Tag Archives: Denda

Regulator Pennsylvania Nyadiakeun Denda Topping $ 280,000

Gunung Airy kasino tanda

regulator kaulinan Pennsylvania urang geus dikaluarkeun denda leuwih ti $ 280.000 pikeun sagala rupa nyinggung, kaasup underage judi . [Image: Shutterstock.com]

Gunung Airy kasino Resort reprimanded

Pennsylvania kaulinan Board Control (PGCB) geus ngaluarkeun denda leuwih ti $ 280.000 sanggeus dua casinos dilanggar istilah maranéhanana operasi.

casinos ngawenangkeun nganjang underage judi

Gunung Airy kasino Resort bakal mayar bulk denda, kira-kira $ 260.825, pikeun sagala rupa nyinggung. Beungbeurat fee sumping sanggeus casinos diwenangkeun nganjang underage judi .

Lalaki 18 taun ngagunakeun dua mesin slot, sareng budak awéwé 11 taun nyéépkeun artos dina sapuluh mesin slot. Dina conto sejen, 13 taun heubeul kembar judi slot kalawan hadiah indungna. hukum Pennsylvania nyebutkeun yen saha di handapeun umur 21 teu diwenangkeun judi .

Nu maen judi di handapeun umur

Dina total, Gunung Airy kudu mayar $ 160.000 pikeun ngawenangkeun sémah handapeun 21 ngagunakeun mesin slot na, release dikonfirmasi. Hiji anggota PGCB disebut lampah kasino urang “dahsyat tur ekstrim.”

11 taun heubeul aksés ka liang sanggeus bapana $ 100 dina mesin sarta ngidinan anjeunna maén. Anjeunna lajeng hayu nya nyitak kaluar hiji voucher yén Aisyah bisa nyandak kana mesin sejen.

13 taun heubeul, Samentara éta, dituturkeun indungna ka lantai judi, dimana manehna wanti aranjeunna pikeun mantuan nya narik uas dina slot. Si kembar aya di lantai salami 23 menit sareng narik uas 21 kali.

Aya seueur anu anjeun tiasa laksanakeun pikeun mastikeun ieu henteu kajantenan deui.”

“Kami nyatakeun kuciwa ekstrim di Gunung Airy kalayan kaayaan ieu,” saur Pupuhu Denise Smyler. “Aya seueur anu anjeun tiasa laksanakeun pikeun mastikeun ieu henteu kajantenan deui.”

Dina duanana kasus, aparat kaamanan ngadeukeutan para nonoman tapi henteu nyandak tindakan. Lianne Asbury, diréktur eksekutif kaamanan kasino, ceuk usaha konstan pikeun ngasupkeun harta ku datang underage geus nempatkeun tim nya dina stress ekstrim.

Numutkeun Asbury, 309.000 bakal-bakal judi underage geus ngancik jauh saprak 2009. Katerangan pikeun angka nu gede ngarupakeun konsentrasi akademi caket dieu. kasino geus disiplin perwira kaamanan anu hadir dina mangsa kagiatan nu maen judi ngora.

Kasulitan di Pennsylvania

Asbury, anu henteu mungkir kaseriusan kajadian éta, nyatakeun yén krisis rekrutmen parantos diborgol timnya. Calon karyawan kedah ngajalanan lisénsi lengkep anu kalebet cek latar tukang sareng IRS sateuacan aranjeunna tiasa sacara resmi damel.

“Éta ngan ukur prosés anu panjang nalika anjeun gaduh individu anu badé lebet sareng damel énjing kanggo mayar tagihanana,” saur Asbury.

gagalna ngalebetkeun 32 aplikasi pembaharuan perusahaan atanapi individu

Sésana denda asalna tina kagagalan pikeun ngajukeun 32 aplikasi pembaharuan perusahaan atanapi individu sateuacan deadline. Gagalna kasino suksés kéngingkeun lisénsi pikeun hiji jalma ogé hartosna yén kasino ngalanggar kaayaan anu aya hubunganana sareng kamampuan pikeun ngoperasikeun mesin slot.

Gunung Airy geus sapuk pikeun ngarobah kadali internal sarta nyewa diréktur minuhan.

Pilot Travel Center sareng PFJ Tenggara ogé nampi denda $ 20,000. Tuduhan asalna tina gagalna ngabéjaan PGCB ngeunaan parobahan kontrol ngeunaan idin ngadegna terminal video game perusahaan.

