Tag Archives: Churchill

Churchill Downs mayar $ 79M Cash pikeun Meuli Ellis Park

Balap kuda

Churchill Downs meuli Ellis Park di Kentucky dina $ 79 juta deal tunai. [Image: Shutterstock.com]

deal lega

Churchill Downs Nyarita. (CDI) geus nandatanganan perjangjian pikeun meuli Ellis Park di Henderson, Kentucky salaku bagian tina hiji $ 79 juta deal tunai. The ngarah judi jeung parusahaan balap-fokus ngumumkeun warta dina Kemis. Salaku hasil tina deal, CDI bakal boga pilihan pikeun ngembangkeun fasilitas extension lagu di Owensboro, ngeunaan 25 mil ti Henderson.

jual bakal nutup gancang sanggeus persetujuan

Komisi Balap Kuda Kentucky masih kedah nyatujuan deal. Harepan éta penjualan bakal ditutup gancang saatos persetujuan dipasihkeun.

Usaha anu saé pikeun nagara

Chief executive officer CDI Bill Carstanjen senang jeung deal, nyebutkeun: “Kami bungah ngabagéakeun Ellis Park ka kulawarga balap Churchill Downs.”

CDI ayeuna ngoperasikeun sababaraha racetracks sarta fasilitas séjén di AS, kaasup Kentucky Derby istal, Churchill Downs. Lagu-lagu anu sanés dina kapamilikanna kalebet Fair Grounds di New Orleans sareng Turfway Park di Kentucky. Éta dina prosés ngajual Arlington Park ka Chicago Bears.

CDI riweuh transaksi taun ieu. Nembe dibeuli kamar poker di New Hampshire, sarta dina prosés acquiring nyangkokkeun badag tina portopolio judi Peninsula Pasifik Hiburan urang.

Gubernur Kentucky Andy Beshear ogé tampi warta, nyebutkeun: “Churchill Downs geus kabuktian boga pangalaman, sumberdaya jeung kahayang pikeun nyegerkeun Ellis Park kana tujuan balap Premier jeung nyadiakeun hiburan kaulinan unrivaled.”

Neruskeun warisan

Ellis Park parantos ngayakeun balap kuda salami 100 taun, ngagungkeun saratus taun ieu. Lokasina deukeut Evansville, Indiana, éta ciri balap murni-balap dina usum panas, kitu ogé fasilitas kaulinan ngandung ngeunaan 300 mesin balap bersejarah. CDI ngarencanakeun neruskeun balap usum panas, kalayan tujuan ngajaga pelatih sareng kuda berbasis Kentucky di nagara éta.

CDI parantos ngamimitian tahap perencanaan pikeun ngembangkeun Owensboro Racing & Gaming. Ieu bakal tempat hiburan sarta extension lagu, lokasina di Towne Square Mall di Owensboro. Bakal aya 600 mesin balap bersejarah di fasilitas jeung puseur pikeun tohan simulcast. CDI ngarepkeun investasi deui $ 75 juta di daérah Owensboro sareng Henderson.

#Churchill #Downs #mayar #79M #Cash #pikeun #Meuli #Ellis #Park

Churchill Downs Multiyear FanDuel Ink Olahraga tohan deal

Usaha sasalaman

musuh bersejarah hak TV Churchill Downs na FanDuel geus nandatanganan multi-taun, deal multi-layered, ngajangjikeun innovate pangalaman tohan pikeun fans balap kuda. [Image: Shutterstock.com]

partnership multifaceted

Saatos sababaraha taun silih gosok dina cara anu salah dina hak siaran, Churchill Downs Incorporated (CDI) sareng FanDuel nempatkeun bédana ku cara nandatanganan perjanjian tohan olahraga multi-taun.

hak sponsor non-ekslusif kana Kentucky Derby

Numutkeun kana pengumuman Kemis, FanDuel bakal nampi hak sponsor non-ekslusif pikeun Kentucky Derby, hartosna kontén balap Churchill tina acara bergengsi sareng balapan sanés bakal sayogi dina aplikasi FanDuel.

FanDuel Group sareng wakil présidén senior TVG, Kevin Grigsby, ngonfirmasi rinci langkung seueur via Twitter:

Ganti gancang

Marengan hak TV / média, sarta hak tohan pikeun eusi balap kuda, deal multi-taun ieu ogé ngalibetkeun usaha FanDuel tunai sateuacanna tohan (ADW), nu bakal ngidinan bettors bet dina balap kuda Churchill via aplikasi FanDuel.

Bari hak Derby henteu éksklusif pikeun FanDuel, CEO Amy Howe ceuk parusahaan “pisan pleased yén urang bakal tiasa nawiskeun tohan dina dua menit paling seru dina olahraga, Kentucky Derby”.

