Tag Archives: Bisa

Maryland Ayeuna Bisa Ngaluncurkeun Tohan Olahraga Online di 2022

Jajaran jalma ngacungkeun jempol

Sportsbooks online ayeuna tiasa diluncurkeun di Maryland pas aranjeunna nampi lisénsi lengkep, tinimbang ngantosan tanggal peluncuran universal. [Image: Shutterstock.com]

Tanggal peluncuran beuki deukeut

Tohan olahraga online tiasa janten kanyataan dina 2022 di Maryland saatos Komisi Review Aplikasi Tohan Olahraga (SWARC) masihan payun pikeun persetujuan rolling lisénsi online.

kaputusan unanimous Kemis urang hartina sportsbooks online bakal tiasa buka hirup pas aranjeunna nampi persetujuan lisénsi pinuh, tinimbang kudu ngadagoan tanggal peluncuran universal.

peluncuran dina awal Désémber bisa carded

Saméméhna, ekspektasi éta yén sportsbook di Maryland moal nepi na ngajalankeun dugi taun hareup, tapi kaputusan SWARC ieu bisa ngahasilkeun peluncuran gancang-ti-harepan. Dugi ka ayeuna, tujuanana nyaéta pikeun buku olahraga anu dioperasikeun ku Super Bowl ku bulan Pebruari, tapi ayeuna sigana peluncuran dina awal Désémber tiasa dilaksanakeun.

Prosés aplikasi

SWARC nembe ngamimitian prosés aplikasi lisénsi tohan olahraga online. Saha waé anu hoyong kéngingkeun lisénsi kedah ngalebetkeun aplikasina ku 21 Oktober. SWRC bakal nyandak dugi ka 45 dinten kanggo ngira-ngira aplikasi.

Aya saloba 60 lisensi tohan olahraga online tur 30 lisénsi ritel up for cengkraman di Maryland.

Upami pihak nampi persetujuan, éta kedah ngaliwat période uji pikeun mastikeun yén sportsbook sapinuhna patuh kana peraturan nagara. Maryland Lottery and Games ogé kedah ningali demonstrasi anu suksés sateuacan platformna tiasa langsung.

Lila datang

Warga Maryland parantos ngantosan lami pikeun sportsbook diluncurkeun. Pamilih masihan dukungan pikeun legalisasi tohan olahraga dina bulan Nopémber 2020 sareng undang-undang éta ditandatanganan dina bulan Méi 2021. Gubernur Maryland Larry Hogan nyatakeun hanjelu ngeunaan reureuh.

lokasi séjén masih ngantosan persetujuan pikeun lisénsi ritel

Sportsbook ritel parantos beroperasi saprak Désémber. Ayeuna, aya genep fasilitas sapertos operasi dina kasino di. Sababaraha lokasi anu sanés masih ngantosan persetujuan pikeun lisénsi ritel, kalebet Washington FedEx Field sareng di Timmonium Racecourse.

Operator anu geus ngajalankeun sportsbooks ritel miharep éta prosés lisénsi online bisa gancangan, sabab geus ngaliwatan prosés vetting pikeun meunangkeun lisénsi ritel. Operator tohan olahraga utama sapertos FanDuel, DraftKings, Caesars, BetMGM, sareng Barstool sadayana diperkirakeun ngudag lisénsi online.

#Maryland #Ayeuna #Bisa #Ngaluncurkeun #Tohan #Olahraga #Online

Las Vegas Gamblers Bisa Langsung Bersantai di Kamar Ganja

tutuwuhan ganja

Las Vegas bersiap-siap pikeun muka ruang tunggu ganja saatos pamilihan dewan anyar. [Image: Shutterstock.com]

Skip sora

The ganja lounge datang ka kota Las Vegas pas.

sora Déwan Kota Rebo swayed 5-1 dina ni’mat ruang tunggu, kalawan councilor Victoria Seaman nangtung salaku hiji-hijina ngalawan. Kota ieu sacara otomatis milih dina prosés lisénsi ku gagal ngabales surat ti Déwan Pematuhan Marijuana Nevada awal bulan ieu, tapi masih gaduh kasempetan pikeun mundur ku sora Rebo.

jualan alkohol bakal ngalarang

Unincorporated Clark County sarta Las Vegas bakal ngabogaan hak pikeun host lounge, sanajan diobral alkohol bakal dilarang. Pangunjung bakal tiasa ngaroko ganja sacara sah di luar bumi, salami aranjeunna tetep dina harta éta.

