Tag Archives: FanDuel

Churchill Downs Multiyear FanDuel Ink Olahraga tohan deal

Usaha sasalaman

musuh bersejarah hak TV Churchill Downs na FanDuel geus nandatanganan multi-taun, deal multi-layered, ngajangjikeun innovate pangalaman tohan pikeun fans balap kuda. [Image: Shutterstock.com]

partnership multifaceted

Saatos sababaraha taun silih gosok dina cara anu salah dina hak siaran, Churchill Downs Incorporated (CDI) sareng FanDuel nempatkeun bédana ku cara nandatanganan perjanjian tohan olahraga multi-taun.

hak sponsor non-ekslusif kana Kentucky Derby

Numutkeun kana pengumuman Kemis, FanDuel bakal nampi hak sponsor non-ekslusif pikeun Kentucky Derby, hartosna kontén balap Churchill tina acara bergengsi sareng balapan sanés bakal sayogi dina aplikasi FanDuel.

FanDuel Group sareng wakil présidén senior TVG, Kevin Grigsby, ngonfirmasi rinci langkung seueur via Twitter:

Ganti gancang

Marengan hak TV / média, sarta hak tohan pikeun eusi balap kuda, deal multi-taun ieu ogé ngalibetkeun usaha FanDuel tunai sateuacanna tohan (ADW), nu bakal ngidinan bettors bet dina balap kuda Churchill via aplikasi FanDuel.

Bari hak Derby henteu éksklusif pikeun FanDuel, CEO Amy Howe ceuk parusahaan “pisan pleased yén urang bakal tiasa nawiskeun tohan dina dua menit paling seru dina olahraga, Kentucky Derby”.

Aspék konci tambahan tina deal nyaéta yén FanDuel TV anu nembé diluncurkeun bakal janten hiji-hijina penyiar eusi balap murni Churchill, dikurangan balapan Derby Week.

Peluncuran FanDuel TV nuturkeun rebranding saluran balap TVG perusahaan tohan olahraga basis New York. Salaku hasil tina rebranding, TVG janten TV FanDuel anu langkung difokuskeun kana olahraga mainstream, sareng TVG2 janten bumi FanDuel Racing. Perusahaan induk FanDuel, Flutter Entertainment, ngagaleuh TVG di 2009.

fans anyar diperkirakeun

Howe percaya yén perjanjian Churchill mangrupikeun panyusun kaulinan. CEO ceuk integrasi saharita eusi balap kana sportsbooks, gandeng ku siaran FanDuel TV live, dasarna bakal jadi impian bettor balap urang jadi kanyataan.

Samentara éta, nurutkeun urut kapala ngembangkeun perusahaan BetMGM urang, Chris Lynch, Flutter geus “balapan pikeun taun.” Lynch nambihan yén perjanjian Kemis sareng Churchill:

“Éta langkung nguatkeun kapamimpinan TVG dina industri balap domestik.”

Dina siaran pers resmi, CEO CDI Bill Carstanjen ngabagi kapercayaan Churchill yén, kalayan ngitung basis palanggan FanDuel anu ageung, beungkeut énggal bakal ngahontal “sajumlah ageung fans anyar.”


#Churchill #Downs #Multiyear #FanDuel #Ink #Olahraga #tohan #deal

FanDuel ngajalankeun FanDuel TV fokus kana tohan olahraga

Kulawarga surak bari latihan dina TV

FanDuel sacara resmi ngumumkeun peluncuran FanDuel TV, anu bakal nyiarkeun olahraga langsung sareng kontén anu aya hubunganana sareng taruhan. [Image: Shutterstock.com]

proyék anyar seru

FanDuel Group parantos ngumumkeun peluncuran FanDuel TV. Operator tohan olahraga anu unggul dina Kemis ngungkabkeun rencanana pikeun ngajantenkeun jaringan sareng jalan dina bulan Séptémber. FanDuel TV bakal janten jaringan televisi kabel linier anu disebarkeun sacara lega; perusahaan ogé ngaluncurkeun platform over-the-top (OTT) anu disebut FanDuel +.

ngarencanakeun nawiskeun langkung seueur program olahraga langsung tibatan jaringan anu ayeuna di AS

Nalika éta hirup bulan hareup, panawaran ieu bakal dikhususkeun pikeun nyayogikeun kontén olahraga anu aya hubunganana sareng acara olahraga langsung. FanDuel parantos ngaku yén aranjeunna ngarencanakeun nawiskeun langkung seueur program olahraga langsung tibatan jaringan anu ayeuna aya di AS.

Pausahaan ogé ngumumkeun yén Kay Adams ngiringan peran utama dina jaringan, ngayakeun acara langsung isuk unggal Senén dugi ka Jumaah. Adams sateuacan éta Wilujeng Enjing Football host dina Network NFL. Acara bakal disiarkeun ti studio di Los Angeles; bakal aya rupa tamu jeung karakter muncul dina acara.

Rupa-rupa kapribadian

Numutkeun kana siaran pers anu ngumumkeun FanDuel TV, tokoh média olahraga anu kasohor sareng tilas pamaén NFL Pat McAfee sareng timnya bakal ngahasilkeun kontén asli pikeun jaringan éta. McAfee nandatanganan deal dilaporkeun kalawan FanDuel dina bulan Désémber pikeun $ 120 juta leuwih opat taun.

Bill Simmons ‘The Ringer Network, salah sahiji budaya pop panggedéna di internet sareng jaringan digital olahraga sareng podcast, ogé bakal nyayogikeun kontén pikeun FanDuel TV. Program séjén dina ménu kalebet acara analisa tohan olahraga Langkung seueur cara pikeun meunang jeung rupa-rupa eusi ti ahli balap kuda, salian loba aksi balap kuda live.

