Tag Archives: California

Analis Skeptic Ngeunaan California Olahraga tohan odds

Jalma milih

Sababaraha analis kaulinan ngarah teu nyangka yén ukuran legalisasi tohan olahraga California urang bakal meunang rojongan voter cukup dina bulan Nopémber. [Image: Shutterstock.com]

Pandangan pesimis

Bari rupa pamangku kapentingan optimistis ngeunaan kamungkinan olahraga légal tohan anjog di California pas, analis yakin yén sora 8 Nopember moal nyadiakeun kasempetan éta. Dua léngkah legalisasi tohan olahraga ngakibatkeun sora umum, duanana merlukeun 50% laju persetujuan pikeun persetujuan.

Analis ti firma konsultan industri judi Eilers & Krejcik Gaming ngaduga yén teu aya patarosan voting anu bakal nampi dukungan anu cekap. Pausahaan nembé ngaluarkeun laporan ngeunaan Proposisi 26 sareng Proposisi 27, anu nyatakeun yén: “Kakuatan politik sareng minat anu jero sareng anjing dina moro ieu…

pesen béda ti maranéhanana anu bersaing pikeun beroperasi dina pasar tohan

Analis masihan sagala rupa alesan pikeun pesimisme maranéhanana ngeunaan usaha legalisasi. Ieu kalebet pesen anu béda ti anu bersaing pikeun beroperasi di pasar tohan, ogé cara pamilih bakal nyanghareupan dua patarosan kartu suara, anu tiasa nyababkeun kabingungan.

Dua lampah béda

dalil 26, nu boga rojongan ti ampir dua belasan suku Californian, bakal ngidinan tohan ritel dina lagu lomba na casinos tribal. Ogé bakal ningali casinos tribal maturan roulette na craps kaulinan. dalil 27, Samentara éta, bakal mempermudah peluncuran tohan olahraga online, kalawan operator swasta bisa pasangan kalayan casinos tribal nawarkeun produk statewide.

Nepi ka ayeuna, rupa-rupa pamangku kapentingan geus ngumpulkeun $364 juta pikeun kampanye pikeun jeung ngalawan duanana propositions. Perangna pulitik dina jalur méakkeun leuwih ti sagala kampanye referendum sejenna dina sajarah California urang. Kalayan sababaraha bulan dugi ka sora, sigana jumlah anu diséépkeun pikeun kampanye ieu ngan ukur ningkat.

Ngobrol éksklusif ka VSO News anyar, spokeswoman pikeun No on dalil 27, Kathy Fairbanks, ceuk manehna yakin dalil 26 bakal lulus dina bulan Nopémber. “Nalika pamilih ngartos yen hiji jalma hirup sarta séjén online, aranjeunna jelas pisan bias nuju online judi ,”Cenah.

Patok luhur

Sanajan pesimis maranéhanana leuwih odds of tohan on ballots, analis Eilers & Krejcik prediksi tohan olahraga online bakal ngahasilkeun $ 2,8 miliar taunan di California. Samentara éta, buku olahraga ngan ukur ritel, bakal kéngingkeun $ 1,3 milyar, numutkeun analis.

tilu operator bakal ngadalikeun ngeunaan 70% pasar

Mun tohan olahraga online nampi persetujuan, Eilers & Krejcik yakin tilu operator bakal ngadalikeun sabudeureun 70% pasar – FanDuel, DraftKings na BetMGM. Operator ieu parantos sibuk ngajalankeun kampanye iklan di nagara éta ngaliwatan jaringan radio televisi sareng olahraga.

Pamirsa yakin yén waragad lisénsi pikeun operator sportsbook online tiasa saluhur $ 100 jutaan, hartina mung operator pangbadagna boga dana pikeun gabung pasar.

#Analis #Skeptic #Ngeunaan #California #Olahraga #tohan #odds

VSO California Olahraga Tohan Tanya Jawab Eksklusif No No di 27

Retak jeung kecanduan

Di California, perang politik ngalawan propositions tohan olahraga panas nepi. Di hiji sisi, koalisi operator tohan komérsial kalebet FanDuel sareng Draftkings parantos ngadukung Proposisi 27 pikeun tohan online. Samentara éta, mayoritas suku California ngarojong dalil 26 pikeun tohan hirup di casinos tribal.

belanja kampanye pulitik diperkirakeun pencét catetan kaayaan

Duanana grup perang desperately pikeun sora dina kartu keur mere sora Nopémber; misalna yén belanja kampanye pulitik digabungkeun diperkirakeun ngahontal catetan kaayaan $ 500 juta ku waktu kartu keur mere sora.