Aturan pikeun ruang tunggu ganja

Gosip ngeunaan ruang tunggu ganja anu datang ka Nevada parantos ngagulung salami sababaraha bulan. Pamilih nagara ngalégalkeun panggunaan ganja pikeun rekreasi di 2016, tapi diperkirakeun 40 juta wisatawan taunan teu kalebet sareng dipaksa ngaroko sacara ilegal di kamar hotél, garasi parkir, atanapi ngan saukur di jalan.

Hasilna, ngalanggar parantos naék salami mangtaun-taun, khususna nalika usaha-usaha teras ngawangun deui pangkalan palanggan saatos pandémik. Councilwoman Seaman nyebutkeun manehna prefers sistem trial-jeung-kasalahan leuwih langsung masihan lounges kamampuhan pikeun nyetél warung.

Nyarios pikeun konstituénna, Seaman ogé nyarios yén anjeunna langkung resep ningali lounges di daérah komersil langkung seueur tibatan padumukan.

lolobana idin bakal disebarkeun ka 17 apoték kota

Lisensi kaayaan teu dijamin pikeun ngalamar wae, najan dianggap paling lisensi bakal disebarkeun ka 17 apoték kota kalawan napel na kamar ngantosan caket dieu.

Dua puluh lisénsi ogé bakal dipasihkeun ka pelamar mandiri, sareng satengahna bakal dipasihan ka “pelamar kaadilan sosial” anu dipangaruhan négatip ku undang-undang ganja sateuacan ngabalikeun 2016.

Salila lisénsi nagara, pelamar bakal milih yurisdiksi dimana aranjeunna hoyong beroperasi. Saatos ngalakukeun kitu, lisénsi kota bakal dimimitian.

Las Vegas ekspektasi bisnis pas

Ngalamar parantos tiasa ngalangkungan sababaraha target tina daptar tempat badarat. Pangacara Kota Bryan Scott ngawartoskeun dewan anu North Las Vegas, Henderson, Batu gede Kota tur Mesquite geus opted kaluar.

Seueur pamekaran anu bakal datang bakal ngandelkeun Tempat Pamakéan Sosial 2019, anu netepkeun aturan pikeun rohangan konsumsi. Leuwih ti éta, paling kota bakal defenseless ngalawan 2021 kaputusan pikeun legalize lounges.

Jandéla aplikasi sapuluh poé dibuka dina Oktober-Clark County rushing pikeun finalize peraturan lisénsi na.

optimistis sababaraha lounges bakal muka saméméh ahir taun

Las Vegas ngaharepkeun muka jandela aplikasi na di 2023. Samentara éta, Komisaris keletik Segerblom optimistis sababaraha lounges bakal muka bisnis saméméh ahir taun.

Anggota dewan Olivia Diaz ogé gumbira ngeunaan kasempetan bisnis anu tiasa sumping tina nambihan daérah bisnis anu sanés kana tawaran Vegas.

“Kuring pikir penting pikeun kota mertimbangkeun kasempetan bisnis anu bakal dibawa ku lounges konsumsi, kitu ogé sababaraha masalah anu sering urang kadenge ayeuna kusabab kami henteu nawiskeun tempat pikeun jalma-jalma anu leres-leres ngonsumsi nalika aranjeunna mésér, Diaz ngawartoskeun Las Vegas Review-Jurnal sanggeus sora Rebo. “Kami masih gaduh sababaraha cara sareng sababaraha padamelan anu kedah dilakukeun.”

#Las #Vegas #Gamblers #Bisa #Langsung #Bersantai #Kamar #Ganja

Bettors Absen sabab Liga Premier Bisa Ngabolaykeun Pertandingan

Stamford Bridge kosong

Liga Premier Inggris tungtungna tiasa ngabatalkeun langkung seueur pertandingan, sabab persiapan pikeun pamakaman Ratu peryogi sajumlah ageung perwira penegak hukum. [Image: Shutterstock.com]

Manggihan sumberdaya

Gambar Liga Premier tetep suram akhir minggu ieu saatos pertandingan sabtu minggu kamari dibatalkeun saatos pupusna Ratu Elizabeth II.

