Tag Archives: ditunda

Pamaén Soccer Chris Maguire ditunda pikeun ngalanggar tohan

Closeup bal maén bal di suku pamaén

Chris Maguire of Lincoln City FC ieu ditunda salamina pikeun tohan dina kaulinan bari aktip maén. [Image: Shutterstock.com]

Chris Maguire mana anu teu katangtu

Pamaén maén bal Lincoln City FC Chris Maguire parantos ditunda salamina kusabab ngalanggar aturan tohan Football Association (FA).

suspensi “tanpa prasangka dugi bewara salajengna”

Klub negeskeun gantungna “tanpa prasangka dugi ka bewara salajengna” dina hiji pernyataan anu dikaluarkeun Senén énjing. Maguire gaduh dugi ka 30 Agustus pikeun ngaréspon kana tuduhan éta.

Tilas internasional Skotlandia dituduh nempatkeun 52 taruhan ti Maret 2017 dugi ka Pebruari 2022 nalika maén pikeun Sunderland, Oxford United sareng Bury FC. Laku lampahna mangrupikeun palanggaran anu jelas ngeunaan naon anu diidinan ku pamaén ayeuna sareng ngadamel anjeunna hukuman anu parah.

FA jeung masalah tohan

FA boga aturan ketat pikeun nyegah pamaén ti ilubiung dina judi pa patandingan pikeun sababaraha alesan.

Perhatian FA anu paling jelas nyaéta ngalereskeun pertandingan, anu parantos ngaganggu olahraga profésional sanés mangtaun-taun.

Bulan kamari, hiji patandingan maén bal Nigerian jadi viral pikeun fixing blatant na nalika salah sahiji kiper teu usaha pikeun nyalametkeun pinalti, sarta pamaén nembak bal lega gawang ku margin pikaseurieun.

teu bisa “bet, langsung atawa henteu langsung, atawa maréntahkeun, ngidinan, ngabalukarkeun atawa ngaktipkeun saha bet”

Numutkeun aturan fa E8, pamaén aktip teu bisa “bet, langsung atawa henteu langsung, atawa maréntahkeun, ngidinan, ngabalukarkeun atawa ngaktipkeun saha bet dina hasilna, kamajuan, ngalaksanakeun atawa aspék séjén tina, atawa acara di atawa dina sambungan kalawan, hiji patandingan. atawa kompetisi maén bal.”

FA dituturkeun nepi ka hiji pernyataan nu aranjeunna dikonfirmasi alesan pikeun gantung: “Chris Maguire geus boga muatan jeung kalakuan nu jahat dina sambungan kalawan dugaan breach tina aturan tohan FA.”

Pangalaman Pakasaban

Maguire ngagabung sareng Lincoln City ti Liga Hiji dina kontrak dua taun usum panas kamari. Sateuacanna, anjeunna damel 101 penampilan pikeun Sunderland, sadayana dina Liga Hiji.

Anu umurna 33 taun damel dua penampilan pikeun Skotlandia dina 2011 tapi henteu acan maén deui ti saprak éta. Anjeunna ngamimitian karirna di Aberdeen di 2005 sareng parantos maén pikeun 11 tim Inggris.

Maguire sanes hiji-hijina pamaén anu ditagihkeun ku FA kalayan ngalanggar anu aya hubunganana sareng judi taun ieu. Dina bulan Pebruari, penyerang West Ham United Andriy Yarmolenko didakwa ku kasalahan pikeun muncul dina iklan tohan di Ukraina asli.

#Pamaén #Soccer #Chris #Maguire #ditunda #pikeun #ngalanggar #tohan

Kasempetan gelar Barcelona ditunda kusabab hutang $ 1.3 milyar

Ngajalankeun naskah pilem

Hutang ampir hiji satengah miliar dollar, henteu mampuh pikeun ngadaptar pamaén anyar, sarta runtuhna hiji kakaisaran-ieu carita FC Barcelona.

