Tag Archives: Bally

Regulator Nevada nyatujuan Tropicana Panyandakan Alih ku Bally

Tropicana

Bally geus narima persetujuan ti Nevada kaulinan Board Control pikeun Panyandakan Alih ku Tropicana Las Vegas (gambar). [Image: Shutterstock.com]

Méh meuntas garis finish

Nevada kaulinan Board Control (NGCB) geus dibikeun persetujuan -na pikeun Bally urang Corporation pikeun beroperasi Resort kasino Tropicana Las Vegas sarta berpotensi redevelop harta. Regulator kaulinan nagara ngumumkeun kaputusan na Rebo, jeung harta Las Vegas Jalur disetel ka fasilitas barat andalannya pikeun Bally urang.

aset non-real estate patut $150 juta

Gaming and Leisure Properties Inc (GLPI) ngajual harta ka Bally’s dina deal $ 308 juta. Aset non-real estate hargana $ 150 juta, sedengkeun Bally ngajakan tanah tina amanah investasi perumahan pikeun ngajakan taunan $ 10,5 juta, kalayan istilah ngajakan awal 30 taun.

Dina hambalan pangaturan final diperlukeun pikeun ngarengsekeun akuisisi, Komisi kaulinan Nevada kudu approve rekomendasi dewan kontrol salila rapat hareup na 22. September.

Parobahan dina cakrawala

Salaku dilaporkeun ku bebas Nevada, Bally urang Corp ngarencanakeun keur evaluate operasi Tropicana urang aya tur mertimbangkeun cara pikeun ngaronjatkeun kinerja. Ieu lajeng bakal assess potensi karya redevelopment signifikan. Harta mimitina bakal nahan nami Tropicana tapi bakal ngadopsi merek Bally upami pangwangunan deui lumangsung. Henteu aya rencana pikeun ngawangun deui harta éta dina sataun atanapi dua taun saatos nyandak operasi.

Kami pikir urang ogé kedah ngevaluasi poténsial pikeun pangwangunan deui lengkep.

Nyarios ka NGCB dinten Rebo minggu ieu, Présidén Bally’s Corporation George Papanier nyarios: “Kami biasana nyéépkeun 90 dugi ka 180 dinten ngembangkeun strategi pemasaran saatos akuisisi harta. Dina hal ieu, kami pikir urang ogé kedah ngevaluasi poténsi pikeun pangwangunan deui lengkep.

Hiji-hijina masalah anu dibangkitkeun NGCB nalika rapat nyaéta kanyataan yén Bally ayeuna beroperasi dina pasar abu online di sakumna dunya. Ieu yurisdiksi mana judi teu légal jeung ilegal. Salaku réspon, Bally ngonfirmasi yén aranjeunna nyaman beroperasi di daérah ieu tapi panitia patuh na terus ngevaluasi aranjeunna pikeun masalah.

Ngalegaan ayana

Bally mimitina ngumumkeun rencana na pikeun nyokot alih Penn Hiburan urang Tropicana dina April 2021. harta nyertakeun 35 héktar sarta ayeuna boga ampir 1.500 kamar hotél, 50.000-kuadrat lanté kasino, sarta konvénsi signifikan jeung spasi pasamoan.

Bally’s parantos ngalegaan ayana di Amérika Kalér ku kéngingkeun seueur sipat kaulinan sareng rebranding. Éta ogé dimekarkeun proyék anyar, kaasup Chicago munggaran kasino . Bally urang dibéré lampu héjo dina Méi pikeun ngamimitian pangwangunan hiji $ 1,7 miliar kasino di kota Illionis.

Numutkeun présidénna, Bally ayeuna mangrupikeun operator kasino panggedéna katilu di AS, sareng 17 sipat di 11 nagara bagian. Ogé geus dibuka sportsbooks di loba nagara, salian casinos online di New Jersey.

#Regulator #Nevada #nyatujuan #Tropicana #Panyandakan #Alih #Bally

Chicago Grup mulih Bally kasino pikeun Ngaronjatkeun ka Riverfront

walungan Chicago

rencana Bally pikeun kota munggaran Chicago kasino geus narima rojongan ti ngabela walungan anu nyebutkeun proyék bakal ningkatkeun revitalisasi riverside Chicago urang. [Image: Shutterstock.com]

Gelombang geus tungtungna balik

Sanggeus taun battling a chorus pernah-tungtung of dissenters, pasang geus tungtungna ngancik dina kahadean kota Chicago munggaran kasino .

bisa maénkeun peran utama dina revitalisasi lumangsung Riverfront Chicago urang

Nurutkeun jerona WBEZ Chicago fitur on Salasa, grup advokasi disebut Friends of Walungan Chicago jeung pamaén konci séjén yakin rencanana Bally urang kasino bisa maénkeun peran utama dina revitalisasi lumangsung di Riverfront Chicago urang.

Babaturan direktur eksekutif Walungan Chicago Margaret Frisbie ceuk grup dirina yakin yén “situs kasino bisa nyanghareupan héjo, cageur, walungan alam di perkotaan.”

Samentara éta, ex-Chicago Tribune kritikus arsitéktur Blair Kamin nyebutkeun “kasino téh badag” […and important] sapotong” nu nyambungkeun kota Chicago jeung kaéndahan riverfront nu manjangan ka Kalér jeung Cabang Selatan.

kasempetan loba pisan

Saméméhna, lawan rencana kasino Chicago dikedalkeun mamang leuwih lalulintas sarta noise masalah, masalah judi, revenues pajeg, jeung naha Bally urang éta pilihan katuhu pikeun proyék kasino. Sanajan kitu, grup lingkungan jeung arsitéktur kiwari geus dibawa sababaraha positip loba-diperlukeun kana proyék kasino.

nangkeup jalan cai jeung tumut kana akun loba spasi héjo

Para pendukung ningali rencana Bally’s Corporation salaku kasempetan pikeun ngalaksanakeun pangwangunan sisi walungan kalayan cara anu leres, nangkeup saluran cai sareng nganggap seueur rohangan héjo anu gampang diakses ku masarakat tina darat atanapi walungan.