Penegak hukum ti sakuliah nagara digero pikeun pamakaman tilas Ratu di London Senén payun, 19 Séptémber, kehabisan sumber daya. Tim sareng pulisi satempat nuju ngabahas resolusi anu mungkin.

patandingan di wewengkon leuwih congested, kaasup Chelsea-Liverpool jeung Manchester United-Leeds, aya dina ragu

Pertandingan anu langkung alit biasana diperkirakeun diteruskeun, sedengkeun pertandingan di daérah anu langkung rame, kalebet Chelsea-Liverpool sareng Manchester United-Leeds, aya ragu.

Liga Premier henteu di aksi deui?

Asosiasi Maén Bal (FA) henteu ngabutuhkeun tim pikeun ngabatalkeun pertandingan anu bakal datang sanaos preseden minggu kamari. Aranjeunna komunikasi kaputusan maranéhanana via média sosial Senén isuk.

“Saatos waktos jeda sareng réfléksi pikeun pertandingan nasional urang, urang tiasa mastikeun yén pertandingan bakal diteruskeun deui sakumaha anu dijadwalkeun,” saur FA dina hiji pernyataan. “Sadaya pertandingan anu diayakeun di stadion tunduk kana liga sareng klub anu damel sareng otoritas anu relevan pikeun ngalaksanakeun pertandingan ieu, sapertos biasa dina latihan.”

Sanajan pesen, kasempetan unggal pertandingan dimaénkeun sigana jauh. Pertandingan Liga Europa Arsenal sareng PSV dinten Kemis nyanghareupan mamang anu serius, sedengkeun pertandingan Liga Juara Rangers sareng Napoli parantos ditunda 24 jam.

Chelsea bakal maén pertandingan kandang Liga Juara-Juara ngalawan FC Salzburg Rebo tapi sigana henteu bakal janten tuan rumah Liverpool dinten Minggu. Tim éta ngabahas hiji swap lokasi tapi lumpat kana konflik sakumaha sasama Merseyside klub Everton ogé dina aksi poé éta.

Perjalanan Leeds anu bakal datang ka Old Trafford nandaan salah sahiji pertarungan anu paling sengit dina taun sareng ayana pulisi anu ketat diperyogikeun. Dibikeun kaayaan, kumaha oge, Manchester bisa bajoang pikeun recruit jumlah diperlukeun perwira penegak hukum.

Jadwal pikeun Kejuaraan Liga Maén Bal Inggris ogé tiasa ditunda. Queens Park Rangers, Millwall sareng Watford, anu sadayana maén di atanapi sakitar London, sigana paling dipikaresep bakal kapangaruhan.

Néangan jawaban

Patugas tetep ngarep-ngarep yén pertandingan minggu ieu bakal jalan sakumaha sakuduna, henteu paduli kaayaanana.

Juru bicara Kapolres Nasional nyarios Senén malem aranjeunna kerja keras pikeun ngirimkeun jadwal aksi anu lengkep.

damel sareng klub maén bal pikeun nyobian sareng mastikeun yén, upami mungkin, [soccer] pertandingan bisa lumangsung

“Kami bakal damel sareng klub maén bal pikeun nyobian sareng mastikeun yén, upami mungkin, [soccer] pertandingan tiasa dilaksanakeun kalayan aman upami saimbang sareng kabutuhan pikeun ngadukung acara nasional sareng nyayogikeun pulisi sadinten-dinten, ”saur juru carios. “Ieu kaayaan anu unik sareng kami damel raket sareng sadayana anu kalibet.”

Sadaya tim Liga Premier ngarep-ngarep tiasa ngarengsekeun jalanna dina ahir Senén.

Tanggapan tim pikeun telat salajengna, upami aya, tiasa bénten pisan gumantung kana kursus usumna. Liverpool, contona, dimimitian taun kalayan kasempetan pangalusna kadua meunang liga, tapi ngan katujuh dina tabel ngaliwatan genep kaulinan. Kitu ogé, Chelsea, anu diproyeksikan bakal finis kaopat, kagenep sareng nembé ngagentos tilas manajer Thomas Tuchel sareng Graham Potter.

Samentawis éta, Manchester City sareng Arsenal mangrupikeun dua anu paling luhur dina liga, ngiringan gabungan lima poin dina 12 pertandingan.