Kumargi kitu, VegasSlotsOnline News geus diomongkeun ka hiji sisi debat. Kathy Fairbanks of Bicker, Castillo & Fairbanks mingpin kampanye No on Proposition 27. Strategis urusan publik yakin yén tohan dikawasa ku operator komérsial nyaéta deal goréng pikeun Californians, sarta manehna ngabejaan. VSO News naha.

Mimiti, anjeun tiasa ngajelaskeun naha anjeun yakin Proposisi 27 mangrupikeun deal anu goréng pikeun California?

Operator komersil luar negeri di tukangeun Prop 27 ningali California salaku pasar anu ageung pikeun ngadamel artos ageung, sareng aranjeunna parantos nyerat inisiatif anu ngalakukeun éta pikeun aranjeunna. 90% tina kauntungan tina Proposisi 27 langsung ngalir ka luar California sareng kana kantong perusahaan luar nagara anu ngabiayaan éta.

Tina 10% aranjeunna ditunjuk pikeun California, aranjeunna parantos nyerat seueur celah anu henteu kéngingkeun urang California saloba anu diprediksi. Aranjeunna diidinan nahan pajeg féderal bahkan lisénsi $ 100 juta anu aranjeunna banggakeun bakal ngahasilkeun pendapatan ka California bakal dipotong tina 10%.

aranjeunna bisa neruskeun nawiskeun salaku cara pikeun ngurangan, ngurangan, ngurangan

Éta ogé geus ditulis loopholes pikeun ngidinan aranjeunna ngurangan bets bébas tur promosi tina total ieu, tur aya hiji stipulasi husus nu nyebutkeun euweuh wates ka sabaraha aranjeunna nawiskeun. Ku cara éta aranjeunna tiasa teras nawiskeun salaku cara pikeun ngirangan, ngirangan, ngirangan hutangna. Tungtungna, total anu ditampi California tiasa janten nol.

Sajaba ti éta, online judi leuwih adiktif ti tipe séjén. Bakal ngahurungkeun unggal ponsel, laptop, sarta tablet kana alat judi, sarta teu aya deui jalan pikeun nyegah judi underage. Barudak tiasa sacara gampil nyiptakeun akun palsu pikeun ngalangkungan kaamanan.

Naha anjeun yakin Proposisi 26 mangrupikeun pilihan anu pangsaéna pikeun urang California?

Prop 26 ngamungkinkeun para nasabah bet hirup dina sagala kasino tribal, kitu ogé opat lagu lomba diatur. Kami pikir ieu mangrupikeun cara anu langkung tanggung jawab pikeun ngawanohkeun tohan olahraga di California. Urang tiasa masihan palanggan naon anu dipikahoyong tapi aranjeunna kedah kaluar nyalira nunjukkeun ID na. Ku cara eta, hiji anggota staf bisa pariksa yen aranjeunna sawawa anu jum’atan bisa judi .

Mindahkeun ogé nyayogikeun dana pikeun California. Aya 10% pajeg dina liliwatan balapan on panghasilan tohan olahraga maranéhanana jeung suku asup kana perjangjian jeung nagara bagian nu aranjeunna bagikeun nyangkokkeun sabagian revenues judi maranéhna. Aranjeunna geus rengse eta kalawan casinos maranéhanana sarta dalil 26 bakal ningali jumlah ieu nambahan kalawan babagi kauntungan ngalir langsung ka California.

70% bakal dianggo pikeun dana umum nagara

Hiji bagian tina pendapatan ieu bakal dipaké pikeun masalah judi program kecanduan jeung judi panerapan, lajeng 70% bakal dipaké pikeun dana umum nagara urang. Kami pikir ieu mangrupikeun pendekatan anu pangsaéna sabab ngamungkinkeun para pejabat anu kapilih pikeun nyayogikeun dana dimana waé anu diperyogikeun, naha ieu pendidikan, kahuruan leuweung, transportasi, atanapi pikeun anu teu boga bumi. Kami henteu terang naon prioritas nagara lima dugi ka sapuluh taun ti ayeuna.

dalil 26 ogé ngajaga jangji California pamilih dijieun pikeun suku leuwih ti 20 sababaraha taun ka pengker nalika aranjeunna masihan aranjeunna hak ekslusif ka operasi kaulinan di nagara. Prop 27, Samentara éta, motong kana jangji éta sarta mandiri di suku.

