Tag Archives: Football

BetMGM ngaranna Anyar Néglasari Minggu Peuting Football Sponsor

Minggu Peuting Football logo dina telepon

BetMGM geus nyokot alih peran PointsBet urang salaku sponsor tohan tina Néglasari Minggu Peuting Football. [Image: Shutterstock.com]

Ngambil alih

BetMGM nyaéta sponsor tohan Minggu Peuting Football anyar Néglasari, ngagantikeun PointsBet. Ulama parusahaan dimimitian ku acara pre-cocok pikeun kaulinan Minggu peuting panungtungan antara Green Bay Packers jeung Chicago Bears.

sponsor pikeun sésana musim

Alesan pikeun parobahan éta PointsBet geus mutuskeun teu renew susunan na salaku resmi NFL olahraga tohan pasangan. Hasilna, teu bisa tetep di tempat salaku sponsor sinyalna bal primetime on NBC Sports. BetMGM teh sponsor pikeun sésana musim, jeung operator tohan disetel ka ngaleupaskeun leuwih rinci dina susunan anyar dina mangsa nu bakal datang.

Robah pendekatan

Kaputusan PointsBet pikeun mundur tina sponsor NFL asalna salaku bagian tina parobihan dina strategi pemasaran na di pasar AS. Salila panggero earnings quarterly dina bulan Agustus, executives parusahaan ngajelaskeun yén belanja pamasaran NBC PointsBet urang bakal leuwih difokuskeun kana layanan streaming NBC Peacock sarta sagala rupa jaringan olahraga régional na.

NBC nandatanganan perjanjian lima taun sareng PointsBet di 2020 dimana raksasa televisi nyandak 5% saham dina perusahaan tohan.

PointsBet parantos ngamimitian pendekatan pamasaran anu sanés. Ieu meluncurkan e-newsletter anyar dina awal Séptémber disebut Hustle, nyadiakeun eusi patali olahraga tohan tilu kali per minggu. Rencanana nyaéta pamustunganana ningkatkeun frékuénsi e-newsletter ka lima kali saminggu.

PointsBet ogé nyetél studio digital pikeun ngahasilkeun podcast sareng jinis acara anu sanés. Salah sahiji acara dina pipa nyaéta Garis lempeng, Jeung urut gelandang NFL Ryan Daun porsi salaku host utama. Bakal ningali warta bal panganyarna na tohan tren.

Waktos sibuk taun

Usum NFL biasana salah sahiji kali pangsibukna dina taun pikeun sportsbooks, kalawan loba di antarana méakkeun pakaya dina pamasaran pikeun nyobaan nambahan paparan maranéhna. Ngan minggu kamari, diumumkeun yén DraftKings ngagabung salaku sponsor tohan anyar Kemis Peuting Football.

PointsBet ayeuna gaduh sportsbooks di belasan nagara bagian, kalebet pasar konci sapertos New York, New Jersey, sareng Pennsylvania. Aya jaringan Néglasari Olahraga régional di seueur nagara bagian dimana PointsBet beroperasi.

BetMGM ogé boga hubungan kuat ka NFL. Salian mangrupa pasangan tohan resmi sababaraha tim, eta nembe dibuka sportsbook ritel munggaran dina stadion NFL, launching eta di Arizona Cardinals State Ladang Stadion.

#BetMGM #ngaranna #Anyar #Néglasari #Minggu #Peuting #Football #Sponsor

Mbappé Spurs Revisit Perancis Football judi deal

Kylian Mbappé

Béntang maén bal Perancis Kylian Mbappé parantos nyandak posisi anti-judi, nyababkeun kaributan di tingkat luhur maén bal Perancis. [Image: Shutterstock.com]

Protés ngalawan judi

Superstar maén bal Perancis Kylian Mbappé parantos nyandak sikap anu kuat ngalawan perusahaan judi, anu ngagaduhan dampak anu ageung dina pendekatan maén bal Perancis pikeun tohan olahraga.

Anjeunna ayeuna nampi dukungan ti sababaraha réncang tim na.

Mbappe, pamaén bayaran pangluhurna di dunya, parantos nampik sababaraha pamenta ti agénsi judi dina taun katukang, kalebet ngahadiran acara anu disponsoran sareng némbak poto. Protés dimimitian saatos Féderasi Maén Bal Perancis (FFF) ngahiji sareng perusahaan taruhan Perancis Betclic. Anjeunna ayeuna nampi dukungan ti sababaraha réncang tim na.

