Tag Archives: Bettors

433 Bettors meunang $ 4M Grand Lotto Jackpot di Filipina

Kas Filipina dina saku

média sosial di Filipina dibeuleum ku pamadegan sanggeus 433 bettors Oddly nyokot runtuyan genep angka sarua meunang 236m ($ 4m) dina lotre kaayaan-ngajalankeun. [Image: Shutterstock.com]

Hasilna anéh

Saluran média sosial di Filipina aya dina overdrive saatos draw aneh dimana 433 jalma milih genep nomer unggul.

236m ($ 4m) 6/55 Grand Lotto draw

Kantor lotre Amal Filipina-ngajalankeun (PCSO) ngumumkeun sababaraha winners tina 6/55 Grand Lotto 236m ($4m) lotre on Sabtu. ABS-CBN eksekutif analitik data Edson Guido nyandak ka Twitter pikeun ngajéntrékeun kasempetan langsing pikeun milih genep angka anu leres:

Dibikeun kamungkinan anu luhur pisan pikeun hasil sapertos kitu, teu heran urang Filipina naroskeun naha hasil lotre mangrupikeun kabeneran atanapi konspirasi anu pinter.

Kabéh ngajajar

The 433 bettors anu bener ditebak runtuyan unggul 09-45-36-27-18-54 kungsi babagi $ 4 jutaan. Unggal bakal kantong 545.245 ($ 9.244) dikurangan 20% pajeg. Samentara éta, 331 jalma anu milih lima angka bener meunang 100.000 ($ 1.695), sarta 2.491 bettors anu milih opat angka bener bakal meunang 1.500 ($ 25).

Dina pulas aneh nasib, genep angka lotre unggul éta lilipetan salapan sarta salaku hasilna kabentuk garis diagonal lempeng dina tikét. Pangguna Twitter @brentiusiacomus ngabagi gambar tikét anu meunang, bari naroskeun kateupastian hasilna:

Réaksi béda

Dinten Minggu, pamimpin Minoritas Sénat Filipina Aquilino Pimentel III nyatakeun yén pihakna bakal ngalebetkeun résolusi anu nyauran panalungtikan. Pimentel ngadawuh:

gaduh dua juara nyaeta”bihira na(geus langka).

Pamingpin oposisi dianggap perlu “ngajaga tur ngajaga integritas kaulinan judi ieu” sabab kaulinan dijalankeun ku nagara.

Sabalikna, wakil ketua PCSO sareng GM Melquiades Robles ngabéla pertandingan. Numutkeun layanan warta online resmi pamaréntah Filipina, PNA, Robles ngajaminkeun ka sadaya warga Filipina yén “kalakuan sareng hasil unggal undian transparan pisan sareng kalayan integritas anu paling luhur.” Analis Guido ngabagi komentar langkung seueur via Twitter:

Dumasarkeun kana nu nanya, Hiji pamaké média sosial diintervensi dina debat recalling kajadian sarupa di AS. Dina 2018, 11 ko-pagawe meunang $ 543 juta di California Mega Jutaan Jackpot lotre, tapi dina hal ieu tétéla murni, untung ngadadak.


#Bettors #meunang #Grand #Lotto #Jackpot #Filipina

Aturan F1 Ditampik ku Fans, Bettors Exclaim Monza GP

Red Bull F1 Mobil

Panulis VSO News Owain Flanders percaya yén F1 kedah ngalakukeun sababaraha parobihan pikeun mastikeun fans balap sareng bettors teu tinggaleun ku balapan anu pikaboseneun ditungtungan ku mobil kaamanan. [Image: Shutterstock.com]

Waktos bobo

Naha disimpen dina maén bal Amérika, baskét atanapi maén bal, kaleungitan bets salawasna ngagaduhan kasempetan pikeun janten juara dina menit terakhir kompetisi. Éta mangrupikeun hal anu tilas manajer Manchester United Alex Ferguson biasa nyebat “waktos squeaky” – nalika anu diperyogikeun nyaéta tujuan, touchdown atanapi tilu poin pikeun ngarobih sadayana.

kuda bisa leungit kakuatan na dina furlong panungtungan

Ieu kasempetan nu ngajaga fans balap kuda nempel kana slips tohan maranéhna nalika kuda maranéhna kaleungitan ngahontal lempeng panungtungan, sarta ensures bettors tinju teu kas kaluar sanajan lalaki maranéhanana keok sapeuting. Aya salawasna kamungkinan yén kuda ngarah bisa leungit kakuatan na dina furlong panungtungan, sarta niup unsuspecting bisa nyandak hiji bajoang dominan ku reuwas.

