Tag Archives: App

NFL Stock Market Style Mojo App ngajalankeun di New Jersey

logo olahraga mojo

Mojo, aplikasi tohan olahraga anyar anu ngalacak pamaén sapertos saham, diluncurkeun Senén. [Image: Shutterstock.com]

Mojo pencét pasar

Mojo, aplikasi pelacak data olahraga anu didamel ku Alex Rodriguez, parantos diluncurkeun di New Jersey.

pamaén diatur skor dumasar kana stats aranjeunna diperkirakeun earn

Aplikasi ieu nuturkeun antarmuka anu sami sareng aplikasi dagang saham, kalayan pamaén di skor dumasar kana statistik anu dipiharep bakal dimeunangkeun. Nilai turun naek gumantung kana kinerja, pintonan tim, sarta variabel confounding séjén.

Mojo parantos ngangkat langkung ti $ 100 juta berkat Rodriguez, Pamilik Minnesota Timberwolves Marc Lore, sareng téknologi Bart Stein sareng Vinit Bharara.

Puluhan taun produk

Sanaos Mojo nembé diluncurkeun dina Senén, éta parantos janten proyék mangpuluh-puluh taun, numutkeun kapamilikanana.

Dina ahir taun 1990-an, Lore sareng Bharara nyiptakeun “The Pit,” anu janten pusat gaya pasar saham pikeun kartu olahraga dagang. Proyék ieu pamustunganana dijual ka Topps di 2001 pikeun $ 5,7 juta.

“Kami panginten éta bakal saé pikeun peminat olahraga sapopoe upami aranjeunna tiasa investasi di atlit sapertos saham – kumaha upami urang tiasa nyiptakeun anu kami sebut pasar saham olahraga,” saur Bharara dina wawancara. “Teruskeun gancang 20 taun saatosna sareng Marc nyauran kuring, sareng anjeunna nyarios, ‘Ideu ieu kami parantos lami, ideu pasar saham olahraga ieu, urang kedah ngalakukeun deui. Urang kudu ngalakukeun cara nu bener.’”

versi langkung modern tina tohan jangka panjang

Mojo dibéré lisénsi Komisi kaulinan New Jersey saméméh asupna panganyarna na kana pasar. Pajabat ngajelaskeun éta salaku versi anu langkung modéren tina tohan jangka panjang, sareng patok pamuter mangrupikeun pananda pikeun ngalacak taruhan. Pausahaan boga rencana saharita rék dilegakeun ka salapan nagara bagian sejen tur hoyong lagu sejenna olahraga dina database na.

Dina Maret, Mojo ngumumkeun dana $ 75 juta Series A anu dipimpin ku Thrive Capital, perusahaan investasi pikeun perusahaan téknologi. Tambahan $ 25 juta parantos diangkat ti saprak éta, kalayan kontribusi ti Asosiasi Pamaén NFL (NFLPA), Chris Rock, sareng Gary Vaynerchuk, sareng anu sanésna.

“Kami ningali kasempetan anu hadé pikeun Mojo pikeun ngarobih fandom olahraga ku cara ngadeukeutkeun fans ka pamaén anu aranjeunna kenal sareng dipikacinta,” saur presiden NFLPA Steve Scebelo dina hiji pernyataan.

Diversifikasi pasar

The uniqueness of Mojo mangrupa conto sejen tina kamajuan lumangsung di dunya tohan olahraga. Baheula dina sasih, platform micro-tohan Jake Paul Betr ngaluncurkeun aplikasi gratis-to-muter, dimana pangguna museurkeun kana acara kaulinan leutik tinimbang hasil skala ageung.

Hiji aplikasi katelah “Juice Reel” ogé geus miboga notoriety pikeun pendekatan -na pikeun nyukcruk tur aggregating data tohan, sahingga pamaén pikeun manggihan garis nguntungkeun kalayan gampang.

Sanajan kitu, aya precedent négatip nu looms leuwih Mojo jeung tim jegud na. Dina 2021, platform tohan maén bal anu katelah “Indéks Football,” anu ogé ngamungkinkeun pamaén dilacak sapertos pilihan saham, runtuh, nyésakeun $ 125.4 juta artos nasabahna dina résiko.

“[Mojo] mangrupa salah sahiji tantangan pangbadagna Kuring geus kungsi digawé dina karir mah,” ceuk Stein. “Anjeun peryogi modal, anjeun peryogi téknik, anjeun peryogi jalma, sareng anjeun kedah gaduh waktos pikeun dasarna sareng lengket kana sagala aturan éta.”