PGCB terus aktip dina ngawas sarta enforcing aturan diatur dina komunitas kaulinan. Baheula taun ieu, régulator fined dua casinos pikeun ngidinan diners teu kaasup diri maen judi ngagunakeun parabot maranéhna.

#Regulator #Pennsylvania #Nyadiakeun #Denda #Topping

William Hill Bakal Mayar $100,000 Denda Pikeun Kasalahan di Nevada

aplikasi William Hill on mobile

William Hill bakal mayar denda $ 100.000 di Nevada pikeun masalah téknis anu panjang anu nyababkeun bets palsu dua kali. [Image: Shutterstock.com]

Genep taun telat

William Hill panginten kedah mayar denda $ 100,000 di Nevada saatos gagal ngalaporkeun masalah téknis salami genep taun. Komisi kaulinan Nevada (NGC) bakal ngonfirmasi denda salami rapat na Kemis.

nyertakeun periode antara 2015 sareng Juni 2021

masalah, nu mangaruhan kira 50.000 bets Nevada, patali jeung operasi teknis operator urang antara 2015 jeung Juni 2021. Nevada kaulinan Board Control (NGCB) geus outlined masalah dina keluhan 12-kaca.

keluhan nu ngécéskeun yén William Hill gagal pikeun leres ngabéjaan otoritas ngeunaan masalah ngabalukarkeun duplikasi bets pamaké online. nasabah disangka informed William Hill ngeunaan masalah, tapi operator teu geuwat ngabéjaan regulator Nevada.

Resolusi ahir

Ngajelaskeun kumaha gangguan téknis nyababkeun duplikasi bets, keluhanna nyarios: “Antrian anu nahan taruhan bakal mundur sareng patron anu nempatkeun taruhan awal bakal ningali pesen pamrosésan, teu sabar, kaluar tina aplikasi, sareng cobian bet anu sami. . deui.”

tungtungna ngarengsekeun kasalahan dina Juni 2021

Sakali sistem jadi stabil sakali deui, unggal item antrian lajeng bakal diolah, kaasup sababaraha usaha alungan. William Hill tungtungna ngabéréskeun kasalahan éta dina Juni 2021 sareng teu acan ningali masalah duplikasi ti saprak éta.

hukum judi Nevada nyatakeun yén operator kudu ngalaporkeun masalah sapertos ka régulator dina tilu poé. Kusabab William Hill gagal minuhan kawajiban ieu, NGCB geus ngajukeun denda $100.000.

Volume tohan tinggi

NGCB ngaklaim 55.000 bets ieu dua kali ku kasalahan. kira-kira 42.000 tina bets ieu leungit bets, hartina William Hill salah $ 1,3 jutaan. Operator geus balik kabeh duit ka pamaké. Sabudeureun 13.000 bets éta suksés, ngahasilkeun $ 2 juta di winnings pikeun pamaké. Kabéh winnings ieu geus pulih ku operator sportsbook.

William Hill jeung boga na Caesars Hiburan geus sapuk pikeun bayar a $ 100.000 denda finansial pikeun kalakuan nu jahat. Panongton ngarepkeun NGC sacara resmi ngaluarkeun hukuman nalika rapat dina Kemis.

#William #Hill #Bakal #Mayar #Denda #Pikeun #Kasalahan #Nevada

UKGC Betway Denda £ 400.000 pikeun Iklan ka Barudak

Kaos West Ham

UKGC mangka kumaha raket mantau industri sanggeus pencét Betway kalawan denda hefty pikeun dua mikro-gagal anu kakeunaan barudak kana situs judi na. [Image: Shutterstock.com]

Régulator waspada

Bari pamaréntah Liz Truss geus diwenangkeun kertas bodas Inggris on judi reformasi dieunakeun ka handap baki na, nasional judi regulator geus teu diwenangkeun licensees na ngamangpaatkeun status quo.

Betway Limited bakal mayar denda £408,915 ($463,656)

Salasa, Komisi Garawangi Inggris (UKGC) ngumumkeun yén perusahaan iGaming Betway Limited bakal mayar denda £ 408,915 ($ 463,656) pikeun ngijinkeun tautan branded pikeun muncul dina halaman barudak dina situs wéb Inggris Premier League (EPL).

