Tag Archives: Estrellas

Estrellas na EPT Kajadian Utama megatkeun Records di Barcelona

Perang Coke

Leumpang ngaliwatan aula miang di Barcelona Airport, haus overcame kuring jeung kuring dieureunkeun pikeun grab a Coke tina vending machine. Kuring twisted muka botol, nyokot slug, nutup eta na, jeung kantong dina taktak kuring jeung batur nyorong tukangeun kuring, indit ka gerbang kosan jeung wewengkon kalawan korsi plastik. Ieu sibuk, tapi kuring manggihan korsi. Kuring nempatkeun ka handap botol, nyandak kantong tina taktak kuring, dipiceun jaket kuring jeung kasampak sabudeureun pikeun layar mintonkeun status hiber kuring. Masih sapuluh menit dugi ka kosan, seueur waktos.

Kuring calik, nyandak telepon kuring sareng ngamimitian ngagulung Twitter. Sanggeus sababaraha waktu, lalaki nu diuk gigireun kuring condong ka hareup jeung nyokot botol Coke kuring tina taneuh. Kuring nganggap éta parantos murag sareng anjeunna badé nyerahkeun ka kuring. Kuring seuri, tapi manéhna teu balik seuri ka kuring. Ieu interaksi aneh, dijieun malah muhrim ku kanyataan yén anjeunna teu balik deui ka kuring. Gantina, anjeunna muka botol jeung nyokot sababaraha slugs. Kuring neuteup anjeunna dina kaayaan teu percaya sarta anjeunna ngan neuteup deui. Émutan abdi:

Saur saha ieu lalaki, nginum Coke KURING?”

Anjeunna nempatkeun botol deui kana taneuh. Kuring ngoyagkeun sirah. “Ka naraka sareng anjeunna,” saur kuring, sareng kuring nyandak botol, dibuka sareng nyéépkeun. Anjeunna glares di kuring sarta kuring neuteup ka anjeunna kalawan katingal pikasieuneun nalika kuring nyimpen botol handap. Geuwat, manéhna nyekel eta, dibuka jeung nyokot inuman jero, sababaraha inuman. Aya ngan sababaraha mouthfuls ditinggalkeun. Anjeunna nempatkeun deui tutup sareng nyegrek, sateuacan ngabantingkeun botol deui kana taneuh. “Pira sialan,” pikir kuring.

Kadé nunjuk kaluar yén ieu lumangsung dina 2011, dina jangkungna poker “klik perang”. Sajauh Abdi prihatin, anjeunna raises, Kuring bet tilu, anjeunna bets opat, sarta teu aya deui jalan kuring moal meunang bet panungtungan. Anjeunna melong kuring. Ningali deui ka anjeunna, kuring muka botol sareng muka tutupna. Dibawa kana biwir kuring, kuring mikir: “Hehehehe, éta leres … Abdi sadaya-in,” sarta kuring gulped unggal tetes panungtungan.

Anjeunna ngagerem ka kuring, kuring ngambekan anjeunna disdainfully, teras urang calik di dinya, cicingeun, salami lima menit, aya kalana ngalungkeun pandangan anu seukeut, piercing ka batur.

Kenangan anu pikaresepeun

Ieu sanés kontes heads-up munggaran kuring di Barcelona. Dina bulan Séptember 2009, dina lalampahan poker nyata munggaran kuring, Kuring motong Acara Utama tina Full Slanted Espana Series, hasil nu masihan karir poker abdi hiji dorongan mimiti. Saacanna hasil, Kuring honed eta dina sirkuit SNG 45-lalaki, geus diwangun peran basajan ti scratch. Saatos touch éta, kuring bisa nyokot leuwih rupa-rupa sarta maénkeun kaulinan badag online, earning tilu tina opat taun pangbadagna kuring online.