FFF sateuacana nampik ngabantah hakna pikeun ngagunakeun gambar saatos bantahan Mbappé, tapi ayeuna parantos robih.

Kylian Mbappé vs FFF

FFF nandatanganan € 8 juta ($ 8,02 juta) deal sareng Betlic taun ka tukang. Partnership bakal lumangsung nepi ka 2026, taun Piala Dunya saterusna.

Perancis boga kasempetan pangalusna kadua meunang Piala Dunya di Qatar engké taun ieu, labuh ngan Brazil. Tambih Deui, sareng Mbappe sareng béntang ngora sanés, timna bakal tetep kompetitif nalika kompetisi salajengna sumping.

geus nerangkeun, yén sanajan kaayaanana, anjeunna moal ilubiung dina promosi judi

Salaku bagian tina perjangjian FFF jeung pausahaan tohan, gambar pamuter sadia pikeun pamakéan salila kampanye pamasaran. Sanajan kitu, Mbappe geus nerangkeun yén sanajan istilah na, anjeunna moal bakal ilubiung dina promosi judi.

“Kuring geus mutuskeun pikeun henteu ilubiung dina némbak poto sanggeus panolakan Féderasi Perancis pikeun ngarobah perjangjian hak gambar jeung pamaén,” ceuk Mbappé. “Wawakil kuring sareng kuring hanjakal pisan yén teu mungkin pikeun ngahontal kasapukan, sakumaha anu dipénta, sateuacan Piala Dunia.”

Aya sababaraha masalah sekundér pikeun sakabéh tampikan Mbappé ngeunaan kamungkinan judi , tapi bantahan utamina nyaeta anjeunna teu hayang ngamajukeun “kecanduan ka barudak”.

FFF nyobian ngalaksanakeun perjanjianna sareng Betlic sareng ngahukum koméntar Mbappe sateuacana, tapi kalayan anjeunna henteu muncul dina némbak poto, pananganna dipaksa. Présidén FFF Noel Le Graet pendak sareng Mbappé sareng anggota skuad konci sanés saatos acara éta.

Féderasi ayeuna disetél pikeun marios perjanjian sponsor sareng panggunaan hak gambar. Mbappé bakal ilubiung dina acara anu disponsoran nalika negosiasi lumangsung.

Prospek hareup pikeun Perancis

Pamaén di timnas Perancis ayeuna ngarepkeun parobahan geura-giru.

Sedengkeun pikeun Mbappé, hauteur na bisa dipicu ku kampanye pamasaran ominous. Maret kamari, agénsi judi Perancis Winamax tweeted gambar handap hiji lalaki hideung taranjang urang – karakter branded salaku bapana Mbappe urang, sarta eta cenah ieu “celebrating gawang putrana ngalawan Afrika Kidul.”

Winamax ogé ngagaduhan waktos sanés dimana anjeunna parantos nunjukkeun paripolah anu teu aya kelas, anu nyababkeun lalaki sareng awéwé Perancis anu sanés ngajauhan diri tina perusahaan.

FFF sigana wajib nurut kana kahayang Mbappé. Tim klubna, Paris Saint-Germain, parantos masihan anjeunna kakuatan anu langkung ageung tibatan pamaén sanés dina sajarah olahraga sanaos anjeunna umurna ngan 23 taun. Anjeunna ogé béntang sareng pamaén pangsaéna dina timnas Perancis sareng bakal janten pusat skuad pikeun sahenteuna dasawarsa deui.

Mbappe sanés hiji-hijina béntang global anu nyandak jurus tangguh ngalawan bookmakers. Dina ahir Agustus, pensiunan jawara UFC Khabib Nurmagomedov lashed kaluar dina buku olahraga sarta cenah pernah bakal pasangan kalayan sagala judi pausahaan.

Samentawis éta, tim dina liga maén bal sanés, kalebet Liga Premier sareng Championship EFL, parantos kampanye pikeun ngaleungitkeun sponsor tohan lengkep.

#Mbappé #Spurs #Revisit #Perancis #Football #judi #deal

UNLV slot Mesin Goes Viral Salila College Football Kickoff

mesin slot elehan UNLV

Tim maén bal UNLV nyiptakeun mesin slot interlude perayaan salami pertandingan maén bal sabtu minggu sareng éta langsung viral. [Image: YouTube/Eddie Hoeweleryt]

Vegas sarta bal datangna babarengan

Minggu enol dina maén bal kuliah mawa imut ti fans gumbira, nyorot kaulinan ti atlit dazzling, jeung… mesin slot.

