Tag Archives: Ayeuna

Maryland Ayeuna Bisa Ngaluncurkeun Tohan Olahraga Online di 2022

Jajaran jalma ngacungkeun jempol

Sportsbooks online ayeuna tiasa diluncurkeun di Maryland pas aranjeunna nampi lisénsi lengkep, tinimbang ngantosan tanggal peluncuran universal. [Image: Shutterstock.com]

Tanggal peluncuran beuki deukeut

Tohan olahraga online tiasa janten kanyataan dina 2022 di Maryland saatos Komisi Review Aplikasi Tohan Olahraga (SWARC) masihan payun pikeun persetujuan rolling lisénsi online.

kaputusan unanimous Kemis urang hartina sportsbooks online bakal tiasa buka hirup pas aranjeunna nampi persetujuan lisénsi pinuh, tinimbang kudu ngadagoan tanggal peluncuran universal.

peluncuran dina awal Désémber bisa carded

Saméméhna, ekspektasi éta yén sportsbook di Maryland moal nepi na ngajalankeun dugi taun hareup, tapi kaputusan SWARC ieu bisa ngahasilkeun peluncuran gancang-ti-harepan. Dugi ka ayeuna, tujuanana nyaéta pikeun buku olahraga anu dioperasikeun ku Super Bowl ku bulan Pebruari, tapi ayeuna sigana peluncuran dina awal Désémber tiasa dilaksanakeun.

Prosés aplikasi

SWARC nembe ngamimitian prosés aplikasi lisénsi tohan olahraga online. Saha waé anu hoyong kéngingkeun lisénsi kedah ngalebetkeun aplikasina ku 21 Oktober. SWRC bakal nyandak dugi ka 45 dinten kanggo ngira-ngira aplikasi.

Aya saloba 60 lisensi tohan olahraga online tur 30 lisénsi ritel up for cengkraman di Maryland.

Upami pihak nampi persetujuan, éta kedah ngaliwat période uji pikeun mastikeun yén sportsbook sapinuhna patuh kana peraturan nagara. Maryland Lottery and Games ogé kedah ningali demonstrasi anu suksés sateuacan platformna tiasa langsung.

Lila datang

Warga Maryland parantos ngantosan lami pikeun sportsbook diluncurkeun. Pamilih masihan dukungan pikeun legalisasi tohan olahraga dina bulan Nopémber 2020 sareng undang-undang éta ditandatanganan dina bulan Méi 2021. Gubernur Maryland Larry Hogan nyatakeun hanjelu ngeunaan reureuh.

lokasi séjén masih ngantosan persetujuan pikeun lisénsi ritel

Sportsbook ritel parantos beroperasi saprak Désémber. Ayeuna, aya genep fasilitas sapertos operasi dina kasino di. Sababaraha lokasi anu sanés masih ngantosan persetujuan pikeun lisénsi ritel, kalebet Washington FedEx Field sareng di Timmonium Racecourse.

Operator anu geus ngajalankeun sportsbooks ritel miharep éta prosés lisénsi online bisa gancangan, sabab geus ngaliwatan prosés vetting pikeun meunangkeun lisénsi ritel. Operator tohan olahraga utama sapertos FanDuel, DraftKings, Caesars, BetMGM, sareng Barstool sadayana diperkirakeun ngudag lisénsi online.

#Maryland #Ayeuna #Bisa #Ngaluncurkeun #Tohan #Olahraga #Online

Kansas Sportsbooks Ayeuna tiasa ngajalankeun on 1. September

01 Séptémber visual

tohan olahraga Kansas bakal ngajalankeun on 1. September sanggeus parobahan gancang ti anggota DPRD. [Image: Shutterstock.com]

Reuwas anu saé

Pajabat Kansas kaget seueur jalma saatos ngungkabkeun yén buku olahraga bakal tiasa diluncurkeun dina 1 September.

Baheula minggu ieu, sigana buku olahraga Kansas henteu ngagaduhan kasempetan pikeun hirup sateuacan mimiti usum NFL dina 8 Séptémber, tapi garis waktos énggal bakal mastikeun Kansans tiasa bet dina pertandingan munggaran.

Peluncuran lengkep resmi bakal dilaksanakeun dina 8 Séptémber

Gubernur Kansas Laura Kelly ngumumkeun Kemis yén sportsbooks ritel di opat casinos kaayaan-dioperasikeun bakal muka via peluncuran lemes 1. September, bari sportsbooks online ogé bakal hirup dina tanggal anu sarua. Upami sadayana saluyu sareng rencana, peluncuran lengkep resmi bakal dilaksanakeun dina 8 Séptémber.

Operator siap-siap

Opat casinos Kansas diatur pikeun sportsbooks ritel kaasup Boot Hill Kasino & Resort, Kansas Pameuntasan Kasino & Hotél, Hollywood Kasino jeung Kansas Star Kasino. Unggal kasino tiasa pasangan nepi ka tilu operator sportsbook online.

Sajumlah sportsbooks online ogé siap diluncurkeun dina 1 Séptémber. Daptar éta kalebet FanDuel, DraftKings, Caesars, Barstool Sports, sareng BetMGM. Operator ieu nampi lisénsi samentawis sataun dumasar kana catetan lagu di nagara-nagara sanés.

casinos tribal ogé ayeuna dina hungkul jeung nagara bagian ngeunaan asupna sorangan kana tohan olahraga. Lamun suku narima persetujuan pamaréntah pikeun tawaran tohan, aranjeunna bakal tiasa ngajalankeun pas maranéhna bisa meunang sportsbook maranéhanana nepi na ngajalankeun.

