Tag Archives: Bill

Gubernur Massachusetts Tanda Bill tohan Olahraga kana Hukum

Jalma anu nandatanganan dokumén

Gubernur Massachusetts Charlie Baker geus nandatanganan bil legalizing tohan olahraga di nagara. [Image: Shutterstock.com]

Nyieun kamajuan

Gubernur Massachusetts Charlie Baker geus nandatanganan bil olahraga tohan kana hukum. Gubernur – a supporter lila legalisasi tohan – ogé acted on 16 tagihan séjén Rebo.

geus disusun peraturan

Saatos nandatanganan tagihanana, Komisi kaulinan Massachusetts kedah ngabéréskeun peraturan sektor sareng ngawitan prosés lisénsi. Regulator kaulinan nagara parantos nyusun draf peraturan sareng rapat bakal dilaksanakeun dina Kemis pikeun ngabahas peluncuran tohan.

Rincian séktor

Numutkeun hukum tohan, ngan jalma 21 taun sarta leuwih bisa nempatkeun bets on olahraga profésional sarta kuliah. Ieu teu kaasup tohan dina tim kuliah Massachusetts, iwal maranéhna nyokot bagian dina turnamén nu ngandung sahanteuna tilu akademi séjén.

Tohan olahraga online sareng ritel bakal diluncurkeun di Amérika Serikat, kalayan tawaran ritel anu tiasa dikonci dina casinos, pusat langsung sareng kamar slot.

Massachusetts teh 15. kaayaan pangpadetna AS sarta mangrupa imah sababaraha tim olahraga suksés, ku kituna kamungkinan boast pasar tohan signifikan.

Commenting on Signing tina bil tohan olahraga, Gubernur Baker thanked legislatif pikeun karyana dina masalah ieu sarta cenah kasampak maju “pikeun ngarojong karya Komisi kaulinan Massachusetts on palaksanaan jawab hukum ngaliwatan sababaraha bulan ka hareup.”

Lila datang

Kusabab larangan féderal AS dina tohan réngsé dina Méi 2018, 30 nagara bagian séjén geus legalized tohan olahraga. Anggota parlemen Massachusetts parantos ngabahas legalisasi dugi ka musim semi 2018. Tapi, dugi ka 2020 diskusi formal leres-leres dikembangkeun ngeunaan hukum.

RUU tohan Gubernur Baker anu ditandatanganan Rebo nandaan masalah bisnis anu terakhir anu dikirimkeun ka anjeunna sateuacan ahir sési législatif formal 2022. Dina jam awal énjing-énjing, anggota parlemen di DPR sareng Sénat tungtungna ngahontal kasapukan ngeunaan final tagihanana. istilah.

bisa ngahasilkeun kira-kira $60 juta di sharing pajeg

Massachusetts lawmakers estimasi yén tohan olahraga légal bisa ngahasilkeun ngeunaan $ 60 juta di sharing pajeg taunan. Éta ogé ngarepkeun yén biaya lisénsi bakal ngahontal $ 80 juta, kalayan ieu peryogi pembaharuan unggal lima taun.

Sanajan kitu, aya sababaraha perhatian nu ngawatesan tohan dina tim kuliah bakal ngurangan tingkat earnings poténsial. Lawan ngajawab yén larangan ieu bisa ngakibatkeun jalma ka bookmakers pasar hideung.

#Gubernur #Massachusetts #Tanda #Bill #tohan #Olahraga #kana #Hukum

Massachusetts Lulus Olahraga tohan Bill di Menit Tukang

Tukangeun papan skor Fenway Park

Anggota parlemén Massachusetts disatujuan tagihan legalisasi tohan olahraga dina momen ahir sési législatif 2022. [Image: Shutterstock.com]

Meuntas garis finish

tohan olahraga légal datang ka Massachusetts, lamun lawmakers ngahontal kompromi dina bil pikeun legalize olahraga tohan dina jam ahir sidang legislatif kaayaan 2022. House Speaker Ron Mariano ngumumkeun warta Senén di 05:10 waktu lokal. Panitia konperénsi genep jalma tungtungna ngahontal kasapukan saatos ampir dalapan minggu rapat.

tohan bakal diwenangkeun dina olahraga kuliah

Versi panganyarna tina House Bill 5164 (HB5164) legalizes ritel na tohan olahraga online. Tohan bakal diidinan dina olahraga kuliah, hal anu salah sahiji wewengkon utama contention, tapi bettors moal bisa nempatkeun bets dina kaulinan ngalibetkeun Massachusetts akademi, iwal mun maranéhna nyokot bagian dina turnamén.

Lengkah saterusna nyaéta pikeun Gubernur Massachusetts Charlie Baker asup tagihanana kana hukum. Anjeunna sateuacana nyarios yén anjeunna bakal ngadukung tohan olahraga anu sah, janten gerakan ieu sigana teu tiasa dilawan.

Ngahontal kompromi

Sénat jeung DPR teu kasampak langsung dina aspék tangtu hukum tohan olahraga, nu ngarah ka hungkul éksténsif. Genep jalma dina panitia konferensi junun ngahontal kasapukan final teu lila sanggeus deadline tengah wengi. Bakal aya 15% laju pajeg on sharing olahraga ritel tohan, naek ka 20% pikeun tohan online. Tilu casinos komérsial di Massachusetts na dua racetracks bakal tiasa nerapkeun pikeun lisénsi a.

lisénsi bakal ngarugikeun $ 5 juta sarta bakal aktip pikeun lima taun

Casinos bisa meunang nepi ka dua kulit pikeun tohan olahraga online, bari racetracks ngan bisa boga hiji. Lisénsi éta bakal ngarugikeun $ 5 juta sareng bakal aktip salami lima taun. Aya ogé bakal tujuh olahraga online tohan lisensi up for cengkraman nu teu pakait sareng sagala liliwatan balapan atanapi kasino. Bari euweuh larangan pamasaran pikeun operator sportsbook, jalma moal bisa ngagunakeun kartu kiridit pikeun nambahkeun dana kana rekening maranéhanana.

RUU éta ogé bakal ningali nyiptakeun Dana Amanah Kaséhatan Umum. Salapan persén sadaya sharing pajeg nu patali tohan olahraga bakal nempatkeun kana dana jeung unggal operator sportsbook online kudu nyumbang $ 1 juta taunan. Dana bakal dianggo pikeun ngulik anu aya hubunganana sareng dampak tina tohan olahraga pikeun para nonoman, olahraga kuliah, sareng judi masalah.

Henteu aya garis waktos anu jelas pikeun peluncuran

Bari Massachusetts lawmakers geus disatujuan bil legalisasi tohan olahraga panganyarna, teu écés lamun sportsbooks bisa dibuka di Pasamakmuran Amérika Sarikat. Kalawan usum NFL gancang approaching, sigana pisan saperti teu mirip nu sportsbook bakal nepi na ngajalankeun ku lajeng.

Gubernur tetep kedah nandatanganan tagihanana janten undang-undang, aturan sareng peraturan khusus kedah dirampungkeun, sareng prosés lisénsi kedah didamel sareng dirampungkeun. Rata-rata, nagara peryogi dalapan bulan saatos legalisasi tohan olahraga sateuacan buku olahraga dibuka.

#Massachusetts #Lulus #Olahraga #tohan #Bill #Menit #Tukang