Éta leres, gelandang Universitas Nevada, Las Vegas (UNLV) Austin Ajiake ngan ukur peryogi genep menit sareng 29 detik pikeun motong intercept ti gelandang Idaho State, nuju kameunangan 52-21, anu anjeunna teras dirayakeun ku ngajalankeun sareng nyéépkeun. a mesin slot di sisi.

Téater anu bahagia janten viral dina waktos éta sareng nunjukkeun sabaraha jauh judi parantos sumping dina hiburan olahraga.

UNLV nyolong acara

UNLV ngadamel debut mesin slot na di 2021 ngalawan Utah State sareng narik perhatian seueur. Nanging, épisode sabtu minggu kamari ieu langkung narik perhatian kusabab jadwal pertandingan anu jarang. Seueur tim ageung henteu pas dugi ka sabtu minggu payun, nyésakeun rohangan pikeun program anu kurang penting sapertos UNLV pikeun ngadamel headline.

The Rebels geus bajoang pikeun nyieun kamajuan signifikan sorangan, sanggeus kacatet ngan hiji mangsa kaleungitan saprak 2013. Aranjeunna ogé geus junun ngan dua musim unggul saprak 1995.

nyangkut jeung akar Las Vegas sarta dikirimkeun hiji tontonan hébat

Naon UNLV mungkin kakurangan dina produk rengse, kumaha oge, aranjeunna leuwih ti diwangun ku prop samping maranéhna. Mesin slot Spinning napel akar Las Vegas sarta nyadiakeun tontonan hébat pikeun sakabéh fans.

Ngagunakeun prop salaku bagian tina hajatan hiji nanaon anyar pikeun NCAA. Universitas Miami Hurricanes nembé ngeureunkeun “ranté rotasi” na, sapotong dasi emas anu saé anu dipasihkeun ka unggal pamaén anu tiasa maok harta tambahan pikeun pelanggaran na. Dina 2018, Boise State Broncos ngumumkeun “tahta substitusi,” anu ogé ngémutan pembela anu maksa lawan batuk kulit babi.

Sanajan kitu, taya pelopor wani cross-pollinate bal kuliah sarta judi kawas UNLV tuh – sarta sanajan showmanship cemerlang, NCAA bisa boga musibah serius di leungeun na.

Mesin slot salajengna dilarang?

aturan NCAA ayeuna nyaram murid-atlit judi dina formulir wae. NCAA Regulasi 10.3 husus prohibits olahraga judi , sektor tumuwuh gancang dina komunitas tohan.

Tambih Deui, badan atlit kuliah parantos nyampur éta-ka dismay fans-kalawan tim. Baheula taun ieu, tim baseball Virginia Tech “Hammerin'” Hokies kapaksa ninggalkeun mérek dagang na di hareup dugout na sanggeus unggal imah ngajalankeun tim maranéhanana pencét.

Sekretaris baseball NCAA Randy Bruns ngabela kaputusan ku nyatakeun yén “sagala kagiatan anu diatur ku personel dugout dirancang pikeun ngaganggu, nyingsieunan, atanapi ngabingungkeun tim lawan atanapi ngagambarkeun sportivitas anu goréng moal diidinan.”

Ku kituna bari mesin slot bisa jadi teu intimidating atawa matak ngabingungkeun pikeun kalolobaan jalma, eta pasti bisa digolongkeun kana “disruptive,” ninggalkeun NCAA kalawan kaayaan sejen ngawas.

Sajaba ti éta, réspon umum teu sagemblengna positif. fans tangtu sual naha UNLV bakal ngamajukeun judi ka panongton badag jadi irresponsibly, jeung nu lianna naha sawawa ngora keur dijieun nyanghareupan judi .

Tim baskét UNLV sakali-kawentar geus ngagabung tim maén bal na di irrelevance panganyarna, jadi gimmicks kawas mesin slot elehan penting pikeun pamasaran sakola. Naha kaputusan serius sareng jangka panjang dilakukeun tetep kedah ditingali.

Olahraga tohan masih ilegal atawa inoperative dina ngeunaan sapertilu sadaya nagara bagian, nu ngaronjatkeun patok malah salajengna.

Pemberontak terus kampanye flamboyant maranéhanana dina 10. September jeung gelut ngalawan California Golden ngasuh.