Salaku kaayaan pangpadetna di AS, California diperkirakeun boast pasar tohan olahraga poténsi badag. [Image: Shutterstock.com]

Suporter Prop 27 parantos fokus kana anu teu boga bumi kalayan kampanye na. Saur anjeun aranjeunna overselling kamampuhan maranéhna pikeun mantuan masalah ieu?

Sumuhun. Nalika para pendukung Proposisi 27 nuju nyusun ukuranana, aranjeunna ngalakukeun hal anu diitung pisan. Aranjeunna ensured yén dana bakal dipaké pikeun tujuan husus yén Californians ngan lumangsung paduli. Aranjeunna posisi ieu salaku solusi pikeun homeless. Éta ridiculous sabab online judi leuwih adiktif ti tipe séjén judi , ku kituna bisa ngakibatkeun leuwih masalah judi sarta leuwih homelessness.

Maranehna lakonan hal nu sarua di Colorado

Urang tiasa ningali naon anu dilakukeun ku operator komérsial ieu di nagara-nagara sanés. Nalika aranjeunna nyobian nyandak ukuran dina kartu keur mere sora Florida, duit badag maranéhanana henteu indit ka homeless, éta indit ka atikan sabab surveyed Florida sarta kapanggih éta naon warga paduli. Aranjeunna ngalakukeun anu sami di Colorado dimana kualitas cai mangrupikeun masalah utama, janten inisiatifna dumasar kana éta.

Upami anjeun ngahapus lapisan sakedik, anjeun tiasa ningali éta sanés ngabantosan unggal nagara, tapi ngeunaan ngabeungharan perusahaan di luar nagara.

Salah sahiji titik fokus kampanye iklan maranéhanana éta Proposisi 26 bakal ngidinan laju nu leuwih gede mangtaun bari leutik leungit. Naon respon kana ieu?

Éta pisan teu jujur ​​dina pihak maranéhanana. Kusabab suku di California éta bisa ngawangun kaulinan dieu, aranjeunna geus dibagikeun sharing jeung suku non-kaulinan. Ieu bakal neruskeun dina dalil 26. Kanyataanna, eta bakal ampir ganda naon suku non-kaulinan narima.

Di sisi séjén, proponents of Proposition 27 ngaku yen aranjeunna sisihkan 15% tina panghasilan meager 10% maranéhna pikeun indit ka suku non-milu. Ayeuna aya tujuh dana tukangeun Proposisi. Mun aranjeunna nyetél warung di California, tujuh suku bakal pasangan kalayan aranjeunna kaluar tina 110. Cara dana maranéhanana diatur, unggal suku di California bakal berkas sarta ngaku yen 1%, jadi bakal aya kirang pikeun kaulinan non-tribal. Aranjeunna éncér nomer éta.

Henteu ngan éta, dina Prop 27 ogé aya katangtuan séjén anu merlukeun suku pikeun nyerah kadaulatan maranéhanana pikeun ilubiung dina pasaran. Lamun suku tangtangan ieu di pangadilan tur dibalikkeun, nu kamungkinan bakal jadi, dana dina Prop 27 pikeun suku non-kaulinan saukur ngaleungit.

éta munafik jeung nipu

Aranjeunna ngaku yén aranjeunna bakal ngabantosan suku-suku anu langkung alit tapi éta munafik sareng nipu. Aranjeunna teu ngabejaan Anjeun carita lengkep.

Kumaha yakin anjeun yén Proposisi 26 bakal suksés dina bulan Nopémber?

Kami yakin pisan. Kami sami upami henteu langkung yakin yén Prop 27 bakal dielehkeun. Kami geus polling duanana. Nalika pamilih ngartos yén hiji jalma hirup sareng anu sanés online, aranjeunna jelas gaduh bias kana judi online, khususna kusabab henteu mampuh ngawas platform sareng mastikeun murangkalih henteu tiasa maen judi.