#Bettors #Absen #sabab #Liga #Premier #Bisa #Ngabolaykeun #Pertandingan

Belanja Iklan Judi Online AS Bisa Ngahontal $1.8B ku 2022

Tumpukan kas

operator judi online AS diperkirakeun méakkeun $ 1,8 milyar taun ieu iklan kurban maranéhna. [Image: Shutterstock.com]

pamutahiran badag

Sportsbook AS sareng operator iGaming parantos nyéépkeun iklan dina taun ieu pikeun ngamankeun pangsa pasar sabisa.

ngaronjat 80% sataun-leuwih-taun

Dina 2021, operator judi online AS nyéépkeun kira-kira $ 1 milyar pikeun ngiklankeun panawaranana. BIA Advisory Services ngira-ngira yén angka ieu bakal luncat ka $1.8 milyar pikeun 2022, anu bakal ngagambarkeun paningkatan 80% sataun-ka-taun.

Perkiraan firma panalungtikan industri média kalebet iklan pikeun tohan olahraga sareng kasino online. Dina laporan na, BIA Advisory Services ceuk “vertikal tina bisnis judi online nampilkeun dorongan neraskeun ka sellers média lokal operasi di nagara bagian mana judi nyaeta légal.”

Poténsi leveling off

ngobrol jeung Wall Street JournalNicole Ovadia, wakil presiden analisa sareng ramalan di BIA Advisory Services, ngarepkeun belanja pariwara disebarkeun rata taun payun, ngahontal sakitar $1.9 milyar. Nanging, éta nganggap yén nagara bagian California anu pangpadetna henteu ngaluncurkeun séktor tohan olahraga. Ieu bakal langkung jelas dina bulan Nopémber, kalayan referendum anu bakal dilaksanakeun dina topik éta.

Aya loba alesan pikeun kanaékan signifikan dina belanja iklan dina 2022. Salah sahiji panggerak badag nyaéta peluncuran pasar tohan olahraga New York, nu geus rutin kaayaan pangalusna-ngajalankeun dina watesan nyekel saprak bulan kahiji na. Piala Dunia FIFA dina ahir taun ogé disetél pikeun ngahasilkeun seueur kagiatan tohan olahraga, kalayan kompetisi maén bal internasional ngan ukur dilaksanakeun unggal opat taun.

Sababaraha operator motong deui

FanDuel, Caesars, sarta DraftKings geus mingpin jalan lamun datang ka méakkeun ad, mayar ratusan juta dollar nyobian pikeun meunangkeun pamaké anyar. Dina Q4 2021, DraftKings nyéépkeun $278 juta pikeun usaha pamasaranna.

sajumlah operator tohan ngurangan

Sababaraha pamikir sareng pemirsa industri parantos naroskeun kabijaksanaan nyéépkeun artos anu ageung pikeun iklan. Kanyataanna, sababaraha operator tohan motong deui sanggeus sadar maranéhna teu bisa bersaing. Caesars na WynnBET dua operator anu geus komitmen ka nyata ngadalikeun belanja iklan maranéhna.

Sanajan sababaraha operator geus dipilih pikeun motong deui, sababaraha nagara bagian kamungkinan siaran olahraga tohan taun hareup, kayaning Ohio, Massachusetts, sarta Maryland. The booming awal dina belanja iklan di nagara éta kamungkinan salaku operator bajoang mangtaun foothold a.

#Belanja #Iklan #Judi #Online #Bisa #Ngahontal #18B

PokerStars pamaén AS bisa meunang PSPC Platinum Pass

Platinum bar

pamaén PokerStars di Pennsylvania, Michigan, jeung New Jersey bakal boga kasempetan pikeun meunang $30.000 PSPC Platinum pas keur lolobana sésana 2022. [Image: Shutterstock.com]

Bungkusan kado berharga

Sanajan pamaén poker di lima nagara bagian mibanda kamampuhan pikeun ngarasakeun kaulinan online, hiji masalah aranjeunna nyanghareupan nyaeta aranjeunna diwatesan ti sakuliah dunya sarta, kahareupna loba pangalusna runtuyan turnamén internasional tur promosi. PokerStars diusahakeun ngalereskeun nu sahanteuna saeutik, announcing Jumaah yén pamaén basis AS ayeuna bakal boga kasempetan pikeun earn $ 30.000 + Platinum Pass ka PokerStars Pamaén No Wates Hold’em Championship (PSPC) di Bahama, nu geus dijadwalkeun pikeun. Januari 2023.

Kami hoyong masihan saloba pamaén kasempetan pikeun janten bagian tina acara epik ieu.