#UNLV #slot #Mesin #Viral #Salila #College #Football #Kickoff

Amazon, DirectTV ka Co-Broadcast Kemis Peuting Football

kaulinan NFL on mobile

Amazon sareng DirecTV nyangking Kemis Peuting Football deui ka masarakat kalayan susunan énggalna. [Image: Shutterstock.com]

Bringing Kemis Peuting Football ka umum

Amazon sareng DirectTV parantos sapuk gawé bareng pikeun siaran Kemis Peuting Football sakuliah Amérika.

Amazon sapuk pikeun nyandak alih dina 2022, sataun sateuacanna jadwal

Patarosan ngeunaan kumaha Amazon bakal dipintonkeun TNF beredar saprak pausahaan kaala hak taun ka tukang. Salaku tambahan, kabutuhan pikeun waleran gancangan saatos Amazon sapuk pikeun nyandak alih taun 2022, sataun sateuacanna tina jadwal.

Hatur nuhun kana DirecTV, fans olahraga tiasa nonton TNF di bar olahraga, réstoran, lounges, casinos, toko ritel na madhab di antara.

Pangaruh streaming

Usum NFL anu bakal datang gaduh 15 kaulinan wengi Kemis dina jadwal 18 minggu na. Waralaba nasional sareng langkung ti 1,000 lokasi ogé jaringan sanés sareng perusahaan lokal bakal nyandak tindakan dina widang héjo.

Kusabab setelan infrastruktur, loba usaha masih resep ngagunakeun kabel

Streaming parantos janten pilihan pikeun seueur rumah tangga anu ngarep-ngarep nonton televisi unggal wengi. Anyar, FuboTV malah ngarencanakeun pikeun ngahijikeun judi sareng streaming pikeun ningkatkeun pangalaman kipas. Sanajan kitu, alatan arrangements infrastruktur, loba usaha masih resep ngagunakeun kabel.

Mayor Liga Baseball geus datang dina seuneu pikeun nempatkeun sababaraha kaulinan maranéhanana ngan dina platform streaming, ninggalkeun sportsbooks, taverns jeung tempat séjén frequented ku fans kanyahoan.

Samentara éta, reureuh antara streaming sarta aksi live geus nyieun masalah pikeun bettors, utamana mikro-bettors. Alatan telat, acara di sawah anu geus lumangsung saméméh gamblers boga kasempetan pikeun mertimbangkeun atawa malah nempatkeun bets maranéhna. Amazon, kumaha oge, ngajamin yén layanan streamingna bakal gaduh latency anu sami sareng televisi tradisional.

Tungtungna, deal antara dua raksasa éta meunangna pikeun fans tradisional. Padahal streaming ngadorong jalma kana ruang tamu sareng jauh ti balaréa, DirecTV bakal ngabantosan tindakan deui ka masarakat.

Rincian setelan

Amazon mayar $1 milyar pikeun 11 taun hak ekslusif ka Kemis Peuting Football. Kasepakatan éta ngeureunkeun siaran langsung anu biasa perusahaan média sareng ogé ningkatkeun posisi perusahaan dina dunya olahraga.

DirecTV Kapala Kandungan Officer Rob Thun spoke bungah ngeunaan perjangjian ngahontal antara parusahaan-Na jeung Amazon.

nganteurkeun pangalaman anu saé pikeun sakumna palanggan urang kedah tetep janten pusat évolusi éta ”

“The bentang média olahraga terus mekar gancang, sarta fokus dina delivering pangalaman hébat kana sakabéh rentang customer urang kudu tetep di puseur évolusi éta,” ceuk Thun. “Perjanjian ieu antara Amazon sareng DirecTV for Business sumping dina waktos anu penting nalika langkung seueur perusahaan streaming anu nampi hak ekslusif pikeun nunjukkeun program olahraga sareng fans anu hoyong pisan surak timna di bumi sareng di bar, réstoran sareng usaha sanés sareng réréncangan, kulawarga. sareng rekan kerja.”

Pausahaan bakal unveil produk maranéhanana dina Kemis 25 Agustus salila kaulinan preseason antara San Fransisco 49ers jeung Houston Texas. Acara usum biasa munggaran bakal nampilkeun Los Angeles Chargers sareng Kepala Kota Kansas dina 15 Séptémber.

Sakur palanggan DirecTV for Business sareng Hiburan Bisnis basa Spanyol, Bisnis Xtra, Hiburan Komersial, Xtra Commercial, Commercial Choice, atanapi Commercial Mas Ultra Package bakal tiasa ngalirkeun data TNF tanpa biaya tambahan. Kaulinan ogé bakal ditingalikeun dina saluran biasa DirecTV.

#Amazon #DirectTV #CoBroadcast #Kemis #Peuting #Football