#NFL #Stock #Market #Style #Mojo #App #ngajalankeun #Jersey

Olahraga tohan Analisis App “Jus Reel” ngeusi tohan niche

logo jus roll

Hiji aplikasi tohan olahraga anyar disebut “Juice Reel” nawarkeun analytics unik teu kapanggih dina loka luhur séjén. [Image: Juice Reel via Apple App Store]

tawaran unik

Hiji aplikasi disebut “Juice Reel” nyieun gelombang dina industri tohan olahraga kalawan pendekatan revolusioner -na pikeun nempatkeun bets.

bets bisa dilacak sacara real-time, bari pamaké ogé meunang aksés ka wawasan crowdsourced

aplikasi ieu mantuan lagu, ngumpulkeun jeung nganalisis garis tohan, simplify sakabeh proses. Bets bisa dilacak sacara real-time, bari pamaké ogé meunang aksés ka wawasan crowdsourced, nu nyadiakeun informasi dina winners sajarah na losers.

Seueur fitur dina Juice Reel unik pikeun aplikasi sareng henteu tiasa dipendakan dina situs anu sanés. Hasilna, program gancang nyokot uap sarta bisa ngakibatkeun ngembangkeun gede.

Rojongan tohan olahraga

Parangkat lunak Juice Reel cocog sareng langkung ti 250 buku olahraga, kalebet raksasa sapertos FanDuel sareng DraftKings. Aplikasi ieu ngalacak sadaya taruhan dina sababaraha garis sareng nampilkeunana sacara teratur, ngamungkinkeun para pangguna ningali jalan mana masarakat condong, garis mana anu paling nguntungkeun, sareng dimana kasempetan kauntungan anu paling ageung.

Aplikasi ogé nunjukkeun sisi mana anu dianggo ku pangguna anu paling saé dina perang individu. Nya kitu, eta ngalacak mana bettors ngajalankeun awon buka kalayan nyokot maranéhna. Sanaos ieu dasarna sanés statistik konci, éta mangrupikeun wawasan unik anu sayogi.

unggal pamaké sakuliah platform kauntungan tina téhnologi ieu, teu ngan jalma di luhur “

“Aplikasi ieu unik nu teu ngan ngumpulkeun informasi nu ngan bisa manggihan misah dina rupa aktip tohan, tapi ogé boga fungsi minangka pembina komunitas,”Sa Ricky Emas, pangadeg sarta CEO Jus Reel. . “Unggal pangguna dina platform ieu nguntungkeun tina téknologi ieu, sanés ngan ukur jalma-jalma di luhur, anu mangrupikeun hal anu kuring bangga pisan sabab éta henteu acan kantos katingal dina dunya tohan olahraga.”

Ideu-ideu emas ogé gancang pikeun nenangkeun para skeptis kalayan akurasina. Dina acara Instagram poean disebut “The Daily Juice,”Aplikasi nu brings kaluar pangalusna nyokot pikeun acara upcoming-eta boga catetan 140-71 sarta nembe pencét 16-alungan unggul tilas. Éta hartosna yén aplikasi, sahenteuna dina conto éta, ngaramalkeun hasil anu leres langkung ti 66% waktos, nyata langkung luhur tibatan rata-rata tanda impas rata-rata 52,4%.

peluncuran gancang

Emas, 29, ngaluncurkeun Juice Reel dina Séptémber 2021, sareng parantos diunduh langkung ti 20,000 kali. Saatos nyéépkeun waktos sareng Google, EY, sareng Accenture salaku spesialis téknologi sareng data, anjeunna ningali kakosongan di pasar, anu nyababkeun nyiptakeun Jus Reel.

Aplikasi na parantos diluncurkeun ti saprak ngamankeun investasi sareng dukungan ti firma investasi Cypress Ascendant di 2022. Kiwari, aya langkung ti 1,700 pangguna aktif sadinten.

aplikasi nu geus dilacak leuwih ti $ 300 juta di cecekelan tohan

Numutkeun laporan anu ditulis ku Juice Reel sareng dikaluarkeun ku Truist Securities, aplikasi na parantos ngalacak langkung ti $ 300 juta dina cecekelan tohan ti pangguna na. Pausahaan ieu ogé ngembang pesat alatan rupa-rupa parabot analitik na teu kapanggih dina tujuan ngarah séjén.

Dina waktu nalika Amérika judi skyrocketing, sakumaha Association kaulinan Amérika nyatet dina survey panganyarna, program kawas Jus Reel bisa jadi konci dina pasaran.

