Tag Archives: Dihukum

Urut agén FBI dihukum judi duit pamaréntah

Gavel kalawan chip poker jeung kartu maén

A urut agén FBI dihukum tilu bulan panjara pikeun judi duit pamaréntah. [Image: Shutterstock.com]

Tanggung jawab di pangadilan

Urut agén FBI témbal Carpenter dihukum tilu bulan panjara sanggeus judi duit pamaréntah dina kasino Las Vegas.

jaksa jeung pertahanan nyatet kabiasaan sarta ménta hakim pikeun waktu pacobaan

Numutkeun ka Asisten Jaksa AS Dan Schiess, Carpenter ngalaporkeun nyalira kajadian éta sareng nyandak léngkah-léngkah pikeun mayar anjeunna deui. Jaksa penuntut jeung pembela merhatikeun paripolahna sarta naroskeun ka hakim pikeun masihan anjeunna percobaan, sanaos anjeunna bakal nyanghareupan hukuman anu langkung beurat.

Tilas agén hapunten pikeun nguciwakeun rekan-rekan sareng anu dipikacinta, ogé ngabagi yén anjeunna ngalaman perawatan anu ngajantenkeun anjeunna “jalma anu langkung saé, langkung pinter sareng langkung sadar diri.”

Operasi FBI

Numutkeun rékaman pangadilan, Carpenter jeung tilu agén FBI séjén ngumbara ka Las Vegas pikeun operasi Undercover dina bulan Juli 2017. Grup nyandak $ 135.000 di tunai pikeun mantuan nutupan expenses jeung mayar suap dina panalungtikan maranéhanana ngeunaan korupsi publik.

usik kudu diposisikan hiji anggota tim salaku roller tinggi dina cabana di The kosmopolitan. Kamar mandates minimum $ 1.500 pikeun meuli dahareun jeung inuman.

Tukang kayu nginum genep bungkus bir sareng ampir sabotol vodka nyalira

Saatos rapat, agén tuang sésa-sésa sareng inuman alkohol. Catetan pangadilan nunjukkeun yén Carpenter nginum genep bungkus bir sareng ampir sabotol vodka nyalira.

Saatos pihak grup, Carpenter sneaks kaluar maén blackjack di Bellagio maké wad duit. Numutkeun catetan maranéhanana, anjeunna maénkeun rata-rata leuwih $ 700 per leungeun jeung leungit $ 13.500.

Rincian hukuman

Kadua sisi perang hukum ngadukung Carpenter saloba anu aranjeunna tiasa, nyorotkeun reputasi pristine na salaku pagawé umum sareng catetan bersih na. Bapana, hakim kota anu berbasis di New Jersey, ngirim surat ka pengadilan anu nyatakeun yén putrana nyanghareupan setrés pasca-traumatis saatos réngsé tur Irak sareng militér.

[undermining] kapercayaan masarakat kana penegak hukum

Hakim Distrik AS Gloria Navarro ngirimkeun hukuman Carpenter. Anjeunna kutipan”[undermining] kapercayaan umum dina penegak hukum” salaku alesan anjeunna teu malire aplikasi probationary.

Navarro, kumaha oge, negeskeun yén tuduhan parantos diturunkeun tina kejahatan ka misdemeanor. Carpenter ogé tiasa dianggo pikeun FBI dugi aplikasina diajukeun Pébruari ieu.

Carpenter gaduh 90 dinten kanggo nyauran anjeunna ka otoritas-manehna masih aya dina tahanan imah.

#Urut #agén #FBI #dihukum #judi #duit #pamaréntah

Lalaki Dihukum 10 Taun Penjara Pikeun Ngarampog Sportsbooks

Lalaki ngacungkeun iteukna siga bedil

Lalaki anu ngagunakeun shotgun palsu pikeun ngarampog lima buku olahraga London dihukum sapuluh taun panjara. [Image: Shutterstock.com]

Sportsbook henteu kedah hariwang deui

Lalaki anu ngagunakeun baton salaku shotgun palsu pikeun ngarampog sababaraha buku olahraga ritel di London, Inggris bakal nyéépkeun sapuluh taun panjara.

Brett Mullan, 50, ngajaga wand collapsible dina kantong plastik manéhna ngagunakeun pikeun trik karyawan sportsbook.

Taktik éta cukup pikeun ngabantosan anjeunna maok total £ 2,780 ($ 3,398) salami heist na.

Ngahijikeun potongan

Warga Gravesend ditéwak saatos masihan nami aslina ka inspektur rel dina perjalanan ka perampokan kadua na di Burnt Ash Road di London dina 13 April. Rakaman CCTV ngamungkinkeun penyidik ​​​​ngalacak unggal gerakanna.

Mullan geus ngumbara ka sadaya robberies ku karéta

Pulisi geura-giru manggihan yén Mullan geus ngumbara ka sakabéh robberies ku karéta; aranjeunna lajeng ngagunakeun kaméra kaamanan pikeun dokumén footage tina kajahatan sarta manéhna indit ka jeung ti imahna di kalér Kent.

Pulisi ogé mendakan iteuk anu dianggo nalika perampokan di bumi Mullan.

The Flying Squad, cabang tina London Metropolitan Police Service dedicated ka nalungtik perampokan, mantuan nempatkeun potongan babarengan. Detektif khusus pamustunganana ngalacak perampokan anu sami di Lee, Norwood, Sutton, sareng Crayford antara 4-24 April.

Mullan ditéwak dina 25 April nalika anjeunna kaluar ti bumina. Anjeunna ngaku kaliru kana lima cacah perampokan sareng lima tuduhan gaduh senjata api palsu dinten salajengna.

Kasalahan basajan

Detektif Constable Carl Stallabras, bagian tina Flying Squad, nyarios ngalawan kajahatan Mullan.

Jalma-jalma éta sieun pikeun hirupna. ”

“Mullan sieun anggota masarakat sareng staf di kota anu hirup normal nalika anjeunna nungtut artos sareng ngadamel ancaman kekerasan anu serius,” saur Stallabras. “Éta jalma sieun hirupna.”

“Tapi kasalahan saderhana dina jalan ka ngalanggar kadua nyaéta sadayana anu urang peryogikeun pikeun ngalacak anjeunna, sareng ti dinya jumlah bukti anu ageung anu kami pikahoyong ngantepkeun anjeunna teu aya pilihan tapi ngaku kaliru.”

Mullan dihukum sapuluh taun panjara di Snaresbrook Crown Court dina Senén.

#Lalaki #Dihukum #Taun #Penjara #Pikeun #Ngarampog #Sportsbooks