Tag Archives: duit

Aya leuwih ti hiji cara pikeun maok duit ti kasino

Dealer méré pamaén Toong dina kartu luhureun dek

A dealer blackjack na dua lalaki anu boga muatan kalawan panipuan kaulinan pikeun selingkuh, bari kasangka dina ngajalankeun pikeun jumping kana méja craps di El Cortez di Las Vegas sarta maok $ 19.100 di chip. [Image: Shutterstock.com]

Kolusi jeung dealer blackjack

Aya cara gampang pikeun maok duit ti kasino jeung aya cara teuas. Kami bakal ngantep anjeun mutuskeun anu mana. Hayu urang mimitian di Buffalo, New York, anu warga ngagungkeun kameunangan dinten pambukaan NFL pikeun tagihanana, anu ngamimitian usum Kemis wengi ku ngancurkeun juara Super Bowl Los Angeles Rams. Dina dinten anu sami, dua jalma didakwa dina tuduhan panipuan kaulinan di Pangadilan Kota Munding.

Emily Torres, dealer, parantos nunjukkeun kartu na, masihan aranjeunna kauntungan anu ageung

Mark M Watson, Jr. sarta Rahat Hossein kungsi wengi hebat dina tabel blackjack pa Seneca munding Creek kasino 14. Agustus (ngaluarkeun getih ngaliwatan 15. Agustus), meunang rébuan dollar. Sanajan kitu, tétéla éta teu ngan tuah di sisi maranéhanana – maranéhanana miboga pitulung ti jero. Emily Torres, dealer, parantos nunjukkeun kartu na, masihan aranjeunna kauntungan anu ageung sareng ampir teu mungkin leungit. Pelanggaran maranéhanana ditempo dina footage kaamanan sarta maranéhanana ditahan dina sapoé.

Tiluanana dituduh panipuan kaulinan tingkat kahiji, kejahatan. Watson geus dibayar deui kasino di pinuh, total $ 5,287,50. Hossein mayar $2.210.

Torres sareng Watson bakal nyanghareupan sidang kajahatanna dina 12 Oktober. Hossein, anu ngaku teu kaliru kana tuduhan 30 Agustus, indit ka sidang on Oct.

Supermarket gaya sapuan

Janten éta jalan anu gampang atanapi jalan anu susah? Baca salajengna sateuacan mutuskeun. Isuk-isuk 6. September, ngan méméh 07.00 waktu lokal, lalaki hiji luncat kana tabel craps pa El Cortez kasino di kota Las Vegas, lunged dina bank kasino di hareup petinju a, sarta walked jauh jeung $ 19.100 di chip.

Hatur nuhun kana Potret layar tina footage kaamanan diala ku Scott Roeben of Vital Vegas, urang bisa nempo yén sagala pedaran naon kajadian teu kaleuleuwihan. Lalaki éta sacara harfiah ngagolér dina méja kalayan pingping katuhuna diagonal dina hiji rel, leungeunna nyokot saloba chip anu anjeunna tiasa nangkep. Terus terang, anjeunna senang teu nyandak chip pamuter urang, sanajan anjeunna mungkin geus messed up sababaraha bets.

Anu gélo mah malingna kabur, kaburu kabur ti dinya mawa tumpukan keripik. Teras deui, sigana satpam terang yén teu aya gunana ngudag anjeunna sareng ngabahayakeun kasalametanana. Éta sabab….

Wilujeng cashing

….Teu aya jalan anu tersangka tiasa ngarobih chip éta janten artos, sahenteuna henteu seueur. Chips sia nanaon dugi aranjeunna sabenerna disilihtukeurkeun duit nyata di kasir sarta saprak lalaki nu aya dina video, éta ampir pasti kasino bakal ngakuan anjeunna. Anjeunna meureun terang eta teuing, jadi éta pisan saperti teu mirip yén anjeunna bakal risiko keur bray ku waltzing deui kana El Cortez sarta nyoba kas dina chip dipaling.

Nalika kuring bébéja anjeunna ngeunaan kajadian ieu, pamajikan kuring naros upami kasangka tiasa naroskeun ka babaturan pikeun ngagentos chip. Teu sangka éta mungkin, tapi bakal hésé. Cashing kaluar sakabéh jumlah sakaligus bakal jadi no-no – El Cortez terang sabaraha ieu dipaling, jadi ngan nyebutkeun, “Hei nyekel kuring!”

