Tag Archives: Bursa

Espen Jorstad Nolak 3% Bursa Acara Utama sareng Teolog

raja saku

2022 Dunya Series Poker Juara Acara Utama Espen Jorstad geus nampik nyieun deal swap kalawan sasama pamuter poker profésional Alex Theologis. [Image: Shutterstock.com]

Kajadian Siprus ngajak posting

Pro poker Norwegia Espen Jorstad ngoleksi kameunangan anu ngahartikeun karir dina bulan Juli nalika anjeunna meunang 2022 World Series of Poker Acara Utama, nyandak hadiah $ 10 juta. Nanging, kameunangan éta nyababkeun kontroversi, sabab sasama pro Alex Theologian nyatakeun yén anjeunna sapuk pikeun swap sareng Jorstad anu kedahna masihan anjeunna 3% tina gaji anu ageung.

Jorstad nyerat ngeunaan kaayaan éta dina média sosial Senén, nyangking masalah éta ka masarakat saatos anjeunna nyarios yén aya anu henteu langsung ngancam anjeunna nalika di Siprus.

Numutkeun Jorstad, “saurang lalaki Irlandia anu jelas mabok” ngadeukeutan anjeunna nalika pertandingan poker di Siprus, nungtut anjeunna “mayarkeun artos éta.” Jorstad nyarios yén anjeunna ngajelaskeun kaayaan éta ka lalaki éta, anu ahirna angkat tanpa kajadian.

Theologians anu dijudulan $ 300.000 di winnings

Lamun dua lalaki sapuk pikeun swap, Theologian bakal dijudulan $300.000 dina winnings pre-pajeg. Jorstad sacara umum ngaku ngadamel seueur bursa WSOP sareng pamaén sanés, kalebet 14 perjanjian sapertos kitu dina Acara Utama:

Dina total, Jorstad nyebutkeun anjeunna disimpen ngeunaan 56% tina aksi na pikeun $ 10.000 meuli-di turnamén.

Taya bukti bursa

Sanajan kitu, bursa teu kaasup naon anu dimaksud Teologis. Dina tulisanna, Jorstad ngabagi pesen anu ditukeurkeun sareng Theologians, dimana bursa éta sakuduna muncul dina Poé 7 Acara Utama. Jorstad ahirna ngahontal tabel final Acara Utama salaku pamimpin chip.

“Btw swap urang 3% kan?” Teolog nyerat dina bursa Instagram. “Kuring ningali dina obrolan urang tapi kami henteu mastikeun sacara tulisan.”

“Teu aya anu nyerat ngeunaan urang swap,” jawab Jorstad. “Iraha / dimana urang ngalakukeun ieu?”

Dua lalaki sapuk yén maranéhna teu boga rékaman bursa.

Jorstad nyarios yén dua tepang di hotél Las Vegas pikeun ngabahas kaayaan éta. Dua lalaki sapuk yén maranéhna teu boga rékaman bursa. Jorstad nyatakeun yén anjeunna henteu émut kana perjanjian sapertos kitu, sanaos ahli teologi keukeuh yén perjanjian parantos aya. Numutkeun kana Jorstad, duaanna ngan ukur dua kali patepang, henteu kantos gaduh bursa sateuacanna, sareng ahli Theologian henteu émut naon waé nalika aranjeunna ngadamel perjanjian anu sakuduna.

Bari Jorstad nyebutkeun anjeunna yakin euweuh bursa lumangsung, anjeunna teu percanten Theologians acted dina iman goréng. Anjeunna oge nawiskeun pikeun nyapih kaayaan lamun komunitas poker panginten aya bisa jadi deal.

komunitas poker ngarojong Jorstad

Seueur pamaén poker ngaréspon kana kaayaan éta, sareng ampir sadayana sisi sareng Jorstad:

“Pribadi ngarasa anjeun teuing alus ka Alex dieu,” ceuk komentator poker Henry Kilbane dina reply kana Jorstad on Twitter. “Ieu nyerang kuring salaku jalma anu manipulatif pisan.”

Batur anu langkung saé ka Theologians, bari tetep satuju yén Jorstad leres:

“Kuring ragu saha waé di dieu anu ngalakukeun iman anu goréng,” tweeted Tony Dunst. “Dibikeun anjeun dijieun rékaman ditulis sadaya bursa sarta teu apal kana perjangjian, abdi teu nyangka anjeun ngahutang nanaon Alex”.

