Tag Archives: Baltimore

Baltimore Orioles, SuperBook Olahraga Rakan pikeun Sportsbook

Nambahan panawaran

Baltimore Orioles parantos ngumumkeun kerjasama sareng SuperBook Sports anu bakal mawa buku olahraga langsung ka Oriole Park di Camden Yards.

nguatkeun posisi stadion baseball kami salaku salah sahiji tujuan hiburan utama di daérah.

“Sedengkeun organisasi urang narékahan pikeun ngawangun pesaing Series Dunya salajengna di Charm City, urang terus-terusan ngajajah kasempetan unik pikeun kalibet ku rupa-rupa fan base Birdland sarta ngabagéakeun datang anyar ka kota Baltimore,” ceuk TJ Brightman, lulugu perwira sharing O, dina hiji pernyataan. Rebo . “Tambahan buku olahraga SuperBook ngan ukur nguatkeun posisi stadion baseball iconic urang salaku salah sahiji tujuan hiburan utama di daérah.”

Wewengkon tohan bakal ngalayanan tuangeun sareng inuman salaku fans tiasa bet dina pertandingan di sakuliah liga. Fans ogé bisa nempatkeun bets via handphone maranéhanana, nurutkeun hiji pernyataan tim.

Manggihan jodo

SuperBook enggal janten pasangan andalannya Orioles. Branding SuperBook bakal muncul dina papan skor midfield sareng tampilan plat bumi salian acara khusus salami pertandingan.

Mitra tohan anyar Orioles ogé bakal muncul dina aplikasi MLB Ballpark sareng platform média sosial tim.

“SuperBook Sports bungah ngeunaan kerjasama ieu sareng Baltimore Orioles,” saur Kristin Mackey, Wapres pamasaran SuperBook Sports, dina sékrési. “Warisan sareng tradisi merek Orioles cocog pisan sareng merek SuperBook.”

SuperBook Sports lahir di Las Vegas di 1986 sareng ayeuna bagja ngaku judul “Buku Olahraga Terhebat di Dunia.” Perusahaan parantos siap pikeun dilegakeun dina taun-taun ayeuna, gawé bareng sareng skuad MLS FC Cincinnati sareng ngalegaan pasarna.

Lokasi pasti tina sportsbook tetep kanyahoan, najan Orioles boga spasi sadia dina dek pangadilan kénca luhur, nu geus ditutup saprak Poé Bubuka. Tapi, diréktur humas Orioles Katie Krause nyarios yén éta dilakukeun pikeun nyegerkeun perhatian staf ka daérah lalu lintas anu langkung luhur.

Dimana wae fasilitas ieu lokasina, SuperBook bungah pikeun gabung hiji tim up-na-datang.

“Janten janten bagian tina ‘The Ballpark That Forever Changed Baseball’ mangrupikeun kahormatan, sareng kami ngarep-arep pikeun masihan fans pangalaman lounge olahraga anu unik,” saur Mackey. “Masa depan Orioles terang, sareng kami ngarepkeun pikeun terus tumbuh babarengan salami mangtaun-taun.”

Parobahan konstan pikeun Baltimore Orioles

Olahraga tohan ieu legalized di Maryland taun ka tukang via HB940. Salaku bagian tina perjanjian, genep casinos Maryland sareng tilu stadion profésional diidinan nampi bets. komandan Washington, anu maén dina FedEx Lapang di Prince George urang County, ieu ngan dibéré lisénsi judi saméméhna minggu ieu.

$ 1,2 miliar dialokasikeun pikeun renovasi di Oriole Park di Camden Yards

RUU Majelis Umum Maryland HB896, diliwatan awal taun ieu, nyababkeun alokasi $ 1,2 milyar pikeun renovasi di Oriole Park di Camden Yards sareng Stadion Bank M&T. Unggal stadion bakal cocog pikeun $ 600 juta hutang beungkeut pikeun makeover a.

Tilu puluh lisénsi tohan ritel sareng 60 lisénsi tohan online masih tiasa direbut.

Orioles henteu acan ngungkabkeun rencana beton pikeun ngawangun buku olahraga anu disponsoran SuperBook. Stadion ieu ngalaman renovasi $ 3,5 juta saméméh usum dimimitian, nu aub ngadorong témbok kénca deui, raises pager jeung mindahkeun jajar korsi.

#Baltimore #Orioles #SuperBook #Olahraga #Rakan #pikeun #Sportsbook