Tag Archives: EPL

Parimatch ngadaptarkeun deal anyar sareng EPL Club Newcastle United

Logo Newcastle Serikat

Newcastle United ngagabung salaku pasangan énggal tina Parimatch Liga Premier Inggris. [Image: Shutterstock.com]

The partnership EPL panganyarna

Newcastle United mangrupikeun tim Liga Utama Inggris (EPL) panganyarna pikeun pasangan sareng merek tohan olahraga online Parimatch. Kalawan perjangjian panganyarna, Parimatch ayeuna boga partnerships kalawan opat tim EPL; klub séjén nyaéta Aston Villa FC, Leicester City FC, jeung Chelsea FC.

utamana bakal difokuskeun hak média

Perjangjian sareng Newcastle, utamina bakal difokuskeun hak média. Kasepakatan anu sami ogé dilakukeun sareng Aston Villa, tapi hubungan Parimatch sareng dua tim sanésna langkung lega, kalayan fokus kana hak digital sareng offline, tikét, barang-barang klub sareng ngaksés aset klub khusus.

Solusi win-win

Réaksi kana deal sareng Parimatch, kapala perwira komersil Newcastle United Dale Aitchison nyarioskeun kumaha perjanjian éta ngabantosan tim ngaksés daérah sareng pasar énggal. Evgen Belousov, CEO parusahaan induk operator sportsbook Parimatch Tech, ogé ngabagéakeun partnership anyar. Anjeunna ngaku yén gaduh hubungan sareng tim EPL ngabantosan ningkatkeun ékspansi merek di pasar anu tangtu.

Parimatch dimimitian di Ukraina jeung operasi na ayeuna dumasar di Siprus. Resmi diluncurkeun di pasar Inggris dina Oktober 2020, dimana nawiskeun tohan olahraga sareng kaulinan kasino online.

Parimatch parantos lami di EPL, nandatanganan perjanjian sareng Chelsea dina Séptémber 2020 sareng sareng Leicester dina Agustus 2021. Parimatch ogé nembé ngalegaan perjanjianna sareng Aston Villa pikeun nutup usum 2022/2023. Parimatch saméméhna ngagaduhan tautan ka tim EPL sanés, sapertos Southampton FC sareng Brighton and Hove Albion FC.

Masalah anu disangkek

Perjangjian anyar Parimatch sareng Newcastle United sumping dina waktos anu pikaresepeun. Aya telepon ti seueur suku dina taun-taun ayeuna pikeun ngirangan pangaruh anu tohan merek dina pamandangan olahraga Inggris, khususna maén bal. Seueur tim panggedéna di daérah gaduh mitra tohan olahraga resmi, sareng seueur di antarana ogé gaduh sponsor kaos anu aya hubunganana sareng judi.

tiasa gaduh dampak negatif ka jalma ngora sareng jalma anu résiko

Jalma anu nentang sponsor nu patali judi yakin yén linking pausahaan ieu ka tim na atlit bisa boga dampak negatif kana jalma ngora jeung di-resiko. Hubungan ieu dianggap normalize judi pikeun jalma nu tangtu sarta mindeng ngabalukarkeun masalah sareng kabiasaan judi.

review lila-tunggu pamaréntah Inggris ngeunaan hukum judi geus réngsé, tapi kertas bodas acan diterbitkeun. Ieu kungsi diperkirakeun yén larangan dina sponsor nu patali judi bakal caket, tapi ayeuna aya mamang yén ieu bakal kajadian alatan parobahan kapamimpinan di luhur pamaréntah Inggris.