UKGC ngabagikeun putusan sareng hukumanana via Twitter:

Logo anu ngalanggar muncul dina halaman wéb barudak tina waralaba maén bal London West Ham United “Young Hammers at Home” antara 14 April 2020 sareng 6 Nopémber 2021.

A logo kalawan tumbu deui ka loka judi operator basis London urang ieu ogé diulas dina ramatloka West Ham maturan barudak kasempetan pikeun nyitak Teddy biruang pikeun warna.

Operator ngingetkeun

Numutkeun release warta resmi UKGC urang, duanana kampanye pamasaran Betway dilanggar aturan nu stipulate yén iklan judi “kedah tanggung jawab sosial”.

Dina sékrési, diréktur penegak UKGC Leanne Oxley nyatakeun: “Ngajagi barudak tina bahaya judi mangrupikeun manah anu urang lakukeun.”

“Euweuh saran” Betway ngahaja nargétkeun barudak

Oxley ngaku yen aya “euweuh saran” nu Betway ieu ngahaja nargetkeun barudak, atawa nu minors sabenerna judi . Henteu paduli, saurna, UKGC nyandak “naon waé ngalanggar aturan anu ditujukeun pikeun ngajagi barudak sacara serius.”

Diréktur penegak ogé ngingetkeun operator sanés pikeun “diajar tina hal ieu.”

Oxley ditambahkeun yén bari “aksi koréksi” geus dicokot ku Betway, operator sejenna kudu mastikeun yén aranjeunna “tanggung jawab” pikeun Ngahindarkeun palanggaran aturan. Cenah operator kudu boga “prosés ditangtoskeun di tempat jadi jaba aimed di barudak teu kaasup iklan judi.”

Sibuk ngalanggar aturan

pengumuman Betway ngeunaan denda hefty hartina UKGC neruskeun blitzkrieg na on breakers aturan nu culminated dina bulan Agustus.

The regulator warmed on August 1 nalika eta pencét LeoVegas kalawan £ 1.32m ($ 1.6m) denda pikeun anti laundering duit jeung kagagalan tanggung jawab sosial. Saminggu ti harita, Smarkets didenda £630,000. ($714.807).

On 17 Agustus, UKGC outdid sorangan, fined Entain Grup pegatna catetan £ 17m ($20.6m) pikeun gagal ku bisnis online tur ritel na..

#UKGC #Betway #Denda #pikeun #Iklan #Barudak

Kindred Faces $42.7M Denda lamun tetep beroperasi di Norwégia

bandéra Norwegia

régulator judi di Norwégia geus warned Kindred Grup yén maranéhna bisa nyanghareupan denda saloba $ 42,7 jutaan lamun maranéhna neruskeun beroperasi di nagara. [Image: Shutterstock.com]

Tagihan berpotensi hefty

Norwégia urang judi regulator geus ngaluarkeun peringatan ka Kindred Grup yén éta bisa nyanghareupan denda saloba NOK437 jutaan (AS $ 42,7 jutaan) lamun eta terus beroperasi di nagara. Lotteritilsynet ceuk Kindred Grup ngoperasikeun illegally di nagara jeung kudu nyanghareupan denda wajib hefty dina sataun.

Lotteritilsynet ngécéskeun yén denda poean bisa jadi saloba kauntungan kotor taunan operator urang, nu régulator nyebutkeun sabudeureun NOK437 juta (AS $ 42,7 jutaan). Éta ngarencanakeun pikeun denda anak perusahaanna Trannel Kindred Group NOK1,198m (US $ 117,279) unggal dinten pikeun tetep dina pasar Norwegia.

régulator saméméhna geus ngaluarkeun peringatan ka Kindred Grup

Lotteritilsynet resmi nyandak kaputusan na Rebo; denda poean bakal berlaku dina tilu minggu ka hareup. Régulator sateuacana ngaluarkeun peringatan ka Kindred Group ngeunaan kamungkinan tindakan pinalti ngalawan operator pikeun henteu ninggalkeun pasar.

Dua pandangan anu bertentangan

Sanajan Trannel ayeuna teu boga lisénsi nu bakal ngidinan pikeun beroperasi di Norwégia, Bingo, Storspiller, Maria kasino jeung merek Unibet ayeuna diaksés ku jalma di nagara éta.

