Tag Archives: ditahan

Badag ilegal judi Network Raja ditahan di Bangkok

kétang

A multi-juta dollar ilegal judi kingpin geus ditahan di Bangkok sarta nyanghareupan extradition ka Cina. [Image: Shutterstock.com]

Diudag-udag panjang

otoritas Bangkok geus ditahan a disangka multimillion-dollar ilegal judi parusahaan kingpin. Tersangka 40 taun dikabarkan geus ngajauhan pulisi Cina saprak 2012, ngarah pajabat nempatkeun hiji nawaran ditahan internasional ka anjeunna.

usaha kaulinan di Kamboja jeung Myanmar

Numutkeun laporan média, palaku, She Zhijiang, kungsi operasi judi sumebar ka sakuliah sagala rupa nagara. Ieu kaasup usaha kaulinan signifikan di Kamboja jeung Myanmar, kitu ogé operasi lotre dumasar di Filipina.

Nyanghareupan biaya di Cina

Pulisi Thailand negeskeun yén, saatosna ditewak, visa Thailand Zhijiang henteu sah deui. Aranjeunna nempatkeun anjeunna dina tahanan imigrasi bari ngantosan pamundut ekstradisi. Saurang pajabat pulisi Thailand nyarios: “Jaksa umum bakal ngalebetkeun pamundut (ditewak samentawis) ka pengadilan kriminal minggu payun.”

Numutkeun hiji bewara beureum Interpol ti Méi 2021, Zhijiang nyanghareupan tuduhan kriminal di Cina pikeun ngajalankeun operasi judi ilegal. Tuduhan mawa hukuman maksimal sapuluh taun panjara.

Zhijiang lahir di Propinsi Hunan, Cina tapi anjeunna ogé nyepeng paspor Cambodian. Jalma-jalma tiasa nampi kawarganagaraan di Kamboja upami aranjeunna nyumbang sahenteuna US $ 250,000 ka pamaréntah.

Ti Januari 2019 nepi ka Pébruari 2021, Zhijiang disangka sakongkolan jeung batur sapagaweanna pikeun ngadaptarkeun pausahaan, ngalengkepan panalungtikan, jeung nyetél situs judi online. Sababaraha situs judi ilegal anu namina kalebet Yiyou International, Yigou, sareng Hongshulin. Operasi aub leuwih ti 330.000 gamblers sarta dibangkitkeun untung leuwih ti AS $ 22,2 jutaan.

Otoritas ngalakukeun tindakan

Dina sababaraha taun katukang, otoritas Cina geus nempatkeun tekanan signifikan dina saha anu kalibet dina ilegal judi . Wewengkon administratif husus Cina urang Makau ogé geus diropéa aturan jeung peraturan sektor judi na pikeun ngidinan pikeun kontrol tighter leuwih operasi kasino.

pajabat ditahan Macau junket kingpin Alvin Chau Cheok-wa

Salah sahiji anu pang luhur-profil arrests patali ilegal judi lumangsung Nopémber panungtungan nalika pajabat ditahan Makau junket kingpin Alvin Chau Cheok-wa on kacurigaan laundering duit jeung cross-wates judi . Anjeunna disangka geus facilitated ngajalankeun online ilegal jeung operasi kaulinan fisik.

#Badag #ilegal #judi #Network #Raja #ditahan #Bangkok