Tag Archives: deal

Parimatch ngadaptarkeun deal anyar sareng EPL Club Newcastle United

Logo Newcastle Serikat

Newcastle United ngagabung salaku pasangan énggal tina Parimatch Liga Premier Inggris. [Image: Shutterstock.com]

The partnership EPL panganyarna

Newcastle United mangrupikeun tim Liga Utama Inggris (EPL) panganyarna pikeun pasangan sareng merek tohan olahraga online Parimatch. Kalawan perjangjian panganyarna, Parimatch ayeuna boga partnerships kalawan opat tim EPL; klub séjén nyaéta Aston Villa FC, Leicester City FC, jeung Chelsea FC.

utamana bakal difokuskeun hak média

Perjangjian sareng Newcastle, utamina bakal difokuskeun hak média. Kasepakatan anu sami ogé dilakukeun sareng Aston Villa, tapi hubungan Parimatch sareng dua tim sanésna langkung lega, kalayan fokus kana hak digital sareng offline, tikét, barang-barang klub sareng ngaksés aset klub khusus.

Solusi win-win

Réaksi kana deal sareng Parimatch, kapala perwira komersil Newcastle United Dale Aitchison nyarioskeun kumaha perjanjian éta ngabantosan tim ngaksés daérah sareng pasar énggal. Evgen Belousov, CEO parusahaan induk operator sportsbook Parimatch Tech, ogé ngabagéakeun partnership anyar. Anjeunna ngaku yén gaduh hubungan sareng tim EPL ngabantosan ningkatkeun ékspansi merek di pasar anu tangtu.

Parimatch dimimitian di Ukraina jeung operasi na ayeuna dumasar di Siprus. Resmi diluncurkeun di pasar Inggris dina Oktober 2020, dimana nawiskeun tohan olahraga sareng kaulinan kasino online.

Parimatch parantos lami di EPL, nandatanganan perjanjian sareng Chelsea dina Séptémber 2020 sareng sareng Leicester dina Agustus 2021. Parimatch ogé nembé ngalegaan perjanjianna sareng Aston Villa pikeun nutup usum 2022/2023. Parimatch saméméhna ngagaduhan tautan ka tim EPL sanés, sapertos Southampton FC sareng Brighton and Hove Albion FC.

Masalah anu disangkek

Perjangjian anyar Parimatch sareng Newcastle United sumping dina waktos anu pikaresepeun. Aya telepon ti seueur suku dina taun-taun ayeuna pikeun ngirangan pangaruh anu tohan merek dina pamandangan olahraga Inggris, khususna maén bal. Seueur tim panggedéna di daérah gaduh mitra tohan olahraga resmi, sareng seueur di antarana ogé gaduh sponsor kaos anu aya hubunganana sareng judi.

tiasa gaduh dampak negatif ka jalma ngora sareng jalma anu résiko

Jalma anu nentang sponsor nu patali judi yakin yén linking pausahaan ieu ka tim na atlit bisa boga dampak negatif kana jalma ngora jeung di-resiko. Hubungan ieu dianggap normalize judi pikeun jalma nu tangtu sarta mindeng ngabalukarkeun masalah sareng kabiasaan judi.

review lila-tunggu pamaréntah Inggris ngeunaan hukum judi geus réngsé, tapi kertas bodas acan diterbitkeun. Ieu kungsi diperkirakeun yén larangan dina sponsor nu patali judi bakal caket, tapi ayeuna aya mamang yén ieu bakal kajadian alatan parobahan kapamimpinan di luhur pamaréntah Inggris.

#Parimatch #ngadaptarkeun #deal #anyar #sareng #EPL #Club #Newcastle #United

Mbappé Spurs Revisit Perancis Football judi deal

Kylian Mbappé

Béntang maén bal Perancis Kylian Mbappé parantos nyandak posisi anti-judi, nyababkeun kaributan di tingkat luhur maén bal Perancis. [Image: Shutterstock.com]

Protés ngalawan judi

Superstar maén bal Perancis Kylian Mbappé parantos nyandak sikap anu kuat ngalawan perusahaan judi, anu ngagaduhan dampak anu ageung dina pendekatan maén bal Perancis pikeun tohan olahraga.

