Tag Archives: BetMGM

Gugatan Nyebutkeun BetMGM Ganjaran Pamaké Pikeun Henteu Ngalaporkeun Glitches

kontrak gugatan

Hiji lalaki ngagugat BetMGM pikeun disangka masihan anjeunna duit bonus pikeun henteu ngalaporkeun gangguan kaulinan kasino online utama pikeun régulator. [Image: Shutterstock.com]

gangguan konsisten

Hiji lalaki New York ngagugat operator judi online BetMGM pikeun masihan anjeunna bonus dina harepan tetep anjeunna tenang ngeunaan gangguan.

gugatan, nu ieu Filed di New Jersey Rebo, rinci sababaraha instansi dimana Sam A. Antar maén blackjack online tur kaulinan kasino séjén ngaliwatan BetMGM nalika aranjeunna dipegatkeun pertengahan kaulinan. Anjeunna yakin pemadaman ieu lumangsung rébuan kali dina periode antara Mei 2019 sareng Januari 2020.

bets kadang nepi ka $ 5.000 per leungeun

Antar ditempatkeun leuwih 100.000 bets online salila periode ieu, kalawan bets kadang ngahontal $ 5.000 per leungeun. Cenah éta gangguan lumangsung kira-kira unggal 15 nepi ka 20 menit. Nurutkeun kana filing gugatan, Antar sadar yén pamaké séjén BetMGM geus nyieun keluhan sarupa ngeunaan glitches di tengah kaulinan.

Gamblers ngaku BetMGM nawiskeun anjeunna bonus pikeun mastikeun yén anjeunna moal ngabéjaan Divisi New Jersey ngeunaan penegak kaulinan ngeunaan blackout.

A nu maen judi serius

Salaku dilaporkeun ku Wall Street Journal, Antar yakin yén BetMGM teu geuwat ngabéréskeun gangguan sabab dijieun untung. Kadang-kadang terminasi lumangsung salila leungeun dina ni’mat nu ngagugat, sahingga anjeunna leungit sagala winnings poténsial. Antar ogé outlined kumaha anjeunna teu bisa meunang aksés ka winnings na dugi anjeunna nyieun deposit akun salajengna, nu ngalarti kecanduan judi na. Dina jangka waktu ngan salapan bulan, Antar nempatkeun leuwih ti $ 29 juta patut bets.

Antar narima leuwih $ 30.000 dina duit bonus

Nalika anjeunna ngalaporkeun gangguan ka executives parusahaan jeung manajer akun BetMGM, Antar nuduh anjeunna sering narima bonus. Dina hiji kasempetan, cenah maén blackjack online kalawan eksekutif BetMGM pikeun nunjuk kaluar masalah. Dina hiji tahap, Antar narima leuwih $30.000 duit bonus ti BetMGM dina sabulan.

Kusabab New York ayeuna teu boga hiji kasino online resmi, Antar bakal ngarambat ka New Jersey pikeun maen judi online. Loba online Antar urang judi lokasi sési didaptarkeun dina gugatan, kaasup sababaraha titik di Taman Propinsi. Antar dicatet yén anjeunna saméméhna enrolled dina program timer pangaluaran sukarela New Jersey pikeun addicts judi . Anjeunna engké dihapus ngaranna tina daptar tapi dikonfirmasi yén BetMGM sadar masalah judi kaliwat na.

Sajarah warni

Nu ngagugat dina gugatan pasti teu boga kaliwat bersih, nurutkeun WSJ.

Taun 2019, Komisi Sekuritas sareng Bursa AS sareng jaksa di New Jersey nuduh anjeunna nipu kulawarga sareng babaturan ngalangkungan skéma investasi. Anjeunna ngaku kaliru pikeun tuduhan maling tingkat kadua ku panipuan. Saacanna éta, anjeunna spent 21 bulan panjara pikeun nyokot jumlah genep inohong salaku bagian tina scam investasi sejen, ngagunakeun sababaraha duit keur kaperluan judi.

Gugatan nu ngagugat urang ngaran Borgata, Entain, MGM Resorts International, sarta BetMGM salaku terdakwa. Tuduhan ngalawan aranjeunna kalebet lalawora parah, pemerasan, sareng panipuan konsumen.

