Tag Archives: fixing

Italia Ténis Ump dilarang salila tujuh taun pikeun fixing patandingan

Pamaén ténis mariksa senar rékétna

Pajabat ténis Italia Lorenzo Chiurazzi parantos digantungkeun salami tujuh satengah taun kusabab ngalanggar ngatur pertandingan. [Image: Shutterstock.com]

Hukuman gancang

Wasit korsi ténis tingkat nasional Italia sareng juru garis Lorenzo Chiurazzi parantos dilarang ku Badan Integritas Ténis Internasional (ITIA) salami tujuh satengah taun pikeun ngalereskeun pertandingan.

denda $50.000, nu $33.500 geus ditunda

Pernyataan anu dileupaskeun Jumaah dikonfirmasi gantung Chiurazzi, ogé denda $ 50,000, anu $ 33,500 parantos ditunda. Masalahna direngsekeun dina “Proposal Disposition” ITIA, anu ngamungkinkeun lembaga pikeun ngahukum hukuman tanpa sidang.

Larangan éta bakal berlaku ti tanggal dakwaan dicabut, 12 Agustus 2022, dugi ka 11 Pebruari 2030.

Ngalanggar aturan

Pelanggaran Chiurazzi lumangsung nalika pertandingan di 2021 dina turnamén di Perugia, Italia. Patugas pertandingan ngalakukeun sababaraha pelanggaran, kalebet ngalambatkeun input skor, ngahaja ngunggah skor anu salah, sareng gagal ngiringan panyilidikan sareng ngalaporkeun korupsi.

Chiurazzi kapendak kaliru tina sababaraha tuduhan ngalanggar Program Anti Korupsi Tenis (TACP), anu didaptarkeun di handap:

  • Bagian D.1.b, nu mangrupa daptar ngalanggar judi nu bisa ngakibatkeun hukuman.
  • Bagian D.1.m, anu ngurus kumaha skor kudu diasupkeun dina ragam timely sarta tanpa manipulasi.
  • Bagian D.1.d, anu ngalarang nyiptakeun hiji acara.
  • Bagian D.2.bi, anu méré amanat ka saban pajabat pikeun nyobaan dipangaruhan ku pihak-pihak anu henteu berwenang ngalaporkeun kajadian éta.
  • Bagian F.2.b, nu nyebutkeun yen sakabeh pajabat kudu cooperate dina investigations.

Chiurazzi ngaku kana tuduhan sareng teras dilarang.

Ngaronjatkeun masalah sareng ngalereskeun pertandingan

Chiurazzi moal ilubiung dina sagala acara ténis nasional atawa internasional diatur dugi gantung na geus dijieun.

ogé nalungtik sasama kapala wasit Italia Francesco Totaro, anu dituduh ngalereskeun pertandingan

Samentara éta, ITIA ogé nalungtik sasama kapala wasit Italia Francesco Totaro, anu dituduh nangtukeun pertandingan dina bulan Juli. Salaku tambahan, tilu pajabat Tunisia digantungkeun kusabab dituduh ngalereskeun pertandingan dina minggu anu sami sareng Totaro.

ITIA miharep éta panjagaan tighter bakal nyadiakeun spasi aman pikeun olahraga .

“ITIA mangrupikeun badan mandiri anu diadegkeun ku Badan Pamaréntahan Ténis Internasional pikeun ngamajukeun, ngadorong, ningkatkeun sareng ngajaga integritas ténis profésional di sakuliah dunya,” saur pernyataan saatos gantung Totaro.

#Italia #Ténis #Ump #dilarang #salila #tujuh #taun #pikeun #fixing #patandingan