Tag Archives: Dana

Awéwé Inggris maok £ 1,4 juta pikeun ngabantosan dana kabiasaan judi na

Kas kétang

Hiji awéwé Britania maok leuwih ti £ 1,4 jutaan ($ 1,5 jutaan) ti dunungan nya pikeun ngabiayaan kabiasaan judi nya. [Image: Shutterstock.com]

Basajan “kasalahan”

Hiji awéwé hirup di Inggris maok £ 1,4 juta ($ 1,5 juta) ti dunungan nya pikeun mantuan ngabiayaan kecanduan judi nya.

earn duit lolobana ku manipulasi invoices

Karen Brailsford, 53 taun, nyandak artos ti Urban Design and Development Ltd di Clay Cross ti Maret 2012 dugi ka Pebruari 2021. Anjeunna nampi artos sabagian ageung ku manipulasi invoice.

Phillip Plant, jaksa, nyatakeun Brailsford nyarios ka direksi perusahaan nalika konfrontasi yén lampahna mangrupikeun kasalahan. Anjeunna engké confessed kana kajahatan sarta ngaku yen anjeunna geus maok duit pikeun “sababaraha waktu”.

kecanduan judi Brailsford

Brailsford, anu kéngingkeun £21,000 ($22,806), maok langkung ti £300,000 ($325,800) ti perusahaan dina sataun dina puncakna. Anjeunna sacara ilegal nyandak £ 21,000 dina 2021 sateuacan ditéwak dina bulan Pebruari.

anjeunna ngan kapanggih alatan lalawora impudent na

Ampir £ 300.000 panghasilan ilegal na ieu spent dina judi . Anjeunna ogé mésér barang kulawarga, kalebet barang-barang pikeun murangkalih sareng dua karavan liburan.

Pangadilan uninga kumaha nekat Brailsford éta duit, sarta kumaha anjeunna kapanggih ukur keur lalawora brazen na. Pas salah sahiji dununganana manggihan skema “jelas”, anjeunna langsung disanghareupan.

Brailsford ngaku kaliru kana salah sahiji cacah panipuan kalayan nyiksa jabatan dina 12 Agustus. Anjeunna muncul di payuneun Derby Crown Court dinten Kemis, dimana anjeunna ngulang putus asa.

Patrick Dawson, menata diréktur Urban Desain sarta Pangwangunan Ltd, masihan hiji pernyataan ka pangadilan di mana anjeunna alluded karugian parusahaan salila lampah curang Brailford urang. Anjeunna ogé ngungkabkeun yén anjeunna parantos bajoang pikeun ngajaga bumi sareng kahirupan kerjana dipisahkeun kusabab turunna kauangan ngadadak.

maling judi di Inggris

Nicola Hornby, pengacara Brailsford, nyatakeun yén klienna parantos nunjukkeun kaduhung ti saprak ngungkabkeun dirina. Anjeunna ogé nyarios yén Brailford ngaku kana kajahatanna sareng “teu gaduh nanaon pikeun nunjukkeun éta … ieu sanés kasus dimana aya aset anu tiasa diidentipikasikeun.”

Salajengna, pengacara nyatakeun yén Brailsford parantos ngalaman depresi, sareng yén nempatkeun anjeunna di panjara bakal gaduh pangaruh anu cilaka sanés ngan ukur pikeun dirina tapi ogé pikeun murangkalih sareng bapakna anu sepuh.

Brailsford teu hijina warga Inggris anu geus fallen kana kabiasaan judi ilegal. Baheula taun ieu, manajer keuangan di Wales nyolong £47,000 ($51,042) tina amal anu anjeunna damel. Saacanna éta, lalaki Britania sejen diverted leuwih ti £ 200.000 ($ 217.200) ti amal médis anjeunna ogé dipaké pikeun judi online.

Brailsford masih ngantosan hukuman.

#Awéwé #Inggris #maok #juta #pikeun #ngabantosan #dana #kabiasaan #judi

Urut Louisiana Sénator kaliru judi Dana kampanye

simbol kaliru jeung palu

Urut Louisiana Sénator Karen Carter Peterson geus ngaku kaliru pikeun ngagunakeun dana kampanye pikeun judi tujuan. [Image: Shutterstock.com]

Pangakuan di pangadilan

A urut Sénator sarta pamingpin Partéy Démokratik Louisiana geus ngaku kaliru pikeun judi duit kampanye.

Karen Carter Peterson pasrah ti Louisiana Sénat dina April sabab manéhna kaayaan kecanduan judi sarta depresi. Anjeunna diasupkeun plea kaliru na Senén di Pangadilan District AS patali hiji count tina panipuan kawat. Hiji panalungtikan féderal uncovered kalakuan nu jahat Peterson urang.

ngagunakeun dana kampanye bernilai $94.000

Urut pamimpin Démokratik dipaké $ 94.000 dana kampanye pikeun expenses pribadi, kaasup judi pa casinos.

Pikeun ngaksés dana éta, Peterson nyerat cek ka kolega sareng réréncangan anu teras masihan artos sareng masihan artos. Anjeunna parantos ngadamel perjanjian pikeun ngaku dana pésta tambahan $ 53,000 nganggo pasangan anu dijejeran pikeun nyewa. Pajabat teu acan ngaidentipikasi associates ieu.

Hiji kalimah poténsi hefty

Sakumaha dilaporkeun WBRZ2, hukuman dina hal ieu bakal lumangsung dina 7 Désémber, kalawan dakwaan felony mawa hukuman maksimum 20 taun. Henteu écés naon tingkat hukuman anu disanghareupan ku yuswa 52 taun nalika anjeunna nandatanganan perjanjian plea sareng gawé bareng jaksa.

Baheula dina bulan Juli, pengacara politisi ngajelaskeun kumaha klienna mayar deui sadayana artos anu dicandak sacara curang. Peterson ogé ngaluarkeun apology pikeun lampah na, nyebutkeun: “Kuring tulus hapunten pikeun repercussions tina kabiasaan nu nyurung abdi salaku hasil tina kecanduan ieu.”

Pengacara bakal gaduh dugi ka 30 Nopémber pikeun nampilkeun argumen naon waé sateuacan dihukum.

Karen Carter Peterson mangrupikeun pupuhu Partéy Démokratik Louisiana antara 2012 sareng 2020, mimiti kapilih ka DPR di 1999 sareng ka Sénat di 2010.

Ngahianat kapercayaan masarakat

Alami, panyingkepan pelanggaran Peterson nyababkeun gelombang di Louisiana sareng saluareun. Ieu nyababkeun kasieun yén politikus anu kasohor sapertos kitu tiasa ngahianat kapercayaan masarakat.

ngamungkinkeun urang nutup éta babak Partéy Démokratik Louisiana.

Saatos pejabat ngadakwa Peterson, ketua Partai Démokratik Louisiana ayeuna Katie Bernhardt ngaluarkeun pernyataan ngeunaan éta. Anjeunna negeskeun yén Peterson parantos mayar karusakan sareng éta “ngidinan urang nutup cabang Partéy Démokratik Louisiana nalika urang damel pikeun mulangkeun kapercayaan masarakat sareng ngalih ka masa depan anu langkung ngajangjikeun.”

#Urut #Louisiana #Sénator #kaliru #judi #Dana #kampanye