Commenting on pentingna rolling kaluar tohan, ceuk Gubernur Kelly: “Legalizing tohan olahraga mangrupakeun leyuran wijaksana nu ngaheéat duit Kansas di Kansas jeung nyorong acara olahraga bisnis, casinos, réstoran jeung tempat hiburan lianna.” Anjeunna neraskeun hatur nuhun ka sadaya mitra masing-masing anu parantos ngabantosan ngaluncurkeun buku olahraga dina waktosna pikeun usum maén bal.

Pamulihan gancang

Upami peluncuran éta saluyu sareng rencana, Kansas parantos nunjukkeun ka nagara-nagara sanés kumaha éta dilakukeun nalika bet bet gancang. Anggota parlemén teu lami kanggo nyatujuan pasar pikeun diluncurkeun. Gubernur Kelly ngan ukur nandatanganan undang-undang dina Méi, sareng undang-undang éta sacara resmi janten undang-undang dina 1 Juli. Kansas Balap jeung Komisi kaulinan geus sibuk finalizing perda pikeun sektor tohan olahraga, kalayan bantuan lotre Kansas.

Ieu diperkirakeun yén revenues pajeg taunan di Kansas ti tohan olahraga bakal $ 10 jutaan, kalawan laju pajeg pikeun revenues buku olahraga ritel na online diatur dina 10%.

Waktu turnaround gancang di Kansas leuwih hade dibandingkeun sababaraha nagara bagian séjén. Contona, leuwih ti 455 poé geus kaliwat saprak Gubernur Maryland Larry Hogan nandatanganan bil legalizing tohan online; sportsbooks masih teu hirup.

The saméméhna catetan waktos turnaround pikeun kaayaan hiji Iowa, nu dibuka sportsbook a 95 poé sanggeus hukum narima dibagikeun pinuh na. Kansas aya dina jalur pikeun ngéléhkeun catetan éta sakitar 74 dinten.

#Kansas #Sportsbooks #Ayeuna #tiasa #ngajalankeun #September

Atlantik Kota Ayeuna Nyetél Pikeun Opat Taun Kasino Buruh Peace

sasalaman

Unggal salapan casinos Atlantik Kota ayeuna geus nandatanganan kontrak anyar jeung serikat kasino utama wewengkon urang. [Image: Shutterstock.com]

Damai di kota

Sigana casinos Atlantik Kota bakal karapihan pikiran pikeun opat taun ka hareup sanggeus pajabat asup kontrak union rongkah.

poténsi mogok sareng aksi mogok

Kateupastian geus plagued kota salila sababaraha bulan katukang jeung pagawe kasino néangan kanaékan upah jeung nguruskeun hadé jeung pausahaan relevan maranéhanana, ngarah kana Patempuran jeung sababaraha operator. Ancaman tina serangan poténsi sarta aksi neunggeul pamustunganana datang ka fruition sanggeus wawakil union sarta executives kasino junun ngamankeun deal a.

Golden Nugget Atlantik Kota Hotel na kasino teh panungtungan tina salapan casinos AC pikeun tanda perjangjian jeung union Lokal 54 ngahiji Ieuh, nandatanganan deal on Kemis soré. Unggal perjangjian sarua, kalawan hiji perjangjian nyegah panarajangan hareup salila sahenteuna opat taun.

Sarerea katingali gumbira

Nalika rundingan kontrak dina taun-taun sateuacana langkung difokuskeun kana mancén sareng kauntungan kaséhatan, waktos negotiators serikat ieu milarian kanaékan gaji anu signifikan pikeun ngabantosan para pagawé nungkulan naékna biaya hirup. Kasapukan anyar, sakumaha dilaporkeun Panyidik ​​Philadelphiaéta ogé ngawengku cakupan pikeun kauntungan kaséhatan sarta mancén aya, kitu ogé ukuran tangtu ngajaga pagawean jeung salajengna ningkatkeun kasempetan pagawean.

Masa depan kota ieu aman”

Mun rundingan teu hasil, union geus masihan lampu héjo pikeun mogok on Sabtu ngalawan sagala casinos kota nu teu nandatanganan kontrak. Ngomong ngeunaan hasil tina prosés rundingan anu panjang, presiden serikat Bob McDevitt, nyarios: “Masa depan kota aman, kapamimpinan industri saé, sareng Lokal 54 bakal salawasna berjuang pikeun hak-hak buruh.”

Saatos nandatanganan deal minggu ieu, duanana Resorts kasino Hotél jeung Golden Nugget executives delighted jeung deal anyar. Golden Nugget umum manajer sarta Wapres senior Tom Pohlman, commented: “Kami salah sahiji casinos panungtungan bisa ditilik pikeun hungkul jeung kami reueus éta deal Swift tur ramah.”

Meuntas garis

kasino Resorts menyimpulkan hungkul na Rebo, dituturkeun ku siga emas Nugget on Kemis. Undian ratifikasi resmi pikeun perjanjian éta bakal dilaksanakeun minggu payun diantara para pekerja serikat.

Uni jeung Hard Rock, Tropicana, Harrah urang, Caesars, sarta Borgata geus kabentuk deal dina awal Juli. Uni boga ogé poéna kalawan Samudra kasino Resort na Bally urang.

#Atlantik #Kota #Ayeuna #Nyetél #Pikeun #Opat #Taun #Kasino #Buruh #Peace