Tag Archives: Éropa

WSOP Release 2022/23 Éropa, Circuit Jadwal Acara

Kartu kalawan chip poker

Dina warta hébat pikeun pamaén poker sakuliah buana, WSOP geus diterbitkeun lokasi jeung jadwal pikeun acara WSOP Éropa sarta 2022/23 WSOP Circuit. [Image: Shutterstock.com]

Tanggal jeung lokasi diterbitkeun

Dunya Series of poker (WSOP) geus ngarilis jadwal pikeun WSOP Éropa sarta WSOP Circuit (WSOP-C) 2022/23 acara dina 20. taun turnamén sirkuit merek poker urang.

kaping tambahan bakal diumumkeun dina mangsa nu bakal datang

WSOP ngumumkeun kalénder acara dina Kemis, kalayan sapuluh lokasi anu dipilih di Éropa, Oséania, Afrika, Amérika Kidul sareng Karibia. WSOP nyandak ka Twitter pikeun ngabagikeun warta ngeunaan jadwal 2022/23, nambahan yén tanggal tambahan bakal diumumkeun di hareup:

Sub-merek Caesar Entertainment munggaran nuju ka Rozvadov di Républik Céko. Di dinya, di King’s Resort, 2022 WSOP Éropa bakal dimaénkeun ti 26 Oktober nepi ka 16 Nopémber, sareng WSOP-C mimitian 21 Séptémber. Tempatna bakal tetep sami pikeun Acara Utama Mini anu lumangsung 31 Oktober dugi ka 4 Nopémber kalayan dompét € 1m ($ 1.02m) pikeun direbut.

King’s Resort ogé bakal janten tuan rumah Acara Utama WSOP Éropa ti 11. Nopember, kalayan hadiah kolam renang 5 jutaan ($ 5.1 jutaan). Jumlah hadiah pikeun acara Éropa sareng internasional 2022/23 nyaéta € 12 juta ($ 12,2 juta), sareng 15 gelang kanggo maén.

pamaén poker meunang jangjang maranéhna deui

Dina siaran warta WSOP Kemis urang, boga Raja urang Resort na poker pro Leon Tsoukernik dikedalkeun delight na dina hosting “panggedena tur paling bergengsi runtuyan turnamén jeung jaminan greatest di Éropa.” The kasino urang Twitter nyatakeun “catetan rusak dina ’21, mudahan sajarah dijieun dina ’22!”:

Dicampur jeung pikagumbiraeun Tsoukernik urang rasa kuat lega nu poker dunya tungtungna meunang jangjang na deui “tanpa watesan jeung struggles tina dua taun ka tukang.”

siap nyadiakeun layanan kelas munggaran tur silaturahmi”

“Larangan perjalanan pikeun pamaén anu sumping ti AS parantos dicabut [and] kami siap nyadiakeun layanan kelas munggaran tur silaturahmi ka sadaya pamaén poker, “boga Raja affirms.

Sadaya jalan nuju ka Vegas

WSOP senior VP sarta diréktur eksekutif Ty Stewart éta sarua optimistis, ceuk poker éta “leuwih badag ti kantos.” Stewart ogé ngabagi pikagumbiraeun merek pikeun nyangking “pangalaman poker sakali-dina-umur WSOP-C sareng WSOP Éropa deui ka pamaén di sakuliah buana.”

Numutkeun kana siaran warta WSOP, unggal juara tina acara sirkuit langsung atanapi online bakal bersaing dina acara “Turnamen Juara” ngan ukur di WSOP 2023 di Kota Dosa.

Eksekutif WSOP ogé nyorot “ngajalankeun panganyarna” pamaén non-Amérika Kalér anu meunang Acara Utama, anu dibuktikeun ku juara WSOP Norwegia 2022 Espen Jørstad di Las Vegas dina bulan Juli sareng kéngingkeun $ 10 juta. Taun ieu kahiji kalina The Strip geus hosted turnamén headlining WSOP.


#WSOP #Release #Éropa #Circuit #Jadwal #Acara