Anjeunna ayeuna nampi dukungan ti sababaraha réncang tim na.

Mbappe, pamaén bayaran pangluhurna di dunya, parantos nampik sababaraha pamenta ti agénsi judi dina taun katukang, kalebet ngahadiran acara anu disponsoran sareng némbak poto. Protés dimimitian saatos Féderasi Maén Bal Perancis (FFF) ngahiji sareng perusahaan taruhan Perancis Betclic. Anjeunna ayeuna nampi dukungan ti sababaraha réncang tim na.

FFF sateuacana nampik ngabantah hakna pikeun ngagunakeun gambar saatos bantahan Mbappé, tapi ayeuna parantos robih.

Kylian Mbappé vs FFF

FFF nandatanganan € 8 juta ($ 8,02 juta) deal sareng Betlic taun ka tukang. Partnership bakal lumangsung nepi ka 2026, taun Piala Dunya saterusna.

Perancis boga kasempetan pangalusna kadua meunang Piala Dunya di Qatar engké taun ieu, labuh ngan Brazil. Tambih Deui, sareng Mbappe sareng béntang ngora sanés, timna bakal tetep kompetitif nalika kompetisi salajengna sumping.

geus nerangkeun, yén sanajan kaayaanana, anjeunna moal ilubiung dina promosi judi

Salaku bagian tina perjangjian FFF jeung pausahaan tohan, gambar pamuter sadia pikeun pamakéan salila kampanye pamasaran. Sanajan kitu, Mbappe geus nerangkeun yén sanajan istilah na, anjeunna moal bakal ilubiung dina promosi judi.

“Kuring geus mutuskeun pikeun henteu ilubiung dina némbak poto sanggeus panolakan Féderasi Perancis pikeun ngarobah perjangjian hak gambar jeung pamaén,” ceuk Mbappé. “Wawakil kuring sareng kuring hanjakal pisan yén teu mungkin pikeun ngahontal kasapukan, sakumaha anu dipénta, sateuacan Piala Dunia.”

Aya sababaraha masalah sekundér pikeun sakabéh tampikan Mbappé ngeunaan kamungkinan judi , tapi bantahan utamina nyaeta anjeunna teu hayang ngamajukeun “kecanduan ka barudak”.

FFF nyobian ngalaksanakeun perjanjianna sareng Betlic sareng ngahukum koméntar Mbappe sateuacana, tapi kalayan anjeunna henteu muncul dina némbak poto, pananganna dipaksa. Présidén FFF Noel Le Graet pendak sareng Mbappé sareng anggota skuad konci sanés saatos acara éta.

Féderasi ayeuna disetél pikeun marios perjanjian sponsor sareng panggunaan hak gambar. Mbappé bakal ilubiung dina acara anu disponsoran nalika negosiasi lumangsung.

Prospek hareup pikeun Perancis

Pamaén di timnas Perancis ayeuna ngarepkeun parobahan geura-giru.

Sedengkeun pikeun Mbappé, hauteur na bisa dipicu ku kampanye pamasaran ominous. Maret kamari, agénsi judi Perancis Winamax tweeted gambar handap hiji lalaki hideung taranjang urang – karakter branded salaku bapana Mbappe urang, sarta eta cenah ieu “celebrating gawang putrana ngalawan Afrika Kidul.”

Winamax ogé ngagaduhan waktos sanés dimana anjeunna parantos nunjukkeun paripolah anu teu aya kelas, anu nyababkeun lalaki sareng awéwé Perancis anu sanés ngajauhan diri tina perusahaan.

FFF sigana wajib nurut kana kahayang Mbappé. Tim klubna, Paris Saint-Germain, parantos masihan anjeunna kakuatan anu langkung ageung tibatan pamaén sanés dina sajarah olahraga sanaos anjeunna umurna ngan 23 taun. Anjeunna ogé béntang sareng pamaén pangsaéna dina timnas Perancis sareng bakal janten pusat skuad pikeun sahenteuna dasawarsa deui.

