Tag Archives: Bakal

William Hill Bakal Mayar $100,000 Denda Pikeun Kasalahan di Nevada

aplikasi William Hill on mobile

William Hill bakal mayar denda $ 100.000 di Nevada pikeun masalah téknis anu panjang anu nyababkeun bets palsu dua kali. [Image: Shutterstock.com]

Genep taun telat

William Hill panginten kedah mayar denda $ 100,000 di Nevada saatos gagal ngalaporkeun masalah téknis salami genep taun. Komisi kaulinan Nevada (NGC) bakal ngonfirmasi denda salami rapat na Kemis.

nyertakeun periode antara 2015 sareng Juni 2021

masalah, nu mangaruhan kira 50.000 bets Nevada, patali jeung operasi teknis operator urang antara 2015 jeung Juni 2021. Nevada kaulinan Board Control (NGCB) geus outlined masalah dina keluhan 12-kaca.

keluhan nu ngécéskeun yén William Hill gagal pikeun leres ngabéjaan otoritas ngeunaan masalah ngabalukarkeun duplikasi bets pamaké online. nasabah disangka informed William Hill ngeunaan masalah, tapi operator teu geuwat ngabéjaan regulator Nevada.

Resolusi ahir

Ngajelaskeun kumaha gangguan téknis nyababkeun duplikasi bets, keluhanna nyarios: “Antrian anu nahan taruhan bakal mundur sareng patron anu nempatkeun taruhan awal bakal ningali pesen pamrosésan, teu sabar, kaluar tina aplikasi, sareng cobian bet anu sami. . deui.”

tungtungna ngarengsekeun kasalahan dina Juni 2021

Sakali sistem jadi stabil sakali deui, unggal item antrian lajeng bakal diolah, kaasup sababaraha usaha alungan. William Hill tungtungna ngabéréskeun kasalahan éta dina Juni 2021 sareng teu acan ningali masalah duplikasi ti saprak éta.

hukum judi Nevada nyatakeun yén operator kudu ngalaporkeun masalah sapertos ka régulator dina tilu poé. Kusabab William Hill gagal minuhan kawajiban ieu, NGCB geus ngajukeun denda $100.000.

Volume tohan tinggi

NGCB ngaklaim 55.000 bets ieu dua kali ku kasalahan. kira-kira 42.000 tina bets ieu leungit bets, hartina William Hill salah $ 1,3 jutaan. Operator geus balik kabeh duit ka pamaké. Sabudeureun 13.000 bets éta suksés, ngahasilkeun $ 2 juta di winnings pikeun pamaké. Kabéh winnings ieu geus pulih ku operator sportsbook.

William Hill jeung boga na Caesars Hiburan geus sapuk pikeun bayar a $ 100.000 denda finansial pikeun kalakuan nu jahat. Panongton ngarepkeun NGC sacara resmi ngaluarkeun hukuman nalika rapat dina Kemis.

#William #Hill #Bakal #Mayar #Denda #Pikeun #Kasalahan #Nevada

Grosvenor kasino Staf bakal narajang salaku UK Sweeping Proyék Act

Grosvenor kasino tanda

A neunggeul 150 pagawe kasino diatur pikeun tujuh tempat pa Grosvenor kasino di London ti Jumaah. [Image: Shutterstock.com]

Serangan di

Inggris tiasa gaduh perdana menteri énggal di Lizz Truss, tapi daérah éta masih seueur masalah. Salaku hasil tina rising biaya hirup jeung inflasi, neunggeul sakuliah Inggris sarta ultimatums union-dijieun disapu nagara, sarta Grosvenor kasino pagawe rencanana a gabung pihak nu.

sora dina ni’mat mogok 72 jam

Uni pangbadagna Britania Raya jeung Irlandia urang, Ngahijikeun Uni, dikaluarkeun hiji pernyataan dina Senén confirming yén 91% anggotana padamelan ku Grosvenor Casinos geus milih dina kahadean 72-jam neunggeul.

Ngahiji dibagikeun excerpts tina hiji pernyataan ku sekretaris jenderal Sharon Graham via Twitter, nu manehna nuduh pausahaan kasino Rank Grup meunang euyeub on kauntungan bari teu mayar pagawe na upah hirup.