Kanyataanna, kuring boga loba kenangan poker pikaresepeun ti Barcelona. Dina 2011, kuring balik deui ka Barcelona, ​​​​ngahadiran Unibet Open munggaran. Kuring henteu weruh éta dina wayah éta, tapi Unibet poker bakal jadi bagian badag tina poker hareup kuring nalika kuring asup sareng maranehna salaku duta brand di 2017. Séptémber ieu di Malta, abdi bakal maén abdi 26. Unibet Buka.

aranjeunna dicincang kuring nepi di tempat dimana a triple up murni bakal masihan kuring tumpukan badag tur shot nyata

Dina 2014, kuring lebet ka EPT Barcelona, ​​​​smashing ku ratu saku ngalawan dua lalaki duanana nyekel Ace-King. Hiji Raja dina gilirannana dimaksudkan yén maranéhna motong kuring di tempat dimana a triple murni nepi bakal masihan kuring tumpukan badag tur shot nyata. (Abdi henteu tetep pait ngeunaan éta, sumpah.)

Dina 2016, sobat jeung pamaén poker luhur Irlandia urang, Nick Newport, kungsi hit pangbadagna na nalika anjeunna réngsé kaopat dina catetan Estrellas Utama. Dina waktos éta, Nick éta anggota “The Firm,” sakelompok pamaén poker staked kaluar ku sorangan, Daragh Davey, jeung pasangan kuring. VSO News kontributor Dara O’Kearney. Aya 3.447 pamaén battling dina Acara Utama minggu éta sarta, kalawan babaturanana dina rel, Nick meunang € 202.420 ($ 205.768) pikeun usaha na.

Minggu kamari, kuring balik ti festival Estrellas pegatna catetan sejen tur suksés sejen, lamun bittersweet saeutik, lalampahan ka Kasino Barcelona. Waktos ieu, genep penerbangan awal hartosna éntri anu seueur sareng médan catetan anyar 6,313. Kuring ngaliwat Poé 2 kalayan pélor katilu kuring, salamet dinten 3, sareng ngalangkungan satengah dinten 4 dugi ka flop dina tempat ka-26, sapertos hadiah kahiji € 600,000 ($ 609,924) dimaénkeun.

Hasilna

Jalma anu dijieun kana tilu tabel redrawn panungtungan kaasup Andy Wilson, nu prodigy GTO Britania ditakdirkeun pikeun jadi salah sahiji elit kaulinan urang, sarta Jack Sinclair, juara Acara Utama WSOPE jeung urut finalis WSOP. Dua bakal pasea jeung 11 lalaki sésana, Sinclair nedunan pangalusna dina flip “klasik”, na Ace-Raja soaring ngalawan deuces Wilson.

Éta nempatkeun Sinclair pageuh kana posisi pole dina tabel ahir, tapi tungtungna anjeunna kedah netepkeun tempat kadua sareng gaji € 377,000 ($ 383,236). Mawa ka bumi bagian singa nyaéta Rick Van Bruggen ti Walanda, anu ngalaksanakeun padamelan sacara klinis.

minggu ieu giliran Éropa poker Tour urang megatkeun catetan jeung 2.294 éntri dina EPT Barcelona Main Acara, 328 nu dijieun duit kamari sanggeus tilu pamaén anu ngaleungitkeun dina gelembung nu. Tien Juara bakal dinobatkeun dina Minggu wengi sareng jalma éta bakal nampi hadiah pikabitaeun € 1,7 juta ($ 1,73 juta).

Dina nutup kaulinan dina Poé 2, inohong masih aub kaasup Scott Margerson (993.000 chip), Artur Martirosian (814.000), Antonio Buonanno (622.000), Steve Warburton (575.000), Seth Davies (480.000) Gaelle Baumann (408.000). Paulina Loeliger (306.000), Stephen Kehoe (456.000), Timothy Adams (387.000), Baard Dahl (378.000) Xuan Liu (302.000), Mateusz Moolhuizen (359.000) Stephen Chidwick (148.000) Stephen Chidwick (148.000) ), Jack Sinclair (208.000), Ben Spragg (144.000), Conor Bergin (96.000), David Peters (36.000) sarta Michael Wang (322.000).

EPT naek turun

Gagasan John Duthie, EPT dimimitian di Barcelona 18. September 2004. Runtuyan festival gancang tumuwuh jadi acara poker pangbadagna di Éropa. Dina 2004, Acara Utama ngagaduhan mésér € 1,000 ($ 1,017) sareng sawah 229. Taun di handap éta ngabareuhan ka € 4,000 ($ 4,066) sareng 327. Antara 2007 sareng 2009, mésér-in éta € 8,000 ( $ 8,132 ), tapi dina 2010, éta pencét titik harga akrab € 5,300 ($ 5,388) dimana éta tetep ti saprak éta.