#Gugatan #Nyebutkeun #BetMGM #Ganjaran #Pamaké #Pikeun #Henteu #Ngalaporkeun #Glitches

BetMGM Ngajadikeun Vanessa Hudgens Duta Brand Anyar

Vanessa Hudgens

BetMGM geus stepped up daptar selebritis brand ambassadors sanggeus announcing deal kalayan urut béntang High School Musical Vanessa Hudgens. [Image: Shutterstock.com]

deal selebritis

Aktris Vanessa Hudgens, anu janten nami rumah tangga maén Gabriella Montez di High School Musical (HSM), parantos nandatanganan perjanjian duta besar selebriti sareng BetMGM.

kampanye iklan jeung promosi pamasaran

Dina siaran warta Kemis ceuk BetMGM yén béntang 33 taun heubeul bakal muncul dina kampanye iklan upcoming sarta promosi pamasaran pikeun platform iGaming raksasa tohan sarta kasino. Aktris, produser, panyanyi sareng pangusaha ogé bakal maénkeun peran dina nyayogikeun kontén média sosial pikeun rupa-rupa platform online BetMGM.

BetMGM Kasino nyandak ka Twitter dina Kemis kalayan gambar Hudgens promosi merek:

Kusabab peranna dina HSM, Hudgens parantos muncul dina sababaraha film kalebet Bad Boys for Life sareng Spring Breakers. Daya tarik pamasaran Hudgens kalebet pangaruh média sosialna, kalayan aktris anu gaduh langkung ti 47 juta pengikut dina Instagram.

Banding massa

Commenting dina siaran pers Kemis urang, lulugu perwira sharing BetMGM Matt Prevost disorot banding média massa Hudgens ‘. Prevost ceuk parusahaan na kasampak maju ka gawé bareng béntang arah tujuan BetMGM urang “ngahontal audiences anyar dina cara unik tur ngalakonan”.

Prevost dianggap Hudgens “incredibly berbakat” sarta dikonfirmasi yén “anjeunna bakal instrumental dina évolusi terus BetMGM urang salaku parusahaan hiburan.”

Dina gabung dina daptar duta brand BetMGM, Hudgens manggihan dirina diantara beuki loba béntang pilem sarta olahraga. Ieu kalebet NBA Hall of Famer Kevin Garnett, tilas pamaén NFL Chris Johnson, sareng aktor anu kasohor Jamie Foxx.

Pelepasan ieu ogé nyatakeun kareueus BetMGM kana sumber kaulinan anu tanggung jawab, khususna GameSense. GameSense ngamungkinkeun bettors aksés langsung kana alat kaulinan anu tanggung jawab via platform mobile sareng desktop BetMGM.

Séptémber pikeun nginget

September geus jadi jauh kabukti hiji bulan maker warta utama pikeun BetMGM.

Marengan Arizona Cardinals, BetMGM hirup kalawan sportsbook munggaran di hiji stadion NFL on September 11. Sportsbook langsung nambihan tawaran online BetMGM di nagara éta, diluncurkeun dina Séptémber 2021.

BetMGM bakal janten pasangan tohan ekslusif Chiefs

BetMGM miheulaan ieu kalawan deal multi-taun jeung Kansas City Chiefs dina dinten anu sami pasar tohan olahraga Kansas dibuka. Perjangjian hartina BetMGM bakal ngawula ka salaku pasangan tohan ekslusif Chiefs ‘sarta bakal ningali logo operator urang nyokot puseur panggung di GEHA Field di Stadion Arrowhead.

Tungtungna, saméméhna minggu ieu, BetMGM wangsit yén éta téh sponsor tohan anyar Néglasari Minggu Peuting Football, ngagantikeun PointsBet.

#BetMGM #Ngajadikeun #Vanessa #Hudgens #Duta #Brand #Anyar

BetMGM ngaranna Anyar Néglasari Minggu Peuting Football Sponsor

Minggu Peuting Football logo dina telepon

BetMGM geus nyokot alih peran PointsBet urang salaku sponsor tohan tina Néglasari Minggu Peuting Football. [Image: Shutterstock.com]

Ngambil alih

BetMGM nyaéta sponsor tohan Minggu Peuting Football anyar Néglasari, ngagantikeun PointsBet. Ulama parusahaan dimimitian ku acara pre-cocok pikeun kaulinan Minggu peuting panungtungan antara Green Bay Packers jeung Chicago Bears.

sponsor pikeun sésana musim

Alesan pikeun parobahan éta PointsBet geus mutuskeun teu renew susunan na salaku resmi NFL olahraga tohan pasangan. Hasilna, teu bisa tetep di tempat salaku sponsor sinyalna bal primetime on NBC Sports. BetMGM teh sponsor pikeun sésana musim, jeung operator tohan disetel ka ngaleupaskeun leuwih rinci dina susunan anyar dina mangsa nu bakal datang.