Taun 2020, FanDuel mayar pinalti di New Jersey pikeun ngawenangkeun budak leutik pikeun maen judi online. Taun 2021, aranjeunna mayar denda di New Jersey sareng Indiana pikeun pamasaran ka budak leutik. Aranjeunna terang éta kajadian sareng aranjeunna henteu tiasa nyegah éta. Aranjeunna tiasa ngahias éta salaku solusi pikeun teu boga bumi tapi éta moal aya bédana pikeun pamilih.

#VSO #California #Olahraga #Tohan #Tanya #Jawab #Eksklusif

California GOP Nyandak Oposisi kana Proposisi 27

bandéra California

California Republicans ngalawan dalil 27 sarta perluasan tohan olahraga online. [Image: Shutterstock.com]

protés bipartisan

California Republicans bakal gabung Demokrat dina nentang dalil 27 jeung lampah olahraga tohan séjén.

ngagambarkeun bentuk beuki langka tina perjangjian bipartisan

Demokrat geus lawan olahraga pilihan tohan, utamana dalil 27, keur lila. Paralel sareng sisi anu nentang, politikus California nunjukkeun bentuk perjanjian bipartisan anu beuki jarang.

Pamilih bakal boga kasempetan pikeun mertimbangkeun salila pamilihan Nopémber nalika Proposisi 27 sarta inisiatif sarupa sejenna bakal dina kartu keur mere sora.

Debat Proposisi 27

The California GOP diungkabkeun posisi tohan olahraga na salaku bagian tina jurus lawang na on tujuh isu konci. Sikepna dina dalil 27, anu bakal ngabuka panto pikeun resapan luar tina pasar tohan, kabuktian pentingna.

Usul anu didebat pisan ogé bakal ngamungkinkeun urang California pikeun nempatkeun taruhan mobile sareng online.

Raksasa judi sapertos FanDuel, BetMGM, DraftKings, sareng anu sanésna ngadorong dalil 27. Upami disatujuan, aranjeunna bakal diidinan ngatur operasina di salah sahiji dua nagara judi panggedéna.

Baseball Liga Utama ogé nembe ngungkabkeun yén aranjeunna kuat ngadukung petikan Proposisi 27. Sanajan kitu, teu aya dukungan universal pikeun topik anu ngabagi.

Grup komunitas sareng usaha lokal ogé nentang naon anu aranjeunna karasa invasif.

Seueur suku pribumi California protés kana usulan éta kusabab sieun kaleungitan kadaulatanna. Salaku eta nangtung, aranjeunna ngadalikeun sagala operasi judi di nagara jeung bisa leungit bagian badag tina pasar. Grup komunitas sareng usaha lokal ogé nentang naon anu aranjeunna karasa invasif.

Di sisi séjén, loba grup teu satuju dina ni’mat dalil 26, nu bakal geus legalized tohan live. Locals bakal tiasa nempatkeun bets maranéhanana di casinos tribal-ngajalankeun sarta racetracks.

Sanajan kitu, nu Republicans California ogé ngalawan Proposisi 26. Demokrat, bari niatna nentang Proposisi 27, tetep nétral dina topik ieu.

Parobahan bentang

Perdebatan sareng padumukan ahir Proposisi 27 umumna bakal nangtukeun lintasan ékonomi sareng pasar nagara. Pikeun operator, California janten salah sahiji sumber pendapatan poténsi pangbadagna. Pikeun nagara, tohan olahraga bakal nyayogikeun panawaran booming anu sanés pikeun hiburan sajajalan.

Sanajan kitu, pamilih kudu lulus wasiat duanana pihak pikeun legalize eta.

Jessica Millan Patterson, Ketua Partai Republik California, nentang Proposisi 27 kusabab pangaruhna kana suku.

“Rojongan 27 ngalanggar janji dijieun ka California Asalna Amérika pikeun masihan aranjeunna hak daulat ka beroperasi kaulinan di California pikeun ngaronjatkeun kahirupan masarakat maranéhanana sakuliah nagara,”Cenah. “Urang ngarojong suku Californian sarta ngalawan Prop 27.”

perangna ngeunaan Proposisi 27 bakal janten “perang politik paling mahal taun ieu”

Sikep Republik éta kameunangan utama pikeun grup anti judi , nu mimiti succumb kana pangaruh grup dipikaresep jegud. The Wall Street Journal diprediksi awal taun ieu yén perangna leuwih Proposisi 27 bakal “perang pulitik paling mahal taun”.

