Tag Archives: diri

UKGC alamat masalah judi, Bunuh diri di Inggris

UK scratch tikét lotre

Panalungtikan di Inggris nunjukeun yen gamblers masalah anu leuwih gampang masihan barudak maranéhanana tikét lotre mimiti sahingga berpotensi ngakibatkeun aranjeunna ka handap a judi jalur. [Image: Shutterstock.com]

efek samping tina judi

kaséhatan méntal sarta stabilitas terus jadi fokus penyidik ​​​​ditengah hiji booming unprecedented dina judi sakuliah dunya.

pamakéan corétan, nu loba jalma buang kalawan ultah jeung kado Natal

Panalungtikan ti Inggris mangka nu maen judi masalah condong melak bibit alam disruptive di barudak maranéhanana ngaliwatan pamakéan corat-coret, nu keur loba tossed kalawan ultah jeung kado Natal. Bari papanggihan keur dianalisis, UK judi komisi (UKGC) ogé pilari kana sapuluh maotna bunuh diri ku sieun link judi ngabahayakeun.

Papanggihan ti survey sarta investigations bisa nangtukeun arah anyar pikeun pasar positif tapi volatile, salah sahiji nu sigana Linggarjati pikeun nyokot alih dunya hiburan.

Masalah generasi

Goresan. Scratch-offs mangrupakeun bagian leutik tina kurban judi sadia di mana wae toko sudut, SPBU, atawa toko grocery. Tiket nyadiakeun pikagumbiraeun jeung antisipasi jeung ngajaga konsumén tina disappointment utama alatan harga beuli low.

Tapi, nilai moneter anu teu pati penting tiasa dibayangkeun ku épék jangka panjang anu ngabahayakeun.

Sakumaha dilaporkeun Kaamanan sarta nurutkeun ulikan YouGov commissioned ku Britania judi amal GamCare, paling gamblers masalah mikaresep maén kaulinan kalayan barudak maranéhanana.

38% tina masalah judi geus dibeuli tikét pikeun barudak maranéhanana

Panalitian naliti 4,000 kolotna anu cicing di Inggris yuswa 16 sareng langkung, anu 12% ngaku mésér scratchers pikeun murangkalih. YouGov dipaké informasi éta pikeun nangtukeun yén 38% gamblers masalah geus dibeuli tikét pikeun barudak maranéhanana, jeung 22% tina gamblers minor geus dibikeun tiket ka jalma ngora.

Sanajan kitu, data lotre Nasional nunjukeun yen masalah judi dina turunna. Lotre ngalaporkeun penjualan awal £ 1.73bn ($ 2.03bn) dina satengah munggaran taun fiskal 2021-22, naék 1.6% sataun-on-taun. Dina waktos anu sami, tingkat kecanduan judi di Inggris turun tina 0,4% ka 0,2%.

Alexa Roseblade of GamCare catetan anu jalma “biasa” manggihan cara séjén pikeun maen judi. Sanajan kitu, paparan mimiti scratching ogé masihan kolotna kasempetan pikeun ngabejaan barudak maranéhanana ngeunaan bahaya kecanduan.

UKGC nungtut waleran

Hanjakal, masalah judi kasus teu salawasna trivial sakumaha angka basajan sangkan sigana.

Anyar-anyar ieu, régulator Inggris ngahubungi operator anu mungkin gaduh bisnis sareng sapuluh korban bunuh diri, kalebet tilas maén bal Oxford United Joey Beauchamp.

Akun warta Substack Earnings and More nyarios yén aranjeunna nampi surat anu dikirim ka pamawa, anu berbunyi kieu:

“Dina tahap ieu kami ngan saukur naroskeun (yén) anjeun marios databés palanggan anjeun sareng wartosan kami upami anjeun ngagaduhan rékaman hubungan palanggan sareng jalma-jalma ieu.”

“Nunjukkeun sifat kawates inpormasi anu kami nyayogikeun, anjeun panginten badé ngalakukeun open source atanapi cek anu sanés pikeun ngarujuk kana naon anu anjeun mendakan.”

netelakeun lamun [the companies] sadar kasalempang bahaya pakait sareng judi “

Lamun operator ngirimkeun sajarah jeung almarhum, regulator bakal hoyong informasi dina jumlah di stake, “klarifikasi lamun” [the companies] sadar kasalempang bahaya pakait sareng judi , “Jeung ngajawab” naha [the companies] sadar yen batur geus nyokot nyawana sorangan.”

UKGC boga leungeun pinuh dina sagala rupa widang poé ieu. Taun ka tukang, komisi denda Aspers Kasino di Stratford, London, £ 650.000 ($ 760.347) pikeun kagagalan tanggung jawab sosial sanggeus ieu wangsit yén hiji lalaki 37 taun bunuh diri dina wengi anu sami anjeunna leungit £ 25.000 ($ 29.244) dina roulette na slot. mesin.. .

Bulan kamari, komisi ngagantungkeun lisénsi tohan pikeun operator Bet-at-Home kusabab teu tanggung jawab sosial sareng kasieun pencucian artos.

UKGC oge bagian tina usaha pamaréntah pikeun nempatkeun tekanan dina tim Liga Premier di tengah larangan looming on iklan judi .

#UKGC #alamat #masalah #judi #Bunuh #diri #Inggris