FanDuel TV mecenghul ti Jaringan TVG. Kiwari dimungkinkeun mangrupakeun salah sahiji pamingpin dina program balap kuda pikeun abad saparapat panungtungan.

FanDuel TV ngagaduhan hak pikeun nyiarkeun aksi langsung tina pertandingan baskét internasional sapertos Liga Baskét Nasional Australia, ogé liga nasional Jerman, Perancis sareng Cina. Tujuan utama FanDuel TV nyaéta pikeun nunjukkeun langkung seueur olahraga langsung tibatan jaringan AS anu sanés.

Hoyong ngadominasi rohangan eusi tohan olahraga

Saha waé anu gaduh akun sareng buku olahraga FanDuel, buku balapan, olahraga fantasi sapopoé, atanapi platform kasino online tiasa ngaunduh FanDuel + gratis.

FanDuel dipiboga ku grup judi Flutter Hiburan basis Irlandia ngarah. FanDuel Group dilaporkeun ngagaduhan sakitar 17 juta palanggan di Amérika Serikat dina sababaraha vertikal.

.

Ngomongkeun ngeunaan peluncuran FanDuel TV, lulugu perwira komersil FanDuel Mike Raffensperger nyarios: “FanDuel TV mangrupikeun jaringan munggaran anu dirancang pikeun pemirsa nonton kalayan teleponna dina panangan.”

Anjeunna nambahan yén tujuan FanDuel TV nyaéta nyebrang eusi olahraga interaktif sareng langsung.

#FanDuel #ngajalankeun #FanDuel #fokus #kana #tohan #olahraga

FanDuel Deukeut ka Nevada Éntri Sanajan Masalah saméméhna

logo FanDuel on mobile

FanDuel geus narima persetujuan ti Nevada kaulinan Board Control pikeun asupna kawates kana pasar tohan olahraga nagara urang. [Image: Shutterstock.com]

Méh aya

Sigana nu FanDuel nyaeta on verge of jumping kana pasar olahraga tohan Nevada pikeun kahiji kalina. operator sportsbook AS ngarah – nu saméméhna narima pesenan eureun-na-balik dina kaayaan di 2015 – narima persetujuan Nevada kaulinan Board Control (NGCB) Rebo pikeun asupna kawates kana kaayaan di partnership kalawan Boyd kaulinan.

fasilitas bakal boga FanDuel branding

Komisi kaulinan Nevada ogé bakal perlu masihan FanDuel persetujuan salila na 25. Agustus pasamoan. Mun kabeh mana nurutkeun rencana, parusahaan bakal datang ka Boyd kaulinan urang Fremont Hotel & kasino di kota Las Vegas. Boyd kaulinan bakal neruskeun beroperasi sportsbook sabenerna, tapi fasilitas bakal boga branding FanDuel.

Pikeun ayeuna, FanDuel teu boga rencana pikeun mawa téhnologi ka Nevada. Fremont nganggo platform IGT sareng bakal kéngingkeun pembaruan kalebet sababaraha spésifikasi FanDuel. FanDuel bakal nyadiakeun odds sarta feed garis, kitu ogé hidayah manajemén résiko sarta nasihat. Boyd Gaming sareng FanDuel bakal gaduh perjanjian bagi hasil ngeunaan buku olahraga ritel.

Ngarengsekeun masalah poténsial

Salaku dilaporkeun ku Las Vegas Review-JournalDina rapat Dewan Kontrol kaulinan Nevada, CEO FanDuel Amy Howe nyarios yén karya renovasi dina sportsbook énggal bakal réngsé dina ahir taun 2022. Anjeunna negeskeun yén panawaran canggih anyar bakal nyayogikeun para nasabah pangalaman anu saé. .

meureun hiji waktu di mangsa nu bakal datang nalika aplikasi bisa dibawa ka “

Ngomentaran rencana pikeun masa depan, Howe nyarios: “Tujuanana henteu nyangking aplikasi FanDuel ayeuna. Meureun aya hiji waktu di mangsa nu bakal datang nalika aplikasi bisa dibawa, tapi aplikasi (Boyd) bakal terus muncul ka patron sakumaha ayeuna. FanDuel ngabutuhkeun persetujuan pangaturan salajengna pikeun ngaluncurkeun buku olahraga online.

Sababaraha masalah anu dipiboga ku anggota dewan ngeunaan rencana FanDuel kalebet masalah ngeunaan sengketa sareng palanggan sareng poténsi kabur tanggung jawab merek.

Kéngingkeun langkung kredibilitas

Asupna kana pasar Nevada bakal ditandaan milestone utama pikeun FanDuel dibikeun parusahaan narima eureun jeung eureun urutan di 2015 ti NGCB. Régulator manggihan yén FanDuel nawarkeun poéna olahraga lamunan poéan na ka jalma di nagara éta tanpa lisénsi diperlukeun. Ieu kajantenan dina kapamilikan perusahaan sateuacana sateuacan Flutter Entertainment ngagaleuh perusahaan di 2018.

Boyd Gaming ayeuna gaduh 5% tina FanDuel. Pausahaan ayeuna boga 26 sportsbooks ritel operasi di sakuliah AS, 13 diantarana aya di casinos Boyd kaulinan urang. Dua pihak ogé boga partnership iGaming.

Boyd kaulinan ayeuna ngoperasikeun sportsbook dina sapuluh casinos na di wewengkon Las Vegas ngaliwatan brand Boyd Olahraga.

#FanDuel #Deukeut #Nevada #Éntri #Sanajan #Masalah #saméméhna