Dina sakabéh olahraga ieu, aturan mastikeun yén panto kasempetan anu pernah ditutup dina detik panungtungan. Nanging, dina sabtu minggu, Formula 1 nyayogikeun conto anu saé pikeun pengecualian aturan ieu. Grand Prix Monza réngsé dina kaayaan mobil kaamanan dina kaayaan anu henteu ngan maéhan tontonan fans, tapi ogé ngaleungitkeun harepan pikeun bettors anu henteu ngadukung pamimpin Championship.

tungtung unexcited

Monza GP mangrupikeun sorotan unggal usum F1. Fans Ferrari ngeusian lagu dina lautan beureum salaku pembalap bersaing dina salah sahiji jalur balap motor panggancangna. Taun ka tukang, balapan anu pikasieuneun ningali juara juara Lewis Hamilton sareng Max Verstappen saling ngéléhkeun dina gaya dramatis. Ieu ngamungkinkeun urang luar Daniel Ricciardo pikeun ngamankeun kameunangan munggaran McLaren dina salapan taun.

Kalayan balapan 2021 anu pikaresepeun, para peminat ngarep-ngarep pisan tina édisi taun ieu saatos lampu pareum dinten Minggu – hiji hal anu dipasihkeun dugi ka puteran nutup. Hebatna, pembalap Ferrari Carlos Sainz balik deui ti P18 pikeun ngeureunkeun balapan di kaopat, sedengkeun Sergio Perez Red Bull naék ka P6 ti ka-13 dina grid.

Ricciardo eureun, ngabalukarkeun mobil kaamanan pikeun ngumpulkeun parsél

Sakumaha biasa, perang krusial di payun, kumaha oge, sareng pamimpin Walanda sareng Championship Verstappen katingali yakin kana kameunangan anu saé pikeun Red Bull dina puteran 48. Nyaéta, dugi ka masalah mékanis nyababkeun juara taun ka tukang Ricciardo lirén, nyababkeun mobil kaamanan ngumpulkeun bungkusan nalika aranjeunna ngabersihkeun kendaraanna.

Panitia balapan bajoang pikeun mindahkeun McLaren anu teu kaampeuh, anu hartosna puteran diteruskeun di tukangeun mobil kaamanan tanpa aya balapan anu nyata. Tungtungna, Grand Prix réngsé dina kaayaan non-perlombaan ieu, kalayan Verstappen ngamankeun kameunangan anu sempit tapi nyaman ngalawan Ferrari urang Charles Leclerc – anu ngaganggu Tifosi pikeun nyaksian.

Kenangan Abu Dhabi

Pikeun meunteun kumaha Monza GP tiasa dimaénkeun dina kaayaan anu béda, urang ngan ukur kedah ningal deui dina balapan ahir usum 2021. GP Abu Dhabi anu nangtukeun judulna réngsé dina cara anu sami, kalayan kacilakaan nyababkeun kasalametan. mobil dina lap nutup. Tapi dina waktos éta, sutradara balap Michael Masi ngadamel panyimpangan sakedik tina aturan pikeun ngajaga balapan.

Masi mutuskeun pikeun ngijinkeun mobil anu misahkeun pesaing judul pikeun muka salami mobil kaamanan. Éta nyetél perang hiji-buleud dimana Verstappen, kalayan ban anu langkung seger, ngagaduhan kaunggulan anu jelas pikeun nantang judul sareng supir Mercedes Hamilton. Sanajan éta tontonan thrilling, kaputusan kontroversial Drew kritik nyebar sarta pamustunganana ngarugikeun Masi pakasaban na.

nyuntik hiji dosis luar biasa tina pikagumbiraeun

Sanaos Masi tiasa ngalanggar aturan pikeun mastikeun balapan akhir musim henteu réngsé dina mobil kaamanan, écés yén anjeunna nyuntik pikagumbiraeun anu luar biasa kana anu henteu kedah janten tontonan. Para bettors anu ngadukung Walanda dibéré kasempetan terakhir pikeun kameunangan, sapertos harepan sigana leungit.

