Tag Archives: DirectTV

Amazon, DirectTV ka Co-Broadcast Kemis Peuting Football

kaulinan NFL on mobile

Amazon sareng DirecTV nyangking Kemis Peuting Football deui ka masarakat kalayan susunan énggalna. [Image: Shutterstock.com]

Bringing Kemis Peuting Football ka umum

Amazon sareng DirectTV parantos sapuk gawé bareng pikeun siaran Kemis Peuting Football sakuliah Amérika.

Amazon sapuk pikeun nyandak alih dina 2022, sataun sateuacanna jadwal

Patarosan ngeunaan kumaha Amazon bakal dipintonkeun TNF beredar saprak pausahaan kaala hak taun ka tukang. Salaku tambahan, kabutuhan pikeun waleran gancangan saatos Amazon sapuk pikeun nyandak alih taun 2022, sataun sateuacanna tina jadwal.

Hatur nuhun kana DirecTV, fans olahraga tiasa nonton TNF di bar olahraga, réstoran, lounges, casinos, toko ritel na madhab di antara.

Pangaruh streaming

Usum NFL anu bakal datang gaduh 15 kaulinan wengi Kemis dina jadwal 18 minggu na. Waralaba nasional sareng langkung ti 1,000 lokasi ogé jaringan sanés sareng perusahaan lokal bakal nyandak tindakan dina widang héjo.

Kusabab setelan infrastruktur, loba usaha masih resep ngagunakeun kabel

Streaming parantos janten pilihan pikeun seueur rumah tangga anu ngarep-ngarep nonton televisi unggal wengi. Anyar, FuboTV malah ngarencanakeun pikeun ngahijikeun judi sareng streaming pikeun ningkatkeun pangalaman kipas. Sanajan kitu, alatan arrangements infrastruktur, loba usaha masih resep ngagunakeun kabel.

Mayor Liga Baseball geus datang dina seuneu pikeun nempatkeun sababaraha kaulinan maranéhanana ngan dina platform streaming, ninggalkeun sportsbooks, taverns jeung tempat séjén frequented ku fans kanyahoan.

Samentara éta, reureuh antara streaming sarta aksi live geus nyieun masalah pikeun bettors, utamana mikro-bettors. Alatan telat, acara di sawah anu geus lumangsung saméméh gamblers boga kasempetan pikeun mertimbangkeun atawa malah nempatkeun bets maranéhna. Amazon, kumaha oge, ngajamin yén layanan streamingna bakal gaduh latency anu sami sareng televisi tradisional.

Tungtungna, deal antara dua raksasa éta meunangna pikeun fans tradisional. Padahal streaming ngadorong jalma kana ruang tamu sareng jauh ti balaréa, DirecTV bakal ngabantosan tindakan deui ka masarakat.

Rincian setelan

Amazon mayar $1 milyar pikeun 11 taun hak ekslusif ka Kemis Peuting Football. Kasepakatan éta ngeureunkeun siaran langsung anu biasa perusahaan média sareng ogé ningkatkeun posisi perusahaan dina dunya olahraga.

DirecTV Kapala Kandungan Officer Rob Thun spoke bungah ngeunaan perjangjian ngahontal antara parusahaan-Na jeung Amazon.

nganteurkeun pangalaman anu saé pikeun sakumna palanggan urang kedah tetep janten pusat évolusi éta ”

“The bentang média olahraga terus mekar gancang, sarta fokus dina delivering pangalaman hébat kana sakabéh rentang customer urang kudu tetep di puseur évolusi éta,” ceuk Thun. “Perjanjian ieu antara Amazon sareng DirecTV for Business sumping dina waktos anu penting nalika langkung seueur perusahaan streaming anu nampi hak ekslusif pikeun nunjukkeun program olahraga sareng fans anu hoyong pisan surak timna di bumi sareng di bar, réstoran sareng usaha sanés sareng réréncangan, kulawarga. sareng rekan kerja.”

Pausahaan bakal unveil produk maranéhanana dina Kemis 25 Agustus salila kaulinan preseason antara San Fransisco 49ers jeung Houston Texas. Acara usum biasa munggaran bakal nampilkeun Los Angeles Chargers sareng Kepala Kota Kansas dina 15 Séptémber.

Sakur palanggan DirecTV for Business sareng Hiburan Bisnis basa Spanyol, Bisnis Xtra, Hiburan Komersial, Xtra Commercial, Commercial Choice, atanapi Commercial Mas Ultra Package bakal tiasa ngalirkeun data TNF tanpa biaya tambahan. Kaulinan ogé bakal ditingalikeun dina saluran biasa DirecTV.

#Amazon #DirectTV #CoBroadcast #Kemis #Peuting #Football