Tag Archives: Dina

Dina Hit 63,8% tina Time

Pamaén Jacksonville Jaguar ngagungkeun salami pertandingan pra-musim 2022 ngalawan Pittsburgh Steelers

Data tohan tina tilu minggu mimiti usum NFL 2022 nunjukkeun sababaraha tren anu pikaresepeun. [Image: Shutterstock.com]

Anomali atanapi trend?

Lampu kedip-kedip, hit-chilling tulang jeung kaulinan sorotan, sadayana umum salila usum maén bal. Lajeng, tangtosna, aya patok. Ngaliwatan tilu minggu kalénder NFL 2022, sababaraha tren tohan atipikal mimiti nempel sapertos jempol nyeri.

Tujuan tina sportsbooks mangrupakeun nyoba dibeulah hasilna dina sampurna 50/50-tapi aranjeunna geus gagal dina misi maranéhanana jadi jauh, utamana dina total pasar kaulinan, dimana “handap” geus pencét 63,8% waktu.

makers kasempetan teu ngalakukeun naon maranéhna diémbarkeun do a

Numutkeun informasi disadiakeun ku Covers.comoddsmakers teu ngalakukeun naon maranéhna diémbarkeun do a, méré publik tohan kasempetan ka capitalize dina kasalahan maranéhna.

Varian dina NFL

Sakumaha anu dijelaskeun di luhur, kategori anu nyimpang jauh tina pamisah 50/50 langkung / sahandapeun. Tina 48 kaulinan anu geus dimaénkeun, 31 (63,8%) geus underestimated total.

Penjelasan anu mungkin nyaéta bettors disapu dina hype sabudeureun quarterbacks ngora liga urang. Nanging, teu aya pujian anu tiasa nyumputkeun tren dina data.

anjing geus dipasang catetan 28-18-2, mere eta hiji ATS laju hit of 60.9%

Kategori séjén tim suksés nyaéta underdog ngalawan sumebarna (ATS). Anjing-anjing parantos masangkeun catetan 28-18-2, masihan aranjeunna tingkat hit ATS 60,9%. Sumebarna underdogs ngan perlu leungit ku jumlah maksimum ditangtukeun titik atawa meunang outright nutupan sumebarna.

Sabalikna, panyebaran paporit ngan ukur ngalaksanakeun padamelan 39,1% waktos. Angka éta henteu robih boh di bumi atanapi di jalan, sabab paporit ogé meunang persis 39,1% tina panyebaran bet dina dua tujuan.

Sapertos anu diharapkeun, kategori tim anu paling suksés nyaéta paporit moneyline. Nanging, aya bédana ageung dina kasuksésan dumasar kana naha aranjeunna ngarambat atanapi henteu. Paporit moneyline home geus meunang 66,7% tina kaulinan, sedengkeun paporit jalan geus meunang ngan 57,1% sadaya waktu.

Jalan moneyline underdogs éta grup sahenteuna suksés tim (33,3% laju win), sedengkeun underdogs moneyline home teu ngalakukeun leuwih hadé (35,7%).

Kacindekan tina data

Kumaha upami daérah anu didamel ku produsén kasempetan?

Nya, daptar éta pondok dina NFL, sareng éta ngan ukur aya hubunganana sareng lokasi. Duanana tim tuan rumah sareng tim jalan persis 50% ATS dugi ka ayeuna; Tim moneyline imah geus meunang 52,1% waktu, sedengkeun tim moneyline jalan geus meunang 45,8% waktu.

Vegas masih diajar kumaha carana ngadalikeun pasar taun ieu

Salaku tambahan, aya langkung panyimpangan ti anu disangka dina sagala rupa daérah pasar tohan. Ieu nunjukeun yen Vegas masih diajar kumaha carana ngadalikeun pasar taun sarta loba tim anu unpredictable.

Bettors tiasa mertimbangkeun nyaluyukeun strategina pikeun maju sareng ngagunakeun téknik sapertos hedging pikeun ngajagaan diri tina perangkap. Éta ogé bisa ngumpulkeun balik angka dugi pangaluyuan nyata dijieun ku bookies.

Aya kénéh 15 minggu aksi ditinggalkeun dina usum NFL, tapi data awal nunjukkeun yén tohan olahraga, sahenteuna dina mangsa ieu, teu saloba koin dijieun.

#Dina #Hit #tina #Time

Staten Island ngalungkeun Hat dina ring keur kasino Lisensi

Staten Island Ferry

Présidén Staten Island borough ngadorong borough pikeun ménta salah sahiji tilu handap New York kasino lisénsi. [Image: Shutterstock.com]

Jieun pasualan

Kalawan tilu casinos datang ka kaayaan New York dina mangsa nu bakal datang, kompetisi pikeun maranéhanana pursuing lisénsi ieu panas nepi. Présidén Staten Island Borough Viyo Fossella nyorong borough New York City pikeun ménta salah sahiji lisensi. Salila konferensi pers Senén, Fossella tos hat wewengkon di ring, ceuk éta salah sahiji ti saeutik wewengkon di handap nu teu boga pilihan tohan live.

di situs proyék New York Wheel

Anjeunna yakin yén hiji Resort kasino bisa dianggo dina loka ngeunaan proyék New York kabayang, dimana Manhattan skyline di tukang. Anjeunna percaya yén pamandangan sareng fasilitas caket dieu langkung seueur di daérah sanés di nagara bagian New York. Manehna nanya operator kasino kabetot dina bagian tina New York kasino proyék pikeun pindah ka Staten Island pikeun katingal a.