Robah pendekatan

Kaputusan PointsBet pikeun mundur tina sponsor NFL asalna salaku bagian tina parobihan dina strategi pemasaran na di pasar AS. Salila panggero earnings quarterly dina bulan Agustus, executives parusahaan ngajelaskeun yén belanja pamasaran NBC PointsBet urang bakal leuwih difokuskeun kana layanan streaming NBC Peacock sarta sagala rupa jaringan olahraga régional na.

NBC nandatanganan perjanjian lima taun sareng PointsBet di 2020 dimana raksasa televisi nyandak 5% saham dina perusahaan tohan.

PointsBet parantos ngamimitian pendekatan pamasaran anu sanés. Ieu meluncurkan e-newsletter anyar dina awal Séptémber disebut Hustle, nyadiakeun eusi patali olahraga tohan tilu kali per minggu. Rencanana nyaéta pamustunganana ningkatkeun frékuénsi e-newsletter ka lima kali saminggu.

PointsBet ogé nyetél studio digital pikeun ngahasilkeun podcast sareng jinis acara anu sanés. Salah sahiji acara dina pipa nyaéta Garis lempeng, Jeung urut gelandang NFL Ryan Daun porsi salaku host utama. Bakal ningali warta bal panganyarna na tohan tren.

Waktos sibuk taun

Usum NFL biasana salah sahiji kali pangsibukna dina taun pikeun sportsbooks, kalawan loba di antarana méakkeun pakaya dina pamasaran pikeun nyobaan nambahan paparan maranéhna. Ngan minggu kamari, diumumkeun yén DraftKings ngagabung salaku sponsor tohan anyar Kemis Peuting Football.

PointsBet ayeuna gaduh sportsbooks di belasan nagara bagian, kalebet pasar konci sapertos New York, New Jersey, sareng Pennsylvania. Aya jaringan Néglasari Olahraga régional di seueur nagara bagian dimana PointsBet beroperasi.

BetMGM ogé boga hubungan kuat ka NFL. Salian mangrupa pasangan tohan resmi sababaraha tim, eta nembe dibuka sportsbook ritel munggaran dina stadion NFL, launching eta di Arizona Cardinals State Ladang Stadion.

#BetMGM #ngaranna #Anyar #Néglasari #Minggu #Peuting #Football #Sponsor

BetMGM na Arizona Cardinals ngajalankeun Retail Sportsbook

Logo Arizona Cardinals dina bal bodas

BetMGM sareng Arizona Cardinals parantos ngaluncurkeun buku olahraga ritel munggaran dina stadion NFL. [Image: Shutterstock.com]

buku olahraga anyar seru

BetMGM sareng Arizona Cardinals parantos suksés ngaluncurkeun buku olahraga munggaran dina stadion NFL, pas dina usum anyar. Fasilitas mandiri di Stadion State Farm bakal dibuka pikeun umum jam 9 énjing Minggu sateuacan Cardinals ngalawan Kepala Kota Kansas dina pertandingan reguler mimiti usum 2022-2023. Upacara motong pita lumangsung dina Kemis, sareng Gubernur Arizona Doug Ducey diantara anu hadir.

ngawengku dua lanté sarta 17.000 méter pasagi, caters nepi ka 500 jalma

BetMGM Sportsbook ngawengku dua lanté sarta 17.000 alun-alun, porsi up 500 jalma. Éta ngandung kios tohan sareng jandela dagang, sareng 38 layar sareng pilihan tuangeun / inuman. Sportsbooks beroperasi teu ukur dina poé patandingan, tapi dina sagala poé dina saminggu. Fasilitas ieu ogé dilengkepan pikeun ngayakeun rupa-rupa acara, kalebet konsér musik sareng acara komedi.

Jinis hiburan anyar pikeun fans

Diomongkeun ngeunaan bubuka BetMGM Sportsbook di Stadion State Farm nyaéta CEO BetMGM Adam Greenblatt anu nyarios: “The BetMGM Sportsbook di Stadion State Farm mangrupikeun salah sahiji tambahan anu paling revolusioner anu ditingali ku stadion NFL dina sababaraha dasawarsa sareng henteu sapertos naon waé anu dipendakan ku peminat. dinten kaulinan.. .”