American Institute of Arsiték Chicago diréktur eksekutif Jen Masengarb ngomong yén transformasi walungan sabudeureun situs Bally “bakal salah sahiji parobahan paling dramatis kami geus kungsi katempo dina walungan.”

Komisaris departemén perencanaan sareng pamekaran Kota Chicago, Maurice Cox, ngagaduhan visi anu langkung lega, nyatakeun yén “distrik kasino ayeuna nyiptakeun tujuan.” Anjeunna nambahan yén proyék éta bakal nyetél patokan pikeun kumaha “sésa walungan kedah berkembang.”

Lengkah saterusna

Déwan Kota Chicago disatujuan rencana kasino Bally dina Méi sanggeus rapat dipanaskeun. Ayeuna, sigana rupa-rupa éntitas Chicago anu kalibet mimiti nyanyi tina lambaran tembang anu sami.

Desain Bally ayeuna ngawengku hiji Promenade umum kalawan aréa makan, taman terraced disambungkeun ka taman aya via sasak pedestrian, sarta kasino kaca-walled kalawan staircase lega turun ka riverbank mana taksi cai tiasa dok.

Dumasarkeun kana WBEZjuru carios departemén tata ceuk “rencana leuwih final diperkirakeun pas,” nu pajabat bakal assess nurutkeun kana tungtunan design walungan Chicago.

Sakali disatujuan, rencana kudu meunang jempol ti Komisi Perencanaan Chicago, panitia zoning Déwan Kota, sarta, tungtungna, dewan pinuh. Bally urang, Samentara éta, masih ngantosan lisénsi ti Illionis kaulinan Board sanggeus ngadaptar bulan panungtungan.

#Chicago #Grup #mulih #Bally #kasino #pikeun #Ngaronjatkeun #Riverfront

Bally janten resmi NY Yankees Olahraga tohan Mitra

logo New York Yankees

Bally Bet ayeuna parantos ngagabung salaku pasangan tohan olahraga New York Yankees resmi. [Image: Shutterstock.com]

deal lega

Bally Bet ayeuna resmi New York Yankees olahraga tohan pasangan. Bally’s Corporation ngumumkeun detil perjanjianna sareng waralaba Liga Utama Baseball (MLB) anu paling dihias dina Senén.

bakal meunang aksés ka kasempetan pamasaran dina Stadion Yankee

Salaku bagian tina deal, Bally urang bakal tiasa ngagunakeun rupa designations pamasaran jeung mérek dagang ti New York Yankees. Perusahaan ogé bakal kéngingkeun aksés kana kasempetan pamasaran dina Stadion Yankee, sapertos iklan LED sapanjang tempat éta.

Salian Bally Bet janten pasangan tohan resmi pikeun juara Dunya Series 27-waktos, Bally Casino ayeuna mangrupikeun pasangan iGaming tim, Bally Play mangrupikeun pasangan bebas-maén, sareng Monyet Knife Fight mangrupikeun pasangan olahraga fantasi sapopoé. . Salaku tambahan, Bally’s Casino Atlantic City ayeuna mangrupikeun pasangan Yankees.

Ngalegaan jangkauan operator

Kapala Operating Officer Bally Interactive Amérika Kalér Adi Dhandhania ngabagéakeun deal sareng Yankees, nyatakeun yén partnership “bakal masihan Bally Bet sareng merek Bally Interactive kami anu sanés pisibilitas di New York.” Kasapukan éta mantuan operator pikeun dilegakeun jangkauan média na, sakumaha Yankees éta tim pang populerna jeung suksés dina sajarah MLB.

Bally’s Interactive mangrupikeun tohan olahraga sareng divisi digital Bally’s Corporation sareng kalebet Bally Bet, Bally Casino, Bally Play sareng Monyet Knife Fight merek.

New York Yankees Wakil Présidén Senior of Partnerships Michael J. Tusiani spoke ngeunaan pikagumbiraeun tina gawé bareng Bally urang, nyebutkeun yen “Kami miharep yén branding maranéhanana di Stadion Yankee babarengan jeung Dursasana customer dina Stadion bakal greatly nguatkeun sakabéh ayana kaulinan Bally di New York. ”

FanDuel parantos janten pasangan tohan Yankees resmi.

Tumuwuh operasi

Bally Bet nyaéta operator tohan olahraga online kasalapan sareng final pikeun langsung di pasar New York, diluncurkeun dina bulan Juli. Merek tohan olahraga ayeuna gaduh ayana di lima nagara bagian anu sanés: Arizona, Colorado, Iowa, Indiana, sareng Virginia. Éta ogé ngagaduhan rencana pikeun diluncurkeun di Ontario, Kanada sateuacan akhir taun 2022.

Bally urang Corporation mangrupakeun Bursa Saham New York parusahaan didaptarkeun nu owns tur ngatur 16 casinos di 11 nagara bagian, kitu ogé Bally urang Interactive.

Bally Bet nyaéta operator kaulinan resmi NBA, WNBA, NBA, NHL sareng MLB. Geus asup kana partnerships sarupa jeung tim olahraga utama lianna, kaasup nu NHL urang Nashville Predator, nu NFL urang Cleveland Browns, sarta WNBA urang Phoenix Mercury.

#Bally #janten #resmi #Yankees #Olahraga #tohan #Mitra