Tag Archives: Company

UKGC Hits Betfred Induk Company Jeung £ 2,9m

Betfred tanda luar warung tohan di Inggris

Perusahaan induk Betfred nampi denda £2.9m ($3.1m) ti UKGC pikeun anti pencucian artos sareng kagagalan tanggung jawab sosial. [Image: Shutterstock.com]

Ngungkulan balukarna

Petfre (Gibraltar) Limited parantos dihukum ku pinalti kauangan £ 2.9m ($ 3.1m) salaku hasil tina anti pencucian artos sareng kagagalan tanggung jawab sosial. Komisi Garawangi Inggris (UKGC) ngumumkeun denda Rebo pikeun operator merek Betfred sareng Oddsking. Salian sanksi kauangan, perusahaan ogé nampi peringatan resmi ti régulator Inggris.

Petfre pinuh gawé bareng sareng panalungtikanana

Panaliti UKGC ngeunaan Petfre mendakan rupa-rupa pelanggaran antara Oktober 2019 sareng Désémber 2020. UKGC nyatakeun yén Petfre sapinuhna gawé bareng sareng panyilidikanana sareng langsung ngadamel parobihan pikeun ngatasi kagagalan éta. Aya ogé euweuh bukti yén dana kriminal ieu spent dina salah sahiji platform Petfre.

gagalna husus

Dina watesan kagagalan tanggung jawab sosial, UKGC manggihan yén henteuna kontrol bakal ngeureunkeun konsumén anyar ti overspending dina waktu anu singget. Dina hiji kasus, pangguna anyar tiasa kaleungitan sakitar £70,000 ($75,000) dina sapuluh jam. Petfre ogé geus diatur pemicu pikeun leuwih aman judi interaksi dina tingkat teuing tinggi. Ieu ngandung harti yén nalika belanja palanggan tinangtu ningkat sacara signifikan, sering henteu aya ulasan akun anu pas.

Aya sababaraha kagagalan anti pencucian uang anu béda. Petfre kapanggih henteu leres ngitung pembiayaan téroris sareng résiko anti pencucian artos anu aya dina industrina.

kurangna ngawaskeun sateuacan nasabah ngahontal pemicu finansial

Teu aya sistem anu pas pikeun ngirangan résiko ieu. Ambang anu tangtu henteu cekap sareng aya kurangna ngawaskeun sateuacan nasabah ngahontal pemicu finansial. Sababaraha masalah anu sanésna kalebet karyawan anu henteu nampi pelatihan anu leres sareng dana palanggan anu teu efektif sareng cek karajinan.

Henteu nyandak tawanan

Ngomongkeun hukuman kauangan pikeun pamilik Betfred, diréktur penegak UKGC Leanne Oxley nyarios: “Ieu mangrupikeun conto salajengna ngeunaan urang ngalakukeun tindakan pikeun nalungtik sareng ngahukum kagagalan anu pikahariwangeun.”

Anjeunna naroskeun ka lisénsina anu sanés pikeun marios kagagalan Petfre pikeun ningali naha aya perbaikan anu tiasa dilakukeun kalayan patuh sorangan. Upami standar ieu henteu ningkat, Oxley negeskeun yén penegak anu tangguh bakal nuturkeun.

Betfred mangrupikeun merek judi premium Petfre, anu ngagaduhan operasi ritel sareng online. Salian tohan olahraga, kurban judi online Betfred ogé ngawengku kaulinan kasino online, bingo na poker .

UKGC geus nyokot tindakan ngalawan Panyekel lisénsi nu boga tanggung jawab sosial jeung/atawa kagagalan anti laundering duit. Dina bulan Agustus, anjeunna ngaluarkeun denda £ 17 juta ($ 18 juta) pikeun juragan Ladbrokes Entain dina jinis masalah anu sami. Operator anu sanés nampi denda tujuh angka dugi ka taun 2022 kalebet SpreadEx, 888 UK, sareng Camelot.