Anjeunna yakin yén BetMGM na Cardinals babagi hiji visi umum pikeun manggihan cara anyar pikeun ngahibur fans.

BetMGM mangrupakeun joint venture antara MGM Resorts International sarta basis UK judi group Entain. Cai mibanda tohan olahraga, kasino online tur operasi poker sakuliah AS.

Pamilik Arizona Cardinals Michael Bidwill nyarioskeun kareueus janten tim NFL munggaran anu nawiskeun tohan olahraga ritel ka peminat dina situs. Anjeunna yakin panawaran anyar masihan tim “kasempetan pikeun kalibet fans ayeuna jeung poténsial sapanjang taun dina cara senang, entertaining jeung tanggung jawab”.

Tim NFL séjén ngalakukeun gerakan anu sami

BetMGM geus boga hiji sportsbook online tur ngajalankeun di Arizona. Ngaluncurkeun panawaran ieu dina Séptémber 2021 sareng dimungkinkeun berkat gawé bareng pamawa sareng Cardinals. Masing-masing tim olahraga profésional utama nagara sareng tempatna tiasa pasangan sareng operator tohan olahraga online.

Salian hubungan na jeung Cardinals, BetMGM ogé partnerships kalawan loba tim olahraga utama lianna di AS, kaasup Kansas City Chiefs, anu maénkeun Cardinals dina Minggu. Aya rencana ku tim NFL séjén pikeun ngembangkeun ogé sportsbooks ritel di kampung halaman maranéhanana. FanDuel sareng Komandan Washington damel dina proyék sapertos kitu, sapertos Baltimore Ravens sareng Caesars Entertainment.

#BetMGM #Arizona #Cardinals #ngajalankeun #Retail #Sportsbook

Chiefs Mitra kalawan BetMGM Ditengah Kansas tohan peluncuran

Stadion Kepala Arrowhead Kansas Kota

Kansas City Chiefs partnered kalawan BetMGM sangkan aranjeunna pasangan tohan resmi maranéhna. [Image: Shutterstock.com]

waktos endah pisan

Kansas City Chiefs na BetMGM geus sapuk kontrak multi-taun anyar, nunjuk raksasa hiburan salaku pasangan tohan ekslusif tim urang.

pengumuman datang dina dinten anu sami salaku peluncuran tohan olahraga kaayaan Kansas, sanajan Chiefs kapanggih imah maranéhanana di Kansas City, Missouri, ngan meuntas wates.

Kasepakatan mawa logo BetMGM ka GEHA Field di Stadion Arrowhead sareng bakal ngajamin tempat perusahaan dina papan iklan digital. BetMGM bakal nyumbangkeun ganjaran tambahan sarta pangalaman gameday ka fans hadir tur di imah.

Koméntar positip

The Chiefs geus tim paling dominan dina NFL anyar, sweetening deal pikeun BetMGM. Mun waralaba dinasti tiasa ngajalankeun sejen lila di postseason, sanggeus ngahontal opat kaulinan Championship AFC padeukeut, aranjeunna bakal mawa leuwih perhatian ka BetMGM.

BetMGM, kumaha oge, langkung gumbira ngeunaan kasempetan pikeun nyambung sareng tim anu gairah sareng pengikut.

“Kalayan sajarah euyeub tur basis kipas gairah, Kansas City Chiefs pasangan idéal,” ceuk BetMGM lulugu perwira sharing Matt Prevost. “Nalika kami ngaluncurkeun platform tohan olahraga di Kansas, kami ngarepkeun ningkatkeun pangalaman dinten kaulinan pikeun fans Chiefs di sakumna daérah.”

Petinggi luhur optimistis yén undang-undang éta bakal diluluskeun sanaos seueur gagal.

Chiefs boga Clark Hunt mangrupakeun supporter utama tohan olahraga sarta geus dirojong sababaraha legalisasi ngadorong di Missouri. Usaha anu pang anyarna langkung seueur kamajuan tibatan anu sateuacana, sanaos éta gagal. Petinggi luhur optimistis yén undang-undang éta bakal diluluskeun sanaos seueur gagal.

Kapala Présidén Mark Donovan ngirimkeun putusan ngeunaan kemitraan, nyatakeun éta suksés.

“Salaku pamimpin industri dina widang ieu, kami thrilled ngabagéakeun BetMGM ka Chiefs Karajaan,”Sa Donovan. “Kami parantos investasi waktos sareng énergi anu penting pikeun nyokong panerapan tohan olahraga sareng pengumuman dinten ieu bakal muka panto pikeun fans urang pikeun nambihan pangalamanana pikeun usum 2022 sareng salajengna.”

