Tag Archives: Await

anggota parlemen, ahli nyangka lila Await New NYC kasino

Times Square

Ahli satuju yén Manhattan kasino kurban di lokasi kawas Times Square nyanghareupan hiji perang uphill alatan prosés lisénsi éksténsif. [Image: Shutterstock.com]

Tilu lisensi downstate

A panel ahli ngabahas masa depan tilu handap New York kasino lisénsi pa Balap jeung kaulinan Konférénsi di Saratoga on Salasa, casting ragu kana pamanggih yén New York City casinos bakal muka dina mangsa nu bakal datang alatan prosés lisénsi lengthy.

lisénsi bakal ngarugikeun minimum $500 juta

New York bakal masihan nepi ka tilu lisensi ka casinos di kota jeung sabudeureunana suburbs. Nagara nyangka yén lisénsi bakal ngarugikeun minimum $ 500 juta pikeun pamekar kabetot.

Nanging, dua tina lisénsi éta panginten parantos dilamar. Kakaisaran Kota di Yonkers na Resorts Dunya New York City di Queens geus beroperasi slot salon di wewengkon metro. Seuseueurna pengamat yakin yén pangalaman suksés situs-situs ieu di lokasi utama bakal masihan aranjeunna kasempetan dina prosés idin, hartosna ngan ukur hiji idin anu tiasa direbut.

Prosés panjang pikeun NYC

The lisénsi katilu jeung final bakal narik kompetisi kaku ti pamekar kaulinan jeung pausahaan. Sanajan kitu, para ahli dina konferensi Saratoga ceuk calon bidders mungkin kudu ngadagoan lila saméméh muka hiji tempat berpotensi lucrative.

Panawaran pikeun sésa-sésa lisénsi panginten henteu kedah dibayar sateuacan 1 Januari 2023

Moderator panel Patrick Brown nyatakeun yén panawaran pikeun sésa-sésa lisénsi tiasa henteu kedah dibayar sateuacan 1 Januari 2023. Panitia piwuruk komunitas ogé kedah nyatujuan tawaran naon waé ku dua per tilu sora. Di New York City, dewan bakal ngawengku wawakil ti walikota New York City, kantor gubernur, kitu ogé présidén stake relevan, wawakil nagara, jeung anggota déwan kota pikeun lokasi nu dimaksud.

Dibikeun kapentingan béda unggal individu ieu, Brown ceuk nu maen judi kudu ngadagoan lila saméméh maranéhna bisa bet di kota. “Meunangkeun genep jalma sapertos kitu pikeun satuju kana naon waé mangrupikeun tugas anu pikasieuneun sareng pikasieuneun,” saur Brown ka panel. “Aya jalan anu panjang sareng berliku di payuneun urang.”

Manhattan kasino teu mungkin

Bari lisénsi katilu bisa balik ka lokasi New York City, ahli sarta anggota DPRD ragu yén kasino bakal darat di Manhattan.

Teu kurangna usaha. The New York Post ngalaporkeun yén pamekar nuju milarian sababaraha lokasi, kalebet Times Square sareng Hudson Yard. Tapi politikus lokal ngalawan ideu.

“Kuring henteu terang konstituén tunggal anu hoyong kasino”

“Kuring pisan ngalawan konsép hiji kasino Manhattan,”Said Sénator kaayaan Brad Hoylman, anu ngagambarkeun Hudson yard jeung Times Square di Manhattan. Pos. “Kuring henteu weruh hiji constituency tunggal nu hayang kasino a. Pasukan luar hoyong kasino “.

Kontras, Queens jeung Brooklyn némbongan ka paporit pikeun meunangkeun lisénsi kasino di satengah handap kaayaan panungtungan. New York Mets boga Steve Cohen geus lobbied pikeun kasino deukeut Citi Lapang, bari pamekar séjén eyeing Coney Island salaku lokasi poténsial.

#anggota #parlemen #ahli #nyangka #lila #Await #NYC #kasino