Tag Archives: Ditumbuk

Prediksi Éta Bisa Ditumbuk Nalika CFTC Ngahapus Surat Tanpa Aksi

Sherlock Holmes kartun on kasalahan 404 teu kapanggih

Prediksi ieu tiasa ngaleungit dina 15 Pebruari 2023 saatos Divisi Pengawasan Pasar (DMO) Komisi Dagang Berjangka Komoditas (CFTC) mundur surat no-aksi na. [Image: Shutterstock.com]

Taya deui ningali ka arah séjén

Populér bursa tohan pulitik PredictIt bisa jadi dina jalan kaluar. Dinten Kemis, Divisi Pengawasan Pasar Pasar Komoditi Futures (DMO) ngumumkeun yén éta mundur surat posisi no-aksi na dina PredictIt, poténsial maot pikeun situs anu diciptakeun ku Victoria University of Wellington, Selandia Anyar.

henteu ngoperasikeun pasarna saluyu sareng katangtuan surat”

Dina surat no-aksi Oktober 2014 na, DMO meryogikeun PredictIt pikeun tetep nirlaba sareng dina skala leutik, diantara kaayaan anu sanés. Dina minggu ieu, DMO “parantos netepkeun yén Universitas Victoria henteu ngoperasikeun pasarna saluyu sareng istilah surat sareng salaku hasilna parantos ditarik.”

DMO parantos nyayogikeun PredictIt dugi ka 15 Pebruari 2023 pikeun nutup sadaya kontrak sareng posisi kabuka. Sanes DMO atanapi CFTC nyarioskeun naon anu dilakukeun ku PredictIt dina surat pikeun ngalanggar kaayaan posisi henteu-aksi.

Prediksi Ieu bakal beroperasi nepi ka ahir

PredictIt parantos ngaluarkeun pernyataan, dipasang dina halaman wébna, negeskeun yén dana palanggan aman sareng teu kapangaruhan ku ditarikna surat tanpa tindakan. Anjeunna boga pamadegan yén anjeunna geus complied kalawan sakabéh istilah surat urang, tapi sigana cooperating kalawan aksi panganyarna DMO urang.

Sakur pasar anu aya bakal teras-terasan dagang dugi ka tanggal 15 Pebruari 2023, kecuali, tangtosna, aranjeunna netep sateuacanna (contona, upami aya anu salah, balapan Sénat Pennsylvania ditungtungan dina ragrag ieu). PredictIt henteu acan mutuskeun kumaha éta bakal nanganan pasar tohan anu moal dirampungkeun dugi ka 15 Pebruari, sapertos pamilihan Présidén AS salajengna.

Surat larangan sacara efektif nyarios yén naon anu dilakukeun ku perusahaan tiasa ngalawan hukum, tapi lembaga pamaréntahan daék ngalakukeun tindakan hukum sareng ngantepkeun perusahaan beroperasi, salami perusahaan sasuai sareng kaayaan anu tangtu.

Samentara éta, PredictIt masih narima konsumén anyar jeung deposit na bakal minuhan sagala requests ditarikna. Dasarna, éta bisnis saperti biasa keur ayeuna, iwal pasar nu moal direngsekeun dugi sanggeus deadline CMO urang; nyangka volatility on aranjeunna salaku bettors nebak naon PredictIt bisa ngalakukeun.

Nempatkeun duit anjeun dimana sungut anjeun

PredictIt, sakumaha disebutkeun, mangrupakeun bursa tohan pulitik. Pikeun “taruhan”, nasabah meuli stake dina hasil kalawan harga ti $ 0,01 ka $ 0,99. Hasil unggul anu cashed pa $ 1, hasilna kaleungitan teu cashed. Salaku conto, ayeuna, upami anjeun pikir Démokrat bakal meunang pamilihan Sénat AS di Pennsylvania taun ieu, anjeun tiasa mésér saham di sisi éta pikeun $ 0,72. Lamun Demokrat meunang, biasa anjeun bakal cashed dina $ 1 unggal, hartina anjeun nyieun untung $ 0,28 per dibagikeun (dikurangan fee PredictIt). Mun hiji Republik ngéléhkeun , stake anjeun jadi sia.

lamun “taruhan” dina pemilu mangrupakeun prediktor leuwih akurat hasilna ti jajak pendapat umum

Profesor di Victoria University of Wellington nyiptakeun PredictIt salaku alat panalungtikan pikeun ningali naha “taruhan” dina pamilihan mangrupikeun prediktor anu langkung akurat tibatan polling pendapat umum. Lamun jalma boga duit pikeun hasilna, bakal prediksi maranéhanana ngeunaan hasilna bakal leuwih bener ti lamun maranéhna teu boga resiko?

PredictIt nyadiakeun data panalungtikan -na pikeun akademisi di euweuh ongkos, hoping nawarkeun wawasan gede kana “widang ulikan sakumaha rupa-rupa sakumaha microeconomics, kabiasaan pulitik, elmu komputer, jeung téori kaulinan.”

Sakumaha anu disebatkeun, teu aya alesan anu dipasihkeun ngeunaan naon anu dilakukeun ku PredictIt pikeun ngalanggar ketentuan surat no-aksi. Upami aya anu nebak, sigana aya hubunganana sareng ukuranana. Popularitas na geus tumuwuh steadily leuwih sababaraha taun kaliwat, utamana dina ngajalankeun-up ka Pemilu Présidén 2016; Donald Trump mangrupikeun underdog anu penting pikeun ngéléhkeun Hillary Clinton sareng sababaraha urang ngadamel pembunuhan di PredictIt ku nempatkeun artosna dina Trump.

#Prediksi #Éta #Bisa #Ditumbuk #Nalika #CFTC #Ngahapus #Surat #Tanpa #Aksi