Kindred parantos masihan koméntar ngeunaan masalah éta, nyatakeun yén éta henteu ngalanggar hukum Norwegia. Hasilna, ulah rencanana kaluar pasar. Ayeuna, Norsk Rikstoto sareng Norsk Tipping mangrupikeun hiji-hijina operator judi online anu dilisensikeun di Norwégia. Kindred Grup ngaklaim yén operasi na di Norwégia teu ilegal sabab teu ilegal pikeun jalma di Norwégia pikeun nampa tur ilubiung dina layanan cross-wates, kaasup judi .

Perang panjang

Lotteritilsynet mimitina ngabéjaan Trannel pikeun ngeureunkeun operasi dina April 2019. Trannel banding pesenan sareng nyobian sual legalitasna di Pangadilan Distrik Oslo. Saatos prosés banding, kapanggih yén kaputusan awal regulator judi éta sah. Aya battles légal jeung banding saterusna; kaputusan panganyarna sumping 2. September lamun Pangadilan District Oslo sided kalawan Lotteritilsynet.

Kindred Grup mangrupa operator judi online kalawan ayana sakuliah dunya. Ieu nawiskeun rupa-rupa produk, kaasup kasino online, tohan olahraga, bingo online tur poker online ngaliwatan salapan merek na.

Diréktur Otoritas lotre jeung departemén Norwegia Yayasan Henrik Nordal dipedar aya hiji kawajiban ku otoritas Norwegia pikeun ngeureunkeun operasi ilegal pikeun mantuan Norwegians na addicts judi. Nordal nyarios: “Survei nunjukkeun yén genep dina sapuluh urang Norwegia henteu terang Unibet, Maria Kasino, Storspiller sareng Bingo haram judi di Norwégia.”

#Kindred #Faces #427M #Denda #lamun #tetep #beroperasi #Norwégia

Online judi Operator LeoVegas denda £ 1,32m

 

Layar Santika LeoVegas dina smartphoneLeoVegas kedah mayar denda £ 1.32m ka UKGC salaku hasil tina anti pencucian artos sareng kagagalan tanggung jawab sosial. [Image: Shutterstock.com]

Teu dugi awal

operator judi online LeoVegas purwakarta geus fined £ 1,32m ($ 1,6m) ku UK judi Komisi salaku hasil tina anti laundering duit jeung kagagalan tanggung jawab sosial. Kapala regulator judi Inggris ngumumkeun aksi pinalti Rebo, sanggeus nyokot kaputusan 11. Juli. Rupa-rupa pelanggaran lumangsung antara Oktober 2019 sareng Oktober 2020.

ogé parantos nampi peringatan resmi

Salian hukuman kauangan, LeoVegas ogé parantos nampi peringatan resmi sareng kedah ngalaksanakeun pamariksaan pikeun mastikeun yén sadaya sistem tanggung jawab sosial sareng anti pencucian artos ayeuna parantos dilaksanakeun.

Rupa-rupa masalah

UKGC ngagariskeun sababaraha spésifik tina fiasco LeoVegas. Dina masalah tanggung jawab sosial, aya pemicu pikeun belanja palanggan anu sacara signifikan langkung ageung tibatan rata-rata rata-rata palanggan sareng prihatin naha LeoVegas mutuskeun genep jam salaku periode waktos anu pas saatos pamaén kedah niiskeun 45 menit.

teu nuturkeun kawijakan interaksi customer sorangan

Aya ogé masalah LeoVegas henteu nuturkeun kabijakan sorangan ngeunaan interaksi palanggan nalika jalma nunjukkeun indikator bahaya, sedengkeun operator ogé henteu leres ngémutan pedoman UKGC 2019 pikeun interaksi palanggan.

Kalayan kagagalan anti pencucian artos, pemicu kauangan LeoVegas pikeun ulasan anti pencucian artos dianggap luhur teuing sareng teu realistis pikeun ngatur résiko sacara efektif. Aya ogé hiji over-reliance on ambang teu epektip micu jeung teu cukup info dina sabaraha hiji jalma bisa méakkeun dumasar kana panghasilan maranéhanana. Tungtungna, kontrol inadequate operator urang hartina jalma bisa bet jumlah signifikan dina periode pondok waktu tanpa operator boga informasi ngeunaan kaayaan finansial pamaké.

UKGC nyandak tindakan

Ngomongkeun tindakan penegak ngalawan LeoVegas, diréktur intelijen sareng penegak UKGC Leanne Oxley nyarios: “Kami ngaidentipikasi ieu ngaliwatan kagiatan patuh fokus sareng kami bakal teras-terasan ngalakukeun tindakan ngalawan operator sanés upami aranjeunna henteu diajar pelajaran anu diajarkeun ku penegak kami.