150 pagawe kasino bakal neunggeul ti 6pm Jumaah mun 6am Senén. Tujuh tempat Grosvenor anu bakal kapangaruhan ku panarajangan aya di London, kalebet The Barracuda, The Gloucester, The Golden Horseshoe, The Park Tower, The Rialto, The St Giles and The Victoria.

réspon peunteun

pagawe kasino Grosvenor geus mecat pangmayaran bonus ingetan pa £ 600 ($ 693) jeung £ 800 ($ 925) salaku “lengkep inadequate”. Ngahiji ceuk maranéhna hayang deal bayar hadé “di satengahing biaya worsening tina krisis hirup.”

mertimbangkeun tawaran bayar bonus ingetan adil

Merk indungna Grosvenor, Grup Peunteun, nyandak rencana pikeun pertahanan. Juru bicara ngajelaskeun perusahaan salaku “kuciwa” kalayan niat pikeun nyerang. Éta ogé nganggap tawaran pangmayaran bonus ingetan adil.

“Ngalawan latar lingkungan dagang anu nangtang pisan pikeun Rank, sareng pikeun sektor sacara gembleng, kami parantos nawiskeun tawaran anu kuat anu kami yakin tiasa ngatasi biaya krisis hirup ayeuna,” saur juru bicara.

Unite, kumaha oge, boga pamadegan yén saprak Rank Grup balik £ 74m ($ 85m) dina kauntungan jadi jauh taun ieu, pausahaan kudu bisa nyadiakeun naékkeun gaji leuwih realistis. Graham nyatakeun yén panolakan Grosvenor pikeun mayar pagawé anu cukup pikeun hirup nyaéta “henteu katampa” sareng yén mogok éta negeskeun “amarah di sakuliah tenaga kerja ieu.”

staf kasino Grosvenor pasti moal hijina pagawe leupaskeun parabot. Pengacara pengadilan kriminal Inggris ngamimitian mogok Senén, kalayan bandara, rel, telekomunikasi, pos, angkutan umum sareng pagawe darmaga ogé sadayana ayeuna mogok atanapi ngajukeun biaya.

Industri dina vakum

Jeung kertas bodas Inggris on judi reformasi kadorong jadi jauh kana daptar prioritas pamaréntah urang nu bisa pernah katempo deui, neunggeul pagawe kasino nambihan bentang Wild West tumuwuh sakumaha industri judi UK terus beroperasi dina vakum.

Pamilihan Liz Truss salaku PM minggu ieu parantos ngajantenkeun reformasi sigana moal lami deui. Hasilna, naon loba nganggap deal sponsor sponsor hareup questionable yén merek judi utama Stake, W88 na Dafabet geus struck kalawan Liga Premier Inggris (EPL) franchise bal ayeuna mucunghul bisnis cageur.


#Grosvenor #kasino #Staf #bakal #narajang #salaku #Sweeping #Proyék #Act

RAW/Leander Talk Moonlight Wolves sareng Kaluaran nu bakal datang

Salvador Lima Ruiz

VSO News patepung jeung dua anggota iGaming atah / Tim Leander Kaulinan pikeun meunangkeun wawasan maranéhanana ngeunaan desain slot, kaasup diréktur manajemén akun Salvador Lima Ruiz (gambar) jeung desainer kaulinan Nicolas Pavelek.

Ngahuleng dina bulan

Diadegkeun dina Maret 2021, RAW iGaming mangrupikeun desainer kaulinan anu kawilang énggal anu bangga dina sékrési slot anu gampang dipikahartos sareng ngadorong wates. Ngaluncurkeun judul kahijina dina awal taun sareng ayeuna parantos ngalegaan portopolio na langkung jauh ku ngalengkepan akuisisi Leander Games.

lima gilinding jeung 1.024 cara meunang

Leander nembé ngaluncurkeun sékrési Moonlight Wolves panganyarna, slot bertema serigala sareng lima gilinding sareng 1,024 cara pikeun meunang. Ieu dasarna release final pikeun Leander salaku brand misah, sarta éta kaulinan anu geus impressed dulur di VegasSlotsOnline News kantor sarta ngabogaan hak pikeun tempat di slot Minggu.

Balik éta sékrési 1 Séptémber, VSO News patepung dua anggota iGaming atah / tim Leander. Kapala matematikawan Leander Nicolas Pavelek ngungkabkeun konci pikeun nyiptakeun Moonlight Wolves, sedengkeun diréktur manajemén akun pikeun RAW Salvador Lima Ruiz ngajelaskeun naon anu bakal dilakukeun ku perusahaan anu nembé dihijikeun.