Mbappe sanés hiji-hijina béntang global anu nyandak jurus tangguh ngalawan bookmakers. Dina ahir Agustus, pensiunan jawara UFC Khabib Nurmagomedov lashed kaluar dina buku olahraga sarta cenah pernah bakal pasangan kalayan sagala judi pausahaan.

Samentawis éta, tim dina liga maén bal sanés, kalebet Liga Premier sareng Championship EFL, parantos kampanye pikeun ngaleungitkeun sponsor tohan lengkep.

#Mbappé #Spurs #Revisit #Perancis #Football #judi #deal

Churchill Downs Multiyear FanDuel Ink Olahraga tohan deal

Usaha sasalaman

musuh bersejarah hak TV Churchill Downs na FanDuel geus nandatanganan multi-taun, deal multi-layered, ngajangjikeun innovate pangalaman tohan pikeun fans balap kuda. [Image: Shutterstock.com]

partnership multifaceted

Saatos sababaraha taun silih gosok dina cara anu salah dina hak siaran, Churchill Downs Incorporated (CDI) sareng FanDuel nempatkeun bédana ku cara nandatanganan perjanjian tohan olahraga multi-taun.

hak sponsor non-ekslusif kana Kentucky Derby

Numutkeun kana pengumuman Kemis, FanDuel bakal nampi hak sponsor non-ekslusif pikeun Kentucky Derby, hartosna kontén balap Churchill tina acara bergengsi sareng balapan sanés bakal sayogi dina aplikasi FanDuel.

FanDuel Group sareng wakil présidén senior TVG, Kevin Grigsby, ngonfirmasi rinci langkung seueur via Twitter:

Ganti gancang

Marengan hak TV / média, sarta hak tohan pikeun eusi balap kuda, deal multi-taun ieu ogé ngalibetkeun usaha FanDuel tunai sateuacanna tohan (ADW), nu bakal ngidinan bettors bet dina balap kuda Churchill via aplikasi FanDuel.

Bari hak Derby henteu éksklusif pikeun FanDuel, CEO Amy Howe ceuk parusahaan “pisan pleased yén urang bakal tiasa nawiskeun tohan dina dua menit paling seru dina olahraga, Kentucky Derby”.

Aspék konci tambahan tina deal nyaéta yén FanDuel TV anu nembé diluncurkeun bakal janten hiji-hijina penyiar eusi balap murni Churchill, dikurangan balapan Derby Week.

Peluncuran FanDuel TV nuturkeun rebranding saluran balap TVG perusahaan tohan olahraga basis New York. Salaku hasil tina rebranding, TVG janten TV FanDuel anu langkung difokuskeun kana olahraga mainstream, sareng TVG2 janten bumi FanDuel Racing. Perusahaan induk FanDuel, Flutter Entertainment, ngagaleuh TVG di 2009.

fans anyar diperkirakeun

Howe percaya yén perjanjian Churchill mangrupikeun panyusun kaulinan. CEO ceuk integrasi saharita eusi balap kana sportsbooks, gandeng ku siaran FanDuel TV live, dasarna bakal jadi impian bettor balap urang jadi kanyataan.

Samentara éta, nurutkeun urut kapala ngembangkeun perusahaan BetMGM urang, Chris Lynch, Flutter geus “balapan pikeun taun.” Lynch nambihan yén perjanjian Kemis sareng Churchill:

“Éta langkung nguatkeun kapamimpinan TVG dina industri balap domestik.”

Dina siaran pers resmi, CEO CDI Bill Carstanjen ngabagi kapercayaan Churchill yén, kalayan ngitung basis palanggan FanDuel anu ageung, beungkeut énggal bakal ngahontal “sajumlah ageung fans anyar.”