#Parimatch #ngadaptarkeun #deal #anyar #sareng #EPL #Club #Newcastle #United

Paddy Power Mayar Sapuluh Hags Pikeun Meunangkeun Tembakan salajengna EPL

Erik Ten Hago

Manchester United ngalaman eleh deui ngahinakeun dina sabtu minggu, sareng Paddy Power parantos mayar saham pikeun manajer Erik Ten Hag (gambar) janten manajer salajengna dina EPL. [Image: Shutterstock.com]

Geulis katingali

Operator sportsbook Irlandia Paddy Power dipikanyaho pikeun kampanye pamasaran kaluar-témbok na. Awal bulan ieu, perusahaan mayar Liverpool pikeun meunang Liga Premier sateuacan usum 22/23 bahkan dimimitian, sareng ayeuna parantos mutuskeun karung manajerial salajengna.

ngajempolan 4-0 kaleungitan sisi London Selatan Brentford

Saatos timna ngalaman kameunangan 4-0 ka sisi London Kidul Brentford dinten Saptu, Paddy Power parantos mayar bos Manchester United énggal Erik Ten Hag pikeun kaleungitan padamelan salajengna. Pausahaan nyandak ka Twitter pikeun ngabagikeun apdet tohan maén bal:

Eleh dina sabtu minggu hartosna Manchester henteu meunang dina dua pertandingan kahiji saatos kaleungitan 2-1 ka Brighton saminggu sateuacana. Tim ayeuna calik di handapeun méja Premier League pikeun kahiji kalina saprak Agustus 1992. Éta ogé mimiti awon pikeun kampanye Man United manajer anyar dina leuwih ti abad.

Kumaha dimaénkeun?

Henteu ngan ukur Manchester United eleh dinten Saptu, aranjeunna eleh mutlak dina salah sahiji hasil anu paling endah dina sajarah EPL.

Kasalahan penjaga gawang ti Man U De Gea ngamimitian serangan Brentford tapi Bees parantos nambihan tilu gol deui kana jumlahna teu lami saatos pertandingan ngahontal tanda 30 menit. Brentford nyéépkeun sésa-sésa patandingan sareng Manchester, sedengkeun béntang-béntang Red Devils anu kawéntar sadunya gagal mangaruhan naon waé.

Anjeun bakal dipecat isuk-isuk. ”

Para fans Brentford henteu ngaganggu lawan-lawanna. Stadion Komunitas Gtech hirup kalayan nyanyian “Anjeun bakal dipecat isuk-isuk” diarahkeun ka Ten Hag. Samentara éta, seueur pangguna Twitter ogé narékahan ka Manchester saatos mimiti ngerakeun:

Pamaké anu sanés ogé nyorotkeun pagelaran anu goréng tina sababaraha pamaén, sapertos gelandang Skotlandia Scott McTominay:

Sportsbooks motong odds

Paddy Power sanes hiji-hijina operator sportsbook anu nyatet kinerja goréng Serikat. Sportsbooks sanésna ngirangan kasempetan pikeun kaluarna Sapuluh Hag. Langit tohan jeung kaulinan, 888Olahraga jeung Betvictor sadayana urut pamuter Ajax salaku +400 ninggalkeun hareup, balik ngan manajer Southampton Ralph Hasenhuttl.

Lamun manéhna ninggalkeun, Ten Hag bakal jadi manajer kadalapan ninggalkeun klub saprak legenda EPL Alex Ferguson mutuskeun pikeun pangsiun di 2013. Klub teu meunang liga saprak Ferguson ditinggalkeun, finish kadua dua kali jeung panghandapna katujuh sakali. Dina waktos éta. Usum kamari, klub réngsé dina tempat kagenep – rengking kadua panghandapna saprak jaman Fergie.

Sedengkeun pikeun odds meunang Liga Premier, FanDuel jeung Paddy Power geus dibanderol Man U +10000. DraftKings rada kurang harepan ngeunaan odds tim dina +13000. Kanyataanna, sportsbooks yakin tim boga kasempetan hadé tina degradasi ti ngangkat piala, dibanderol di +2500 kalawan DraftKings na FanDuel.