Aspék konci tambahan tina deal nyaéta yén FanDuel TV anu nembé diluncurkeun bakal janten hiji-hijina penyiar eusi balap murni Churchill, dikurangan balapan Derby Week.

Peluncuran FanDuel TV nuturkeun rebranding saluran balap TVG perusahaan tohan olahraga basis New York. Salaku hasil tina rebranding, TVG janten TV FanDuel anu langkung difokuskeun kana olahraga mainstream, sareng TVG2 janten bumi FanDuel Racing. Perusahaan induk FanDuel, Flutter Entertainment, ngagaleuh TVG di 2009.

fans anyar diperkirakeun

Howe percaya yén perjanjian Churchill mangrupikeun panyusun kaulinan. CEO ceuk integrasi saharita eusi balap kana sportsbooks, gandeng ku siaran FanDuel TV live, dasarna bakal jadi impian bettor balap urang jadi kanyataan.

Samentara éta, nurutkeun urut kapala ngembangkeun perusahaan BetMGM urang, Chris Lynch, Flutter geus “balapan pikeun taun.” Lynch nambihan yén perjanjian Kemis sareng Churchill:

“Éta langkung nguatkeun kapamimpinan TVG dina industri balap domestik.”

Dina siaran pers resmi, CEO CDI Bill Carstanjen ngabagi kapercayaan Churchill yén, kalayan ngitung basis palanggan FanDuel anu ageung, beungkeut énggal bakal ngahontal “sajumlah ageung fans anyar.”


#Churchill #Downs #Multiyear #FanDuel #Ink #Olahraga #tohan #deal

NYRA Dibeuli 49% Serikat Tote Ti Churchill Downs

Pangusaha salaman sareng skyline kota di latar tukang

Churchill Downs parantos ngajual 49% tina United Tote ka NYRA Content Management Solutions, LLC pikeun jumlah anu teu diungkabkeun. [Image: Shutterstock.com]

Rincian kauangan henteu diungkabkeun

Churchill Downs Incorporated parantos ngumumkeun rencana pikeun ngajual sabagéan ageung anak perusahaan United Tote na. NYRA Content Management Solutions, LLC bakal nyandak 49% saham perusahaan, kalayan transaksi diperkirakeun réngsé dina ahir taun. Teu jelas sabaraha anak perusahaan New York Racing Association (NYRA) nyéépkeun perjanjian pikeun ngamankeun perjanjian.

nyertakeun sadaya vertikal usaha Serikat Tote iwal sektor padumukan pari-mutuel

Penjualan ku Churchill Downs Incorporated (CDI) nyertakeun sadayana vertikal bisnis United Tote kecuali sektor padumukan pari-mutuel. Serikat Tote nawarkeun sababaraha pilihan jasa salaku supplier produk jeung téhnologi pikeun racetracks sarta tipe séjén fasilitas Pari-mutuel.

Nu meuli, NYRA, nyaéta parusahaan nirlaba jawab tilu lagu balap kuda di New York. Pausahaan ngoperasikeun Saratoga Race Course, Aqueduct Racetrack, sareng Belmont Park. NYRA nandatanganan perjanjian anu misah pikeun ngamangpaatkeun jasa United Tote dina tilu sipat ieu ku 2023.

Rencana kahareup

NYRA sareng CDI ngarencanakeun gawé bareng pikeun nyiptakeun solusi pari-mutuel anu komprehensif sareng épisién ngalangkungan United Tote anu ngarah di industri dina kualitas sareng kinerja. Tujuanana nyaéta pikeun dilegakeun industri balap kuda dina platform tohan olahraga pikeun ngahontal basa klien anyar.

Serikat Tote desain, manufactures tur ngoperasikeun sistem tohan Pari-mutuel sakuliah Amérika Kalér jeung internasional. Pausahaan boga leuwih 150 pausahaan balap gawé bareng jeung sababaraha fasilitas tohan kaluar-lagu ogé.

Diobral badag sejen tina CDI

Churchill Downs Incorporated parantos sibuk ngajual harta. Dina Juni, parusahaan ngumumkeun diobral 115,7 héktar lahan deukeut Calder kasino di Florida pikeun Link Logistik pikeun $ 291 jutaan. Link Logistics mangrupikeun anak perusahaan tina perusahaan ekuitas swasta Blackstone.

Saatos diobral réngsé, CDI masih dipikagaduh 54 héktar di Rajana Taman, lokasi Calder kasino .

CDI ngarencanakeun ngagunakeun hasil tina penjualan tanah pikeun mésér harta anu aya hubunganana sareng akuisisi panganyarna Peninsula Pacific Gaming.

#NYRA #Dibeuli #Serikat #Tote #Churchill #Downs