#Churchill #Downs #Multiyear #FanDuel #Ink #Olahraga #tohan #deal

MGM Ngadeukeutan LeoVegas Panyandakan Alih salaku Shareholder OK deal

tanda MGM

Mayoritas shareholders LeoVegas geus sapuk pikeun ngajual ka MGM dina deal patut kira $604 juta. [Image: Shutterstock.com]

Kabayang obah

MGM Resorts International beuki ngadeukeutan mésér raksasa kaulinan Swedia LeoVegas. Dina sora minggu ieu, 96% pemegang saham LeoVegas nampi tawaran tender umum SEK61 ($5.71) per saham.

nampi persetujuan pangaturan ahir bulan kamari

MGM munggaran dicoo pikeun LeoVegas dina Méi taun ieu, nalika eta ditawarkeun ngeunaan $ 607 juta pikeun 100% stake di pausahaan. Nilai totalna parantos turun sakitar $3 juta ti saprak éta. Pausahaan kasino AS ceuk eta bakal ngagunakeun tunai aya pikeun ngabiayaan deal, nu narima persetujuan pangaturan ahir bulan panungtungan.

Sanaos 96% pemegang saham LeoVegas parantos nyatujuan penjualan, sésa investor dugi ka 14 Séptémber ogé nampi tawaran tender. Pihak-pihak anu kalibet ngaharepkeun pakampungan dimimitian sakitar 22 Séptémber.

Hornbuckle ngaréaksikeun

CEO sareng présidén MGM Bill Hornbuckle ngajelaskeun nampi persetujuan pemegang saham salaku “tonggak utama” pikeun perusahaan nalika ngudag strategi pertumbuhanana. “Kami ngarepkeun ngabagéakeun tim LeoVegas sareng bungah pikeun ngamimitian damel sareng aranjeunna pikeun ngembangkeun bisnis kaulinan digital global,” saur CEO.

Salaku bagian tina Panyandakan Alih ku, MGM ngarencanakeun pikeun gabung tim manajemen brand Swedia, babarengan jeung platform na kurban produk. Ieu ngawengku casinos online tur olahraga tohan kurban luar AS, kalawan MGM saméméhna nyatakeun niat na rék dilegakeun ayana di pasar Éropa.

LeoVegas ngalaporkeun pendapatan € 394m ($ 395.4m) pikeun taun kauangan tungtung 30 Juni 2022. Numutkeun MGM, tingkat pertumbuhan taunan sanyawa LeoVegas ti 2017 ka 2021 nyaéta 16%.

padagang?

Nalika tawaran pangambilalihan MGM tiasa janten warta anu saé pikeun sabagéan ageung pemegang saham, éta ogé nyababkeun panyilidikan kana perdagangan insider di Swedia.

batur bocor tawaran MGM pikeun pausahaan

Otoritas Kajahatan Ékonomi Swedia ngadamel kunjungan anu teu diumumkeun ka markas LeoVegas dina bulan Juni salaku bagian tina panalungtikanana. ramatloka warta Swedia DI ngusulkeun yén batur bocor tawaran MGM pikeun parusahaan dina usaha pikeun naékkeun harga, najan lulugu LeoVegas Per Norman disangka ngalawan rumor.

Teu aya karyawan LeoVegas anu dituduh salah dina panyelidikan sareng perusahaan nyarios yén éta “sapenuhna ngabantosan” otoritas.

#MGM #Ngadeukeutan #LeoVegas #Panyandakan #Alih #salaku #Shareholder #deal

VICI Properties mundut Rocky Gap kasino dina $ 260M deal

Rocky Gap kasino Resort Lake

VICI Properties dibeuli Rocky Gap kasino Resort di Maryland kalawan Abad Casinos pikeun pa harga digabungkeun $ 260 jutaan. [Image: Shutterstock.com]

Real estate, operasi misah

VICI Properties Nyarita. dibeuli Rocky Gap kasino Resort di Flintstone, Maryland ti siga emas Hiburan dina $ 260 juta deal tunai. The real estate investasi trust (REIT) ngumumkeun rencana na on Kemis. Bakal ngajakan operasi Resort kasino ka Abad Casinos.

Abad Casinos bakal mayar $ 15,5 juta dina nyewa taunan VICI

Husus, VICI mayar $ 203,9 juta pikeun lahan jeung wangunan sipat, bari Abad Casinos mayar $ 56,1 juta pikeun operasi sipat. Abad Casinos bakal mayar $ 15,5 juta dina nyewa taunan VICI; duanana pausahaan geus boga kasapukan master ngajakan nu nyertakeun sipat séjén.

