Tag Archives: Bom

Lalaki Ditangkep Kusabab Ngalungkeun Bom Bensin di Crown Melbourne

Molotov cocktails

Lalaki anu disangka bom bénsin di réstoran Rebo nembé diusir ti Resort Crown Melbourne anu caket pikeun pelecehan seksual. [Image: Shutterstock.com]

Mungkin dendam pribadi

Hiji lalaki anu di jail pikeun disangka ngalungkeun bom bensin di réstoran Crown Melbourne ieu nembe ditajong kaluar tina kasino hareup panto pikeun staf pelecehan séksual. Hussein Kassem tetep di tukangeun bar saatos Pangadilan Magistrates Melbourne nampik anjeunna dina jaminan pikeun serangan pembakaran. Anjeunna ngajerit sareng nagged salami sidang sareng dilaksanakeun dugi ka 18 Januari.

ruksakna utama wewengkon makan outdoor Bistro Guillaume urang

Kajadian pembakaran lumangsung dina jam awal Rebo isuk-isuk, ngabalukarkeun karuksakan badag ka aréa makan outdoor Bistro Guillaume urang. Pulisi yakin yén motif balik serangan éta mangrupa vendetta pribadi ngalawan Crown. Otoritas naroskeun saksi pikeun masihan inpormasi naon waé.

Dua kajadian

Kajadian éta lumangsung kira-kira jam 1 énjing, kalayan umur 39 taun disangka nyandak kaosna, nutupan ku bourbon, nempatkeun kana botol wiski, sareng dihurungkeun sateuacan ngalungkeun ka réstoran. Lamun seuneu teu acan dipareuman ku lajeng, ceuk pulisi, interior réstoran bakal bray seuneu sanggeus dua menit. Terdakwa dikabarkan nyaksian patugas pemadam kebakaran memadamkan seuneu sateuacanna ditéwak.

Bistro Guillaume mangrupakeun salah sahiji belasan réstoran premium anu bagian tina Crown Melbourne kasino kompléks.

Aya ogé seuneu leutik ngaduruk di jamban panarimaan deukeut harta Crown Hotel ngeunaan satengah jam saméméh serangan bom bensin; pulisi yakin yén Kassem ogé jawab eta. Anjeunna disangka nitah batur di kamar mandi ninggalkeun saméméh ngaduruk tisu toilet, ngabalukarkeun flush pikeun ngaktipkeun sarta banjir kamar. Teu aya tatu saatos dua kajadian éta.

Nyanghareupan waktos panjara

Pulisi nangkep Kassem teu lami saatos serangan pembakaran. Tuduhanna nyaéta sababaraha cacah pembakaran sareng kalakuan gagabah anu ngarugikeun jalma. Salila sidang jaminan Rebo, pangadilan uninga yen terdakwa geus dikaluarkeun tina Crown Melbourne kasino minggu panungtungan pikeun disangka exposing staf kana kabiasaan seksual pantes.

The Resort kasino pangbadagna di Hémisfér Kidul, makuta Melbourne ngawengku dua blok kota, diwangun ku tilu hotél béda. kasino geus di warta pikeun alesan salah nembe, kalawan investigations kana operasi na nembongkeun kagagalan laundering duit nyebar.

#Lalaki #Ditangkep #Kusabab #Ngalungkeun #Bom #Bensin #Crown #Melbourne

Oklahoma kasino diungsikeun Saatos Rékam Ancaman Bom

Bom waktos dina ransel hideung

Sapasang casinos dipiboga tur dioperasikeun ku Wétan Shawnee di Oklahoma diungsikeun sanggeus anceman bom, kalawan investigations ku sababaraha tim penegak hukum pamustunganana manggihan ancaman unfounded. [Image: Shutterstock.com]

Tilu évakuasi

Pulisi ngungsi dua casinos tribal di Oklahoma sabtu minggu sanggeus hiji jalma unnamed kapanggih catetan anceman bom di kamar mandi kasino.

Outpost kasino dituturkeun anjeunna peuting

Indigo Langit kasino & Resort diungsikeun dina Sabtu isuk jeung sore. milik adina na, Outpost kasino , dituturkeun anjeunna peuting salaku pacegahan a. Liwat Facebook dina Minggu soré, Indigo Sky ngeposkeun yén penegak hukum parantos masihan kajelasan kana pendirian éta:

Departemen Pulisi Suku Shawnee Wétan, pembuangan bom jeung anjing ngebom ti Oklahoma Jalan Raya Patroli jeung Departemen Pulisi Tulsa, tambah Biro Urusan India (BIA), saméméhna geus ngabales Indigo Langit manggihan catetan di sabudeureun 18:30 Sabtu.

Dumasarkeun kana Ozarksfirst.com, General Manajer Indigo Sky Melanie Heskett ceuk tim bom searched interior jeung exterior sakabéh fasilitas pikeun sababaraha jam tapi “teu kapanggih alat ngabeledug”.

Sanajan hiji pilarian teleb, pajabat ogé kapanggih euweuh bahan peledak di Outpost kasino .

Kasulitan dimimitian mimiti

Pikeun Oklahoma urang Eastern Shawnee Suku kasino , masalah Sabtu mimiti muncul mimiti. Dumasarkeun kana Ozarks heula, évakuasi Indigo Langit lumangsung sabudeureun jam 6:30 sanggeus diréktur kaamanan na waspada kana “ancaman kamungkinan” di lantai kasino.

patugas nyandak pernyataan serius

Kapala kaamanan anu henteu namina nyarios yén anjeunna henteu tiasa ngajentrekeun langkung seueur ngeunaan naon poténsi ancaman éta. Patugas penegak hukum nyandak pernyataan éta sacara serius sareng milarian harta anu diungsikeun salami dua jam sateuacan ngirining sadayana tabuh 8:30 a.m.

Saatos operasi tungtungna lancar deui, anggota staf anu henteu namina engké mendakan catetan ngeunaan ancaman bom. Ngomentaran catetan éta, Heskett nyarios yén kecap-kecap éta katingali serius. Cenah eta “sigana rada ngancam jeung husus, suggesting aya memang bom lokasina dina harta wae.”

Dina kajadian sarupa usum panas panungtungan, Presque Pulo Downs & kasino di Pennsylvania kudu diungsikeun sanggeus narima ancaman bom, jeung penegak hukum pamustunganana dismissing anceman salaku baseless. Dua poé sanggeus kajadian, ditahan pulisi urut pagawe sarta palayan bar di kasino pikeun hoax bom.

Dititah indit

KSN ngawawancara saksi sanggeus évakuasi dadakan. Hugh Smith of Springdale, Arkansas, ngawartoskeun stasiun warta lokal yén pulisi maréntahkeun sémah di bar jeung grills kasino urang ninggalkeun sabudeureun jam 19.

“Pagawean ngajerit ka jalma-jalma pikeun lumpat sareng teu aya waktos ngantosan saha waé atanapi artos,” tambah Smith:

Kami tinggalkeun tuangeun sareng sadayana.”

Indigo Sky nyarios bakal damel sareng penegak hukum pikeun “ngidentipikasi jalma anu ninggalkeun catetan ieu di kamar mandi.”

Heskett ditambahkeun yén sémah anu ninggalkeun winnings, chip kasino, jackpot kutang jeung tiket mesin slot di lantai kaulinan bisa balik dimimitian Minggu di 08:00 pikeun meunangkeun kaduh maranéhanana.

#Oklahoma #kasino #diungsikeun #Saatos #Rékam #Ancaman #Bom