Tag Archives: Foxwoods

Foxwoods Resort kasino nembongkeun $ 85M Project renovasi

Foxwoods Resort kasino di jero

Foxwoods Resort kasino investasi $ 85 juta dina proyék renovasi anyar anu bakal nambahan 50.000 méter pasagi spasi kaulinan. [Image: Shutterstock.com]

rencana badag

Foxwoods Resort kasino di Connecticut embarked on anyar $ 85 juta proyék renovasi, nyirian ékspansi kaulinan utama kahijina saprak 2008.

Anyar 50.000 méter pasagi patut spasi kaulinan

kasino di ngumumkeun rencana na dina siaran pers Rebo. Numutkeun pengumuman éta, proyék multimillion-dollar bakal kaasup tambahan kamar kaulinan anyar 50.000-kuadrat ku 2023, kitu ogé réstoran chef selebritis urang.

Foxwoods bakal ngamekarkeun kamar kaulinan anyar na di Grand Ballroom, lokasina di wewengkon Grand Pequot fasilitas. Jumlah spésifik tabel sarta slot kaulinan anu bakal diulas dina spasi anyar ayeuna unconfirmed.

Nambahan pangalaman

Réstoran Foxwoods anyar 13,000-suku bakal mawa nami “koki selebritis iconic.” kasino bakal nembongkeun nami kang Oki engké di 2022. Ieu ogé bakal ngawengku hiji “mewah wates luhur liang aréa”. Pangwangunan bakal ngamimitian dina bulan Nopémber, upami sadayana saluyu sareng rencana.

Foxwoods Resort kasino celebrates ulang 30th na dina bulan Pebruari. Ieu sakali dipikawanoh salaku kasino pangbadagna di dunya tapi geus saprak geus surpassed ku Venetian Makau.

Commenting on proyék renovasi, Foxwoods Resort kasino lulugu eksekutif jeung Presiden Jason Guyot ngécéskeun yén kasino boga tujuan pikeun narik sémah kalayan ékspansi. Anjeunna nambahan yén tim Foxwoods “terus ngartikeun ulang naon hartina pamimpin di silaturahmi, kaulinan jeung hiburan, sarta teu bisa antosan a make visi ieu kanyataanana”.

Anyar jeung ningkat

Ieu panganyarna dina runtuyan proyék renovasi di Foxwoods ngumumkeun taun ieu.

$ 300 juta taman cai jero rohangan

Dina Juli, kasino dibuka aula bingo-patok luhur anyar nu hargana $ 7 jutaan. Éta ogé gaduh rencana pikeun ngawangun Resort taman cai jero ruangan $ 300 juta caket dieu. Sababaraha rencana séjén dina karya kaasup muka sababaraha réstoran séjén, toko memorabilia olahraga, sarta lounge pamuter VIP anyar.

Kiwari, Foxwoods boga kira 300.000 méter pasagi spasi kaulinan, ngandung 250 méja kaulinan sarta 3.000 mesin slot. Harta ieu ogé ngagaduhan buku olahraga ritel DraftKings ti saprak Nopémber 2021.

#Foxwoods #Resort #kasino #nembongkeun #85M #Project #renovasi