Projections ti sungut panalungtikan Eilers & Krejcik kaulinan LLC ngira-ngira yén pasar tohan California bisa ngahasilkeun $ 3,57 milyar dina pendapatan lamun hirup jeung online judi legalized. Debat antukna bakal lirén nalika sora Nopémber datang.

#California #GOP #Nyandak #Oposisi #kana #Proposisi

California Olahraga tohan, dalil 27 Dirojong ku MLB

Dina garis hareup

Mayor Liga Baseball geus ngumumkeun yén éta bakal ngarojong perluasan online of California tohan olahraga.

panyingkepan nandaan jurus resmi munggaran dicokot ku liga olahraga profésional dina perangna antara raksasa judi jeung suku lokal di Sunshine State. Usulan 27, tagihan anu dirojong ku MLB, bakal muka panto pikeun operator online.

ukuran tohan olahraga sejen, dalil 26, ogé bakal muncul dina sora Nopémber. referendum bakal nangtukeun naha tohan live bakal dugi ka casinos lokal sarta opat racetracks.

MLB jeung judi

Mayor Liga Baseball geus supporter olahraga tohan saprak Mahkamah Agung overturned PASPA di 2018. Liga Komisaris Rob Manfred ogé teu kalem dina ngadorong pikeun panerapan.

“Urang ningali éta utamana salaku wangun ngaronjat Dursasana kipas,” ceuk Manfred salila wawancara April kalawan ESPN. “Ieu cara tambahan pikeun fans urang pikeun berinteraksi sareng kaulinan.”

MLB parantos gawé bareng sareng sababaraha perusahaan tohan, kalebet FanDuel, DraftKings, sareng BetMGM. Liga ogé ngagaduhan minat anu ageung di California, dimana lima waralaba (San Diego Padres, Los Angeles Dodgers, Los Angeles Angels, San Francisco Giants, sareng Oakland Athletics) dumasar.

Liga ngaharepkeun pangaruhna bakal ngabantosan nyorong Proposisi 27 dina garis.

Baseball Liga Utama tetep komitmen pikeun ngajagaan integritas kaulinanna.”

“Salaku legalized tohan olahraga terus dilegakeun sakuliah nagara, Mayor Liga Baseball tetep komitmen ngajaga integritas kaulinan sarta nyieun hiji pangalaman aman pikeun fans anu hayang bet dina kaulinan,” ceuk MLB dina hiji pernyataan dirilis Jumaah. “Proposisi 27 – hiji-hijina ukuran dina sora California anu bakal datang anu bakal ngalégalkeun sareng ngatur tohan olahraga online – kalebet katetapan integritas anu kuat pikeun ngabantosan MLB ngalaksanakeun komitmen éta.”

“Laku lampah éta, contona, (1) merlukeun operator buku olahraga ngabéjaan liga ngeunaan aktivitas tohan curiga, (2) ngidinan leagues ngajukeun larangan dina pasar tohan anu kacida rentan ka manipulasi, jeung (3) mempermudah bentuk integritas séjén. – ngeunaan kerjasama antara nagara, liga sareng operator, “pernyataan éta diteruskeun. “MLB yakin Prop 27 gaduh panjagaan pikeun nyiptakeun pasar tohan olahraga online anu aman sareng tanggung jawab di California – nagara sareng jutaan fans MLB milarian alternatif pikeun situs tohan lepas pantai anu haram.”

tohan olahraga California

Bari liga ngarojong pinuh Proposisi 27, grup lianna kawas Pechanga Band of India bakal rada gagal dina dinten pamilihan.

The Californians pikeun Kadaulatan Tribal jeung Aman Play mangrupakeun salah sahiji grup dissenting anu resep tetep maén dina kontrol tribal. Kritikus Proposisi 27 ngarasa yén éta ngaleungitkeun kadaulatan anu parantos aranjeunna nikmati.