“Dina Championship Pamaén PokerStars, naon waé anu mungkin, tapi anjeun kedah angkat heula,” saur PokerStars diréktur AS Severin Rasset dina email ka média. “Kami hoyong masihan saloba pamaén kasempetan pikeun janten bagian tina acara epik ieu sareng dewan pamimpin kami mangrupikeun cara anu hadé pikeun ngabales komunitas urang di AS pikeun janten bagian tina aksi sapopoé. Urang bakal gaduh warta langkung seueur ngeunaan cara anu langkung seueur pikeun meunang pas. ”

Platinum Pass kalebet $ 25,000 korsi dina PSPC, genep wengi akomodasi di hotél bintang lima pikeun panarima sareng tamu, transfer bandara, $ 1,900 kanggo biaya (sapertos perjalanan), sareng “pangalaman anu meunang Platinum Pass”.

bulan kasempetan

Usaha pamaén AS pikeun Platinum Passes lumangsung ti 30 Agustus nepi ka 10 Désémber. Ku maén kaulinan duit nyata on PokerStars – turnamén atawa kaulinan tunai – sarta depositing, pamaén bisa earn titik nuju posisi maranéhanana dina leaderboards husus. Dina ahir unggal bulan, luhur 500 pamaén ti Pennsylvania, 300 ti Michigan, jeung 200 ti New Jersey bakal layak pikeun freeroll dina platform PokerStars kaayaan masing-masing pikeun bersaing pikeun Platinum Pass.

Éta sanés hiji-hijina cara pikeun meunang. Datang pas kana Online poker Championships (COOP) di luhur tilu nagara bagian mana PokerStars hadir, 9-26. September. Dina ahir COOP, pamimpin pangluhurna di unggal nagara bagian bakal meunang Platinum Pass, jumlahna genep.

puncak 1.000 pamaén dina leaderboard COOP nagara urang ogé bakal cocog keur freeroll nu, nu bakal dilaksanakeun dina 27. September, salila PokerStars bakal leungeun kaluar salajengna $ 30.000 Platinum Pass.

Lila datang

Kahiji jeung hijina PokerStars Player No-Wates Hold’em Championship éta dina awal 2019. PokerStars ningkat eta sapanjang 2018, nelepon hiji turnamén gilinding super tinggi diaksés ka dulur alatan Platinum pas. Gagasan utama nyaéta yén éta bakal janten turnamen anu ageung sareng mahal kalayan hadiah kolam renang raksasa dimana para profesional top sareng amatir low-rolling sadayana tiasa bersaing.

1.039 pamaén diasupkeun kana PSPC, rékaman turnamén ku $25.000 meuli-in.

Salila 2018, PokerStars dileler 320 Platinum pas jeung ngimpi Stars ‘kajadian: 1.039 pamaén diasupkeun kana PSPC, rékaman pikeun turnamén kalawan $ 25.000 meuli-in.

Sareng céri di luhur nyaéta Ramon Colillas, anu nampi Platinum Pass nyalira, meunang turnamen sareng hadiah kahiji $ 5,1 juta.

Kusabab kasuksésan PSPC, PokerStars ngarencanakeun pikeun ngayakeun deui sateuacan 2023, tapi pandémik COVID-19 nyegah éta dina taun-taun ayeuna. Kalawan jadi loba waktu ngantosan diperlukeun pikeun ngidinan pikeun kualifikasi kacukupan, panghargaan Platinum Pass, sarta itineraries, Januari 2023 mangrupa tanggal lumrah pangheubeulna pikeun reintroduce PSPC ka dunya poker.

#PokerStars #pamaén #bisa #meunang #PSPC #Platinum #Pass

Pengeluaran Iklan Tohan Pulitik California Bisa Nepi ka $500bn

tagihan dollar AS

belanja iklan pulitik di California on olahraga tohan propositions bisa jadi saluhur satengah miliar dollar ku waktu sora Nopémber, nurutkeun para ahli. [Image: Shutterstock.com]

Nomer pegatna catetan

Sababaraha grup geus nyoba legalize tohan olahraga di California pikeun sawatara waktu. Dina momen pivotal taun, sababaraha propositions patali tohan geus nyieun jalan kana kartu keur mere sora Nopémber, jeung grup lawan méakkeun bucks badag nyoba ngamankeun sora.

total belanja bisa ngahontal satengah miliar dollar

Nepi ka ayeuna, biaya iklan pulitik pakait sareng dua ukuran alungan, Propositions 26 jeung 27, jumlahna kira $350 juta. Nalika sora Nopémber datang, para ahli yakin yén total belanja tiasa saluhur satengah miliar dolar, numutkeun Los Angeles Times.

