Tag Archives: Atlantik

Hakim nampik Hukum pikeun Atlantik Kota kasino Pajak

Pangusaha banging palu

Hiji hakim New Jersey geus dibikeun ka handap statute ngalanggar pajeg pikeun casinos Atlantik Kota, deeming eta unconstitutional. [Image: Shutterstock.com]

Ngalanggar konstitusi

Hiji hakim Pangadilan Tinggi New Jersey geus dibikeun ka handap hukum kaayaan anyar nu mere casinos di Atlantik Kota puluhan jutaan dollar patut putus pajeg.

Ngajelaskeun fatwa Senén urang, Atlantik County Tugas Hakim Michael Blee ceuk anggota DPRD ngaluluskeun hukum unconstitutional on grounds dubious. Lamun kaputusan nahan, kasino bakal nambahan jutaan leuwih kana coffers kaayaan lokal.

mantuan sektor kasino tanpa alesan valid

Grup konservatif nirlaba anu disebut Liberty and Prosperity 1776 nentang konstitusionalitas hukum. Anjeunna ngaklaim yén konstitusi nagara nyegah sagala bentuk perlakuan pajeg preferential. Salaku réspon, pejabat nyatakeun yén undang-undang énggal janten “tujuan umum anu diidinan.” Sanajan kitu, hakim Blee maréntah yén éta mantuan sektor kasino tanpa alesan valid.

Liberty and Prosperity ngabagéakeun kaputusan pangadilan dina hiji pernyataan Salasa. Hiji wawakil mendakan teu adil pikeun nyayogikeun dukungan tambahan pikeun hiji industri anu gering sareng sanés anu sanés dina waktos ékonomi susah.

Ningkatkeun liability pajeg

Anggota parlemén ngaluluskeun tagihan relief pajeg polarisasi dina bulan Désémber taun ka tukang saatos sési pamilihan marathon. Kasino naroskeun potongan pajak pikeun ngabantosan aranjeunna pikeun ngatasi dampak pandémik COVID-19, anu gaduh dampak anu parah dina judi langsung. Sababaraha anggota parlemén ngaku yén gagal ngabantosan kasino bakal nyababkeun harta ditutup sacara permanén.

casinos Atlantik Kota geus pasti masalah maranéhanana taun. Aranjeunna nembé ngahindarkeun mogok karyawan anyar ku satuju kana “kenaikan gaji ageung” pikeun stafna. Samentara éta, New York City baris geura-giru boga imah tilu casinos anyar nu bakal tangtangan AC pikeun konsumén.

Hukum dasarna ngaluarkeun pendapatan kaulinan online tina total pendapatan kaulinan kasino nalika ngitung pangmayaran salaku pengganti pajeg harta (PILOT). Salaku hasil tina parobahan, total Liabilities PILOT pikeun Atlantik Kota casinos murag $ 55 juta taun ieu.

New Jersey kasino Asosiasi teu acan commented on putusan pangadilan. Pamirsa ngarepkeun litigation salajengna, kalayan nagara dilaporkeun nimbang banding.

recovery kuat pikeun AC kasino

Sanajan executives na lawmakers pamadegan yén sektor judi AC éta dina posisi precarious, casinos ieu geus némbongkeun tanda recovery kuat nalika bil relief pajeg diliwatan. Taun ka tukang, casinos Atlantik Kota dilaporkeun untung operasi kotor pa $ 767 jutaan. Panghasilan judi hirup malah geus ngaleuwihan inohong pre-pandémik.

kauntungan operasi kotor dina salapan casinos Atlantik Kota ngahontal $ 339m

Pikeun satengah munggaran 2022, total kauntungan operasi kotor di salapan casinos Atlantik Kota total $ 339 juta, ngaronjat 17% sataun-leuwih-taun.

Ieu nyababkeun Hakim Blee nyatakeun dina kaputusan na Senén ProPublicayén euweuh bukti nunjukkeun yen casinos teu bisa minuhan kawajiban PILOT urang salaku “industri reviving”.

#Hakim #nampik #Hukum #pikeun #Atlantik #Kota #kasino #Pajak

Atlantik Kota Ayeuna Nyetél Pikeun Opat Taun Kasino Buruh Peace

sasalaman

Unggal salapan casinos Atlantik Kota ayeuna geus nandatanganan kontrak anyar jeung serikat kasino utama wewengkon urang. [Image: Shutterstock.com]

Damai di kota

Sigana casinos Atlantik Kota bakal karapihan pikiran pikeun opat taun ka hareup sanggeus pajabat asup kontrak union rongkah.

poténsi mogok sareng aksi mogok

Kateupastian geus plagued kota salila sababaraha bulan katukang jeung pagawe kasino néangan kanaékan upah jeung nguruskeun hadé jeung pausahaan relevan maranéhanana, ngarah kana Patempuran jeung sababaraha operator. Ancaman tina serangan poténsi sarta aksi neunggeul pamustunganana datang ka fruition sanggeus wawakil union sarta executives kasino junun ngamankeun deal a.

Golden Nugget Atlantik Kota Hotel na kasino teh panungtungan tina salapan casinos AC pikeun tanda perjangjian jeung union Lokal 54 ngahiji Ieuh, nandatanganan deal on Kemis soré. Unggal perjangjian sarua, kalawan hiji perjangjian nyegah panarajangan hareup salila sahenteuna opat taun.

Sarerea katingali gumbira

Nalika rundingan kontrak dina taun-taun sateuacana langkung difokuskeun kana mancén sareng kauntungan kaséhatan, waktos negotiators serikat ieu milarian kanaékan gaji anu signifikan pikeun ngabantosan para pagawé nungkulan naékna biaya hirup. Kasapukan anyar, sakumaha dilaporkeun Panyidik ​​Philadelphiaéta ogé ngawengku cakupan pikeun kauntungan kaséhatan sarta mancén aya, kitu ogé ukuran tangtu ngajaga pagawean jeung salajengna ningkatkeun kasempetan pagawean.

Masa depan kota ieu aman”

Mun rundingan teu hasil, union geus masihan lampu héjo pikeun mogok on Sabtu ngalawan sagala casinos kota nu teu nandatanganan kontrak. Ngomong ngeunaan hasil tina prosés rundingan anu panjang, presiden serikat Bob McDevitt, nyarios: “Masa depan kota aman, kapamimpinan industri saé, sareng Lokal 54 bakal salawasna berjuang pikeun hak-hak buruh.”

Saatos nandatanganan deal minggu ieu, duanana Resorts kasino Hotél jeung Golden Nugget executives delighted jeung deal anyar. Golden Nugget umum manajer sarta Wapres senior Tom Pohlman, commented: “Kami salah sahiji casinos panungtungan bisa ditilik pikeun hungkul jeung kami reueus éta deal Swift tur ramah.”

Meuntas garis

kasino Resorts menyimpulkan hungkul na Rebo, dituturkeun ku siga emas Nugget on Kemis. Undian ratifikasi resmi pikeun perjanjian éta bakal dilaksanakeun minggu payun diantara para pekerja serikat.

Uni jeung Hard Rock, Tropicana, Harrah urang, Caesars, sarta Borgata geus kabentuk deal dina awal Juli. Uni boga ogé poéna kalawan Samudra kasino Resort na Bally urang.

#Atlantik #Kota #Ayeuna #Nyetél #Pikeun #Opat #Taun #Kasino #Buruh #Peace