“Koalisi ageung sareng ngembang suku India, pendukung kaadilan sosial, guru, sepuh, para tunawisma sareng panyengkuyung kaséhatan méntal, bisnis, kaamanan umum sareng pamimpin tenaga kerja sadayana nentang pisan kana Prop 27,” saur Kathy Fairbanks, juru bicara Sumuhun dina 26 sareng Taya on 27 kampanye, dina hiji pernyataan ka ESPN. “Pausahaan judi luar negeri anu ngabiayaan Prop 27 nyeratna supados nyandak 90% tina kauntungan luar negeri, nyésakeun sakedik pikeun California. Kami yakin yén pamilih bakal nampik tindakan anu nipu sareng bahaya ieu dina bulan Nopémber.”

Kalayan saurna, henteu sadayana grup lokal hoyong nyingkirkeun raksasa kaulinan. Sababaraha suku leutik geus asup pikeun ngarojong FanDuel sarta pihak dominan séjén.

industri tiasa ngahasilkeun pendapatan $ 3,57 milyar

California mangrupikeun pusat hiburan Amérika Serikat sareng bakal nguntungkeun sacara signifikan tina tohan olahraga sah. industri bisa ngahasilkeun $ 3,57 milyar dina sharing lamun online tur di-jalma judi dilegakeun, nurutkeun projections ti sungut panalungtikan Eilers & Krejcik kaulinan LLC.

Demokrat, grup fatwa California ngeunaan politikus, ngalawan dalil 27. Sanajan kitu, kahareup California olahraga tohan pamustunganana bakal mutuskeun dina sora Nopémber.

#California #Olahraga #tohan #dalil #Dirojong #MLB

Pengeluaran Iklan Tohan Pulitik California Bisa Nepi ka $500bn

tagihan dollar AS

belanja iklan pulitik di California on olahraga tohan propositions bisa jadi saluhur satengah miliar dollar ku waktu sora Nopémber, nurutkeun para ahli. [Image: Shutterstock.com]

Nomer pegatna catetan

Sababaraha grup geus nyoba legalize tohan olahraga di California pikeun sawatara waktu. Dina momen pivotal taun, sababaraha propositions patali tohan geus nyieun jalan kana kartu keur mere sora Nopémber, jeung grup lawan méakkeun bucks badag nyoba ngamankeun sora.

total belanja bisa ngahontal satengah miliar dollar

Nepi ka ayeuna, biaya iklan pulitik pakait sareng dua ukuran alungan, Propositions 26 jeung 27, jumlahna kira $350 juta. Nalika sora Nopémber datang, para ahli yakin yén total belanja tiasa saluhur satengah miliar dolar, numutkeun Los Angeles Times.

Perbelanjaan catetan sateuacana anu aya hubunganana sareng voting di California sumping dina 2020 nalika perusahaan ngabagi perjalanan Lyft sareng Uber nyobian ngarobih undang-undang tenaga kerja nagara. Jumlahna aya $ 224 juta dipaké pikeun kampanye.

Dua dalil

Patarosan badag yén Californians nyanghareupan éta naha maranéhna rék ngenalkeun ékspansi judi signifikan jeung, lamun kitu, grup nu bakal Fedi paling kauntungan.

nelepon pikeun legalisasi tohan olahraga online

dalil 26 usaha pikeun ngawanohkeun tohan olahraga ritel légal dina racetracks na casinos tribal. Proposisi 27, Samentara éta, nelepon pikeun legalisasi tohan olahraga online, kalawan suku kaayaan bisa pasangan kalayan operator tohan komérsial, kayaning DraftKings na FanDuel, pikeun ngajalankeun tohan mobile.

Ngarojong duanana ukuran geus dibuka kampanye iklan éksténsif. Iklan ti tim Proposition 27, koalisi kaasup BetMGM, DraftKings, sarta FanDuel, narékahan pikeun ngayakinkeun pemirsa yén tohan olahraga online bakal ngahasilkeun pendapatan pajeg signifikan anu bisa mantuan ngalereskeun masalah homelessness serius nagara urang.

Kontras, iklan pikeun dalil 26 tribal-dijieun yén sportsbooks online ngan bakal nguntungkeun pausahaan rakus sarta ngakibatkeun kecanduan judi nyebar.

Pasar anu teu acan kapendak

Kusabab California mangrupikeun kaayaan anu pangpadetna di nagara éta, éta nawiskeun pasar tohan olahraga anu ageung kalayan poténsi anu teu kaédah. Para ahli ngira-ngira yén pasar bakal patut ngeunaan $ 3 milyar. Ieu naha saha kabetot dina spasi judi pajoang jadi teuas dina kaayaan.