Mangtaun-taun salah urus kauangan sareng sababaraha usaha nekat pikeun nyaimbangkeun kaayaan parantos nyababkeun salah sahiji tim maén bal anu kasohor di dunya runtuh sacara internal, tapi kumaha waé ngajaga gambar éksternal anu sami.

Janten, naon anu lumangsung sareng Barcelona sareng kumaha éta tiasa mangaruhan odds tohan tim pikeun usum 22/23 LaLiga? Urang tingali.

Ngaberesihkeun nu kacow

Barca parantos bajoang pikeun ngalereskeun karusakan anu disababkeun ku tilas juragan Josep Maria Bartomeu, anu mundur wengi sateuacan pamilih pikeun ngaleungitkeun anjeunna taun 2020. Salian ti ngumpulkeun hutang anu ageung, Bartomeu kalibet dina seueur kajadian musibah. Ieu kalebet usaha pikeun ngabentuk Liga Super Éropa anu difitnah, ngadorong pamaén pangbadagna klub Lionel Messi kaluar panto tukang, sareng ngaluncurkeun kampanye smear ngalawan urut pamaén sareng palatih aktip.

Sanggeus Bartomeu indit, tim ahirna netep di leungeun Joan Laporta, anu saméméhna mingpin tim ti 2003-10. Sanajan kitu, leungitna bakat jeung bahaya finansial impending nempatkeun anjeunna dina posisi hésé.

“Nalika kami sumping sataun katukang, klub éta dina kaayaan kritis,” saur Laporta dina Juni, nyimpulkeun:

Kami ngalihkeun anjeunna ka perawatan intensif. ”

Rencana Laporta pikeun nyered klub kaluar tina hutang datang ngaliwatan pamakéan disebut “levers”. Lever kahiji ngalibatkeun ngajual 10% hak siaran tim ka firma investasi Amérika Sixth Street, sareng anu kadua masihan 15% deui ka perusahaan anu sami. Bursa éta nyéépkeun klub Catalan € 517m ($ 534.3m) jumlahna 25% tina hak televisina salami 25 taun ka hareup.

Dina 1 Agustus, Laporta ngungkabkeun yén Barcelona parantos siap ngaktipkeun tuas katilu na. Nu boga tim dikonfirmasi anjeunna geus sapuk pikeun ngajual 25% tina Barca Studios, hub klub pikeun kreasi eusi digital sarta distribusi, ka platform kipas basis blockchain Socios.com kontroversial pikeun € 100 juta ($ 103,3 juta).

Sanaos éta henteu cekap pikeun narik klub deui kana cai, sareng Laporta ngajual 24,5% tina panangan média. Pangsa minoritas kadua ieu ka GDA Luma, perusahaan anu dijalankeun ku presiden Cirque du Soleil, pikeun tambahan € 100 juta ($ 103,3 juta).

angka questionable

Dongeng fantasi Barcelona ngeunaan rehabilitasi kauangan henteu ngan ukur ditungtungan ku narik uas. Di sisi séjén, maranéhna ogé bisa ngalawan … sorangan.

Numutkeun kana radio Spanyol Cadena de Ondas Populares Españolas (COPE), Barca nganggo € 150m ($ 155.06m) artosna sorangan pikeun ningkatkeun harga jual dua pengungkit munggaran. Ieu naha tim ngaklaim diobral dibawa dina € 667 juta ($ 689,4 juta), tapi Kagenep Street mayar ngan € 517 juta ($ 534,3 juta).

mugia moal aya tafsiran anu béda.”

Raksasa Spanyol disangka ngawujudkeun ieu ku gawé bareng sareng Sixth Street pikeun nyiptakeun perusahaan induk basis AS anu disebut Locksley Invest. Aranjeunna ngaku Locksley mangrupikeun pembeli nyata sareng nyéwakeun hak ka Sixth Street.

Laporta teu acan tiasa narik perhatian LaLiga. Liga éta ngan ukur nampi € 517 juta ($ 534.3m) sanaos panyambatna “yén anjeunna ngarepkeun moal aya interpretasi anu béda.”

