkeun ka pelamar mandiri, sareng satengahna bakal dipasihan ka “pelamar kaadilan sosial” anu dipangaruhan négatip ku undang-undang ganja sateuacan ngabalikeun 2016.

Salila lisénsi nagara, pelamar bakal milih yurisdiksi dimana aranjeunna hoyong beroperasi. Saatos ngalakukeun kitu, lisénsi kota bakal dimimitian.

Las Vegas ekspektasi bisnis pas

Ngalamar parantos tiasa ngalangkungan sababaraha target tina daptar tempat badarat. Pangacara Kota Bryan Scott ngawartoskeun dewan anu North Las Vegas, Henderson, Batu gede Kota tur Mesquite geus opted kaluar.

Seueur pamekaran anu bakal datang bakal ngandelkeun Tempat Pamakéan Sosial 2019, anu netepkeun aturan pikeun rohangan konsumsi. Leuwih ti éta, paling kota bakal defenseless ngalawan 2021 kaputusan pikeun legalize lounges.

Jandéla aplikasi sapuluh poé dibuka dina Oktober-Clark County rushing pikeun finalize peraturan lisénsi na.

optimistis sababaraha lounges bakal muka saméméh ahir taun

Las Vegas ngaharepkeun muka jandela aplikasi na di 2023. Samentara éta, Komisaris keletik Segerblom optimistis sababaraha lounges bakal muka bisnis saméméh ahir taun.

Anggota dewan Olivia Diaz ogé gumbira ngeunaan kasempetan bisnis anu tiasa sumping tina nambihan daérah bisnis anu sanés kana tawaran Vegas.

“Kuring pikir penting pikeun kota mertimbangkeun kasempetan bisnis anu bakal dibawa ku lounges konsumsi, kitu ogé sababaraha masalah anu sering urang kadenge ayeuna kusabab kami henteu nawiskeun tempat pikeun jalma-jalma anu leres-leres ngonsumsi nalika aranjeunna mésér, Diaz ngawartoskeun Las Vegas Review-Jurnal sanggeus sora Rebo. “Kami masih gaduh sababaraha cara sareng sababaraha padamelan anu kedah dilakukeun.”

#Las #Vegas #Gamblers #Bisa #Langsung #Bersantai #Kamar #Ganja

Sydney Béntang Dipénta Mayar ditumpurkeun Gamblers AU $ 285.000

Sydney Star

Hiji hakim geus maréntahkeun The Star di Sydney mayar gamblers cacad pikeun 2019 jackpot kutang. [Image: Shutterstock.com]

Babaturan pencét jackpot nu

New South Wales (NSW) Pangadilan District geus maréntahkeun The Star kasino di Sydney bayar a nu maen judi ditumpurkeun AU $ 285.000 (urang $ 195.910) sanggeus babaturan meunang jackpot ku anjeunna.

Kaputusan Jumaah ogé nyatakeun yén The Star kedah mayar David Joe tambahan AU $ 35,000 (US $ 24,059) kanggo bunga, ditambah biaya hukum.

nanya ka sobatna Lois Lie pikeun mantuan beroperasi mesin slot The Star

Kameunangan jackpot kontroversial sumping 25. Oktober 2019. Joe, anu boga kasakit motor neuron, ditanya sobat na Lois Lie pikeun mantuan beroperasi mesin slot The Star, katelah pokies di Australia.

Dina arah Joe, Lie pencét jackpot badag. The Star, kumaha oge, moal mayar kaluar AU $ 285.000 (AS $ 195.910), Citing urutan pangaluaran kasino sukarela Lie urang nu teu masihan anjeunna hak meunang. Dumasarkeun kana Pengacara, Joe teu nyaho The Star geus ngalarang sobat na, bari Lie disangka nyangka pesenan geus réngsé sanggeus kasino di dieureunkeun ngalarang anjeunna asup.

Turutan duit

Hakim Robert Montgomery manggihan yén bari lalaki sanggup-bodied ieu dipake dina mesin kaulinan, éta sobat ditumpurkeun na anu nyandak kana resiko ékonomi ngagunakeun kartu kaanggotaan VIP na pikeun ngabiayaan kaulinan.

“Sadaya patok ékonomi anu staked salila operasi mesin kaulinan ku Bapak Lie, bari [Joe’s] Kartu diselapkeun sareng anjeunna melong sareng ngintip ka Pak Lie, naha— [Joe’s] duit,” ceuk Hakim Montgomery.

ngajadikeun anjeunna leungit kamampuhan pikeun ngoperasikeun mesin sorangan keur pelesir “.

hakim ogé nyatet konteks meunangna jackpot, panyorot yén pasangan geus maén mesin “pikeun sababaraha jam.” Montgomery ceuk Joe urang “cacad kacida signifikan, jelas dicabut anjeunna tina kamampuhan pikeun beroperasi mesin sorangan keur pelesir”.

Tungtungna, hakim maréntah yén The Star teu bisa deui nahan duit tunai ti Joe.

Eleh hiji meunang hiji

Ngan bulan panungtungan, The Star Sydney dihindari a judi dilarang usaha pikeun meunang deui AU $ 950.000 ($ 644.437) leungit dina hiji sési.

Tanggal 25 Juli, Kaadilan Mitra Joanne Harrison ngalungkeun gugatan ahli terapi kageulisan Kim Nguyen ngalawan The Star di luar pengadilan, tambah Nguyen ogé kedah mayar biaya hukum kasino.

#Sydney #Béntang #Dipénta #Mayar #ditumpurkeun #Gamblers