Sakumaha anu anjeun ngarepkeun saatos pangalaman négatip na taun ka tukang, Hamilton nyatakeun yén GP Monza 2021 ditangani leres. “Éta sok ngémutan deui,” saurna ka wartawan. “Kuduna kitu aturan, nya?” Bisa diprediksi, Mercedes ngadukung sentimen stellarna, sareng bos tim Toto Wolff satuju yén “kieu kedahna.”

Narikna, juara balapan Red Bull gaduh pandangan anu béda. Bos tim Christian Horner nyarios: “Kami henteu hoyong meunang balapan dina mobil kaamanan. Ieu mangrupikeun hal anu urang parantos ngobrolkeun mangtaun-taun, yén aranjeunna kedah ngabéréskeun balapan.” Salaku dibuktikeun ku ridicule kadéngé nalika Verstappen nyokot tempatna dina podium, fans Italia sacara alami sapuk.

Solusina

Salaku Horner ngécéskeun, aturan kaamanan mobil mindeng dibahas pikeun alesan ieu. Upami aranjeunna leres-leres hoyong parobihan, aya hiji pilihan anu tiasa dianggo sampurna pikeun mastikeun balapan diteruskeun naon waé.

Supir F1 India janten wartawan Sky F1 Karun Chandhok ngajelaskeun solusi pikeun masalah ieu nalika nutupan GP. Anjeunna ngécéskeun yén, dina aturan anu ayeuna, panitia balapan tiasa ngenalkeun sistem dimana kajadian dina puteran terakhir balapan bakal ngahasilkeun bandéra beureum otomatis. Ieu ngabutuhkeun pembalap pikeun uih deui ka liang bari marshall ngabersihkeun lebu, mastikeun henteu aya puteran anu leungit dina kaayaan mobil kaamanan.

ending metot kana lomba bari nempel kana aturan

Dina protokol bandéra beureum, mobil lajeng bakal balik deui ka grid pikeun ngalengkepan puteran sésana ti mimiti ngadeg, paving jalan pikeun hiji tungtung seru kana lomba bari nempel kana aturan. “Kanggo urang sadayana anu nonton nétral di bumi, éta rada anti-iklim,” Chandhok ngajelaskeun tungtung Monza. “Abdi hoyong ningali balapan diteruskeun kalayan mimiti nangtung sareng bérés héjo.”

Sanajan rasa haseum ditinggalkeun ku loba fans balap ku Masi saga taun ka tukang, bakal hésé pikeun saha teu satuju kana pamadegan Chandhok. Pikeun fans balap motor, éta bakal tetep aranjeunna hooked ka layar maranéhanana nepi ka bandéra checkered. Pikeun bettors, éta bakal mastikeun yén panto odds anu pernah ditutup prematurely.

#Aturan #Ditampik #Fans #Bettors #Exclaim #Monza

Bettors Absen sabab Liga Premier Bisa Ngabolaykeun Pertandingan

Stamford Bridge kosong

Liga Premier Inggris tungtungna tiasa ngabatalkeun langkung seueur pertandingan, sabab persiapan pikeun pamakaman Ratu peryogi sajumlah ageung perwira penegak hukum. [Image: Shutterstock.com]

Manggihan sumberdaya

Gambar Liga Premier tetep suram akhir minggu ieu saatos pertandingan sabtu minggu kamari dibatalkeun saatos pupusna Ratu Elizabeth II.