Potensi situs dina pikiran

Fossella teu dibagikeun pikiran-Na jeung Komisi kaulinan State New York (NYSGC) atawa nu boga situs New York kabayang, New York City Ékonomi Development Corporation. Sanajan kitu, anjeunna ayeuna ngabagéakeun bubuka dialog jeung grup ieu.

Staten Island nyaéta pangkidulna lima borough New York City. Jalma bisa meunang ka Staten Island haratis ti Lower Manhattan dina Staten Island Ferry.

The New York Wheel ditunjuk minangka roda observasi pangluhurna di dunya, tapi proyék éta murag dina Oktober 2018 kusabab perkiraan biaya pikeun ngawangun struktur 630-suku naék tina sakitar $ 250 juta dugi ka ampir $ 1 milyar. Geus aya investasi kira-kira $ 200 juta nalika proyékna ditinggalkeun. Karya geus dijalankeun dina taun panganyarna pikeun berpotensi ngawangun kabayang leutik. Fossella teu ngalawan ngabogaan kabayang jeung kasino dina situs.

Seueur anu dipikaresep

Kalawan kaayaan néangan kanaékan sharing, pamaréntah masihan NYSGC lampu héjo pikeun ngaluarkeun nepi ka tilu handap lisénsi kasino New York. Aranjeunna bakal ngidinan casinos layanan pinuh, nawarkeun kaulinan tabel kawas, mesin slot, tohan olahraga ritel na poker . Harepan ayeuna nyaéta yén fasilitas judi anu aya di Queens sareng Yonkers bakal dilisensikeun. Genting urang Resorts Dunya saluran cai na MGM urang Kakaisaran Kota kasino ayeuna ukur nawiskeun mesin slot.

lisénsi bakal ngarugikeun ngeunaan $500 juta unggal

Aya loba spekulasi ngeunaan situs poténsial pikeun kasino a; usulan kalebet Times Square, New York Mets ‘Citi Field, sareng Hudson Yards. Loba operator kasino utama kabetot dina aub dina proyék kasino New York City, kaasup Bally urang, Las Vegas Sands, sarta Wynn Resorts. Lisensi masing-masing bakal ngarugikeun $ 500 juta.

Prosés aplikasi idin teu acan dimimitian, tapi aspék tangtu kriteria Panawaran dipikawanoh. Ngalamar kudu demonstrate sabaraha kualitas karya fasilitas kaulinan maranéhanana baris nyieun, boga jadwal ngembangkeun lumrah, sarta ngamaksimalkeun sharing pikeun kaayaan sarta locality.

#Staten #Island #ngalungkeun #Hat #dina #ring #keur #kasino #Lisensi

S1mple dina Debat Panas Sareng Hotel Malta Ngeunaan Kamar Kotor

S1

Pro gamer S1mple (gambar) parantos konflik sareng hotél Maltese ngeunaan keluhan anu dilakukeun ku akun Twitter na. [Image: Shutterstock.com]

Debat umum pisan

A tukang game pro populér geus ambek a hotél Malta ku criticizing standar kabersihan harta ka na 700.000+ pengikut Twitter.

Oleksandr Kostyliev Ukraina, dipikawanoh di kalangan kaulinan salaku S1mple, nembe cicing di Malta pikeun Liga Olahraga éléktronik (ESL) Usum 16 playoff Liga Pro. Minggu kamari, anjeunna angkat ka Twitter pikeun nyatakeun henteu satuju kana komunikasi sareng akomodasi liga, anu anjeunna anggap “sial:”

Di antara daptar keluhan ngeunaan sipat béntang-opat, S1mple tuduh anjeunna bangun kalawan sireum dina ranjang na, manggihan kapang dina tembok, sarta kapaksa ngaganti kamar. “Kuring ngan naroskeun ka ESL pikeun ngabéjaan staf anu komunikasi sareng hotél ieu pikeun hudang hotél ieu sareng ngalereskeun sadaya masalah éta,” tambah anjeunna.

tukang game nolak ngijinkeun staf beberesih ka kamarna

hotél moal turun tanpa gelut, kumaha oge. Tim manajemen na ngawartoskeun sumber warta lokal Lovin Malta yén aya saeutik bebeneran kana klaim S1mple urang. Nyatana, aranjeunna nyarios yén pamaén nolak ngijinkeun staf beberesih ka kamarna salami tilu minggu tetep.

Dua sisi carita

S1mple sareng hotél duanana nahan dua narasi anu béda pisan. Nyadiakeun bukti pikeun klaim sorangan, S1mple dibagikeun hiji gambar dina Twitter némbongkeun kapang deukeut sistem ventilasi dina tembok hotél na. Anjeunna ogé nyatakeun yén anjeunna henteu ngawadul dugi ka kaayaan kamar ganti ngaganggu anjeunna:

Salaku respon, manajemén hotél ceuk kamar teu ngandung kapang atawa sireum saméméh datangna S1mple urang. Éta ogé ngajelaskeun yén pamaén mimitina ngagaduhan dua kamar – hiji pikeun kaulinan sareng hiji pikeun hirup. Anjeunna réngsé nepi kudu pindah ti hiji sabab pamaén séjén geus dipesen anjeunna.

nempatkeun tanda ‘jangan ganggu’ dina panto

Salila tetep, staf hotél ngaku yén S1mple nyimpen tanda ‘ulah ganggu’ dina pantona pikeun nyegah beberesih, hartina maranéhna kudu ninggalkeun cadar anyar di luar kamar maranéhanana. Nalika staf tungtungna naroskeun pikeun ngabersihan kamar, S1mple kedah nyarios aranjeunna henteu lebet dina kaayaan naon waé.