#Olahraga #tohan #Analisis #App #Jus #Reel #ngeusi #tohan #niche

Jake Paul Betr Micro tohan Company ngajalankeun F2P App

platform Micro-tohan Betr dibuka aplikasi kahijina dina Kemis, dimimitian ku bebas muter pending persetujuan pangaturan pikeun duit nyata tohan. [Image: Shutterstock.com]

Teu acan aya taruhan artos nyata…

Platform tohan mikro Jake Paul Betr ngaluncurkeun aplikasi mobile gratis-to-muter di Amérika Serikat dina Kemis.

museurkeun kana acara leutik dimaénkeun, kayaning lamun lémparan salajengna nyaéta bal atawa bat a

Paul sareng ko-pangadeg Joey Levy masih ngantosan persetujuan pangaturan sareng lisénsi pikeun proyék pangénggalna sateuacan aranjeunna sacara resmi tiasa nampi taruhan. Aplikasi ieu museurkeun kana acara kaulinan leutik, sapertos lémparan salajengna nyaéta bal atanapi pencét, atanapi pertandingan salajengna nyaéta lumpat atanapi pass.

aplikasi nu geus sadia pikeun diundeur dina sakabéh 50 nagara bagian, dimana pamaké bisa risiko koin nu bisa disilihtukeurkeun pikeun hadiah nyata. Pausahaan catetan anu tohan duit nyata bakal sadia pas, sanggeus hiji aplikasi panganyarna pikeun lisénsi tohan Ohio.

Betr ngarasakeun peluncuran suksés

Betr diluncurkeun bulan kamari berkat dana $ 50 juta ti béntang sapertos Travis Scott, Ezekiel Elliott, sareng Richard Sherman. platform nu janji nyadiakeun hiji pangalaman leuwih intim pikeun bettors kasual anu bisa jadi teu wawuh jeung atawa kabetot dina tohan dina hasil skala badag.

Paul ngajelaskeun dirina minangka jalma anu ditarik kana judi olahraga kusabab mikro-bets, anu anjeunna ningali salaku léngkah salajengna dina sumebarna usaha hiburan.

microbetting nyaéta TikTok-ifikasi tina tohan olahraga”

“Kuring henteu resep tohan olahraga dugi ka kuring diwanohkeun kana tohan mikro,” saur Paul saatos bubuka Betr. “Micro-tohan mangrupikeun TikTok-ifikasi tina tohan olahraga sareng kuring bungah pikeun ngabawa ka massa ngalangkungan Betr.”

Ayeuna, aplikasi Betr masihan pangguna kasempetan pikeun ngalaman naon anu dilakukeun ku Paul nalika anjeunna resep kana tohan olahraga.

Levy, anu kadaptar salaku lulugu eksekutif Betr, teu tiasa ngandung pikagumbiraeun nalika peluncuran aplikasi.

“Kami bungah ngumumkeun peluncuran aplikasi Betr ayeuna,” saur Levy Kemis. “Kami ningali pangalaman maén gratis ieu salaku platform pendaptaran sareng onboarding pikeun ngamimitian kéngingkeun pangguna anu dicampur sareng tutorial interaktif pikeun masa depan tohan olahraga.”

Kami yakin yén pangalaman anu dileupaskeun ayeuna masihan gambaran ngeunaan masa depan tohan olahraga di AS.

“Sanaos ieu mangrupikeun vérsi awal anu bakal janten langkung saé dina waktosna, kami yakin yén pangalaman anu dileupaskeun ayeuna masihan pandangan kana masa depan tohan olahraga di AS – fokus kana gratifikasi instan pikeun tohan anu dikirimkeun dina pangalaman pangguna anu sederhana sareng intuitif. . yén saha waé tiasa mikaresep, sanaos aranjeunna henteu pernah bet dina olahraga sateuacana.”

Pangaruh ko-pangadeg Jake Paul

Henteu aya rahasia yén tohan olahraga mangrupikeun topik anu paling panas dina dunya hiburan ayeuna. profil na geus jadi badag yén sanajan sakola luhur dilarapkeun pikeun lisensi tohan.

Betr nembe diasupkeun kana partnership kalawan Aula basis Ohio of Inohong Resort & Company jeung ngarencanakeun pikeun nambahkeun leuwih mitra pikeun tim na, pikeun mantuan ngajalankeun hirup jeung online platform tohan duit nyata na.

Betr ogé pasti meunang leuwih perhatian alatan kagiatan co-pangadeg sarta présidén parusahaan, Jake Paul. The 25 taun heubeul nembe ngumumkeun tarung jeung urut jawara UFC Anderson Silva, gelut nu anjeunna favorit tapi gancang murag kana status underdog.

Renaissance Paul salaku penghibur dimimitian dina platform babagi video Vine, dimekarkeun pikeun appearances dina Disney Channel, sarta ayeuna revolves lolobana sabudeureun platform média sosial jeung karir tinju na. Ayeuna, anjeunna boga kasempetan pikeun ngadominasi séktor séjén kalawan Betr, hiji platform inovatif anu nargétkeun wewengkon neglected di komunitas tohan.

#Jake #Paul #Betr #Micro #tohan #Company #ngajalankeun #F2P #App