Tag Archives: fokus

FanDuel ngajalankeun FanDuel TV fokus kana tohan olahraga

Kulawarga surak bari latihan dina TV

FanDuel sacara resmi ngumumkeun peluncuran FanDuel TV, anu bakal nyiarkeun olahraga langsung sareng kontén anu aya hubunganana sareng taruhan. [Image: Shutterstock.com]

proyék anyar seru

FanDuel Group parantos ngumumkeun peluncuran FanDuel TV. Operator tohan olahraga anu unggul dina Kemis ngungkabkeun rencanana pikeun ngajantenkeun jaringan sareng jalan dina bulan Séptémber. FanDuel TV bakal janten jaringan televisi kabel linier anu disebarkeun sacara lega; perusahaan ogé ngaluncurkeun platform over-the-top (OTT) anu disebut FanDuel +.

ngarencanakeun nawiskeun langkung seueur program olahraga langsung tibatan jaringan anu ayeuna di AS

Nalika éta hirup bulan hareup, panawaran ieu bakal dikhususkeun pikeun nyayogikeun kontén olahraga anu aya hubunganana sareng acara olahraga langsung. FanDuel parantos ngaku yén aranjeunna ngarencanakeun nawiskeun langkung seueur program olahraga langsung tibatan jaringan anu ayeuna aya di AS.

Pausahaan ogé ngumumkeun yén Kay Adams ngiringan peran utama dina jaringan, ngayakeun acara langsung isuk unggal Senén dugi ka Jumaah. Adams sateuacan éta Wilujeng Enjing Football host dina Network NFL. Acara bakal disiarkeun ti studio di Los Angeles; bakal aya rupa tamu jeung karakter muncul dina acara.

Rupa-rupa kapribadian

Numutkeun kana siaran pers anu ngumumkeun FanDuel TV, tokoh média olahraga anu kasohor sareng tilas pamaén NFL Pat McAfee sareng timnya bakal ngahasilkeun kontén asli pikeun jaringan éta. McAfee nandatanganan deal dilaporkeun kalawan FanDuel dina bulan Désémber pikeun $ 120 juta leuwih opat taun.

Bill Simmons ‘The Ringer Network, salah sahiji budaya pop panggedéna di internet sareng jaringan digital olahraga sareng podcast, ogé bakal nyayogikeun kontén pikeun FanDuel TV. Program séjén dina ménu kalebet acara analisa tohan olahraga Langkung seueur cara pikeun meunang jeung rupa-rupa eusi ti ahli balap kuda, salian loba aksi balap kuda live.

FanDuel TV mecenghul ti Jaringan TVG. Kiwari dimungkinkeun mangrupakeun salah sahiji pamingpin dina program balap kuda pikeun abad saparapat panungtungan.

FanDuel TV ngagaduhan hak pikeun nyiarkeun aksi langsung tina pertandingan baskét internasional sapertos Liga Baskét Nasional Australia, ogé liga nasional Jerman, Perancis sareng Cina. Tujuan utama FanDuel TV nyaéta pikeun nunjukkeun langkung seueur olahraga langsung tibatan jaringan AS anu sanés.

Hoyong ngadominasi rohangan eusi tohan olahraga

Saha waé anu gaduh akun sareng buku olahraga FanDuel, buku balapan, olahraga fantasi sapopoé, atanapi platform kasino online tiasa ngaunduh FanDuel + gratis.

FanDuel dipiboga ku grup judi Flutter Hiburan basis Irlandia ngarah. FanDuel Group dilaporkeun ngagaduhan sakitar 17 juta palanggan di Amérika Serikat dina sababaraha vertikal.

.

Ngomongkeun ngeunaan peluncuran FanDuel TV, lulugu perwira komersil FanDuel Mike Raffensperger nyarios: “FanDuel TV mangrupikeun jaringan munggaran anu dirancang pikeun pemirsa nonton kalayan teleponna dina panangan.”

Anjeunna nambahan yén tujuan FanDuel TV nyaéta nyebrang eusi olahraga interaktif sareng langsung.

#FanDuel #ngajalankeun #FanDuel #fokus #kana #tohan #olahraga