Leuwih dekade, ukuran sawah geus terus tumuwuh, kalawan 1.082 pamaén di 2012, 1.496 di 2014, jeung 1.785 di 2016. Dina waktu ieu, PokerStars handapeun Amaya sato lengkep beda ti eta geus kungsi di handapeun Scheinbergs, jeung EPT reflected yén, kalawan struktur deteriorating na kirang tinimbangan dibikeun ka pangalaman pamuter.

gagal pikeun ngawujudkeun éfék langsung tina ngubaran dasar customer satia na jadi parah

Dina waktos éta, Dara jeung kuring nulis sababaraha blog criticizing ngungudag parusahaan tina gains jangka pondok ka detriment tina pangalaman pamuter. Kalawan gains sweeping, diminishing kauntungan kasatiaan, sarta turunna seukeut dina layanan palanggan, parusahaan yakin éta ngalakonan hal anu katuhu pikeun shareholders na. Nanging, kapamimpinan perusahaanna pondok, gagal sadar épék langsung tina ngarawat dasar pelanggan anu satia pisan.

PokerStars bocor pangsa pasar sarta pikeun kahiji kalina, kahadiran dina acara live mimiti turun. Éta ngabatalkeun tur régional teras, dina 2017, ngeureunkeun EPT, ngarobih deui tur janten PokerStars Championship. Jumlahna turun deui, nyababkeun PokerStars ngabalikeun kursus. Kawas Bobby Ewing di kamar mandi, EPT nyieun comeback dina 2018, tapi ku lajeng, jumlahna geus turun salajengna ka 1,474.

Roda cingogo

Taun 2019, Flutter Entertainment ngawasa sareng dunya poker ngarasa yén PokerStars sareng EPT parantos aya deui dina panangan anu aman. bonus pagawe di PokerStars geus euweuh pakait jeung kauntungan, tapi kapuasan customer. Kaseueuran, upami henteu sadayana, kabijakan jaman Amaya anu kejam sareng aya pikagumbiraeun asli ngeunaan usum 2020.

EPT ngirimkeun nomer catetan dina sadaya tempatna

Hanjakalna, sakumaha anu urang terang pisan, acara poker langsung dikirim ka hibernasi nalika kakandungan COVID. Éta nyababkeun antisipasi anu langkung ageung pikeun usum 2022 sareng, janten adil, EPT masihan nomer catetan dina sadaya lirénna.

Langkung importantly, PokerStars ngadangukeun pamaén deui, absorbs na sigana meta pikeun eupan balik customer. Sanajan aya sababaraha hiccups minor sapanjang jalan, Kuring hayang masihan kiridit dimana eta milik. Upami anjeun badé janten roda creaking nalika aya anu goréng, anjeun ogé kedah vokal nalika aya anu saé.

Perang coke revisited

“Penerbangan EI1234 ayeuna nuju di Gerbang 21,” disada di luhur Tannoy sareng, sareng éta, musuh nginum Coke kuring nangtung.

“Éta masuk akal,” pikir kuring, “lalaki anu maok Coke batur kedah sami sareng anu naék heula pikeun mastikeun kantongna ngagaduhan tempat anu saé dina kompartemen luhur.”

Ambek-ambekan, kuring diuk ngadagoan antrian ngaleueut, muttering obscenity ka sorangan.

“Telepon panungtungan pikeun hiber EI1234. Tiasa sadayana panumpang anu sesa naek ayeuna di Gerbang 21.

Kuring nangtung tuluy maké jaket. Kuring nyepeng kantong taktak kuring, dialungkeun kana taktak kuring sareng ujug-ujug, haté kuring murag. Aya éta: botol Coke ampir pinuh ngagolér dina taneuh di suku kuring, botol ampir pinuh Coke katuhu dimana kuring ninggalkeun eta.


#Estrellas #EPT #Kajadian #Utama #megatkeun #Records #Barcelona