Tag Archives: BGC

BGC Hayang Aksi Langsung Pikeun Ngalawan Naékna Harga Énergi

Harga BBM naek

BGC nyauran otoritas Inggris pikeun ngabantosan sektor judi dumasar tanah sareng naékna biaya énergi. [Image: Shutterstock.com]

Penting pikeun ékonomi

Déwan Tohan sareng Kaulinan Inggris (BGC) nyauran Perdana Menteri daérah salajengna pikeun ngajagi séktor luang sareng silaturahmi tina naékna harga énergi anu signifikan. Badan standar industri pikeun industri kaulinan sareng tohan anu diatur di Inggris ngaluarkeun siaran pers dina Senén anu ngajelaskeun masalahna pikeun casinos darat sareng toko tohan.

Ayeuna, aya sakitar 6.500 toko tohan sareng 121 casinos di Inggris. Éta mangrupikeun dunungan langsung tina 44,000 individu, sareng ngabantosan ngadukung 48,000 padamelan sanés. Numutkeun inohong BGC, bisnis nyumbang sabudeureun £ 4bn ($ 4.7bn) per taun kana ékonomi Inggris, kitu ogé nyadiakeun pajeg patut sabudeureun £ 2bn ($2.35m) taunan.

naékna harga énergi kira-kira 300%

Salah sahiji masalah pangbadagna BGC nyaéta viability toko tohan mandiri. Aya 537 perusahaan sapertos anu beroperasi di Inggris, padamelan langkung ti 2,700 urang. Salila lima taun katukang, langkung ti 200 toko tohan mandiri kedah ditutup. Salaku hasil tina krisis énergi di sakuliah dunya lumangsung, usaha geus kungsi nyanghareupan hiji rata dilaporkeun kanaékan harga énergi sabudeureun 300%.

Masalah urgent

Ngan minggu panungtungan, UK-fokus kasino jeung operator bingo réngking Grup outlined sabaraha biaya énergi dina taun finansial panganyarna na geus ngahontal £ 23 jutaan ($ 27 jutaan), £ 10 jutaan ($ 11,8 jutaan) leuwih ti taun saméméhna. Pausahaan ngira-ngira yén kalayan naékna harga énergi ayeuna, biaya pikeun taun kauangan salajengna tiasa ngahontal £46m ($54m).

bisa boga konsekuensi fatal.”

Commenting on krisis énergi, ceuk lulugu eksekutif BGC Michael Dugher biaya ngalakonan usaha pikeun operator judi dumasar tanah-naek éksponénsial. Anjeunna yakin upami otoritas Inggris henteu nyandak tindakan langsung yén naékna harga “tiasa gaduh dampak anu cilaka dina séktor silaturahmi sareng luang, kalebet nganiaya anggota kami.”

Dugher catetan anu casinos mangrupakeun bagian dasar tina sektor pariwisata sarta silaturahmi di kota sakuliah Inggris. Saatos perjuangan anu aya hubunganana sareng pandémik, usaha ieu ayeuna nuju nyanghareupan angin anu énggal

Loba karusuhan pulitik

Nalika politikus Inggris nyarankeun sababaraha ukuran pikeun ngabantosan pembayar pajak sareng usaha tina naékna harga énergi utama, aranjeunna henteu nyandak léngkah anu penting pikeun ngajagaan séktor luang sareng silaturahmi, numutkeun BGC. Badan éta nyarioskeun ieu khususna pikeun usaha nalika aranjeunna nyiapkeun usum usum tiis.

BGC ayeuna ngawakilan sakitar 95% tina bisnis kaulinan sareng tohan anu diatur di Inggris.

Alatan kaributan pulitik anu lumangsung di Inggris, teu mungkin aya kamajuan dina masalah ieu bakal datang dina mangsa nu bakal datang. Pilarian pikeun Perdana Mentri anyar malah geus dimaksudkan yén kertas bodas lila-tunggu on UK judi hukum geus ditunda sakali deui. Anggota parlemén ngarepkeun Perdana Menteri anyar bakal diumumkeun dina 5 Séptémber.

#BGC #Hayang #Aksi #Langsung #Pikeun #Ngalawan #Naékna #Harga #Énergi