Penegak hukum ti sakuliah nagara digero pikeun pamakaman tilas Ratu di London Senén payun, 19 Séptémber, kehabisan sumber daya. Tim sareng pulisi satempat nuju ngabahas resolusi anu mungkin.

patandingan di wewengkon leuwih congested, kaasup Chelsea-Liverpool jeung Manchester United-Leeds, aya dina ragu

Pertandingan anu langkung alit biasana diperkirakeun diteruskeun, sedengkeun pertandingan di daérah anu langkung rame, kalebet Chelsea-Liverpool sareng Manchester United-Leeds, aya ragu.

Liga Premier henteu di aksi deui?

Asosiasi Maén Bal (FA) henteu ngabutuhkeun tim pikeun ngabatalkeun pertandingan anu bakal datang sanaos preseden minggu kamari. Aranjeunna komunikasi kaputusan maranéhanana via média sosial Senén isuk.

“Saatos waktos jeda sareng réfléksi pikeun pertandingan nasional urang, urang tiasa mastikeun yén pertandingan bakal diteruskeun deui sakumaha anu dijadwalkeun,” saur FA dina hiji pernyataan. “Sadaya pertandingan anu diayakeun di stadion tunduk kana liga sareng klub anu damel sareng otoritas anu relevan pikeun ngalaksanakeun pertandingan ieu, sapertos biasa dina latihan.”

Sanajan pesen, kasempetan unggal pertandingan dimaénkeun sigana jauh. Pertandingan Liga Europa Arsenal sareng PSV dinten Kemis nyanghareupan mamang anu serius, sedengkeun pertandingan Liga Juara Rangers sareng Napoli parantos ditunda 24 jam.

Chelsea bakal maén pertandingan kandang Liga Juara-Juara ngalawan FC Salzburg Rebo tapi sigana henteu bakal janten tuan rumah Liverpool dinten Minggu. Tim éta ngabahas hiji swap lokasi tapi lumpat kana konflik sakumaha sasama Merseyside klub Everton ogé dina aksi poé éta.

Perjalanan Leeds anu bakal datang ka Old Trafford nandaan salah sahiji pertarungan anu paling sengit dina taun sareng ayana pulisi anu ketat diperyogikeun. Dibikeun kaayaan, kumaha oge, Manchester bisa bajoang pikeun recruit jumlah diperlukeun perwira penegak hukum.

Jadwal pikeun Kejuaraan Liga Maén Bal Inggris ogé tiasa ditunda. Queens Park Rangers, Millwall sareng Watford, anu sadayana maén di atanapi sakitar London, sigana paling dipikaresep bakal kapangaruhan.

Néangan jawaban

Patugas tetep ngarep-ngarep yén pertandingan minggu ieu bakal jalan sakumaha sakuduna, henteu paduli kaayaanana.

Juru bicara Kapolres Nasional nyarios Senén malem aranjeunna kerja keras pikeun ngirimkeun jadwal aksi anu lengkep.

damel sareng klub maén bal pikeun nyobian sareng mastikeun yén, upami mungkin, [soccer] pertandingan bisa lumangsung

“Kami bakal damel sareng klub maén bal pikeun nyobian sareng mastikeun yén, upami mungkin, [soccer] pertandingan tiasa dilaksanakeun kalayan aman upami saimbang sareng kabutuhan pikeun ngadukung acara nasional sareng nyayogikeun pulisi sadinten-dinten, ”saur juru carios. “Ieu kaayaan anu unik sareng kami damel raket sareng sadayana anu kalibet.”

Sadaya tim Liga Premier ngarep-ngarep tiasa ngarengsekeun jalanna dina ahir Senén.

Tanggapan tim pikeun telat salajengna, upami aya, tiasa bénten pisan gumantung kana kursus usumna. Liverpool, contona, dimimitian taun kalayan kasempetan pangalusna kadua meunang liga, tapi ngan katujuh dina tabel ngaliwatan genep kaulinan. Kitu ogé, Chelsea, anu diproyeksikan bakal finis kaopat, kagenep sareng nembé ngagentos tilas manajer Thomas Tuchel sareng Graham Potter.

Samentawis éta, Manchester City sareng Arsenal mangrupikeun dua anu paling luhur dina liga, ngiringan gabungan lima poin dina 12 pertandingan.