Jorstad ogé ngabagi pesen engké sareng Theologians, dimana pro Yunani online ngabagi kuciwa ku hasil tina pagunemanna.

“Kuring ngarasa pisan dihianat sareng kuciwa,” nyerat Theologian. “Palajaran pikeun diajar, kuring nyangka, henteu yakin kumaha anjeun tiasa bobo wengi sareng bahagia sareng diri anjeun, tapi hehehehe.”


#Espen #Jorstad #Nolak #Bursa #Acara #Utama #sareng #Teolog

Bursa tohan Inggris didenda UKGC £ 630,000

Palu jeung pon

Teu lila sanggeus ngaluarkeun denda hefty pikeun LeoVegas, UKGC geus pencét bursa tohan Smarkets kalawan denda genep angka pikeun laundering anti duit jeung kagagalan tanggung jawab sosial. [Image: Shutterstock.com]

Sababaraha gagalna

Di Inggris, bursa tohan Smarkets (Malta) Limited ayeuna kedah mayar denda £630,000 ($745,594) pikeun sababaraha tanggung jawab sosial sareng kagagalan anti pencucian artos.

Komisi Perjudian Inggris ngungkabkeun tindakan punitive panganyarna dina Kemis via siaran warta anu dibagikeun dina Twitter:

Bursa tohan basis London kapaksa ngangkat sums genep angka pikeun ngidinan konsumén maen judi tanpa ngajalankeun hiji sumber dana nyukupan (SOF) cék, jeung gagal pikeun ngaidentipikasi sareng terlibat sareng nasabah anu di résiko tina leungitna.

pesenan pikeun dikintunkeun ka audit pihak katilu

UKGC ngaluarkeun Smarkets kalayan peringatan resmi sareng paréntah pikeun ngirimkeun ka Inok pihak katilu. Badan pangaturan nyatakeun yén gerakan éta bakal mastikeun Smarkets “éféktif ngalaksanakeun kawijakan anti pencucian artos sareng tanggung jawab sosial, prosedur sareng kontrol.”

Kurangna cék

UKGC sacara harfiah dipecat dina sadaya silinder bulan ieu, saatos pencét LeoVegas kalayan denda £ 1,32 juta ($ 1,6 juta). Panaliti ngeunaan operator judi online mendakan flop garis luhur anu sami anu nembe nampi Smarkets.

Numutkeun kana siaran warta UKGC, saurang palanggan Smarkets anu henteu kantos gaduh cek SOF anu “leres” disimpen £ 395,000 ($ 467,283) salami opat bulan. UKGC ogé nyebatkeun kagagalan anu sanés dimana nasabah mindahkeun “tingkat dana anu signifikan antara akun” ngalakukeunana tanpa pangawasan atanapi panilitian SOF.

kami bakal nyandak tindakan ngalawan operator judi “

Wakil CEO UKGC Sarah Gardner ngadawuh: “Kasus ieu diidentipikasi ngaliwatan cék minuhan sarta sakali deui highlights kumaha urang bakal nyandak Peta ngalawan operator judi anu ngantep konsumén maranéhna turun.”

Kakeunaan bahaya judi

Gardner ditambahkeun yén panalungtikan UKGC kana Smarkets ngungkabkeun sababaraha kagagalan anu kakeunaan konsumén kana résiko bahaya judi. Wakil CEO ngajelaskeun yén palanggaran éta mangrupikeun kombinasi “sistem sareng prosés anu goréng” sareng kagagalan Smarket pikeun ngalaksanakeun kadali sareng kawijakan.

The UKGC ogé nyatakeun, kumaha oge, yén Smarkets cooperating kalawan panalungtikan sarta “nyokot léngkah corrective pikeun alamat gagalna dicirikeun”. Ieu ditambahkeun yén review na konsumén dicirikeun salila assessment minuhan “teu kapanggih bukti belanja kriminal jeung Licensee”.

Numutkeun kana situs wéb Smarkets, bursa tohan ngamungkinkeun para nasabahna “balik sareng iklas sareng odds tohan pangsaéna sareng komisi panghandapna dina sadaya olahraga sareng politik utama.”

#Bursa #tohan #Inggris #didenda #UKGC