DraftKings sareng FanDuel mangrupikeun dua pembeli panggedéna di California. Aranjeunna geus komitmen $ 150m ka kampanye pikeun ngarojong dalil 27. Loba suku nu boga kasino pledged $ 92m pikeun ngamajukeun dalil 26, bari suku séjén geus nyumbang $ 66m pikeun ngalawan dalil 27. Tungtungna, cardroom geus nyumbang $ 41m pikeun ngalawan dalil. 26 .

Propositions ngan merlukeun mayoritas basajan lulus. Henteu acan écés naon anu bakal kajadian upami dua usulan éta nampi persetujuan pamilih.

#Pengeluaran #Iklan #Tohan #Pulitik #California #Bisa #Nepi #500bn

Panjaga Shot di Foot Salila Hustler kasino Heist i California

Hustler kasino asup

garong pakarang ngungsi kalawan jumlah kanyahoan duit sanggeus ambushing hiji mobil Armored mawa duit tunai di Hustler kasino di California. [Image: Shutterstock.com]

Penjaga ditembak, batur tatu

Gunmen ditémbak hiji satpam sarta tatu sejen dina tewak dina mobil Armored pa Hustler kasino di Gardena, California.

The tersangka waited di tempat parkir sakumaha kandaraan Armored dijieun pangiriman tunai ka kasino dina Kemis isuk. Departemen Pulisi Gardena ngaréspon kana adegan sakitar jam 10:09 am, sakumaha agénsi penegak hukum engké dibagikeun via Facebook:

perwira Gardena PD anu anjog di Hustler kasino on West Redondo Beach Boulevard geuwat nyadiakeun bantuan médis darurat ka satpam anu ditémbak di leg. Dumasarkeun kana CBS Los Angeles, responden nyandak hansip tatu ka rumah sakit dina kaayaan kritis tapi anjeunna “diperkirakeun salamet.” Penjaga kadua ngagaduhan “potongan sareng sababaraha lacerations”.

aranjeunna patepung jeung gunfire “.

Létnan Kahiji Kacamatan Gardena PD Christopher Cuff nyatakeun yén pas para penjaga kaluar tina kendaraan anu nganggo senjata “maranéhanana dipanggihan kalayan tembakan.” Anjeunna ogé nyarios Los Angeles Times tersangka anu pakarang jeung pistols “jeung sahanteuna hiji shotgun”.

Cufflinks negeskeun yén tersangka kabur kalayan jumlah artos anu teu dipikanyaho.

Kajadian dramatis

Numutkeun nelepon ka pulisi, saksi uninga sababaraha gunshots deukeut lawang ka Hustler kasino . The penjaga sarta gunmen kalibet dina adu a, nu ngabalukarkeun garong pakarang kabur tanpa asup kasino.

Numutkeun kana Waktos, kasino Gardena dibuka salila gunfight a, kalawan sababaraha saksi nutupan jero wangunan. Salah sahiji tersangka lajeng disangka barricaded dirina jero Moose Lounge gigireun kasino di.

Kira-kira jam 12:10, pulisi huru-hara dikurilingan wangunan deukeut Hustler kasino . Pulisi SWAT nganggo poni kilat sareng drone pikeun ngusir saha waé. Saatos teu aya anu muncul, penegak hukum nyimpulkeun yén teu aya tersangka anu tinggaleun di jero.

Jumlah tersangka teu jelas, tapi nurutkeun Cuff, aya sahanteuna tilu urang. Saksi gagal nyadiakeun loba déskripsi ngeunaan gunmen lian ti nu maranéhanana maké pakéan poék.

Numutkeun Gardena PD, agénsi detektif na dina tahap awal nalungtik kasus Hustler Kasino.

Pangalaman pikasieuneun

The firefight dramatis miboga dampak dina sababaraha dewasa sarta barudak di sakurilingna. Sakumaha dilaporkeun CBS LA, Philip Chavez leumpang anjing na nalika gunfight dimimitian. Anjeunna ngawartoskeun koran dina Kemis: “Kuring masih oyag.”

pastikeun barudak aman”

Guru pra-TK Alaysha Howard mingpin kelas katuhu nyebrang jalan ti gunfight nu. “Kuring ngan ukur nyobian mastikeun teu aya anu sumping ka dieu […] Nyobian nyumput di dieu sareng mastikeun murangkalih aman.”

