Tag Archives: Cyber

Séktor kaulinan Cyber ​​​​Serangan Naék 167% Dina Taun Katukang

'System Dina Serangan' dina layar

Serangan cyber sektor kaulinan ningkat 167% salami 12 sasih. [Image: Shutterstock.com]

Wawasan héran

Serangan cyber sektor kaulinan parantos ningkat 167% salami 12 sasih. Firma Cybersecurity Akamai ngaluarkeun laporan anyar ngeunaan masalah éta, nyorot sababaraha tokoh konci ngeunaan serangan digital.

Perusahaan AS mangrupikeun target utama pikeun peretas

Laporan anu judulna ‘Kaulinan Awakened,’ kapanggih yén pausahaan AS éta target perdana pikeun hacker. Salajengna dina daptar nyaéta Swiss, dituturkeun ku India, Jepang, Inggris, sareng sababaraha nagara Éropa sareng Asia.

Salah sahiji bentuk utama serangan kaprah di séktor kaulinan disebarkeun panolakan-kaluar-of-jasa (DDoS), jeung industri akuntansi pikeun leuwih ti sagala sektor bisnis séjén. Industri kaulinan serangan DDoS akun pikeun 35% tina serangan anu lumangsung di sakuliah dunya.

Ancaman tumuwuh

Ngajéntrékeun alesan di balik angka rising, Akamai strategist senior pikeun industri hiburan jeung média Jonathan Singer ceuk: “Salaku aktivitas kaulinan geus ngaronjat sarta mekar, jadi boga nilai disrupting eta ngaliwatan serangan cyber.”

Numutkeun laporan RiskIQ ningali taun 2021, kajahatan maya ngarugikeun organisasi $1.79 juta unggal menit.

Cenah tujuan utama serangan éta maok aset kaulinan. Numutkeun Singer, ancaman anyar terus-terusan muncul, khususna nalika kaulinan awan parantos muncul dina jaman ayeuna. Aya ogé tingkat pamaén anyar anu langkung ageung asup kana rohangan, seueur anu janten target utama pikeun peretas.

Langkung seueur pamaén, langkung seueur masalah

Loba wawasan metot séjén muncul dina laporan.

Ieu nunjukkeun yén pandémik COVID-19 nyababkeun paningkatan anu signifikan dina kagiatan industri kaulinan. Numutkeun laporan éta, teu aya tanda-tanda anu jelas ngeunaan kamekaran ieu ngalambatkeun sanaos ngagampangkeun larangan. Kagiatan ngaronjat ieu saluyu jeung ngaronjatna jumlah serangan cyber, utamana dina hal serangan aplikasi wéb.

perhatian utama sejen pikeun pausahaan judi nyaeta ransomware. Dina Juni taun ieu, serangan ransomware ngarah ka panutupanana genep casinos di Oklahoma.

#Séktor #kaulinan #Cyber #Serangan #Naék #Dina #Taun #Katukang