Anjeunna neraskeun catetan kumaha kasus khusus ieu mangrupikeun conto sanés kumaha operator sering henteu leres ngajagi para nasabah sareng henteu diatur leres pikeun nganyahokeun résiko pencucian artos.

Salian ti merek LeoVegas, operator ogé ngajalankeun platform anu sanés sapertos 21.co.uk, BetUk.com, PinkCasino.co.uk, sareng SlotBoss.co.uk.

UKGC nyandak peranna pisan serius tur ensures yén operator salawasna sasuai jeung aturan jeung peraturan régional. Sajauh taun 2022, régulator judi parantos ngalaksanakeun sajumlah denda anu ageung pikeun operator. Dina Maret, UKGC denda Camelot UK £ 3,15 juta ($ 3,8 jutaan) pikeun nargétkeun leuwih ti 65,000 nu maen judi non-milu, bari 888 UK Ltd narima £ 9,4 jutaan ($ 11,5 jutaan) denda dina Maret sarua keur tanggung jawab sosial jeung anti duit. kagagalan laundering. Operator anu sanés nampi denda tujuh angka ti UKGC dugi ka taun 2022 kalebet Genesis Global Limited, Sky Betting and Gaming, sareng BetVictor.

#Online #judi #Operator #LeoVegas #denda #132m

https://skfeed.xyz/
https://decorationgideas.club/
https://buyviagru.com/
https://outoftheboxmobileapps.com/
https://zonarugby.com/
https://stopaipac.org/
https://royalkasino88site.xyz/
https://accesstomedssavings.com
https://j7369.com
https://blogfesor.org
https://alfredtpalmer.com
https://49thandrock.com
https://diamond-express.org
https://iphone5latest.com
https://newbalanceshoes.us
https://duniakost.com
https://cheapwritemyessay.xyz
https://considered-harmful.org
https://accesstomedssavings.com
https://ditcoin.io
https://onlinenotepadplusplus.com
https://tshirthell.club
https://sotipsters.com
https://helpcashapp.com
https://kumpulanjudi.com
https://kunmingjinjianghotel.com
https://topiramatemd.info
https://guccibags-handbags.org
https://fredperrypolo-shirts.com
https://renaldo.club
https://robot-frog.com
https://edenpoker.xyz
https://irishitalianblessings.com
https://grzegorz-wrobel.com
https://athensliving.net
https://universites.us
https://getmyapp.me
https://nubef.com
https://godsebook.org
https://themadtrist.com
https://modernizatuvida.com
https://advanceloansbad.com
https://outoftheboxmobileapps.com
https://hokif.com
https://duneh.com
https://procard.us
https://alieninsider.net
https://gesdemett.com
https://jenflanagan.com
https://greenmp3.live
https://downloadspace.org
https://textswreck.com
https://rudota2.com
https://gfwc-morristownaz.org
https://rogrup.net
https://aajke.com
https://lafabriqueabonheursblog.com
https://poruk.com
https://citylifefilmproject.com
https://telugucinema.club
https://idiabetesblog.org
https://dorama-world.com
https://rationalradio.org
https://topsale.us
https://missuniverse2010.net
https://filipinostarnews.net
https://underarmouroutlet-sale.com
https://buycialisgo.net
https://sannhuadw.com
https://dionisfurs.com
https://johnwishii.com
https://laughinginc.com
https://larngearcamp.com
https://resmiconsidered-harmful.org
https://chikhhassan.com
https://thefly.xyz
https://ourbest.xyz
https://feruk.com
https://joylife.me
https://locdog.info
https://bestpetroleumengineeringschools.com
https://oremonte.org
https://solusinews.com
https://trymaximumshred.com
https://nofcu.com
https://gnunify.com
https://kumpulanjudi.net
https://kx74.net
https://kertaspoker.com
https://gensummit2016.org
https://cbsaugor.org
https://showroomototai.com
https://effusionexpo.com
https://beeglove.info
https://v-valine-tv.info
https://businesswitheric.com
https://smithstreetbagels.com
https://newschoolculvercity.com
https://linkpkrace99.info
https://escortbayanlaristanbul.net
https://columbia-electrochem-lab.org
https://timberland-shoesoutlet.com
https://visage-health.com
https://goolgle.co
https://nytime.xyz
https://marsad.info
https://allergycases.com
https://motorstop.asia
https://niche-talk.com
https://dailyinspires.com/
https://protipsworldcup.xyz
https://worldcuptipster.xyz
https://tipsterworldcup.xyz
https://worldcuptipster.com
https://chat919.info
https://judibola.me
https://openraid.us
https://solomonforcongress.com
https://starryeyesfilm.com