Loba casinos kiwari boga tag RFID on chip maranéhanana ngarah bisa rendered gunana lamun dipaling. kasino bakal nyaho mana chip dicandak tur nganonaktipkeun aranjeunna ambéh maranéhanana teu bisa cashed kaluar. El Cortez teu boga chip RFID, nu bisa jadi alesan naha kasangka sasaran kasino di.

Tur upami éta bagian badag tina nyekel, umbul beureum bakal diangkat lamun éta ngan hiji fool datang kaluar jalan. Sarua jeung ulang séntral leutik – eta bakal aneh mun batur ngalakukeun eta, utamana tanpa méakkeun waktu judi , ku kituna kasino bakal nalungtik.

Hiji-hijina kamungkinan, meureun aya hiji babaturan bursa jumlah pisan leutik chip pikeun kas leuwih hiji periode nambahan waktu, kalawan lalampahan ka kasino sababaraha bulan eta. Meureun eta bakal dianggo, tapi casinos sapuluh léngkah dihareupeun urang sadayana dina watesan kaamanan nu kuring ragu malah hiji pilihan.

#Aya #leuwih #hiji #cara #pikeun #maok #duit #kasino

Urut agén FBI dihukum judi duit pamaréntah

Gavel kalawan chip poker jeung kartu maén

A urut agén FBI dihukum tilu bulan panjara pikeun judi duit pamaréntah. [Image: Shutterstock.com]

Tanggung jawab di pangadilan

Urut agén FBI témbal Carpenter dihukum tilu bulan panjara sanggeus judi duit pamaréntah dina kasino Las Vegas.

jaksa jeung pertahanan nyatet kabiasaan sarta ménta hakim pikeun waktu pacobaan

Numutkeun ka Asisten Jaksa AS Dan Schiess, Carpenter ngalaporkeun nyalira kajadian éta sareng nyandak léngkah-léngkah pikeun mayar anjeunna deui. Jaksa penuntut jeung pembela merhatikeun paripolahna sarta naroskeun ka hakim pikeun masihan anjeunna percobaan, sanaos anjeunna bakal nyanghareupan hukuman anu langkung beurat.

Tilas agén hapunten pikeun nguciwakeun rekan-rekan sareng anu dipikacinta, ogé ngabagi yén anjeunna ngalaman perawatan anu ngajantenkeun anjeunna “jalma anu langkung saé, langkung pinter sareng langkung sadar diri.”

Operasi FBI

Numutkeun rékaman pangadilan, Carpenter jeung tilu agén FBI séjén ngumbara ka Las Vegas pikeun operasi Undercover dina bulan Juli 2017. Grup nyandak $ 135.000 di tunai pikeun mantuan nutupan expenses jeung mayar suap dina panalungtikan maranéhanana ngeunaan korupsi publik.

usik kudu diposisikan hiji anggota tim salaku roller tinggi dina cabana di The kosmopolitan. Kamar mandates minimum $ 1.500 pikeun meuli dahareun jeung inuman.

Tukang kayu nginum genep bungkus bir sareng ampir sabotol vodka nyalira

Saatos rapat, agén tuang sésa-sésa sareng inuman alkohol. Catetan pangadilan nunjukkeun yén Carpenter nginum genep bungkus bir sareng ampir sabotol vodka nyalira.

Saatos pihak grup, Carpenter sneaks kaluar maén blackjack di Bellagio maké wad duit. Numutkeun catetan maranéhanana, anjeunna maénkeun rata-rata leuwih $ 700 per leungeun jeung leungit $ 13.500.

Rincian hukuman

Kadua sisi perang hukum ngadukung Carpenter saloba anu aranjeunna tiasa, nyorotkeun reputasi pristine na salaku pagawé umum sareng catetan bersih na. Bapana, hakim kota anu berbasis di New Jersey, ngirim surat ka pengadilan anu nyatakeun yén putrana nyanghareupan setrés pasca-traumatis saatos réngsé tur Irak sareng militér.

[undermining] kapercayaan masarakat kana penegak hukum

Hakim Distrik AS Gloria Navarro ngirimkeun hukuman Carpenter. Anjeunna kutipan”[undermining] kapercayaan umum dina penegak hukum” salaku alesan anjeunna teu malire aplikasi probationary.

Navarro, kumaha oge, negeskeun yén tuduhan parantos diturunkeun tina kejahatan ka misdemeanor. Carpenter ogé tiasa dianggo pikeun FBI dugi aplikasina diajukeun Pébruari ieu.

Carpenter gaduh 90 dinten kanggo nyauran anjeunna ka otoritas-manehna masih aya dina tahanan imah.

#Urut #agén #FBI #dihukum #judi #duit #pamaréntah