Pendaptaran ditunda

Kalayan usum 48 jam jauh ti kick-off, Barca masih teu acan daptar seueur pamaén penting dina skuad na. Daptar éta kalebet Robert Lewandowski, Franck Kessié, Andreas Christensen, Raphinha, Ousmane Dembélé, Jules Koundé, sareng Sergi Roberto. Mindahkeun pikeun tilu anggota daptar (Lewandowski, Koundé sareng Raphinha) biaya gabungan € 160 ($ 165,4 juta), dua (Christensen sareng Kessié) mangrupikeun agén gratis, sareng dua (Dembélé sareng Roberto) mangrupikeun pamaén anu lami di Camp Nou. .

Kagagalan ngadaptar hartina pamaén moal ngabogaan hak pikeun bersaing di LaLiga. Hasilna, kapamilikan Barca parantos ngagunakeun metode anu langkung ekstrim pikeun nyiptakeun kabébasan kauangan, kalebet ngancam pamaén ayeuna.

Anu umurna 25 taun parantos ngahutang € 17 juta ($ 17.6 juta) pikeun mayar

Gelandang Walanda, Frenkie de Jong, parantos nyerang serangan Barca. Numutkeun laporan média, yuswa 25 taun parantos ngahutang € 17 juta ($ 17.6 juta) dina pamayaran sareng bakal nampi sakitar € 21 juta ($ 21.7 juta) taun ieu. Laporta parantos masihan ultimatum ka pamaén: nampi potongan gaji 50% atanapi milarian klub énggal.

Video anyar di luar latihan tim nunjukkeun fans lokal kutukan sareng ngagorowok ka de Jong, anu nolak nampi potongan gaji tapi nolak ninggalkeun klub impian na.

Duanana tim na pamuter nu diasupkeun jam nekat sakumaha agén na terus papanggih jeung dewan. Masa depanna sigana bakal diputuskeun dina dinten-dinten anu bakal datang, sareng Manchester United sareng Chelsea duanana nyatakeun minat pikeun ngadaptarkeun Walanda.

Kasempetan gelar turun?

Barca réngsé usum kamari kadua di LaLiga, 13 poin di belakang Real Madrid sareng dua di payun Atletico Madrid. Éta ogé ngalaman eleh ampir dua kali ka Sevilla anu aya di tempat kaopat.

Nyebutkeun yén Barça peryogi investasi usum panas dina skuad anu ditampi bakal janten understatement. Tilas pamaén sareng legenda klub Xavi parantos nunjukkeun jangji salaku manajer ngora, tapi anjeunna kurang jero anu diperyogikeun pikeun ngajaga tangtangan gelar anu leres.

Tapi, Barcelona tangtos tiasa sesah deui upami henteu tiasa kéngingkeun pamaén énggal. Duanana agén bébas Christensen sareng Kessié tiasa leumpang, sedengkeun henteuna calon Ballon d’Or taunan Lewandowski sacara signifikan ngirangan kakuatan serangan na. Artis penipu Brasil Raphinha ogé ngagaduhan fans bungah dina kaulinan pra-musim pikeun klub.

Barcelona ayeuna gaduh kasempetan pangsaéna pikeun meunang liga Spanyol

Numutkeun kana buku olahraga luhur, kalebet DraftKings sareng FanDuel, Barcelona ayeuna gaduh kasempetan pangsaéna pikeun meunang liga Spanyol dina +120. Sanajan kitu, kasempetan nu hangs dina kasaimbangan. Lamun tim gagal pikeun ngadaptar pamaén na, odds pasti bakal ngalaman panurunan signifikan.

Barcelona henteu acan meunang liga ti saprak 2019 nalika Messi, Luis Suarez sareng Antoine Griezmann sadayana di klub éta. Kaulinan kahiji maranéhanana usum anyar datang Sabtu ngalawan Rayo Vallecano. Teu diragukeun, fans Barca sareng bettors anu ngarep-ngarep bakal tetep ngarep-ngarep yén tim éta tiasa ngalangkungan kaayaan anu ayeuna.


#Kasempetan #gelar #Barcelona #ditunda #kusabab #hutang #milyar