Balik deui ka Twitter

Saatos réaksi hotél ka S1mple janten headline dina Senén, S1mple balik deui ka Twitter pikeun masihan tanggapanana. Salasa, anjeunna nyerat: “Isukan sadaya bohong anjeun bakal kakeunaan,” nambahan: “Upami ieu leres-leres ngaganggu anjeun, maka anjeun tungtungna kedah ngartos yén henteu sadayana bakal jempé ngeunaan lampah underhanded anjeun.” Engké poé éta anjeunna babagi kasimpulan basajan tina kaayaan:

Wakil presiden senior ékosistem kaulinan ESL, Ulrich ‘TheFlyingDJ’ Schulze ogé nyandak kana média sosial dina usaha pikeun ngajelaskeun kaayaan éta. Dina Reddit, Anjeunna ngajelaskeun yén, nalika S1mple dipindahkeun ka kamar hotél énggal upami dipénta, anjeunna ogé ngangkat keluhan na sateuacan ngahubungi staf ESL.

Ngalawan klaim S1mple ngeunaan kurangna komunikasi, Schulze negeskeun yén ESL gaduh “dialog aktif anu adil” sareng sadaya tim sareng pamaén na sareng henteu nampi keluhan ti saha waé anu cicing di hotél ngeunaan kapang. Anjeunna henteu ngonfirmasi naha anjeunna percaya kana klaim, tapi dikonfirmasi yén staf ESL damel sareng “standar luhur” hotél pikeun meunteun kumaha masalahna lumangsung.

VegasSlotsOnline News geus ngahubungan S1mple sarta manajemén hotél pikeun comment salajengna dina kaayaan.


#S1mple #dina #Debat #Panas #Sareng #Hotel #Malta #Ngeunaan #Kamar #Kotor

Hiji dina Lima Dewasa bet on Olahraga Taun ka tukang

Baseball leuwih tunai

Numutkeun bangku gereja Panalungtikan, ngan dina hiji di lima Amerika judi olahraga taun ka tukang. [Image: Shutterstock.com]

Indikasi survey

Ampir hiji tina lima déwasa AS anu tohan olahraga dina 2021, nurutkeun laporan Pew Research dirilis Rebo.

19% responden ilubiung dina sababaraha bentuk judi olahraga

6,034 déwasa ditaliti ti 5-17 Juli salaku bagian tina pangajaran. Hasilna nunjukkeun yén 19% réspondén ilubiung dina sababaraha bentuk judi olahraga, sareng 15% nyarios aranjeunna kasual bet sareng réréncangan atanapi kulawarga, kolam renang pribadi, atanapi liga olahraga fantasi.

8% jalma surveyed ceuk maranéhna bet dina olahraga di sportsbooks, lagu lomba atawa kios. 6% tina panongton ngaku geus nempatkeun bets online-aya sababaraha tumpang tindihna antara dua grup.

Amérika terus bet dina olahraga

Pikeun saloba noise sakumaha geus dijieun ngeunaan industri tohan olahraga, data bangku gereja nunjukeun yen aya kénéh nyatu kamar tumuwuh.

Dina 2021, tohan olahraga ngahasilkeun pendapatan langkung ti $ 4.29 milyar di Amérika Serikat. Tina sudut pandang matematika murni, upami panghasilan éta ngan ukur 19% tina déwasa, saatos analisa Pew, pasar tiasa tumbuh langkung ti $22.5 milyar kalayan partisipasi 100%. Éta henteu kalebet inflasi atanapi paningkatan taruhan.

Wewengkon artos ageung sapertos California, Texas, sareng Florida ogé teu aya dina nomer di luhur. Sakali pasar maranéhanana jadi operasional, duanana rata jeung total inohong naek murni dumasar kana kakuatan finansial maranéhanana.

Amerika geus staked leuwih ti $ 125 milyar dina tohan olahraga saprak kaputusan Mahkamah Agung 2018 dibuka panto ka legalisasi nyebar. Tilu puluh hiji nagara bagian tambah Washington, DC boga pasar tohan légal, bari sababaraha séjén anu poised pikeun gabung daptar.

Asosiasi kaulinan Amérika (Aga) ekspektasi ogé kanaékan judi salila usum NFL. Numutkeun perkiraan, 46,6 juta bettors Amérika bakal nempatkeun artos sateuacan Super Bowl dina bulan Pebruari 2023.

Sentimen AGA sigana dikonfirmasi dina minggu mimiti musim nalika data geo-lokasi ngungkabkeun paningkatan 71,5% sataun-leuwih-taun dina tohan. Numutkeun parusahaan tracking GeoComply, aya geus ékspansi masif dina jangkauan judi, sakumaha locals tiasa dump sportsbooks lepas pantai pikeun pilihan karek legalized.

Tren demografi

survey bangku gereja mangka béda demografi metot lamun datang ka judi .

24% lalaki ngarojong olahraga judi , bari ngan 15% awéwé nyebutkeun sami. 22% responden di handapeun umur 50 ngarojong judi , bari ngan 17% tina leuwih 50 grup umur ngarojong judi .