Aya istilah ngajakan awal 15 taun, sareng opat pilihan tambahan lima taun tambahan. Garis waktos ayeuna mangrupikeun perjangjian anu bakal ditutup pinuh ku pertengahan 2023 saatos nampi persetujuan pangaturan anu relevan sareng nyumponan kaayaan nutup masing-masing.

Abad Casinos expands jangkauan na

Diomongkeun ngeunaan akuisisi éta, lulugu perwira operasi sarta présidén VICI Properties John Payne: “Kami bungah kacida rék dilegakeun partnership kami aya kalawan Century, dibere catetan lagu kuat maranéhanana ngahijikeun jeung operasi sarupa aset Resort régional kualitas luhur”.

Anjeunna yakin yén deal bakal masihan sagala pihak kamampuhan pikeun nyieun nilai signifikan pikeun shareholders maranéhanana.

panghasilan operasi bersih dina Rocky Gap kasino Resort taun ka tukang éta $ 78 jutaan. sipat ieu metot leuwih ti satengah juta nu datang.

Abad Casinos baris geura-giru beroperasi leuwih ti sapuluh casinos sakuliah Amérika Kalér. Abad Casinos ko-lulugu executives Peter Hoetzinger na Erwin Haitzmann ngomong yén salaku hasil tina Rocky Gap kasino deal jeung akuisisi pending of Nugget kasino Resort di Kanada, aranjeunna bakal “ngawas portopolio AS nu ngawengku ti wétan ka kulon.”

Pausahaan bakal gawé bareng lotre Maryland jeung Badan Control kaulinan pikeun approvals pangaturan relevan.

portopolio komprehensif

The Rocky Gap kasino Resort ayeuna nawarkeun 630 mesin slot, dua bar kasino jeung 16 kaulinan méja. Salian kasino 25.000-kuadrat, aya ogé hotél, klub komedi, puseur konferensi, sarta sagala rupa amenities séjén. Golden Entertainment nembe investasi sakitar $ 10 juta pikeun perbaikan harta.

parusahaan boga leuwih ti 42 fasilitas kaulinan dina daptar na

VICI Properties geus diwangun hiji portopolio impressive sipat nu patali judi dina taun panganyarna. Sababaraha sipat anu paling iconic dina bukuna kalebet Venetian Resort Las Vegas, MGM Grand, sareng Istana Caesars. Sadayana nyarios, perusahaan ngagaduhan langkung ti 42 fasilitas kaulinan dina daptar na. Sababaraha perusahaan kasino utama anu anjeunna gaduh hubungan kalebet Caesars Entertainment, Hard Rock International, Penn National Gaming, sareng MGM Resorts International.

#VICI #Properties #mundut #Rocky #Gap #kasino #dina #260M #deal

Évolusi Ngalengkepan € 340m Nolimit Kota Online Kasino deal

Logo évolusi dina smartphone

Évolusi geus ngumumkeun finalisasi tina deal patut nepi ka € 340 jutaan ($ 347 jutaan) nu nyampurnakeun nu meuli kasino online liang produsén Nolimit Kota. [Image: Shutterstock.com]

Strategi akuisisi agrésif

strategi akuisisi agrésif Évolusi dina spasi kasino online geus katempo brand basis Stockholm nambahkeun slot premanisme Nolimit Kota kana daptar na sanggeus finalizing poéna patut nepi ka € 340 jutaan ($ 347 jutaan).

€ 200m ($204m) tunai upfront pertimbangan

Total tag harga tina akuisisi réngsé, diumumkeun dina siaran warta Senén, diwangun ku hiji tinimbangan upfront tina € 200m ($204m) tunai, ditambah aliran tunai alamiah akuisisi di Nolimit 2022, 2023 jeung 2024 EBITDA capped dina € 140m. ( $ 143 juta). Nolimit City anu berbasis di Malta nyandak Twitter dinten Salasa pikeun ngumumkeun detil pameseran, anu mimiti diumumkeun deui dina Juni:

Kalayan sagala kotak persetujuan pangaturan ticked jeung transaksi resmi ditandatanganan, Évolusi bisa ngawitan capitalize dina banding Nolimit Kota, pamekar liang online kalawan reputasi kritis acclaimed pikeun ngahasilkeun unik tur kontroversial liang .

