Tag Archives: Dalapan

Dalapan NY Mafia jeung Kotor Pulisi Didakwa pikeun judi operasi

Garis pulisi di NYC

Dua tina lima kulawarga kajahatan di New York balik deui dina sorotan saatos dalapan mobsters sareng pulisi anu disangka kotor sadayana didakwa di pangadilan Brooklyn pikeun ngalanggar judi ilegal. [Image: Shutterstock.com]

ring judi ilegal

FBI geus indicted dalapan disangka anggota dua kulawarga kajahatan nonjol New York tambah a Nassau County Pulisi Departemen (NCPD) detektif anu disangka bengkung pikeun cingcin judi ilegal. Jaksa nyebutkeun operasi tohan sakola heubeul balik deui ka jaman nalika Mafia éta di puncak na.

pulisi ditewak mafia tersangka Genovese na Bonanno Salasa

Numutkeun Kantor Kejaksaan AS pikeun Kacamatan Wétan New York (USAO-EDNY), otoritas nyekel tersangka mafia Genovese sareng Bonanno Salasa. USA-EDNY nyandak ka Twitter pikeun ngabagikeun tuduhan ngalawan tersangka, kalebet racketeering, konspirasi pencucian artos, sareng ngalanggar judi ilegal:

Numutkeun jaksa, nu arrests kakeunaan hiji partnership mahiwal antara dua luhur Ny Kota Lima Kulawarga anu digawé babarengan pikeun ngajalankeun hiji judi operasi. Aranjeunna geus dioperasikeun ring tohan saprak sahenteuna Méi 2012 ti markas dina warung kopi di Nassau County.

FBI ogé ngadakwa pulisi NCPD Hector Rosario pikeun nampi artos ti kulawarga kriminal Bonanno.

Kaptén disangka bray

Salah sahiji lauk badag bray dina newak éta Carmelo “Carmine” Polito, disangka kaptén akting kulawarga kajahatan Genovese. Otoritas pencét Polito dina biaya tambahan pikeun ngajalankeun hiji operasi tohan olahraga online ilegal ngaliwatan ramatloka disebut PGW Jalur.

Polito sareng lima tersangka sanésna – “Sal the Shoemaker” Rubino, Joseph “Joe Fish” Macario, Mark Feuer, Agostino Gabriele, sareng Anthony “Little Anthony” Pipitone – ngabela teu kaliru Salasa di pangadilan féderal Brookyn. Genep jalma ieu dibebaskeun ku jaminan anu berkisar antara $ 150,000 dugi ka $ 2 juta.

Pulisi ditahan disangka prajurit Bonanno Vito Pipitone di Florida Salasa. The terdakwa kadalapan, alleging Genovese batur sapagawean Joseph “Joe Box” Rutigliano, masih buron.

Terdakwa kasalapan nyaéta perwira pulisi Rosario. FBI dituduh Rosario nyokot duit pikeun ngatur razia pulisi on rival judi dens. Anjeunna dituduh ngabohong ka FBI sareng ngahalangan panalungtikan juri ku USAO-EDNY.

Palasik Mafia hareup

Salian tohan, dasi Bonanno-Genovese ogé ngawengku operasi kaulinan poker ilegal jeung mesin judi. Sababaraha klub maén bal ngayakeun skéma éta, kalebet La Nazionale Soccer Club di Queens, sareng Centro Calcio Italiano Club di West Babylon. hareup sejen, disebutna Sal’s Shoe Repair, ogé didaptarkeun dina dakwaan DOJ sarta filings pangadilan séjén.

Dina siaran pers DOJ resmi, Jaksa AS pikeun EDNY, Breon Peace, nyatakeun ditahan Salasa:

nunjukkeun yén Mafia terus ngotoran komunitas urang ku judi ilegal.

Kacamatan Jaksa pikeun Kantor Nassau County DA, Anne T. Donnelly, ceuk jaringan kriminal jahat ngajalankeun “rusiah underground judi establishments di establishments komérsial lokal.” Cenah penjahat anu nyieun “jumlah badag duit di kamar tukang bari kulawarga unknowingly shopped na dinnered ngan yard jauh”.

#Dalapan #Mafia #jeung #Kotor #Pulisi #Didakwa #pikeun #judi #operasi