#Paddy #Power #Mayar #Sapuluh #Hags #Pikeun #Meunangkeun #Tembakan #salajengna #EPL

Mafia Albania Disangka Dihubungkeun sareng Pemesanan EPL Xhaka

Xhaka Granit

Panalungtikan NCA ngeunaan pola tohan rindang sabudeureun booking Granit Xhaka pikeun Arsenal geus uncovered dugaan Tumbu ka mafia Albania sarta operasi tohan crypto lepas pantai. [Image: Shutterstock.com]

Panalungtik beuki jero

Nalika bet dina Arsenal Granit Xhaka pikeun kartu konéng nalika pertandingan Liga Premier Inggris (EPL) sapertos taruhan hujan di Manchester, kartu konéng anu ganjil na dina usum 2021-22 ayeuna ditalungtik pikeun disangka aya hubunganana sareng Albania. mafia.

dugaan konspirasi kriminal ngalibetkeun mafia Albania

Kemis Surat poean éksklusif nembongkeun yen British National Crime Association (NCA) ayeuna nalungtik booking Xhaka ngaliwatan prisma tina hiji konspirasi kriminal disangka ngalibetkeun mafia Albania sarta cryptocurrencies.

UK laporan poean NCA penyidik ​​ngawartoskeun olahraga Sportsmail yén maranéhna geus kapanggih bukti inohong signifikan dina stake di crypto dina pasar luar negeri unregulated, kalawan “seuseueurna aktivitas dipikaharti geus lumangsung di Albania.”

Ieu Surat Citing agénsi penegak hukum nasional Britania salaku nyebutkeun éta ogé nalungtik klaim yén Alban Jusufi – urut pamaén bal Albania-Swedia anu katandangan larangan lima taun pikeun rigging patandingan di 2017 – “nyieun loba duit tohan on Xhaka pikeun dipesen. .”

Xhaka reuwas

dina Januari, Atlétik ngalaporkeun yén Arsenal FC mangrupa subyek panalungtikan Asosiasi Maén Bal (FA) ngeunaan kamungkinan pasualan fixing pertandingan sanggeus kartu konéng. pamaké Twitter handap maén bal ngaduga saha pamaén Arsenal offending éta, kalawan ieu Kartu kejutan Granit Xhaka ngalawan pesaing utama Leeds United:

Xhaka, anu maén pikeun Swiss tapi vokal sareng demonstratif ngeunaan warisan Albania na, nyaéta pamaén anu disebut-sebut dina pusat panyelidikan kartu konéng FA. Badan pamaréntahan maén bal mendakan pola taruhan anu curang nuju ahir kameunangan Arsenal 4-1 di Leeds, kalayan £ 52,000 ($ 63,142) tohan ka Xhaka nampi kartu konéng sareng sapuluh menit sésana.

Anu nyababkeun kartu konéng katingalina kacau nyaéta Xhaka sigana ngahaja ngalambatkeun waktos ku nyéépkeun waktos anu lami pikeun ngirim tajongan bébas – taktik umum dina maén anu ketat – tapi tindakan tim tilu gawang henteu tiasa ngajelaskeun. sumur.

Dina Juni, FA diteruskeun panalungtikan na ka NCA.

Kamungkinan maén dina Jumaah

Sedengkeun Surat nyatakeun yén “teu aya usulan pikeun kasalahan” [Xhaka’s] bagian, eta oge can écés saha bisa kalibet dina konspirasi wae,” panjagaan NCA urang karek ngumumkeun pasar tohan lepas pantai numbu ka mafia Albania sarta Jusufi nambahkeun sudut anyar pikeun kasus.

The Swedia FA kapanggih Jusufi kaliru tina nyogok kiper AIK Kyriakos Stamatopoulos £ 150.000 ($ 182.079) pikeun kinerja goréng ngalawan IFK Gothenburg di 2017 saméméh kaulinan malah dimimitian. Badan pamaréntahan maén bal Swedia langsung ditunda pertandingan. Dina kasus anu sami dina bulan kamari di Nigeria, hiji kajadian anu tiasa ngabenerkeun pertandingan janten viral saatos saurang pamaén maén bal kantun pinalti.

Xhaka mangrupikeun starter anu caket di tengah kénca pikeun Arsenal ngalawan Crystal Palace dina pembuka EPL 2022-23 dinten Jumaah.