Mimiti, anjeun tiasa nyarios sakedik ngeunaan Moonlight Wolves sareng naon anu tiasa diarepkeun pamaén tina kaulinan anyar ieu?

Nicolas Pavelek: Kaulinan mangrupakeun kaulinan slot multiway 5 × 3. Cai mibanda dua fitur utama kalawan frékuénsi alus guna mastikeun yén aya loba aktivitas dina kaulinan utama keur hiburan sarta sababaraha pertengahan rentang ngéléhkeun . Sajaba ti éta, éta boga Bonus Free Spins nu patut ngantosan. Henteu ngan teu eta mayar kaluar hiji alus win rata, tapi nawarkeun ogé sababaraha badag kameunangan nepi ka 16.000x stake Anjeun. Pondokna, éta kaulinan kalayan loba aktivitas jeung senang nu ogé bisa ngakibatkeun anjeun sababaraha badag kameunangan .

Naon ngajadikeun eta béda ti judul sejenna kaluar aya?

NP: Kaulinan gaduh téma anu parantos dianggo sateuacanna tapi henteu kaleuleuwihi. Cai mibanda ogé mékanisme payout nu pamaén ngalaman wawuh jeung mékanisme fitur akrab tapi kalawan sababaraha tweaks metot nu nyieun eta unik tur nangtung kaluar.

seni, mékanika, propil math jeung téma gawé bareng

Kaulinan ieu sadayana ngeunaan nyambungkeun téma sareng animasi sareng mékanika. Ieu mangrupikeun kaulinan anu padu dina cara seni, mékanika, propil matematika, sareng téma damel babarengan pikeun nyampurnakeunana.

Anjeun geus dimaénkeun lima gilinding kalawan slot husus ieu. Naon alesan balik ieu?

NP: Firstly, éta kaulinan multiway jeung hartina unggal simbol bisa mayar pisan lamun eta tumpuk. Kami hoyong mastikeun yén fitur éta patut usaha tim seni, janten kami peryogi seueur kagiatan di dinya. Ieu ngandung harti yén simbol Mayar tinggi bakal nangtung kaluar aya. Sasatoan diburu ku srigala jeung srigala liar nyadiakeun leuwih cara atawa kombinasi panjang, sangkan ngarasa kasaimbangan alus bakal boga lima gilinding .

Kumaha anjeun mimiti datang nepi ka ide pikeun téma?

NP: Kami mutuskeun pikeun difokuskeun téma ajag sabab kami henteu ngagaduhan téma éta dina portopolio kami sareng yakin yén éta ngagaduhan poténsial. Kami damel ti titik awal éta sareng urang nalungtik pasar pikeun ningali naon anu tiasa urang laksanakeun langkung saé.

urang difokuskeun gaduh mékanika anu leres-leres cocog sareng téma

Kami ngarasa yén kalolobaan kaulinan bertema serigala di luar ngan ukur kalebet serigala dina karya seni kaulinan, ku kituna kami museurkeun kana mékanika anu leres-leres cocog sareng téma.

Kumaha saur anjeun mangrupakeun konci pikeun nyieun hiji slot seru kawas Moonlight srigala?

Salvador Lima Ruiz: konci téh ngawangun liang mana pamaén bisa ngarasakeun potensi winnings tapi dina waktos anu sareng, dibere jumlah kaulinan dileupaskeun poean dina sakabéh casinos, ngéléhkeun ieu kudu sering ditémbongkeun – disebutkeun pamuter bakal meunang. Tong loba sabar. Muga pitulung ti situs kawas VegasSlotsOnline ogé bakal mantuan pikeun masihan kaulinan urang paparan ditangtoskeun jeung pisibilitas ka pamaén kasino.

Dupi anjeun gaduh rencana pikeun release slot sejen taun?

SLRs: Ayeuna yén RAW iGaming parantos kéngingkeun Leander Games, éta sadayana ngeunaan mékanika anyar anu pikaresepeun sareng konsép anu dibawa RAW ka pasar, sapertos Super Slice. Kalawan ieu, pamaén bisa maénkeun kaulinan volatility tinggi dina pangalaman kaulinan anyar, nyokot aranjeunna kaluar tina gilinding sarta mindahkeun kana roda gampang-to-nuturkeun tur kalawan modifiers sarua maranéhna bisa manggihan dina Palasik liang .

