Tag Archives: dalil

California Olahraga tohan, dalil 27 Dirojong ku MLB

Dina garis hareup

Mayor Liga Baseball geus ngumumkeun yén éta bakal ngarojong perluasan online of California tohan olahraga.

panyingkepan nandaan jurus resmi munggaran dicokot ku liga olahraga profésional dina perangna antara raksasa judi jeung suku lokal di Sunshine State. Usulan 27, tagihan anu dirojong ku MLB, bakal muka panto pikeun operator online.

ukuran tohan olahraga sejen, dalil 26, ogé bakal muncul dina sora Nopémber. referendum bakal nangtukeun naha tohan live bakal dugi ka casinos lokal sarta opat racetracks.

MLB jeung judi

Mayor Liga Baseball geus supporter olahraga tohan saprak Mahkamah Agung overturned PASPA di 2018. Liga Komisaris Rob Manfred ogé teu kalem dina ngadorong pikeun panerapan.

“Urang ningali éta utamana salaku wangun ngaronjat Dursasana kipas,” ceuk Manfred salila wawancara April kalawan ESPN. “Ieu cara tambahan pikeun fans urang pikeun berinteraksi sareng kaulinan.”

MLB parantos gawé bareng sareng sababaraha perusahaan tohan, kalebet FanDuel, DraftKings, sareng BetMGM. Liga ogé ngagaduhan minat anu ageung di California, dimana lima waralaba (San Diego Padres, Los Angeles Dodgers, Los Angeles Angels, San Francisco Giants, sareng Oakland Athletics) dumasar.

Liga ngaharepkeun pangaruhna bakal ngabantosan nyorong Proposisi 27 dina garis.

Baseball Liga Utama tetep komitmen pikeun ngajagaan integritas kaulinanna.”

“Salaku legalized tohan olahraga terus dilegakeun sakuliah nagara, Mayor Liga Baseball tetep komitmen ngajaga integritas kaulinan sarta nyieun hiji pangalaman aman pikeun fans anu hayang bet dina kaulinan,” ceuk MLB dina hiji pernyataan dirilis Jumaah. “Proposisi 27 – hiji-hijina ukuran dina sora California anu bakal datang anu bakal ngalégalkeun sareng ngatur tohan olahraga online – kalebet katetapan integritas anu kuat pikeun ngabantosan MLB ngalaksanakeun komitmen éta.”

“Laku lampah éta, contona, (1) merlukeun operator buku olahraga ngabéjaan liga ngeunaan aktivitas tohan curiga, (2) ngidinan leagues ngajukeun larangan dina pasar tohan anu kacida rentan ka manipulasi, jeung (3) mempermudah bentuk integritas séjén. – ngeunaan kerjasama antara nagara, liga sareng operator, “pernyataan éta diteruskeun. “MLB yakin Prop 27 gaduh panjagaan pikeun nyiptakeun pasar tohan olahraga online anu aman sareng tanggung jawab di California – nagara sareng jutaan fans MLB milarian alternatif pikeun situs tohan lepas pantai anu haram.”

tohan olahraga California

Bari liga ngarojong pinuh Proposisi 27, grup lianna kawas Pechanga Band of India bakal rada gagal dina dinten pamilihan.

The Californians pikeun Kadaulatan Tribal jeung Aman Play mangrupakeun salah sahiji grup dissenting anu resep tetep maén dina kontrol tribal. Kritikus Proposisi 27 ngarasa yén éta ngaleungitkeun kadaulatan anu parantos aranjeunna nikmati.

“Koalisi ageung sareng ngembang suku India, pendukung kaadilan sosial, guru, sepuh, para tunawisma sareng panyengkuyung kaséhatan méntal, bisnis, kaamanan umum sareng pamimpin tenaga kerja sadayana nentang pisan kana Prop 27,” saur Kathy Fairbanks, juru bicara Sumuhun dina 26 sareng Taya on 27 kampanye, dina hiji pernyataan ka ESPN. “Pausahaan judi luar negeri anu ngabiayaan Prop 27 nyeratna supados nyandak 90% tina kauntungan luar negeri, nyésakeun sakedik pikeun California. Kami yakin yén pamilih bakal nampik tindakan anu nipu sareng bahaya ieu dina bulan Nopémber.”

Kalayan saurna, henteu sadayana grup lokal hoyong nyingkirkeun raksasa kaulinan. Sababaraha suku leutik geus asup pikeun ngarojong FanDuel sarta pihak dominan séjén.

industri tiasa ngahasilkeun pendapatan $ 3,57 milyar

California mangrupikeun pusat hiburan Amérika Serikat sareng bakal nguntungkeun sacara signifikan tina tohan olahraga sah. industri bisa ngahasilkeun $ 3,57 milyar dina sharing lamun online tur di-jalma judi dilegakeun, nurutkeun projections ti sungut panalungtikan Eilers & Krejcik kaulinan LLC.

Demokrat, grup fatwa California ngeunaan politikus, ngalawan dalil 27. Sanajan kitu, kahareup California olahraga tohan pamustunganana bakal mutuskeun dina sora Nopémber.

#California #Olahraga #tohan #dalil #Dirojong #MLB