Deui dina Juni, lulugu Évolusi Jens von Bahr spoke ngeunaan naékna gancang Nolimit popularitasnya alatan rasa humor sarta “gaya unik slot , kadang kalawan tema poék.”

Viva la bédana

Nolimit masihan Evolution kasino online merek anu leres-leres nangtung dina sagara rélatif anu sami. Di VegasSlotsOnline News liang Minggu ieu, Nolimit ngadorong amplop geus on podium leuwih ti 20 kali saprak babak kahiji dimimitian.

Dina laporan kauangan Evolution anu nembé diterbitkeun pikeun Januari dugi ka Juni 2022, CEO Martin Carlesund milih Nolimit pikeun pertandingan anu bakal datang “dina peta jalan 2022”, sababaraha minggu sateuacan perjanjian ditutup.

“Kami hoyong langkung saé, kami hoyong masihan langkung seueur, kami hoyong ngajalankeun langkung gancang – éta naon kami. Dunya robih tapi urang nangtung kuat, ”saur CEO.

Dina rujukan kana dunya ngarobah jeung Nolimit dina napas sarua, Carlesund ngakuan kamampuhan dimungkinkeun pikeun capitalize dina naon hayang segmen tumuwuh tina pasar kasino online, nu unik tur kontroversial liang kalawan sababaraha nurun storyline.

Ngadamel gelombang sareng nyababkeun gangguan parantos janten USP Nolimit, kalayan kaulinan sapertos San Quentin xWays, Inget Gulag, Toilet Punk, sareng Penjara Folsom diantara judul-judul anu paling berprestasi.

Dijero VegasSlotsOnline News Eksklusif bulan kamari, lulugu perwira komérsial sareng diréktur pangurus Nolimit Malcolm Mizzi nyimpulkeun pendekatan merekna nalika ngabahas Penjara Folsom. “Ieu sanes buah sapopoe anjeun / slot lauk. Éta gaduh téma anu langkung poék, anu kalebet narapidana hissing dina korsi listrik.

Sadaya bagian tina strategi

Nolimit ngagabung daptar acquisitions kaulinan digital séjén anu underscore strategi hiji-dipikiran Évolusi pikeun “janten panyadia kaulinan kasino online nomer hiji di dunya.” Pembelian konci dina dua taun ka pengker kalebet Red Tiger, NetEnt, sareng Big Time Gaming.

nyangka kajahatan nyapekeun, hirup ganda rusiah, jeung macet overwhelming”

Carlsund saméméhna geus nyatakeun yén parusahaan na teu hayang “masihan teuing” ngeunaan sesa 2022 pikeun pamaén kasino online. Anjeunna, kumaha oge, nempatkeun bal di pangadilan Nolimit nalika cenah pamaén bisa “nyangka kajahatan grueling, hirup ganda rusiah sarta jams lalulintas luar biasa”.

#Évolusi #Ngalengkepan #340m #Nolimit #Kota #Online #Kasino #deal

Memphis Grizzlies Mitra kalawan Caesars on deal ekslusif

Panglawungan FedEx

Caesars jeung Memphis Grizzlies ngagabung kakuatan dina partnership panganyarna antara arena olahraga profésional sarta judi raksasa. [Image: Shutterstock.com]

“Usum husus”

Caesars Hiburan ngumumkeun yén sportsbook Caesars na bakal sponsor Memphis Grizzlies salila usum NBA upcoming.

Tennesse mangrupikeun kaayaan anu penting pikeun urang, pinuh ku peminat olahraga anu gairah.

“The Memphis Grizzlies mangrupikeun tim NBA ngora anu pikaresepeun sareng éta saé pikeun ngumumkeun kerjasama ieu sateuacan usum khusus pikeun waralaba,” saur Co-Présidén Caesars Digital Chris Holdren dina pengumuman éta. “Tennessee mangrupa kaayaan penting pikeun urang, ngeusi fans olahraga gairah”.