#Panjaga #Shot #Foot #Salila #Hustler #kasino #Heist #California

Iklan Saingan Merek Suku California “Éra, Ngahina”

Pangusaha kalayan sarung tinju

sarung barudak dihapus dina sambungan kalawan California olahraga tohan sanggeus koalisi suku Californian dikutuk hiji iklan ku rival komérsial maranéhanana. [Image: Shutterstock.com]

Serangan janten pribadi

Pertempuran heavyweight pikeun makuta tohan online California urang asup ka babak penultimate kalawan suku jeung sportsbooks komérsial bade head-to-head dina slugfest média beuki pribadi.

langsung nyerang pamingpin Suku California.

Salasa, tribal pencét deui dina iklan TV ditayangkan ku koalisi komérsial disebut Sumuhun on 27. Dina siaran pers, grup tribal digambarkeun iklan salaku “aib, aib,” nambahan yén éta “langsung nyerang pamingpin tribal of California. .”

Koalisi sportsbook, dirojong ku BetMGM, DraftKings, sareng FanDuel, ngajalankeun iklan kontroversial dina saminggu. Salila komérsial, a narator klaim ngeunaan casinos tribal, kaasup: “Suku euyeub ku casinos badag ngajadikeun milyaran bari suku leutik berjuang dina kamiskinan.”

Iklan langsung nujul kana dua inohong tribal nonjol. Ieu fitur stills of Santa Ynez Band of Chumash India pupuhu Kenneth Kahn ngalawan backdrop tina Chumash kasino Resort. Nya kitu, iklan nembongkeun wakil pupuhu dina Barona Band of Misi India Bet Glasco superimposed dina gambar tina Barona Resort na kasino .

Tanggapan ngahiji

The Yes on 27 komérsial geus sparked a backlash concerted ti suku Californian. Dina siaran pers Salasa ti koalisi suku disebut No on 27, pupuhu Alliance of Sovereign Nations of India’s Tribal Nations (TASIN) Lynn Valbuena, nyarios: “Perusahaan luar negeri di tukangeun iklan ieu kedah

geuwat ditarik anjeunna kaluar tina hawa sarta ménta hampura ka pamingpin suku.”

Valbuena ditambahkeun yén “kauntungan-disetir” pausahaan kungsi “ngagulung ka lows anyar ku ngaminimalkeun kamajuan nu kaayaan tribal California urang geus dijieun ngaliwatan kaulinan pamaréntah tribal”.

Chemehuevi India Suku lulugu Glenn Lodge, ngadawuh: “Ieu éra narajang hiji suku nu boga catetan lagu kabuktian babagi ratusan juta kalawan suku diwatesan sarta non-kaulinan kawas kuring.”

Ieu sanés pertama kalina dua kelompok anu nentang narékahan pikeun iklan. Dina 23 Juli, kubu No ngarilis iklan serangan anu nuduh koalisi perusahaan janten tukang bohong pikeun ngajalankeun iklan anu nampilkeun pribumi Amerika anu nyatakeun yén Proposition 27 nguntungkeun suku.

Kabéh maén

Lamun meunang 8 Nopember sora, nu qualifies pikeun Méi ku narima leuwih ti 1,6 juta tanda tangan, bakal Sportsbook-dijieun komérsial dalil 27 ngidinan tohan online sakuliah California jeung platform numbu ka casinos tribal.

dalil 26 bakal ngidinan tohan olahraga ritel di casinos tribal

dalil 26 mangrupa prakarsa tohan olahraga sejen anu bakal balik ka sora dina bulan Nopémber. Dirojong ku paling operator tribal, dalil 26 bakal ngidinan tohan olahraga ritel di casinos tribal kaayaan-dilisensikeun jeung lagu balap kuda.

Undianna ngan ukur tilu bulan, sareng éta sadayana bakal dimaénkeun di yurisdiksi AS anu pangpadetna. Kalayan seueur kaleungitan sareng kauntungan pikeun sadaya antagonis, VegasSlotsOnline News saméméhna dubbed perjuangan pulitik raksasa pikeun kadali pasar tohan online lucrative California urang “anyar Golden Swish”.

#Iklan #Saingan #Merek #Suku #California #Éra #Ngahina