BetMGM expands jangkauan na

Perjangjian BetMGM sareng Chiefs nambihan koalisi anu aya sareng NFL sareng Liga Maén Bal Kanada (CFL). Hasilna, aranjeunna geus nyieun ayana masif on gridiron nu.

Ieu ogé sanés pertama kalina BetMGM ngagabung sareng tim dimana tohan olahraga haram. Dina awal Méi, operator tohan struck deal kalayan Houston Astros pikeun jadi pasangan tohan maranéhna, sanajan tohan olahraga teu acan légal di Texas.

BetMGM mangrupikeun salah sahiji tina genep buku olahraga anu diluncurkeun di Kansas caket dieu, sareng deal sareng Chiefs tiasa ngabantosan pangaruhna dina pasar éta. Kalayan kompetisi ti FanDuel, DraftKings, sareng pilihan luhur sanés, naon waé pitulung penting.

Kapala pejabat malah ngusulkeun yén aranjeunna tiasa ngalih ka Kansas upami tohan olahraga henteu sah di Missouri

Missouri geus debating olahraga tohan lima taun sakaligus tur éta tungtungna bisa satuju kana tungtutan pro-nu maen judi. The lulugu resmi malah ngusulkeun maranéhna bisa ngalih ka Kansas lamun olahraga tohan teu legalized di Missouri, sanajan maranéhna geus saprak downplayed gagasan.

KC ngamimitian usum na di jalan ngalawan Arizona Cardinals dina 11 Séptémber. Kaulinan imah kahijina bakal lumangsung dina Kemis malem, 15. September, lamun division rival Los Angeles Chargers datang ka Arrowhead.

#Chiefs #Mitra #kalawan #BetMGM #Ditengah #Kansas #tohan #peluncuran

BetMGM Expands pasatujuan SportsGrid Multi-Platform

Dua pangusaha bakal sasalaman

BetMGM sareng SportsGrid parantos ngalegaan sareng ngalegaan tawaran eusi multi-platform na. [Image: Shutterstock.com]

Kasapukan leuwih komprehensif

BetMGM parantos ngungkabkeun yén éta parantos ngalegaan sareng ngalegaan kerjasama strategisna sareng SportsGrid. The ngarah iGaming sarta olahraga tohan operator ngumumkeun warta on Salasa. SportsGrid mangrupikeun 24-jam live tohan olahraga live streaming jaringan pidéo di AS.

Perjangjian multi-taun bakal ningali ahli BetMGM sareng tim dagang nyumbangkeun wawasan salami siaran SportsGrid, kalebet Pro Football Dinten jeung Ferral Basisir ka Basisir nempokeun. Anjog SportsGrid analis soccer profésional Warren Sharp ogé bakal nyadiakeun laporan na dina sagala rupa sipat MGM Resorts International, kayaning MGM National Harbour kasino Resort di Maryland.

disebarkeun ka sadaya platform eusi SportsGrid

Promosi sareng kasempetan BetMGM bakal ditingalikeun salami sadayana Ferral Basisir ka Basisir siaran. Laporan langsung Sharp bakal disebarkeun ka sadaya platform eusi SportsGrid, ogé dina aset média sosial dua pihak.

Ngan dina waktu keur usum NFL

Ngawangkong ngeunaan perjangjian anyar, kapala pendapatan BetMGM Matt Prevost ceuk: “SportsGrid teh pasangan idéal tur babarengan, urang ngarepkeun nyadiakeun konsumén urang kalawan eusi tohan olahraga langkung pas dina waktu keur mimiti usum maén bal.”

Kapala Operasi Officer SportsGrid Adam Kaplan ogé ngabagéakeun kasapukan anyar, nyebutkeun yen BetMGM bakal tiasa nyandak kauntungan tina “skala panongton jaringan urang jeung tapak suku distribution, integrasi bakat luhur kawas Warren Sharp sarta produksi eusi langsung ti MGM Resorts konci. sipat. .”

nyadiakeun analisis real-time jeung wawasan

Tungtungna, Warren Sharp spoke ngeunaan kabagjaan-Na dina nyadiakeun pemirsa SportsGrid sarta pamaké BetMGM kalawan analisis real-time jeung wawasan sapanjang usum NFL.