#Mafia #Albania #Disangka #Dihubungkeun #sareng #Pemesanan #EPL #Xhaka

Paddy Power Mayar Liverpool Pikeun Meunang EPL 2022-23

Lambang Liverpool FC

Liverpool ngéléhkeun Manchester City 3-1 dina Community Shield, hasil anu nyababkeun Paddy Power mayar awal nalika Reds dinobatkeun juara EPL 2022-23. [Image: Shutterstock.com]

Biasa kuciwa

Sportsbook basis Dublin Paddy Power ngadamel faux pas biasa saatos ngumumkeun yén éta bakal mayar Liverpool pikeun meunang Liga Premier Inggris (EPL) 2022-23 saminggu sateuacan usum dimimitian.

kaputusan datang ngan méméh kacapi final

Kaputusan Paddy Power sumping pas sateuacan kacapi final dina kameunangan Liverpool 3-1 Community Shield dinten Saptu. Pembuka tirai tradisional ningali Reds lengkep ngaunggulan anu gaduh gelar EPL ayeuna, Manchester City. Sportsbook nyandak kana Twitter kalayan iklan anu nampilkeun manajer Liverpool anu berseri-seri diapit ku kolega anu teu puas anu judulna “The Kop Out”:

Pikeun ngagosok uyah kana tatu para loyalis Manchester City anu ninggalkeun Leicester’s King Power saatos eleh Liverpool, van digital anu disimpen di luar stadion nampilkeun iklan anu kurang ajar.

Dipikawanoh pikeun stunts pamasaran disruptive na, sportsbook nyebutkeun kawas batur, teu ningali Community Shield salaku “silaturahim Maha Agung”. Disebutkeun yén pertandingan éta “serius pisan” anu diputuskeun “janten pisan berehan sareng pencét tombol beureum ageung anu ditandaan ‘Pay Out’.”

waktos bola kristal

stasiun radio Inggris olahraga ngobrol ceuk Paddy Power mayar kaluar “pisan mimiti” na bettors Reds-dijieun bakal nampa winnings maranéhna ampir salapan bulan sateuacanna.

Ieu sanés pertama kalina buku olahraga Irlandia parantos nutup bukuna awal. Pikeun usum 2020-21, Paddy Power mayar Fulham anu diturunkeun tina EPL saatos tilu pertandingan dina kampanye. judi bayaran kaluar salaku Fulham gagal tetep di EPL, jeung, sakumaha Paddy Power ngingetkeun bettors dina release warta Senén urang: “urang meunang katuhu saméméh.”

Nalika Paddy Power ngaku yén “tiasa mungkas endogna” [its] nyanghareupan,” anjeunna ngawartoskeun bettors ngarojong Liverpool yén “kameunangan anjeun geus datang ka jalan anjeun tanpa bal malah ditajong dina hiber luhur.”

Langit Blues paporit pikeun judul pa -175. odds

Sportsbooks gaduh Liverpool salaku paporit kadua pikeun EPL kalayan shot umum +200. Pep Guardiola’s Sky Blues mangrupikeun paporit pikeun gelar dina odds -175. Numutkeun laporan dina média Inggris, pamayaran The Kop Out parantos ngarugikeun Paddy Power sajumlah genep angka.

Usum ganti

Nalika Liverpool kagum ngalawan Manchester City, nyetak ngalangkungan Trent Alexander-Arnold, Mo Salah sareng pengganti Sadio Mane £ 85m ($ 104m) Darwin Núñez, aranjeunna eleh 4-0 ka Manchester United (+2500) dina pra-musim Juli. ramah di Thailand.

Kalayan United terlibat dina saga transfer Cristiano Ronaldo sareng Chelsea (+1300) acan ngayakinkeun manajer sorangan yén aranjeunna siap, Tottenham Hotspur anu pas (+1400) direvitalisasi sareng Arsenal anu langkung efektif (+3300) tiasa janten nilai. bet.

Gemblengna, ieu mangrupikeun usum parobihan anu signifikan pikeun EPL di tengah sengketa anu lumangsung pikeun sponsor tohan. Sahenteuna Paddy Power salawasna ningali sisi lucu, sanajan lulucon ends up backfiring.


#Paddy #Power #Mayar #Liverpool #Pikeun #Meunang #EPL