Tapi éta henteu sadayana, sabab aya seueur deui anu bakal datang, sapertos kaulinan Super Tracks dimana urang bakal terus berinovasi. Kalayan kaulinan éta, pamaén ngan ukur kedah difokuskeun kana simbol… tapi kuring moal ngungkabkeun seueur. Ieu pasti sanés ngan ukur anu gaduh RAW, bakal aya warta anu langkung seru anu bakal datang!

#RAWLeander #Talk #Moonlight #Wolves #sareng #Kaluaran #bakal #datang

Penembak Kasino Oregon Nyarioskeun Anjeunna Bakal “Ngamandian Sadayana Dina Getih”

Jalma nunjuk bedil

rinci salajengna geus mecenghul dina kasus kasino jujur ​​Wildhorse anu nungtut $ 1 juta sarta kaancam “mandian dulur di getih.” [Image: Shutterstock.com]

Rincian anyar muncul

Rincian anyar dina kasus shooting 17 Agustus Wildhorse Resort sareng Kasino parantos muncul dina dokumén pangadilan, ngalaporkeun Tri-Kota Herald. Anu nembakna ngancam “ngamandian sadayana dina getih” tapi saur anjeunna henteu hartosna nganyenyeri pulisi dina tembakan anu salajengna.

cet gambar jelas ngeunaan shooting jeung kasangka

The Herald rinci dilaporkeun ngeunaan dokumén pangadilan anyar Senén, nu cet gambar jelas ngeunaan shooting jeung kasangka, Javier Fransisco Vigil. Baheula bulan ieu, nu boga sarta operator kasino, Bangsa Confederate tina Umtilla Suku, dikonfirmasi shooting via Twitter:

Vigil, 51, nyoba ngarampog hiji kasino tribal Oregon di Pendleton dina terangan lega, handing catetan ka kasir nungtut $ 1 juta. Anjeunna dijieun ngaliwatan kaluar kasino jeung kantong ampir $ 70.000 di tunai, dugi anjeunna meunang kana adu jeung pulisi.

Vigil, anu ti Oregon, ngaku “anjeunna ngahaja nembak kendaraan petugas kusabab anjeunna henteu hoyong nganyenyeri perwira” bari nyobian kabur.

Agén file dokumén anyar

Kalayan kasus ayeuna di tangan FBI, harian nyarios Senén yén agén khusus anu ngurus panalungtikan ayeuna parantos ngajukeun dokumén ngeunaan panyelidikan. Aranjeunna nyadiakeun akun paling detil rupa kumaha shooting Wildhorse éta suksés.

Rakaman kaamanan ngungkabkeun yén Vigil ngagem jersey maén bal, kacamata sareng topi baseball nalika kajadian éta. Mawa bedil dina cangkéng na ditambah dua majalah tambahan, anjeunna walked kana kandang duit kasino jeung dibikeun juru tulis hiji pamundut ditulis pikeun kas.

anjeunna Drew gun sarta nunjuk ka anjeunna

perwira Kasino aub geus saprak ngawartoskeun penyidik ​​yén anjeunna mimitina laughed dina Vigil, mikir yén catetan nanya $ 1 juta éta lulucon a. Anjeunna gancang sadar anjeunna serius nalika anjeunna Drew gun sarta nunjuk ka anjeunna.

Patugas mareuman alarm bari nyerahkeun kas, tapi henteu sateuacan anjeunna konon ngadéngé anjeunna ngucapkeun boasting sareng ancaman. Ieu kedah kalebet: “Abdi bangsat” sareng “Abdi badé ngamandian sadayana getih.”

Kabur ku kantong $ 69.068 tunai, Vigil patepung jeung perwira Departemen Pulisi Umathilla luar kasino jeung saha anjeunna disilihtukeurkeun seuneu. A tatu gunshot ngajaga Vigil ti akting di adegan, mungkas rencana kabur na.

Panongton cilaka

Detil anyar anu sanés, henteu kalebet dina siaran warta DOJ anu dikaluarkeun dinten Jumaah, nyaéta jalma anu ningali ogé ngalaman tatu dina panyabutan seuneu. Pangguna Twitter Shaindel Beers ngabagikeun apdet ti Pendleton School District (PSD) dina dinten penembakan anu mastikeun yén anggota staf PSD luka:

Bari penyidik ​​teu ngarilis identitas pagawe PSD, ceuk agén husus gunfight lumangsung di luar kasino di. Masih teu jelas saha anu nembak panongton.


#Penembak #Kasino #Oregon #Nyarioskeun #Anjeunna #Bakal #Ngamandian #Sadayana #Dina #Getih