27% hideung jeung 24% responden Hispanik dilaporkeun judi , bari ngan 18% bule jeung 10% responden Asian tuh.

kategori nu tangtu teu nyieun bédana nanaon

Sanajan kitu, sababaraha kategori teu nyieun bédana nanaon. Atikan, contona, teu relevan, kalawan 18% lulusan kuliah sarta 20% tina non-kuliah lulusan ngalaporkeun judi . Kabeungharan oge teu relevan, kalawan 22% panghasilan luhur, 19% kelas menengah, jeung 19% responden panghasilan low ngalaporkeun judi .

afiliasi pulitik ogé teu nyadiakeun wawasan kabiasaan judi. 21% Demokrat jeung Demokrat-condong subjék geus Gamble dina taun katukang, bari 19% Republicans jeung Republik-condong responden ogé geus maen judi leuwih 365 poé kaliwat.

57% panongton polling urang ngarasa yen judi olahraga henteu alus atawa goréng pikeun masarakat modern. 49% ogé ngomong yén éta henteu alus atawa goréng pikeun olahraga sorangan.

#Hiji #dina #Lima #Dewasa #bet #Olahraga #Taun #tukang

Kahariwang di Australia Leuwih US $ 7.7bn Slot Loss dina sataun

mesin slot

Aya patalina jeung masalah di Australia ngeunaan panalungtikan anyar némbongkeun yén gamblers mesin slot di Australia leungit leuwih ti AU $ 11,4 milyar (US $ 7,7 milyar) dina taun finansial 2021-2022. [Image: Shutterstock.com]

Ngeunaan angka

ngabela judi jawab geus dikedalkeun perhatian ngeunaan tingkat luhur aktivitas judi di Australia. panalungtikan anyar nembongkeun yen Australia leungit leuwih ti AU $ 11,4 milyar (AS $ 7,7 milyar) dina ngan hiji taun maén mesin slot, lokal katelah pokies.

nyieun regulator bahaya judi nasional di nagara

The lulugu ngajengkeun tina Alliance pikeun judi Reformasi nyaéta panggero dina pamaréntah féderal ogé nagara propinsi nyieun hiji régulator bahya judi nasional di nagara éta.

Laju leungitna slot di New South Wales sareng Victoria turun sakitar 17% dibandingkeun sareng tingkat pra-pandémik. Nanging, ieu umumna kusabab larangan anu aya hubunganana sareng pandémik.

Teu aya tungtungna

Laju leungitna slot pikeun taun kauangan 2021-2022 di Tasmania, Australia Kidul sareng Queensland sadayana langkung luhur tibatan angka 2018-19. Ngan ku ningali Victoria, jalma kaleungitan langkung ti AU $ 2,2 milyar (US $ 1,5 milyar) maén mesin slot dina taun kauangan 2021-2022. Pamuter slot rata-rata di propinsi kaleungitan sakitar AU $ 2,800 (US $ 1,900) dina waktos éta.

Monash Universitas judi sarta Unit tekad sosial compiles inohong, utamana katingal dina mesin kaulinan di klub jeung pub, tapi teu di casinos wae. Aliansi pikeun judi Reformasi lulugu ngajengkeun Tim Costello yakin karugian mesin kaulinan ngan bakal nambahan, sanajan jalma anu kaayaan inflasi sarta biaya hirup luhur.

Para panalungtik nempo data sadia pikeun kauntungan mesin kaulinan sarta survey dina pamakéan mesin kaulinan pikeun nangtukeun jumlah kasar pamaén slot per kaayaan sarta leungitna rata per pamaké.

Anjeunna yakin yén ongkos judi kamungkinan kanaékan sakumaha tingkat stress naek sabab: “Jalma sabenerna meunang sababaraha relief ti diuk di zone hareup mesin, atawa maranéhna boga kapercayaan: Kuring cicing pinuh, Abdi teu bisa mayar nyewa atawa KPR, tapi maranéhna teu boga kayakinan yén maranéhna bakal jadi leuwih gampang pikeun manggihan yén éta téh bisa jadi leuwih gampang pikeun manggihan yén éta téh bisa jadi leuwih gampang pikeun anjeun. tapi pokies meureun patut dicobian.

Isu nyebar

Costello yakin regulator bahya judi nasional leres tiasa ningali kaséhatan, konsékuansi sosial jeung finansial pakait sareng aktivitas mesin slot di Australia. mesin kaulinan kapanggih sakuliah nagara, utamana dina klub na pub.

Alliance pikeun judi Reformasi nyaéta grup nirlaba sarta non-pamaréntahan digawé pikeun ngubaran kecanduan judi salaku masalah kaséhatan publik.

Salaku hukum anti laundering duit jeung sistem jadi leuwih stringent dina casinos nagara urang, yakin Victoria kasino jeung judi Komisi kontrol penjahat sarta addicts judi bisa mindahkeun fokus maranéhna pikeun judi di klub na pub, tinimbang dimana aya loba kirang pangawasan.

#Kahariwang #Australia #Leuwih #77bn #Slot #Loss #dina #sataun

Crown Resorts Balik deui dina sorotan pikeun alesan salah

lalaki curled up handapeun lampu

Resorts makuta nyanghareup panalungtikan sejen di Victoria, waktos ieu pikeun ngidinan konsumén maen judi on kiridit. [Image: Shutterstock.com]

Panalungtikan séjén

régulator kasino di propinsi Victoria Australia urang geus dimimitian hiji panalungtikan kana Resorts makuta nyadiakeun kiridit ka nu maen judi. Ieu nandaan katilu kalina dina 2022 yén Victoria judi jeung kasino Komisi kontrol (VGCCC) geus ngagagas aksi ngalawan hiji pausahaan kasino utama.

bisa ngakibatkeun denda nepi ka AU $ 100 juta

Dasar panalungtikan panganyarna relates to papanggihan hiji komisi karajaan nu kapanggih yén Resorts makuta diwenangkeun konsumén judi maké kiridit di Crown Melbourne casinos. Ieu dilarang ku hukum propinsi sareng tiasa nyababkeun denda dugi ka AU $ 100 juta (US $ 68 juta).

