Tag Archives: Chris

Pamaén Soccer Chris Maguire ditunda pikeun ngalanggar tohan

Closeup bal maén bal di suku pamaén

Chris Maguire of Lincoln City FC ieu ditunda salamina pikeun tohan dina kaulinan bari aktip maén. [Image: Shutterstock.com]

Chris Maguire mana anu teu katangtu

Pamaén maén bal Lincoln City FC Chris Maguire parantos ditunda salamina kusabab ngalanggar aturan tohan Football Association (FA).

suspensi “tanpa prasangka dugi bewara salajengna”

Klub negeskeun gantungna “tanpa prasangka dugi ka bewara salajengna” dina hiji pernyataan anu dikaluarkeun Senén énjing. Maguire gaduh dugi ka 30 Agustus pikeun ngaréspon kana tuduhan éta.

Tilas internasional Skotlandia dituduh nempatkeun 52 taruhan ti Maret 2017 dugi ka Pebruari 2022 nalika maén pikeun Sunderland, Oxford United sareng Bury FC. Laku lampahna mangrupikeun palanggaran anu jelas ngeunaan naon anu diidinan ku pamaén ayeuna sareng ngadamel anjeunna hukuman anu parah.

FA jeung masalah tohan

FA boga aturan ketat pikeun nyegah pamaén ti ilubiung dina judi pa patandingan pikeun sababaraha alesan.

Perhatian FA anu paling jelas nyaéta ngalereskeun pertandingan, anu parantos ngaganggu olahraga profésional sanés mangtaun-taun.

Bulan kamari, hiji patandingan maén bal Nigerian jadi viral pikeun fixing blatant na nalika salah sahiji kiper teu usaha pikeun nyalametkeun pinalti, sarta pamaén nembak bal lega gawang ku margin pikaseurieun.

teu bisa “bet, langsung atawa henteu langsung, atawa maréntahkeun, ngidinan, ngabalukarkeun atawa ngaktipkeun saha bet”

Numutkeun aturan fa E8, pamaén aktip teu bisa “bet, langsung atawa henteu langsung, atawa maréntahkeun, ngidinan, ngabalukarkeun atawa ngaktipkeun saha bet dina hasilna, kamajuan, ngalaksanakeun atawa aspék séjén tina, atawa acara di atawa dina sambungan kalawan, hiji patandingan. atawa kompetisi maén bal.”

FA dituturkeun nepi ka hiji pernyataan nu aranjeunna dikonfirmasi alesan pikeun gantung: “Chris Maguire geus boga muatan jeung kalakuan nu jahat dina sambungan kalawan dugaan breach tina aturan tohan FA.”

Pangalaman Pakasaban

Maguire ngagabung sareng Lincoln City ti Liga Hiji dina kontrak dua taun usum panas kamari. Sateuacanna, anjeunna damel 101 penampilan pikeun Sunderland, sadayana dina Liga Hiji.

Anu umurna 33 taun damel dua penampilan pikeun Skotlandia dina 2011 tapi henteu acan maén deui ti saprak éta. Anjeunna ngamimitian karirna di Aberdeen di 2005 sareng parantos maén pikeun 11 tim Inggris.

Maguire sanes hiji-hijina pamaén anu ditagihkeun ku FA kalayan ngalanggar anu aya hubunganana sareng judi taun ieu. Dina bulan Pebruari, penyerang West Ham United Andriy Yarmolenko didakwa ku kasalahan pikeun muncul dina iklan tohan di Ukraina asli.

#Pamaén #Soccer #Chris #Maguire #ditunda #pikeun #ngalanggar #tohan