#Bettors #Absen #sabab #Liga #Premier #Bisa #Ngabolaykeun #Pertandingan

Usum NFL anyar pikeun narik catetan 46,6 Juta bettors AS

bal NFL kalawan bandéra AS

Statistik tohan olahraga AS terus ngabeledug nalika AGA ngira-ngira rékaman 46,6 juta déwasa ngarencanakeun bet dina usum NFL 2022. [Image: Shutterstock.com]

Survey taunan kaluar

Dihareupeun usum NFL anyar dimimitian dina Kemis wengi, Association kaulinan Amérika (Aga) geus ngarilis prediksi dumasar-survey na pikeun tohan sakuliah AS.

46,6 juta sawawa ngarencanakeun bet dina usum NFL 2022

Numutkeun siaran pers Rebo Rebo, Aga ngira-ngira yén rékaman 46,6 juta sawawa ngarencanakeun bet dina usum NFL 2022. Awak kaulinan ogé dibagikeun hiji infographic via Twitter, nembongkeun yen 23 juta sawawa maksudna pikeun nempatkeun bets online:

Estimasi total inohong tohan nandaan 3% kanaékan ti 2021. Jumlah bettors anu bakal nempatkeun bets hirup kalawan sportsbooks geus ngaronjat 2% ka 6 juta jalma. Samentara éta, jumlah tohan digital bakal ningkat sacara éksponénsial dumasar kana panilitian Aga, ngaramalkeun paningkatan 18% dina tohan online taun-taun.

Banding massa

Dina siaran pers Rebo, Présidén Aga jeung CEO Bill Gedang ceuk banding terus of NFL tohan “reflects tumuwuhna terus maturation tina tohan olahraga légal” sakuliah AS.

leuwih ti 18 juta jalma bisa jum’atan bet ti kaayaan maranéhanana taun

Kalawan Kansas launching olahraga légal tohan on September 1, AS ayeuna 32 yurisdiksi tohan légal. Ieu ngandung harti yén leuwih ti satengah (132 jutaan) sawawa Amérika jum’atan bisa nempatkeun bets dina kaayaan imah maranéhanana. Dibandingkeun sareng 2021, langkung ti 18 juta jalma tiasa sacara sah bet ti nagarana taun ieu.

The AGA ogé geus nyatet shift arah pilihan tohan légal. Éta ngungkabkeun yén 89% bettors olahraga yakin yén éta “penting pisan atanapi rada penting yén aranjeunna bet sareng buku olahraga anu sah sareng diatur.” Gedang ceuk survéy némbongkeun yén sawawa AS “jelas hoyong pilihan tohan olahraga légal.”

Pamakéan bookie terus turun di sakuliah AS, kalawan ngan 13% tina bettors NFL ngarencanakeun nyandak jalur ieu bet di 2022. Ieu turun 2% di 2021 jeung 5% di 2020. Di nagara tohan olahraga non-légal, pamakéan bookie nyaeta. 50% leuwih luhur ti di pasar diatur.

Pesen tanggung jawab daratang

AGA ogé ngabagi yén 92% bettors olahraga nyarios yén aranjeunna terang alat kaulinan anu tanggung jawab. Dina total, 90% parantos maca, ningali atanapi nguping pesen kaulinan anu tanggung jawab dina taun katukang. Samentara éta, 51% dilaporkeun kakeunaan seratan kaulinan anu langkung tanggung jawab salami 12 bulan katukang tibatan taun-taun sateuacana.

komitmen pikeun ngadorong kaulinan anu tanggung jawab”

Leuwih ti 80% bettors olahraga taun ka tukang dianggap kampanye kaulinan jawab “pisan atawa rada éféktif,” sarta sapuk yén “industri kaulinan geus komitmen pikeun ngamajukeun kaulinan jawab na combating masalah judi .”

Miller nyarioskeun tanggung jawab salaku pondasi tohan olahraga AS anu sah, nyatakeun yén éta ngagaduhan “kauntungan kompetitif anu jelas.”