Perbelanjaan catetan sateuacana anu aya hubunganana sareng voting di California sumping dina 2020 nalika perusahaan ngabagi perjalanan Lyft sareng Uber nyobian ngarobih undang-undang tenaga kerja nagara. Jumlahna aya $ 224 juta dipaké pikeun kampanye.

Dua dalil

Patarosan badag yén Californians nyanghareupan éta naha maranéhna rék ngenalkeun ékspansi judi signifikan jeung, lamun kitu, grup nu bakal Fedi paling kauntungan.

nelepon pikeun legalisasi tohan olahraga online

dalil 26 usaha pikeun ngawanohkeun tohan olahraga ritel légal dina racetracks na casinos tribal. Proposisi 27, Samentara éta, nelepon pikeun legalisasi tohan olahraga online, kalawan suku kaayaan bisa pasangan kalayan operator tohan komérsial, kayaning DraftKings na FanDuel, pikeun ngajalankeun tohan mobile.

Ngarojong duanana ukuran geus dibuka kampanye iklan éksténsif. Iklan ti tim Proposition 27, koalisi kaasup BetMGM, DraftKings, sarta FanDuel, narékahan pikeun ngayakinkeun pemirsa yén tohan olahraga online bakal ngahasilkeun pendapatan pajeg signifikan anu bisa mantuan ngalereskeun masalah homelessness serius nagara urang.

Kontras, iklan pikeun dalil 26 tribal-dijieun yén sportsbooks online ngan bakal nguntungkeun pausahaan rakus sarta ngakibatkeun kecanduan judi nyebar.

Pasar anu teu acan kapendak

Kusabab California mangrupikeun kaayaan anu pangpadetna di nagara éta, éta nawiskeun pasar tohan olahraga anu ageung kalayan poténsi anu teu kaédah. Para ahli ngira-ngira yén pasar bakal patut ngeunaan $ 3 milyar. Ieu naha saha kabetot dina spasi judi pajoang jadi teuas dina kaayaan.

DraftKings sareng FanDuel mangrupikeun dua pembeli panggedéna di California. Aranjeunna geus komitmen $ 150m ka kampanye pikeun ngarojong dalil 27. Loba suku nu boga kasino pledged $ 92m pikeun ngamajukeun dalil 26, bari suku séjén geus nyumbang $ 66m pikeun ngalawan dalil 27. Tungtungna, cardroom geus nyumbang $ 41m pikeun ngalawan dalil. 26 .

Propositions ngan merlukeun mayoritas basajan lulus. Henteu acan écés naon anu bakal kajadian upami dua usulan éta nampi persetujuan pamilih.

#Pengeluaran #Iklan #Tohan #Pulitik #California #Bisa #Nepi #500bn

Prediksi Éta Bisa Ditumbuk Nalika CFTC Ngahapus Surat Tanpa Aksi

Sherlock Holmes kartun on kasalahan 404 teu kapanggih

Prediksi ieu tiasa ngaleungit dina 15 Pebruari 2023 saatos Divisi Pengawasan Pasar (DMO) Komisi Dagang Berjangka Komoditas (CFTC) mundur surat no-aksi na. [Image: Shutterstock.com]

Taya deui ningali ka arah séjén

Populér bursa tohan pulitik PredictIt bisa jadi dina jalan kaluar. Dinten Kemis, Divisi Pengawasan Pasar Pasar Komoditi Futures (DMO) ngumumkeun yén éta mundur surat posisi no-aksi na dina PredictIt, poténsial maot pikeun situs anu diciptakeun ku Victoria University of Wellington, Selandia Anyar.

henteu ngoperasikeun pasarna saluyu sareng katangtuan surat”

Dina surat no-aksi Oktober 2014 na, DMO meryogikeun PredictIt pikeun tetep nirlaba sareng dina skala leutik, diantara kaayaan anu sanés. Dina minggu ieu, DMO “parantos netepkeun yén Universitas Victoria henteu ngoperasikeun pasarna saluyu sareng istilah surat sareng salaku hasilna parantos ditarik.”

