Tag Archives: FBI

Operasi Tohan Online Ilegal FBI ngancurkeun NY Mob

Garis pulisi

FBI henteu ngantepkeun blitz 2022 na dina mafia NY saatos ngeureunkeun operasi tohan online ilegal anu disangka diawasi ku kulawarga kajahatan Luchese. [Image: Shutterstock.com]

Urusan Lima Kulawarga

Penguasa féderal di Brooklyn parantos ngagantungkeun operasi tohan olahraga online ilegal anu disangka dijalankeun ku salah sahiji Lima Kulawarga New York.

kauntungan juta dollar

Kantor Jaksa AS pikeun Kacamatan Wétan New York (USAO-EDNY) ngumumkeun patung masif Rebo. Departemen Kaadilan (DOJ) engké nyandak ka Twitter pikeun nembongkeun yén dugaan bisnis tohan dijieun “jutaan dollar dina kauntungan” dina panangtayungan kulawarga kajahatan Luchese:

operasi pikeun leuwih 15 jeung, mob ngajalankeun usaha ngagunakeun “puluhan” bookmakers NY jeung situs tohan online hosted di Kosta Rika – katelah Badak Olahraga – nyandak jutaan bets olahraga ilegal.

Hiji dakwaan unsealed di Brooklyn Rebo muatan genep terdakwa, kaasup hiji prajurit jeung kulawarga Luchese, pikeun dugaan peran maranéhanana dina “ngawas sarta operasi bisnis judi online ilegal badag skala”.

pausahaan badag

Rebo, FBI nangkep opat terdakwa di New York, kalebet penegak hukum Luchese Anthony Villani sareng disangka mitra Louis “Tootch” Tucci Jr., Dennis Filizzola, sareng James “Gancang” Cououtsos. Ditéwak Michael “Platinum” Praino lumangsung dinten anu sami di West Palm Beach, Florida.

nampi langkung ti $1 juta per taun

Dakwaan ngaran Villani salaku pangawas operasi Rhino Sports – peran anu anjeunna narima leuwih ti $1 juta sataun. Anjeunna disangka nyewa ko-konspirator Tucci, Jr. sarta Filizzola salaku runner pikeun Badak Olahraga.

Numutkeun kana siaran warta DOJ, pajabat parantos ngadakwakeun Villani “pemerasan anu aya hubunganana sareng partisipasi dina sagala rupa skéma kriminal, kalebet judi ilegal, pencucian artos, sareng usaha extortion.”

bisnis judi ilegal disangka dioperasikeun tina sahanteuna 2004 nepi ka Désémber 2020. Rékaman dicokot tina situs judi ilegal nembongkeun yen aranjeunna rutin narima bets antara 400 jeung 1.300 bettors unggal minggu. The bettors lolobana dumasar di NY Kota jeung wewengkon metropolitan.

Peringatan dikaluarkeun

Asisten diréktur jawab kantor FBI di New York lapangan, Michael J. Driscoll, commented on operasi. Cenah eta sinyal mafia ieu nempel kana cara kriminal tradisional maranéhanana sanajan booming dina tohan olahraga légal.

Driscoll ditambahkeun yén anggota mafia anu disangka ngajalankeun hiji bisnis tohan ilegal ku ngabejaan konsumén “ngalakukeun sakumaha maranéhna ngomong atawa nyanghareupan konsekuensi pikareueuseun”.

Lalaki FBI mungkas pernyataan na kalawan peringatan: “Hiji hal penjahat ieu bisa bet – FBI bakal neruskeun ngungudag kami”.

#Operasi #Tohan #Online #Ilegal #FBI #ngancurkeun #Mob

Urut agén FBI dihukum judi duit pamaréntah

Gavel kalawan chip poker jeung kartu maén

A urut agén FBI dihukum tilu bulan panjara pikeun judi duit pamaréntah. [Image: Shutterstock.com]

Tanggung jawab di pangadilan

Urut agén FBI témbal Carpenter dihukum tilu bulan panjara sanggeus judi duit pamaréntah dina kasino Las Vegas.

jaksa jeung pertahanan nyatet kabiasaan sarta ménta hakim pikeun waktu pacobaan

Numutkeun ka Asisten Jaksa AS Dan Schiess, Carpenter ngalaporkeun nyalira kajadian éta sareng nyandak léngkah-léngkah pikeun mayar anjeunna deui. Jaksa penuntut jeung pembela merhatikeun paripolahna sarta naroskeun ka hakim pikeun masihan anjeunna percobaan, sanaos anjeunna bakal nyanghareupan hukuman anu langkung beurat.

Tilas agén hapunten pikeun nguciwakeun rekan-rekan sareng anu dipikacinta, ogé ngabagi yén anjeunna ngalaman perawatan anu ngajantenkeun anjeunna “jalma anu langkung saé, langkung pinter sareng langkung sadar diri.”

Operasi FBI

Numutkeun rékaman pangadilan, Carpenter jeung tilu agén FBI séjén ngumbara ka Las Vegas pikeun operasi Undercover dina bulan Juli 2017. Grup nyandak $ 135.000 di tunai pikeun mantuan nutupan expenses jeung mayar suap dina panalungtikan maranéhanana ngeunaan korupsi publik.

usik kudu diposisikan hiji anggota tim salaku roller tinggi dina cabana di The kosmopolitan. Kamar mandates minimum $ 1.500 pikeun meuli dahareun jeung inuman.

Tukang kayu nginum genep bungkus bir sareng ampir sabotol vodka nyalira

Saatos rapat, agén tuang sésa-sésa sareng inuman alkohol. Catetan pangadilan nunjukkeun yén Carpenter nginum genep bungkus bir sareng ampir sabotol vodka nyalira.

Saatos pihak grup, Carpenter sneaks kaluar maén blackjack di Bellagio maké wad duit. Numutkeun catetan maranéhanana, anjeunna maénkeun rata-rata leuwih $ 700 per leungeun jeung leungit $ 13.500.

Rincian hukuman

Kadua sisi perang hukum ngadukung Carpenter saloba anu aranjeunna tiasa, nyorotkeun reputasi pristine na salaku pagawé umum sareng catetan bersih na. Bapana, hakim kota anu berbasis di New Jersey, ngirim surat ka pengadilan anu nyatakeun yén putrana nyanghareupan setrés pasca-traumatis saatos réngsé tur Irak sareng militér.

[undermining] kapercayaan masarakat kana penegak hukum

Hakim Distrik AS Gloria Navarro ngirimkeun hukuman Carpenter. Anjeunna kutipan”[undermining] kapercayaan umum dina penegak hukum” salaku alesan anjeunna teu malire aplikasi probationary.

Navarro, kumaha oge, negeskeun yén tuduhan parantos diturunkeun tina kejahatan ka misdemeanor. Carpenter ogé tiasa dianggo pikeun FBI dugi aplikasina diajukeun Pébruari ieu.

Carpenter gaduh 90 dinten kanggo nyauran anjeunna ka otoritas-manehna masih aya dina tahanan imah.

#Urut #agén #FBI #dihukum #judi #duit #pamaréntah