Perjangjian multi-taun masihan Caesars aksés kana dagangan Grizzlies, logos, sareng promosi dinten kaulinan. Ogé bakal mantuan nyieun Caesars Sportsbook lounge di aula utama FedEx Forum, arene imah Memphis ‘.

Memphis Grizzlies tetep meunang

Caesars boga ayana di Tennesse, nu mangrupakeun titik jual salila hungkul. Buta hiburan ogé ningali deal anyar salaku sasak nyadiakeun fans petualangan saméméhna unfulfilled.

“Kami embracing kasempetan pikeun nguatkeun sambungan kami di wewengkon Memphis ngaliwatan Resort warisan caket dieu urang, Horseshoe Tunica,”Sa Holdren. “Kolaborasi ieu ngamungkinkeun urang kalibet leuwih fans olahraga bari nyadiakeun hiji pangalaman aranjeunna moal bisa meunang mana sejenna.”

Waktos pamindhahan ogé pas sareng naékna tim pikeun pinunjul.

Waktos pamindhahan ogé pas sareng naékna tim pikeun pinunjul. Skuad Memphis taun ka tukang réngsé usum 56-26, ngahijikeun rekor waralaba pikeun kalolobaan kameunangan dina hiji usum. Éta ogé masihan aranjeunna unggulan nomer dua dina Playoff Konférénsi Kulon.

Grizzlies ogé ngagaduhan salah sahiji béntang baskét anu paling electrifying, Ja Morant, anu mingpin lapangan tukang. Athletics alien-kawas sarta kaulinan sorot na teu ngan bakal tetep Memphis dina warta, eta oge bakal earn aranjeunna langkung primetime liang televisi, sahingga ngaronjatkeun pisibilitas maranéhna.

Presiden tim, Jason Wexler, éta overjoyed salila pengumuman partnership.

“Kami bungah pasangan kalayan Caesars Sportsbook, salah sahiji ngaran pangbadagna di olahraga jeung hiburan,”Sa Wexler. “The alignment of Caesars Sportsbook kalawan acara digital grind Kota Media urang, Eusi sarta fitur bakal ningkatkeun ngembangkeun kontinyu sarta pangiriman eusi pangalusna-di-kelas pikeun sakabéh fans olahraga ngarasakeun”.

“Kami ogé ngarepkeun kasempetan pikeun ngabagéakeun fans kami ka FedExForum pikeun nganjang ka Caesars Sportsbook Lounge anu nembé namina namina pikeun nonton program olahraga karesepna atanapi janten tuan rumah acara pribadi.”

Caesars ngagabung daptar tumuwuh

Sportsbooks gawé bareng tim olahraga profésional sarta stadion geus jadi beuki umum di AS.

Salila perang législatif Missouri urang panganyarna ngeunaan tohan olahraga, boga tim olahraga profésional banded babarengan pikeun mantuan push panerapan. Tujuan utama maranéhanana sanggeus achieving status légal, mangrupakeun ngahijikeun olahraga tohan jeung acara di arene.

Olahraga séjén ogé ngembang; DC United nembe janten tim MLS munggaran anu ngabagéakeun operator tohan dina halaman na, ngadaptar FanDuel salaku pasangan na di Audi Field.

NBA, Samentara éta, ngalaman resurgence dina viewership. Final usum kamari antara Golden State Warriors sareng Boston Celtics rata-rata 12.4 juta pemirsa, naék sacara signifikan tina 2021 Finals sareng 2020 Finals, anu gagal ngahontal 10+ juta pintonan dina hiji pertandingan.

Fans sareng pundits ngaduga yén paningkatan paritas dina liga parantos nyababkeun kamekaran. Memphis mangrupikeun salah sahiji seueur tim anu teu dipikanyaho sateuacana anu parantos kabisat pikeun pinunjul.

Usum NBA 2022-23 bakal dimimitian dina Salasa, 19 Oktober.

#Memphis #Grizzlies #Mitra #kalawan #Caesars #deal #ekslusif