Hiji conto husus ditempo nyaéta bursa cék bank di tukeran pikeun chip kasino. Dina conto sejen, Crown disangka masihan chip kasino ka gamblers di tukeran pikeun cék kosong mayar ka kasino di. Komisi karajaan manggihan yén shoppers badag bisa Gamble on kiridit nalika aranjeunna dibikeun kaluar cek kosong, nulis handap jumlah total owed di ahir sési maranéhna.

Meunang ka handap tuduhan

Ngawangkong ngeunaan pentingna nalungtik tuduhan, ceuk pupuhu VGCCC Fran Thorn éta “penting sabab ngajaga konsumén ti judi saluareun hartosna maranéhanana sarta safeguard Melbourne casinos tina pangaruh kriminal sarta eksploitasi”.

Crown Resorts geus euweuh hiji parusahaan publik sanggeus direbut ku buta equity swasta AS Blackstone anyar dina $ 6,3 miliar deal.

Dina respon kana panalungtikan panganyarna, a spokesperson Crown ceuk parusahaan ayeuna ngabales paménta VGCCC pikeun informasi sarta rencana pikeun pinuh cooperate kalawan otoritas dina masalah ieu jeung sagala masalah sejenna anu timbul tina laporan komisi karajaan ahir Victoria urang. Juru bicara ogé ngarujuk kana réformasi éksténsif anu dilakukeun ku perusahaan pikeun mastikeun yén masalah anu aya hubunganana sareng patuh henteu timbul deui di hareup.

Teu panalungtikan munggaran taun

Laporan ti komisi karajaan dikintunkeun ka parlemén propinsi dina Oktober, ngarah kana dua panyelidikan anu sanés dina taun ieu ka Mahkota. VGCCC mimiti hiji panalungtikan dina bulan Juli kana makuta pikeun palanggaran aturan judi jawab.

VGCC ogé denda Crown AU $ 80 juta (US $ 54 juta) dina bulan Méi

Komisi karajaan kapanggih conto jalma tangtu anu bisa maen judi di casinos tanpa reureuhan leuwih ti 24 otomatis. Aya sistem episien pikeun nungkulan gamblers masalah. VGCC ogé denda Crown AU $ 80 jutaan (AS $ 54 jutaan) dina Méi pikeun ngidinan sababaraha judi Cina nyamur expenses judi maranéhanana salaku waragad kamar hotél.

Dina tonggong laporan komisi karajaan, Crown kapanggih teu pantes nyekel hiji lisénsi kasino Melbourne. Aya ogé saran pikeun drastis overhaul pangaturan séktor kasino. Saprak harita, VGCCC geus nyokot alih salaku régulator kasino propinsi ti Komisi Victoria on judi jeung Peraturan Likur. Denda maksimum anu mungkin ogé ningkat tina ngan AU$1 juta (US$678.6660) jadi AU$100 juta (US$68 juta).

#Crown #Resorts #Balik #deui #dina #sorotan #pikeun #alesan #salah

VICI Properties mundut Rocky Gap kasino dina $ 260M deal

Rocky Gap kasino Resort Lake

VICI Properties dibeuli Rocky Gap kasino Resort di Maryland kalawan Abad Casinos pikeun pa harga digabungkeun $ 260 jutaan. [Image: Shutterstock.com]

Real estate, operasi misah

VICI Properties Nyarita. dibeuli Rocky Gap kasino Resort di Flintstone, Maryland ti siga emas Hiburan dina $ 260 juta deal tunai. The real estate investasi trust (REIT) ngumumkeun rencana na on Kemis. Bakal ngajakan operasi Resort kasino ka Abad Casinos.

Abad Casinos bakal mayar $ 15,5 juta dina nyewa taunan VICI

Husus, VICI mayar $ 203,9 juta pikeun lahan jeung wangunan sipat, bari Abad Casinos mayar $ 56,1 juta pikeun operasi sipat. Abad Casinos bakal mayar $ 15,5 juta dina nyewa taunan VICI; duanana pausahaan geus boga kasapukan master ngajakan nu nyertakeun sipat séjén.

Aya istilah ngajakan awal 15 taun, sareng opat pilihan tambahan lima taun tambahan. Garis waktos ayeuna mangrupikeun perjangjian anu bakal ditutup pinuh ku pertengahan 2023 saatos nampi persetujuan pangaturan anu relevan sareng nyumponan kaayaan nutup masing-masing.

Abad Casinos expands jangkauan na

Diomongkeun ngeunaan akuisisi éta, lulugu perwira operasi sarta présidén VICI Properties John Payne: “Kami bungah kacida rék dilegakeun partnership kami aya kalawan Century, dibere catetan lagu kuat maranéhanana ngahijikeun jeung operasi sarupa aset Resort régional kualitas luhur”.

Anjeunna yakin yén deal bakal masihan sagala pihak kamampuhan pikeun nyieun nilai signifikan pikeun shareholders maranéhanana.

panghasilan operasi bersih dina Rocky Gap kasino Resort taun ka tukang éta $ 78 jutaan. sipat ieu metot leuwih ti satengah juta nu datang.

Abad Casinos baris geura-giru beroperasi leuwih ti sapuluh casinos sakuliah Amérika Kalér. Abad Casinos ko-lulugu executives Peter Hoetzinger na Erwin Haitzmann ngomong yén salaku hasil tina Rocky Gap kasino deal jeung akuisisi pending of Nugget kasino Resort di Kanada, aranjeunna bakal “ngawas portopolio AS nu ngawengku ti wétan ka kulon.”

