Tag Archives: Buku

Tohan Olahraga di Kansas Hirup Sareng Genep Buku Olahraga

Kansas ngabagéakeun anjeun asup

Kansas olahraga tohan dibuka kalawan opat casinos jeung genep buku olahraga on Kemis. [Shutterstock.com]

tohan olahraga Kansas ayeuna hirup

tohan olahraga Kansas ayeuna sacara resmi hirup, sahingga bettors nempatkeun bets dina salah sahiji opat casinos atawa genep aktip.

bakal aya “peluncuran pinuh” dina persis saminggu

Gubernur Laura Kelly nandatanganan Bill Sénat 84 awal taun ieu, ngamungkinkeun pikeun peluncuran Séptémber. Bakal aya “peluncuran pinuh” dina persis saminggu, dimana sadaya operator online bakal pencét pasar pas dina waktos usum maén bal.

Nagara Sunflower ayeuna kaayaan 31st kalawan tohan olahraga légal. Missouri, Oklahoma, sareng caket dieu Nebraska tacan pencét pasar.

Undian utama

Kansas gabung di dunya tohan olahraga kalawan bang. The lotre kaayaan disatujuan FanDuel, DraftKings, BetMGM, Caesars, Barstool Sportsbook, sarta PointsBet pikeun nampa bets online dugi lawang pinuh on Kemis 8. September.

Sanajan ngan 35. kaayaan pangpadetna, Kansas diperkirakeun mangrupa draw utama pikeun gamblers. The Kansas City Chiefs geus kabuktian jadi powerhouse paling konsisten dina NFL leuwih satengah dasawarsa kaliwat (tim ieu dumasar di Missouri, tapi ngan meuntas wates ti Kansas jeung mangrupakeun kapentingan rooting NFL utama pikeun Kansans), sedengkeun nu. Kansas City Jayhawks mangrupakeun juara NCAA Turnamén defending.

Aya perhatian badag yén Kansas moal nepi na ngajalankeun dina waktu keur kickoff NFL. Sanajan kitu, kamajuan gancangan di tingkat luhur pamaréntah mantuan ngéléhkeun ramalan nguntungkeun.

Unggal opat casinos nagara urang tiasa pasangan nepi ka tilu operator online.

Unggal opat casinos nagara urang tiasa pasangan nepi ka tilu operator online. Salapan tina 12 sportsbooks online anu dialokasikeun parantos ditandatanganan sareng parantos disatujuan pikeun diluncurkeun.

Ngalamar pikeun tilu slot sésana bakal vetted tuntas; timeline pikeun integrasi maranéhna bakal diumumkeun engké.

pilihan kasino jeung sportsbook

Bettors di Kansas moal boga kakurangan pilihan sanajan pasar kakarék dibuka.

Boot Hill kasino & Resort di Dodge Kota tur na 700 liang , 16 kaulinan tabel sarta klub pamuter geus teamed up kalawan Bally alungan, DraftKings sarta emas Nugget. DraftKings ngadamel peluncuran awal, sedengkeun Bally Bet diperkirakeun ngiringan pasar dina kadalapan. Golden Nugget mangrupikeun buku olahraga anu dipiboga DraftKings anu tiasa gabung dina kadalapan atanapi engké, masihan DK 1/6 pangsa pasar.

tohan olahraga komérsial dijieun $ 4,33 miliar di Amérika Serikat taun ka tukang, ngaronjat 179,7% sataun-leuwih-taun, nurutkeun Association kaulinan Amérika.

Kansas Star kasino di Mulvane numbu up kalawan FanDuel na BetMGM pikeun ngagedekeun kurban na, nu ngawengku 1.700 liang jeung 50 kaulinan méja. Mitra anu berprofil tinggi bakal ngabantosan langkung narik minat ka daérah anu kirang ti 7,000 penduduk, numutkeun data panganyarna.

Hollywood kasino pa Kansas Speedway di Kansas Kota geus draw utama, jeung 2.000 liang , 52 kaulinan tabel sarta liliwatan balapan. Éta ogé gawé bareng sareng Barstool sareng ayeuna bakal ngabantosan ngaluncurkeun Barstool Sportsbook. FOX Bet ngaluncurkeun tanggal 1 Séptémber, tapi sateuacana ngadamel deal sareng Hollywood Kasino sareng inohong gaduh peluncuran pinuh dina saminggu.

Kansas Pameuntasan kasino & Hotél di Pittsburgh nawaran 600 liang , 14 kaulinan tabel sarta amenities séjén. Ngaluncurkeun BetMGM, Caesars, sareng PointsBet, hartosna sadaya mitra onlinena beroperasi.

#Tohan #Olahraga #Kansas #Hirup #Sareng #Genep #Buku #Olahraga