DMO parantos nyayogikeun PredictIt dugi ka 15 Pebruari 2023 pikeun nutup sadaya kontrak sareng posisi kabuka. Sanes DMO atanapi CFTC nyarioskeun naon anu dilakukeun ku PredictIt dina surat pikeun ngalanggar kaayaan posisi henteu-aksi.

Prediksi Ieu bakal beroperasi nepi ka ahir

PredictIt parantos ngaluarkeun pernyataan, dipasang dina halaman wébna, negeskeun yén dana palanggan aman sareng teu kapangaruhan ku ditarikna surat tanpa tindakan. Anjeunna boga pamadegan yén anjeunna geus complied kalawan sakabéh istilah surat urang, tapi sigana cooperating kalawan aksi panganyarna DMO urang.

Sakur pasar anu aya bakal teras-terasan dagang dugi ka tanggal 15 Pebruari 2023, kecuali, tangtosna, aranjeunna netep sateuacanna (contona, upami aya anu salah, balapan Sénat Pennsylvania ditungtungan dina ragrag ieu). PredictIt henteu acan mutuskeun kumaha éta bakal nanganan pasar tohan anu moal dirampungkeun dugi ka 15 Pebruari, sapertos pamilihan Présidén AS salajengna.

Surat larangan sacara efektif nyarios yén naon anu dilakukeun ku perusahaan tiasa ngalawan hukum, tapi lembaga pamaréntahan daék ngalakukeun tindakan hukum sareng ngantepkeun perusahaan beroperasi, salami perusahaan sasuai sareng kaayaan anu tangtu.

Samentara éta, PredictIt masih narima konsumén anyar jeung deposit na bakal minuhan sagala requests ditarikna. Dasarna, éta bisnis saperti biasa keur ayeuna, iwal pasar nu moal direngsekeun dugi sanggeus deadline CMO urang; nyangka volatility on aranjeunna salaku bettors nebak naon PredictIt bisa ngalakukeun.

Nempatkeun duit anjeun dimana sungut anjeun

PredictIt, sakumaha disebutkeun, mangrupakeun bursa tohan pulitik. Pikeun “taruhan”, nasabah meuli stake dina hasil kalawan harga ti $ 0,01 ka $ 0,99. Hasil unggul anu cashed pa $ 1, hasilna kaleungitan teu cashed. Salaku conto, ayeuna, upami anjeun pikir Démokrat bakal meunang pamilihan Sénat AS di Pennsylvania taun ieu, anjeun tiasa mésér saham di sisi éta pikeun $ 0,72. Lamun Demokrat meunang, biasa anjeun bakal cashed dina $ 1 unggal, hartina anjeun nyieun untung $ 0,28 per dibagikeun (dikurangan fee PredictIt). Mun hiji Republik ngéléhkeun , stake anjeun jadi sia.

lamun “taruhan” dina pemilu mangrupakeun prediktor leuwih akurat hasilna ti jajak pendapat umum

Profesor di Victoria University of Wellington nyiptakeun PredictIt salaku alat panalungtikan pikeun ningali naha “taruhan” dina pamilihan mangrupikeun prediktor anu langkung akurat tibatan polling pendapat umum. Lamun jalma boga duit pikeun hasilna, bakal prediksi maranéhanana ngeunaan hasilna bakal leuwih bener ti lamun maranéhna teu boga resiko?

PredictIt nyadiakeun data panalungtikan -na pikeun akademisi di euweuh ongkos, hoping nawarkeun wawasan gede kana “widang ulikan sakumaha rupa-rupa sakumaha microeconomics, kabiasaan pulitik, elmu komputer, jeung téori kaulinan.”

Sakumaha anu disebatkeun, teu aya alesan anu dipasihkeun ngeunaan naon anu dilakukeun ku PredictIt pikeun ngalanggar ketentuan surat no-aksi. Upami aya anu nebak, sigana aya hubunganana sareng ukuranana. Popularitas na geus tumuwuh steadily leuwih sababaraha taun kaliwat, utamana dina ngajalankeun-up ka Pemilu Présidén 2016; Donald Trump mangrupikeun underdog anu penting pikeun ngéléhkeun Hillary Clinton sareng sababaraha urang ngadamel pembunuhan di PredictIt ku nempatkeun artosna dina Trump.

#Prediksi #Éta #Bisa #Ditumbuk #Nalika #CFTC #Ngahapus #Surat #Tanpa #Aksi