Pausahaan bakal gawé bareng lotre Maryland jeung Badan Control kaulinan pikeun approvals pangaturan relevan.

portopolio komprehensif

The Rocky Gap kasino Resort ayeuna nawarkeun 630 mesin slot, dua bar kasino jeung 16 kaulinan méja. Salian kasino 25.000-kuadrat, aya ogé hotél, klub komedi, puseur konferensi, sarta sagala rupa amenities séjén. Golden Entertainment nembe investasi sakitar $ 10 juta pikeun perbaikan harta.

parusahaan boga leuwih ti 42 fasilitas kaulinan dina daptar na

VICI Properties geus diwangun hiji portopolio impressive sipat nu patali judi dina taun panganyarna. Sababaraha sipat anu paling iconic dina bukuna kalebet Venetian Resort Las Vegas, MGM Grand, sareng Istana Caesars. Sadayana nyarios, perusahaan ngagaduhan langkung ti 42 fasilitas kaulinan dina daptar na. Sababaraha perusahaan kasino utama anu anjeunna gaduh hubungan kalebet Caesars Entertainment, Hard Rock International, Penn National Gaming, sareng MGM Resorts International.

#VICI #Properties #mundut #Rocky #Gap #kasino #dina #260M #deal

Penembak Kasino Oregon Nyarioskeun Anjeunna Bakal “Ngamandian Sadayana Dina Getih”

Jalma nunjuk bedil

rinci salajengna geus mecenghul dina kasus kasino jujur ​​Wildhorse anu nungtut $ 1 juta sarta kaancam “mandian dulur di getih.” [Image: Shutterstock.com]

Rincian anyar muncul

Rincian anyar dina kasus shooting 17 Agustus Wildhorse Resort sareng Kasino parantos muncul dina dokumén pangadilan, ngalaporkeun Tri-Kota Herald. Anu nembakna ngancam “ngamandian sadayana dina getih” tapi saur anjeunna henteu hartosna nganyenyeri pulisi dina tembakan anu salajengna.

cet gambar jelas ngeunaan shooting jeung kasangka

The Herald rinci dilaporkeun ngeunaan dokumén pangadilan anyar Senén, nu cet gambar jelas ngeunaan shooting jeung kasangka, Javier Fransisco Vigil. Baheula bulan ieu, nu boga sarta operator kasino, Bangsa Confederate tina Umtilla Suku, dikonfirmasi shooting via Twitter:

Vigil, 51, nyoba ngarampog hiji kasino tribal Oregon di Pendleton dina terangan lega, handing catetan ka kasir nungtut $ 1 juta. Anjeunna dijieun ngaliwatan kaluar kasino jeung kantong ampir $ 70.000 di tunai, dugi anjeunna meunang kana adu jeung pulisi.

Vigil, anu ti Oregon, ngaku “anjeunna ngahaja nembak kendaraan petugas kusabab anjeunna henteu hoyong nganyenyeri perwira” bari nyobian kabur.

Agén file dokumén anyar

Kalayan kasus ayeuna di tangan FBI, harian nyarios Senén yén agén khusus anu ngurus panalungtikan ayeuna parantos ngajukeun dokumén ngeunaan panyelidikan. Aranjeunna nyadiakeun akun paling detil rupa kumaha shooting Wildhorse éta suksés.

Rakaman kaamanan ngungkabkeun yén Vigil ngagem jersey maén bal, kacamata sareng topi baseball nalika kajadian éta. Mawa bedil dina cangkéng na ditambah dua majalah tambahan, anjeunna walked kana kandang duit kasino jeung dibikeun juru tulis hiji pamundut ditulis pikeun kas.

anjeunna Drew gun sarta nunjuk ka anjeunna

perwira Kasino aub geus saprak ngawartoskeun penyidik ​​yén anjeunna mimitina laughed dina Vigil, mikir yén catetan nanya $ 1 juta éta lulucon a. Anjeunna gancang sadar anjeunna serius nalika anjeunna Drew gun sarta nunjuk ka anjeunna.

Patugas mareuman alarm bari nyerahkeun kas, tapi henteu sateuacan anjeunna konon ngadéngé anjeunna ngucapkeun boasting sareng ancaman. Ieu kedah kalebet: “Abdi bangsat” sareng “Abdi badé ngamandian sadayana getih.”

Kabur ku kantong $ 69.068 tunai, Vigil patepung jeung perwira Departemen Pulisi Umathilla luar kasino jeung saha anjeunna disilihtukeurkeun seuneu. A tatu gunshot ngajaga Vigil ti akting di adegan, mungkas rencana kabur na.

Panongton cilaka

Detil anyar anu sanés, henteu kalebet dina siaran warta DOJ anu dikaluarkeun dinten Jumaah, nyaéta jalma anu ningali ogé ngalaman tatu dina panyabutan seuneu. Pangguna Twitter Shaindel Beers ngabagikeun apdet ti Pendleton School District (PSD) dina dinten penembakan anu mastikeun yén anggota staf PSD luka:

Bari penyidik ​​teu ngarilis identitas pagawe PSD, ceuk agén husus gunfight lumangsung di luar kasino di. Masih teu jelas saha anu nembak panongton.