#Usum #NFL #anyar #pikeun #narik #catetan #Juta #bettors

Kansas Blok 16.000 Missouri Olahraga Bettors di peluncuran

Missouri bandéra kalawan ranté

Bari 522.000 jalma di nagara bagian Kansas junun ngakses aplikasi tohan olahraga dina dinten mimiti pasar légal minggu panungtungan, 16.000 usaha pikeun ngakses aplikasi ti tatangga Missouri diblokir. [Image: Shutterstock.com]

réspon massa

Bookmakers di Kansas dibawa pasar tohan olahraga légal nagara urang pikeun hirup dina cara badag dina dinten peluncuran, sarta usaha tatanggana Missouri maranéhna pikeun naksir pihak kabukti sia sia.

dicirikeun sarta diblokir 16.000 usaha

Dinten Kemis, GeoComply Solutions Inc ngaidentipikasi sareng ngablokir 16.000 usaha pikeun ngakses aplikasi sportsbook Kansas ti Missouri. Asisten patuh, anu ngadukung sadaya buku olahraga mobile Kansas, angkat ka Twitter dinten Saptu pikeun ngabagi kumaha téknologi blocking na:

Perusahaan Kanada ngungkabkeun yén tina 16,000 usaha aksés ka luar yurisdiksi, sakitar 60% asalna tina metropolis anu pangpadetna di Missouri, Kansas City. Éta ogé ngungkabkeun yén aranjeunna disatujuan langkung ti 522,000 cék geolokasi di nagara bagian Kansas, sadayana dina dalapan jam mimiti pasar bakal langsung.

ukuran kuat kahayang masarakat pikeun bet

Bari eupan balik data awal teu daptar jumlah alungan, ceuk juru carios GeoComply John Pappas inohong tetep ukuran kuat kahayang masarakat pikeun bet. Anjeunna ogé panginten statistik dinten peluncuran éta “sabenerna geulis impressive pikeun kaayaan ukuran Kansas.”

Saingan pait

Kalawan NFL urang Kansas Kota Chiefs – anu dijadikeun BetMGM pasangan olahraga tohan ekslusif maranéhanana dina Kemis – nyieun imah maranéhanana di nagara, aya minat hébat dina tohan olahraga pikeun Missouri.

Sénator Nagara Republik Missouri, Caleb Rowden, nyatakeun amarah anu jero yén Kansas parantos ngaluncurkeun tohan olahraga munggaran. Ceuk manehna rubah4 on Jumaah: “Kuring dipaké pikeun hate kaayaan Kansas dina sagala cara, bentuk, jeung formulir. Pikeun ningali aranjeunna ngalakukeun anu langkung saé tibatan urang, kuring henteu resep.

Samentara éta, Pappas henteu reuwas ku rébuan Missourians anu nyobian ngiringan pésta Kansas. Pappas nyarios dinten Saptu via Twitter:

Pappas nambihan yén padamelan GeoComply henteu ngeureunkeun jalma-jalma di Missouri tina “bentuk rekreasi ieu.” Sabalikna, saurna: “Kami ngalakukeunana sabab diwajibkeun ku hukum féderal sareng diwajibkeun ku hukum nagara yén individu kedah ditempatkeun di jero nagara.”

Mimitian impressive

Cara séjén pikeun ngukur kasuksésan Kansas tohan peluncuran nyaéta ngaliwatan babandinganana jeung nagara bagian AS séjén. Numutkeun kana GeoComply, jumlah alat unik anu ngagunakeun aplikasi tohan olahraga dina dalapan jam munggaran saatos peluncuran di Kansas ngahontal tingkat anu sami sareng Louisiana dina dinten peluncuran. Dumasar kana persentase populasi sawawa, Kansas malah ngaleuwihan debut di New York.

Undoubtedly warta musik kana Ceuli genep sportsbooks disatujuan ku lotre kaayaan pikeun mimiti nampa bets online di Kansas dimimitian 1. September. BetMGM, Barstool Sportsbook, Caesars, DraftKings, FanDuel, sareng PointsBet sadayana ngaluncurkeun aplikasina dina Kemis salaku bagian tina peluncuran lemes anu bakal ngalih ka mode peluncuran pinuh dina 8 Séptémber.


#Kansas #Blok #Missouri #Olahraga #Bettors #peluncuran