Italia Denda Google, Agénsi Advertising € 1,45 juta pikeun Iklan judi

palu dina duit

régulator Italia pencét Google jeung Iklan Top kalawan denda beurat pikeun ngajalankeun iklan judi ilegal. [Image: Shutterstock.com]

ngalanggar kahiji

Regulator iklan Italia Autorit per le Garanzie nelle Comunicazioni (Agcom) denda YouTube kolotna Google € 750.000 ($ 760.841) pikeun ngalanggar larangan nasional dina iklan judi.

tindakan munggaran anu dilakukeun ku kantor ngalawan panyadia ladenan video hosting ”

“Ieu mangrupikeun tindakan anu munggaran dilakukeun ku kantor ngalawan panyadia jasa hosting video (Video Sharing Platform) pikeun ngijinkeun panyebaran iklan terlarang anu aya hubunganana sareng kaulinan pikeun kameunangan tunai,” saur Agcom dina hiji pernyataan.

Agcom ogé didenda Top Ads, pencipta iklan éta, €700,000 ($710,119) pikeun peranna dina ngalanggar ilegal. Denda ieu disebarkeun saatos iklan judi muncul sacara teu pantes dina saluran YouTube Spike perusahaan.

Kasang tukang hukum

Sikep Italia dina iklan judi geus dijaga ngaliwatan “edicct of martabat”, hukum nu éféktif prohibits kamungkinan légal aya.

YouTube sateuacana ngajantenkeun Spike “pasangan anu diverifikasi”, anu ngajantenkeun aranjeunna langkung kaliru tina palanggaran iklan. Agcom nyatakeun yén status anu ditingkatkeun ieu hartosna yén YouTube, sareng Google, tanggung jawab kana kontén anu muncul dina saluran éta.

Agcom panginten parantos ngaluarkeun denda kahijina pikeun YouTube, tapi parantos diurus Google sateuacanna

Agcom panginten parantos ngaluarkeun denda kahijina pikeun YouTube, tapi parantos diurus Google sateuacanna. Dina 2020, régulator ngahukum raksasa téknologi € 100,000 ($ 101,403) pikeun pariwara dina mesin pencari na. Kaputusan ieu ahirna dibatalkeun dina 2021.

masalah Éropa kalawan Iklan judi

Topik ngatur iklan judi geus jadi topik pisan kontroversial di Éropa.

Walanda ngayakeun debat meriah ngeunaan yurisdiksi iklan judi. Politikus sacara kabuka nentang Prévalénsi operator sareng lobi pikeun ngarobih waktos siaran na dina televisi.

Anyar-anyar ieu, perusahaan kaulinan Walanda kapaksa ngeureunkeun ngagunakeun panutan dina kampanye iklan.

Samentara éta, konstitusionalitas larangan iklan judi Spanyol ditinjau sacara yudisial. Kaputusan éta kedah dikuatkeun ku Mahkamah Konstitusi sanajan Mahkamah Agung mendakan larangan éta henteu konstitusional.

Di Inggris, Liga Utama aya di satengahing periode watesan dina sikep judi na. Pamarentah Britania diwenangkeun leagues mun balik jalan sorangan dina kapercayaan yén éta pamustunganana bakal larangan tohan sponsor-najan kitu, tim anu beuki dimimitian gabung pasukan jeung operator, nu bisa maksa campur pamaréntah.

gelut pikeun klub maén bal

Larangan Italia, samentawis éta, ogé mangrupikeun pasea pikeun klub maén bal. Henteu ngan éta loba klub baheulana sekutu jeung pausahaan kaulinan, tapi Prévalénsi sakabéh judi di dunya olahraga dibuka panto ka gains ékonomi badag.

Tim masih diidinan pasangan sareng operator di daérah sanés, sanaos kasempetan kauangan anu leungit masih katingali.

#Italia #Denda #Google #Agénsi #Advertising #juta #pikeun #Iklan #judi