#Penembak #Kasino #Oregon #Nyarioskeun #Anjeunna #Bakal #Ngamandian #Sadayana #Dina #Getih

Kasino Las Vegas Nyanghareupan Penurunan Pendapatan dina 2023

Las Vegas Jalur

Analis Fitch Colin Mansfield ngaduga yén pendapatan kaulinan Las Vegas tiasa turun dugi ka 10% ku 2023. [Image: Shutterstock.com]

Tungtung tumuwuhna

Las Vegas casinos bisa nyanghareupan slowdown taun hareup, kalawan analis ngaduga yén booming sharing kaulinan ayeuna bakal mungkas dina 2023.

analis Fitch Ratings Service Colin Mansfield geus diprediksi yén sharing kaulinan Las Vegas bisa turun saloba 10% taun hareup salaku bagian tina slowdown lega dina ékonomi AS.

Las Vegas casinos geus mumbul deui gancang sanggeus pandémik COVID-19 devastated industri dina 2020. Kasino di kota ditutup keur 78 poé dina mimiti pandémik, sarta Las Vegas Jalur panghasilan kaulinan murag kana ngan $ 3,7 milyar pikeun sataun. panghandapna saprak 1996. .

catetan pendapatan kaulinan $ 7,1 milyar dina 2021

Sababaraha diantisipasi kumaha gancang industri kaulinan bakal cageur. Las Vegas Jalur casinos dihasilkeun rékaman sharing kaulinan $ 7,1 milyar dina 2021. Dina periode 12-bulan tungtung Juni ieu, jumlah nu tumuwuh nepi ka $ 8,1 milyar.

Leuwih négatip ti positip

Mansfield dumasar kana prediksi turunna pangasilanna dina ekspektasi slowdown ékonomi anu langkung lega. Sanajan kitu, analis nyebutkeun yen sanajan ékonomi nu avoids resesi a, bakal hésé pikeun casinos Las Vegas pikeun ngajaga Pace maranéhanana ayeuna.

“Pasar langkung luhur tingkat panghasilan pra-pandémik,” saur Mansfield, via bebas Nevada. “Tapi nalika anjeun nganggap seret anu mimiti kajantenan, urang dugi ka titik dimana urang nyarios, ‘aya deui anu karugian di dieu tibatan anu tibalik.'”

Anjeunna ngarepkeun serelek naon waé rélatif hampang

Sanajan kitu, Mansfield teu nelepon pikeun panik dina industri kaulinan. Anjeunna ekspektasi downturn wae kawilang hampang, nu masih bakal nyieun Las Vegas casinos “loba duit.” Anjeunna ogé nunjukkeun yén Vegas kedah teras-terasan kauntungan tina bisnis konvénsi sareng sababaraha acara khusus, kalebet Super Bowl LVIII dina bulan Pebruari 2024.

“Éta sanés hal anu ngabahayakeun pasar,” saur Mansfield. “Profitability tinggi pisan ayeuna.”

prediksi AS lega

Mémang, Las Vegas casinos geus dipasang angka impressive leuwih dua taun kalénder panungtungan. Vegas geus sakali deui ngaleuwihan Makau salaku pamimpin dunya dina pendapatan judi, sakumaha enclave Cina terus bajoang dina kawijakan enol COVID Cina.

Sanajan kasuksésan ieu, Mansfield teu ngan hiji anu mamang naha casinos Vegas bisa neruskeun ningkatkeun sharing kaulinan maranéhanana. Minggu kamari, Asosiasi kaulinan Amérika ngumumkeun yén casinos AS ngahasilkeun $ 14,8 milyar dina pendapatan kaulinan dina kuartal kadua, total Q2 pangluhurna kantos kacatet.

CEO Aga Bill Gedang miélingkeun yén casinos bisa bajoang ngéléhkeun jumlahna taun-on-taun maranéhanana dina satengah kadua 2022. Tapi cenah pertumbuhan panganyarna geus diteundeun industri kaulinan AS dina bentuk hébat.

“Streak pertumbuhan 16-bulan kami ti saprak Maret 2021 nunjukkeun yén kami diposisikan saé pikeun jangka panjang sareng pikeun naon waé headwinds dina jangka pondok,” saur Miller.

#Kasino #Las #Vegas #Nyanghareupan #Penurunan #Pendapatan #dina

Gambar Sadayana dina poker profésional

Lalaki topeng nyekel kartu maén

Irlandia poker pro Dara O’Kearney ngécéskeun naon sababna gambar penting nalika maén poker profésional. [Image: Shutterstock.com]

Irlandia ngeusi final

Dina 1999, Irlandia Noel Furlong janten non-Amérika munggaran anu meunang Acara Utama Dunya Series of Poker (WSOP). Méja panungtungan éta endah sabab ogé diulas dua urang Irlandia lianna. Salah sahijina nyaéta pamaén Irlandia anu kasohor, Padraig Parkinson. Parky panginten henteu meunang perang dina dinten éta tapi anjeunna meunang perang, sabab omongan méja na sareng ayana lucu ngajantenkeun anjeunna janten superstar média instan nalika subuh jaman TV poker.

Nalika istirahat tuang di Irlandia Open sababaraha taun ka pengker, kuring naros ka babaturan sareng kolega kuring VegasSlotsOnline News panulis David Lappin kumaha anjeunna meunang. Anjeunna katingali ambek-ambekan janten kuring henteu ngarepkeun laporan anu riang. Anjeunna nunjuk hanjelu dina méja tukangeun kami sareng nyarios:

“Éta budak heubeul, George, ngan drove kuring gélo.”

A glance leuwih taktak kuring némbongkeun yén anjeunna ngawangkong ngeunaan George McKeever. Deui dina 1999, George éta anggota katilu tina triad Irlandia dina éta tabel final WSOP. Ieu oge tunai katilu WSOP Main Acara George urang, ku kituna dina sababaraha cara, anjeunna paling ngalaman ti tilu, sanajan anjeunna flies handapeun radar nu.