#UKGC #Hits #Betfred #Induk #Company #Jeung #29m

Jake Paul Betr Micro tohan Company ngajalankeun F2P App

platform Micro-tohan Betr dibuka aplikasi kahijina dina Kemis, dimimitian ku bebas muter pending persetujuan pangaturan pikeun duit nyata tohan. [Image: Shutterstock.com]

Teu acan aya taruhan artos nyata…

Platform tohan mikro Jake Paul Betr ngaluncurkeun aplikasi mobile gratis-to-muter di Amérika Serikat dina Kemis.

museurkeun kana acara leutik dimaénkeun, kayaning lamun lémparan salajengna nyaéta bal atawa bat a

Paul sareng ko-pangadeg Joey Levy masih ngantosan persetujuan pangaturan sareng lisénsi pikeun proyék pangénggalna sateuacan aranjeunna sacara resmi tiasa nampi taruhan. Aplikasi ieu museurkeun kana acara kaulinan leutik, sapertos lémparan salajengna nyaéta bal atanapi pencét, atanapi pertandingan salajengna nyaéta lumpat atanapi pass.

aplikasi nu geus sadia pikeun diundeur dina sakabéh 50 nagara bagian, dimana pamaké bisa risiko koin nu bisa disilihtukeurkeun pikeun hadiah nyata. Pausahaan catetan anu tohan duit nyata bakal sadia pas, sanggeus hiji aplikasi panganyarna pikeun lisénsi tohan Ohio.

Betr ngarasakeun peluncuran suksés

Betr diluncurkeun bulan kamari berkat dana $ 50 juta ti béntang sapertos Travis Scott, Ezekiel Elliott, sareng Richard Sherman. platform nu janji nyadiakeun hiji pangalaman leuwih intim pikeun bettors kasual anu bisa jadi teu wawuh jeung atawa kabetot dina tohan dina hasil skala badag.

Paul ngajelaskeun dirina minangka jalma anu ditarik kana judi olahraga kusabab mikro-bets, anu anjeunna ningali salaku léngkah salajengna dina sumebarna usaha hiburan.

microbetting nyaéta TikTok-ifikasi tina tohan olahraga”

“Kuring henteu resep tohan olahraga dugi ka kuring diwanohkeun kana tohan mikro,” saur Paul saatos bubuka Betr. “Micro-tohan mangrupikeun TikTok-ifikasi tina tohan olahraga sareng kuring bungah pikeun ngabawa ka massa ngalangkungan Betr.”

Ayeuna, aplikasi Betr masihan pangguna kasempetan pikeun ngalaman naon anu dilakukeun ku Paul nalika anjeunna resep kana tohan olahraga.

Levy, anu kadaptar salaku lulugu eksekutif Betr, teu tiasa ngandung pikagumbiraeun nalika peluncuran aplikasi.

“Kami bungah ngumumkeun peluncuran aplikasi Betr ayeuna,” saur Levy Kemis. “Kami ningali pangalaman maén gratis ieu salaku platform pendaptaran sareng onboarding pikeun ngamimitian kéngingkeun pangguna anu dicampur sareng tutorial interaktif pikeun masa depan tohan olahraga.”

Kami yakin yén pangalaman anu dileupaskeun ayeuna masihan gambaran ngeunaan masa depan tohan olahraga di AS.

“Sanaos ieu mangrupikeun vérsi awal anu bakal janten langkung saé dina waktosna, kami yakin yén pangalaman anu dileupaskeun ayeuna masihan pandangan kana masa depan tohan olahraga di AS – fokus kana gratifikasi instan pikeun tohan anu dikirimkeun dina pangalaman pangguna anu sederhana sareng intuitif. . yén saha waé tiasa mikaresep, sanaos aranjeunna henteu pernah bet dina olahraga sateuacana.”

Pangaruh ko-pangadeg Jake Paul

Henteu aya rahasia yén tohan olahraga mangrupikeun topik anu paling panas dina dunya hiburan ayeuna. profil na geus jadi badag yén sanajan sakola luhur dilarapkeun pikeun lisensi tohan.

Betr nembe diasupkeun kana partnership kalawan Aula basis Ohio of Inohong Resort & Company jeung ngarencanakeun pikeun nambahkeun leuwih mitra pikeun tim na, pikeun mantuan ngajalankeun hirup jeung online platform tohan duit nyata na.

Betr ogé pasti meunang leuwih perhatian alatan kagiatan co-pangadeg sarta présidén parusahaan, Jake Paul. The 25 taun heubeul nembe ngumumkeun tarung jeung urut jawara UFC Anderson Silva, gelut nu anjeunna favorit tapi gancang murag kana status underdog.

Renaissance Paul salaku penghibur dimimitian dina platform babagi video Vine, dimekarkeun pikeun appearances dina Disney Channel, sarta ayeuna revolves lolobana sabudeureun platform média sosial jeung karir tinju na. Ayeuna, anjeunna boga kasempetan pikeun ngadominasi séktor séjén kalawan Betr, hiji platform inovatif anu nargétkeun wewengkon neglected di komunitas tohan.

#Jake #Paul #Betr #Micro #tohan #Company #ngajalankeun #F2P #App