Tag Archives: Calon

Nevada kasino nyumbangkeun $ 1M + ka Calon Gubernur

Steve Sisolak

Nevada dua calon gubernur ngarah, Steve Sisolak (gambar) jeung Joe Lombardo, geus narima leuwih ti $ 1 juta dina dana kampanye digabungkeun ti séktor kasino. [Image: Shutterstock.com]

duit badag ngalir

Industri kasino Nevada geus nyieun kontribusi signifikan kana kampanye dua calon gubernur ngarah nagara urang.

Steve Sisolak nampi sakitar $943,000

Kusabab 2021, gubernur ayeuna Steve Sisolak nampi ngeunaan $ 943.000 ti séktor kasino ngaliwatan panitia aksi pulitik na (PAC) jeung kampanye na. Kontras, sektor kasino geus nyumbang ngeunaan $ 730.000 pikeun nangtang utama Sisolak urang, Joe Lombardo saprak taun ka tukang.

Numutkeun hiji analis sektor judi ngarah dicutat ku Las Vegas Review-JournalGeus ilahar pikeun operator kasino badag deui dua acolytes maranéhanana dina ras pulitik badag.

Hukum nagara Nevada ayeuna nyatakeun yén organisasi sareng individu ngan ukur tiasa nyumbang dugi ka $ 5,000 per pamilihan ka calon. Aya ogé pilihan pikeun nyumbang nepi ka $10.000 pikeun kampanye pamilihan umum sareng primér. Tungtungna, donor ogé tiasa masihan jumlah anu henteu terbatas pikeun calon PAC.

panggedena kasino supporter

Pendukung kasino utama Sisolak nyaéta The Venetian, harta anu biasana dioperasikeun ku perusahaan ekuitas swasta Apollo Manajemén Global. kasino geus nyumbang $ 40.000 kampanye jadi jauh, kitu ogé $ 210.000 séjén pikeun PACs filial. Salajengna dina daptar donor utama Caesars Hiburan, nu geus nyumbang $ 90.000 dina sagala rupa cara.

Pikeun Lombardo, kalolobaan sumbangan anu aya hubunganana sareng kaulinan asalna tina Golden Entertainment. Pausahaan, nu ngoperasikeun Strat sarta sajumlah casinos désa, geus nyumbang ngeunaan $ 90.000 mun Republicans. Salajengna dina daptar nyaéta Boyd Gaming, anu parantos masihan Lombardo kampanye $ 30,000.

Démokrat Steve Sisolak parantos janten gubernur Nevada ti saprak 2018. Anjeunna maénkeun peran anu ageung dina nanganan lockdown COVID-19 di Vegas sareng dibuka deui dina Juni 2021. Samentawis éta, Joe Lombardo mangrupikeun tilas sheriff Clark County, distrik éta. ngandung mayoritas Las Vegas.

Rojongan sisolak tinggi

Sanajan loba pausahaan kasino nyumbang ka duanana calon, sigana maranéhna boga paporit maranéhanana. Pausahaan kasino Las Vegas pangbadagna kawas Caesars, MGM Resorts International, sarta Boyd kaulinan geus sagala masihan Sisolak leuwih ti Lombardo. Nya kitu, Station Casinos geus dibikeun $ 80.000 ka gubernur ayeuna, tapi teu Lombardo.

Bigelow parantos nyumbang ampir $ 2,7 juta ka Lombardo

Loba casinos bebas leutik geus nyumbang ka nominees, bari Lombardo boga nyatu rojongan ti sababaraha kulawarga kaulinan paling boga pangaruh Las Vegas ‘. Backer pangbadagna na nu boga anggaran Suites hotél ranté Robert Bigelow. Bigelow parantos nyumbang ampir $ 2,7 juta ka Lombardo dugi ka ayeuna, anu mangrupikeun jumlah anu langkung ageung tibatan calon gubernur sanés anu nampi dugi ka ayeuna.

Sanaos sumbangan anu ageung, Sisolak masih gaduh dana anu langkung ageung tibatan Lombardo.

#Nevada #kasino #nyumbangkeun #Calon #Gubernur