Maén buta

George pohara alus dina ngalayang dina radar. Salah sahiji kahiji kalina kuring papanggih anjeunna dina acara samping on Galway urang munggaran Inggris jeung Irlandia Poker Tour (hiji acara dimeunangkeun ku legenda Parky). Kuring idly nanya ka George kumaha anjeunna nuluykeun Acara Utama. Anjeunna ngajelaskeun yén anjeunna parantos ngalangkungan gelembung pondok sareng rusak teu lami saatosna. Kuring braced sorangan pikeun teu bisa dihindari “budak ngora peupeus Aces abdi kalawan Genep Dua” carita ngéléhkeun goréng. Sabalikna, George nyarios ka kuring kumaha persisna anjeunna ditransfer kana méja TV. Nempel kana tumpukan pondok dina méja pinuh pamaén online agrésif jeung tumpukan, eta bisa sigana yen prospek survival George urang suram. Tapi nalika anjeunna nyarios ka kuring ku panonna, saatos ngevaluasi méja, anjeunna ngadamel rencana:

“Janten pamuda anu agrésif ieu ngangkat buta ageung kuring deui, sareng artos ngora anu agrésif deui mumbul deui. Kuring disebut kaluar ka curtain badag sarta duanana kasampak bit curiga. flop hadir kalawan tilu kartu low, cek kuring, bet budak kahiji, panggero budak kadua, na kuring nyorong sagalana. ”

Nalika anjeunna nyarios kieu ka abdi, Teu sangka sabaraha hate ngabogaan handap atawa tengah salah sahiji korsi maranéhna. Duanana ngalipet kasampak disgusted. Kuring nanya ka George naon leungeun-Na. URANG? Top set?

“Oh, teu terang. Abdi henteu ngagaduhan alesan pikeun ningali kartu kuring janten kuring henteu kantos ngalakukeun.

Nalika kuring nyarios ka Parky carita ieu engké, anjeunna seuri sareng mastikeun:

“Éta George. Sarerea nganggap anjeunna salaku Embah anu ramah di méja tapi anjeunna parantos ngarampog ka urang sadayana salami 30 taun.

Ukuran bet ngabejaan

leungeun cocking David di Irlandia Buka dimimitian ku George 2.5xing ti posisi telat. David cukup pinter ningali kumaha jalma maén tinimbang ngan ukur damel tina kumaha aranjeunna kedah maén. Anjeunna parantos ningali George nyampur naékkeun gajina antara 3,5x sareng 2,5x. Unggal waktos anjeunna nembongkeun 3,5x éta premium, AK atanapi JJ tambah. Kabéh 2,5x nu kudu staked nyaeta kapamilikan tipe A4 na J10.

Yakin yén anjeunna gaduh alungan anu terang, David ngabuka, tohan tilu lampu dina tombolna. Narilep deui ka George, anjeunna gancang bet opat. Saatos David narilep dina protés, George némbongkeun anjeunna leungeun anjeunna teu kudu, AK.

Nalika anjeunna ngangkat chip, anjeunna neuteup ka David kalayan panonna sareng naros:

“Kuring panginten anjeun terang ukuran patok, sanés, budak?”

pamaén poker Live dipaké pikeun digawé ti generalisasi dumasar kana penampilan. Kolot salawasna mibanda eta, tapi anak hooded pernah. Awéwé teu nyaho naon tiis lampu opat bet, sedengkeun lalaki kalawan Beats pernah boga leungeun nalika anjeunna tiis Crawling. Kanggo sabagéan ageung, klise ieu akurat, tapi seueur pamaén anu pangsaéna kauntungan tina maén stereotypes. Naha éta hiji lalaki heubeul kawas George sanggup exploiting gambar na dina situasi paduli kartu na atawa lalaki ngora diuk di dinya sabar peddling kacang, maranéhna nyieun duit ku pamikiran ngeunaan naon lawan maranéhanana nyangka aranjeunna ngalakukeun, lajeng ngalakukeun sabalikna.

Perang leveling

Méja awal kuring sorangan dina taun éta rada kumuh, sabab kuring terang seueur anu sanés salaku sato galak online ngora. Aya ogé hiji sato galak heubeul online, hiji lalaki kuring ngan kenal salaku Phil Peters sabab anjeunna refuses ngabejaan kuring ngaran online na sanajan anjeunna terang milik kuring. Phil Sigana mah anjeunna di 80s na, tapi maén kaulinan anu paling 18 olds bakal sieun keur teuing slow. Duit ngora dina tabél jelas nganggap anjeunna (sarta meureun kuring) patut eta, Tapi sanggeus aranjeunna parah dina sababaraha perang klik munggaran kalayan Phil, aranjeunna kapaksa reassess.

Phil ngagaduhan posisi langsung ka kuring, janten kuring mutuskeun pikeun ngeureunkeun anjeunna ti mimiti dugi ka kaayaan anu saé. Saatos Scandi ngora dibuka ka minimum handapeun gun jeung lolobana tabel disebut, Kuring mencet tombol. Scandi mikir sareng ngaklik éta. Sanggeus dulur kaluar tina jalan, kuring diklik deui, masih teu yakin anjeunna boga leungeun. Tungtungna, sanggeus pamikiran jero, anjeunna narilep, withdrawing comment handap ti Phil:

“Baheula jaman kuring, urang disebut … perang leveling.

#Gambar #Sadayana #dina #poker #profésional