Nyadiakeun leuwih eusi ka bettors

BetMGM na SportsGrid mimitina nandatanganan perjangjian partnership strategis dina bulan Pebruari. Teu aya panyingkepan ngeunaan istilah kauangan perjanjian. Seueur operator tohan olahraga AS parantos nandatanganan perjanjian anu sami sareng perusahaan média olahraga. Contona, FanDuel ngumumkeun dina bulan Désémber yén maranéhna geus partnered jeung Pat McAfee Tembongkeun dina dilaporkeun $ 30 juta deal.

BetMGM mangrupakeun salah sahiji operator olahraga tohan ngarah AS, a joint venture antara MGM Resorts International sarta basis UK judi group Entain. Ayeuna gaduh sportsbook sareng ngajalankeun di langkung ti belasan nagara bagian.

Usum NFL sok janten salah sahiji waktos anu paling nguntungkeun dina taun pikeun buku olahraga AS. Operator narékahan pikeun nyadiakeun saloba eusi jeung nilai-gancang ka pamaké maranéhanana saméméh musim, sarta dina mangsa éta. Usum NFL anyar dimimitian dina 8 Séptémber.

#BetMGM #Expands #pasatujuan #SportsGrid #MultiPlatform

BetMGM Janten Rakan Tohan NFL Resmi di Kanada

logo NFL di hareup témbok bal

BetMGM ayeuna pasangan tohan olahraga resmi NFL di pasar Kanada. [Image: Shutterstock.com]

Ngarecah jalan anyar

BetMGM ayeuna mangrupikeun pasangan tohan olahraga NFL resmi di Kanada. operator judi online ngumumkeun pasatujuan multi-taun anyar dimekarkeun on Salasa. Éta parantos janten pasangan tohan olahraga NFL di AS, saatos nandatanganan perjanjian khusus taun ka tukang.

tiasa nganggo logo sareng tanda NFL resmi di Kanada

Salaku bagian tina perjanjian, BetMGM bakal tiasa nganggo logo NFL resmi sareng tanda di sapanjang Kanada sareng ngiklankeun panawaran média digital liga di daérah éta. konsumén BetMGM Kanada ogé bakal meunang aksés ka jenis nu tangtu pangalaman NFL ekslusif.

Ngabagéakeun deal

Diomongkeun ngeunaan ngalegaan partnership jeung NFL, CEO BetMGM Adam Greenblatt ceuk: “Ngalegaan partnership kami jeung NFL ka Kanada susunan panggung pikeun kasempetan luar biasa nalika urang kick off usum bal upcoming.”

Anjeunna ogé dicatet yén BetMGM geus katempo minat kuat ti jalma di Ontario sarta yén deal anyar ngan bakal ngaronjatkeun pangalaman pamaké pikeun bettors ieu.

Unggal usum NFL biasana waktos kritis pikeun operator sportsbook, hasilna volume tohan badag./

Diréktur perusahaan Kanada NFL partnerships Gavin Kemp ogé ngabagéakeun deal, nyatakeun yén BetMGM brings a “platform kaulinan unik pikeun pasar munculna ieu sareng bakal ningkatkeun pangalaman kipas NFL di Kanada dina cara anyar jeung inovatif.”

Pilari pikeun ngaronjatkeun ayana di Kanada

hubungan BetMGM urang ayeuna jeung NFL di AS ngamungkinkeun pikeun meunangkeun aksés ka kasempetan iklan televisi di-game. operator judi ogé boga hubungan jeung leagues olahraga utama lianna sarta tim, nambahan jangkauan na diantara audiences olahraga.

BetMGM mangrupakeun partnership gabungan antara MGM Resorts International sarta basis UK judi group Entain. merek séjén dina payung BetMGM kaasup partypoker, Partéi Kasino, sarta Borgata Kasino.

BetMGM éta salah sahiji operator judi munggaran pikeun ngajalankeun di pasar Ontario dina April. Cai mibanda hiji aktip tur ngajalankeun kasino online tur sportsbook di propinsi Kanada. Salaku otoritas judi Ontario geus komitmen pikeun ngan ngaleupaskeun operator swasta nu patali judi angka sharing unggal kuartal, hese nangtukeun sabaraha ogé BetMGM geus dipigawé jadi jauh di wewengkon. Naon deui, Komisi Alkohol jeung kaulinan Ontario teu ngarilis laporan quarterly saprak peluncuran pasar swasta.

#BetMGM #Janten #Rakan #Tohan #NFL #Resmi #Kanada