Tag Archives: Anu

Tim Pro diantara jalma anu nampi lisénsi tohan Ohio

Bandéra Ohio

Sajumlah tim olahraga profésional parantos dibéré lisénsi tohan olahraga di Ohio. [Image: Shutterstock.com]

Meunang dina aksi

Ohio kasino Komisi kontrol (OCCC) geus ngaluarkeun sababaraha lisensi tohan olahraga, kaasup pikeun sababaraha kaayaan tim olahraga profésional. Sababaraha operator sportsbook anu terkenal anu ngagaduhan lampu héjo kondisional pikeun diluncurkeun dina 1 Januari 2023 kalebet Caesars Sportsbook, Barstool Sportsbook, sareng FanDuel.

The Columbus Blue Jackets, Cleveland Cavaliers, FC Cincinnati, Cleveland Guardians sareng Cincinnati Bengals mangrupikeun tim olahraga profésional anu nampi persetujuan dinten Rebo. The Bengals ngagaduhan lisénsi ngan online, sedengkeun tim sanés ngagaduhan lisénsi tohan olahraga online sareng ritel.

operator sportsbook ogé pasangan kalayan casinos lokal sarta racetracks

Tiap tim geus partnered kalawan sahanteuna hiji operator sportsbook. Salian tim olahraga pro, operator sportsbook ogé pasangan kalayan casinos lokal sarta racetracks di Ohio pikeun aksés aksés ka lisensi.

Balapan pikeun lisénsi

Geus aya sababaraha lisensi anu dikaluarkeun ku OCCC, kalebet pikeun DraftKings, PointsBet, sareng BetRivers. operator lianna, kayaning Seminole Hard Rock na Betr, masih ngantosan ngadangu lamun aranjeunna geus diamankeun approvals patali.

tungtungna meunang saloba 50 sportsbooks online di Ohio

Dina total, aya nepi ka 25 lisénsi tohan olahraga online pikeun direbut di Buckeye State. Unggal licensee tiasa pasangan kalayan dua operator, jadi aya pamustunganana bisa jadi saloba 50 sportsbooks online di Ohio. Aya wates pikeun Jumlah sportsbooks ritel nu bisa aya di nagara tangtu.

Tungtungna, langkung ti 300 usaha parantos ngalamar jinis lisénsi anu sanés anu ngamungkinkeun aranjeunna gaduh kios tohan olahraga dina hartana. Usaha layak ngudag lisénsi sapertos kitu upami aranjeunna gaduh lisénsi minuman keras.

Meunangkeun aksés pasar

Nalika Gubernur Ohio Mike DeWine nandatanganan tagihanana kana hukum dina bulan Désémber nu tungtungna legalized tohan olahraga di Ohio, operator mimiti pursuing kasempetan aksés pasar. Caesars Hiburan boga deal jeung Cleveland Cavaliers anu bakal muka sportsbook ritel di Rocket KPR Fieldhouse. Cavaliers ogé gaduh deal sareng Fubo Sportsbook.

Tanggal resmi dimana sportsbooks tiasa diluncurkeun di Ohio nyaéta 1 Januari 2023. The 7. kaayaan pangpadetna AS jeung imah grup fans olahraga gairah, Ohio disetel ka jadi pasar tohan olahraga légal signifikan.

Bari Wali teu acan gaduh pasangan ritel, tim ngabogaan Bet365 na BetFanatics salaku mitra online. Anu terakhir ayeuna mangrupikeun pasangan tunggal pikeun Jaket Biru, sedengkeun SuperBook gaduh perjanjian sareng FC Cincinnati sareng Betfred parantos damel sareng Bengals.

#Tim #Pro #diantara #jalma #anu #nampi #lisénsi #tohan #Ohio

“Kami Nyobian Ngadamel Slot Pangsaéna Anu Didamel”

Logo ELK Studios

VSO News nyarios sareng Jacob Nordwall, manajer kreatif ELK – merek & pamasaran, pikeun kéngingkeun wawasan ngeunaan kaulinan Munding Toro anyar.

Kualitas leuwih kuantitas

ELK Studios parantos diulas dina VegasSlotsOnline News‘ Slots of the Week leuwih ti 20 kali saprak kempelan dimimitian dina 2019. Studio kaulinan Swedia terus megatkeun kapang desain slot kalawan unggal release anyar, sarta salaku hasilna, kaulinan na kabuktian ulang hugely populér kalayan pamaén.

tilu jenis wilds sarta kaulinan bonus pikeun simbol Mayar tinggi

Pelepasan panganyarna tina ELK aya iwal ti ieu. Nawarkeun volatilitas anu luhur sareng mayar dugi ka 50,000x saham, Buffalo Toro mastikeun ELK ditampilkeun deui dina Slots Minggu VSO News. Kaulinan tema gurun ieu ngagaduhan tilu jinis padang sareng kaulinan bonus pikeun simbol anu mayar tinggi.

Dina dinten pelepasan Buffalo Toro, VSO News spoke ka Jacob Nordwall, manajer kreatif ELK – brand & pamasaran, pikeun manggihan ngeunaan kaulinan anyar jeung ningali naon meunang parusahaan pindah.

Kahiji, anjeun tiasa masihan kami kasang tukang saeutik ngeunaan ELK Studios jeung peran anjeun dina parusahaan?

Kusabab 2013, ELK sacara gairah ngadorong wates dina industri kasino online pikeun ngahibur sareng ngamaksimalkeun pangalaman kaulinan pikeun pamaén.

Dinten ayeuna, kami ngagaduhan hak istimewa pikeun nyayogikeun kontén mobile-heula kami ngalangkungan ratusan operator sareng mitra anu dilisensikeun sadunya. Ku fokus kana kualitas leuwih kuantitas, urang ngagabungkeun matematik inovatif jeung karya seni stunning, pikeun ngahasilkeun produk kualitas luhur.

Kuring mastikeun yén merek sareng produk urang nampi cinta sareng perhatian anu pantes

Salaku manajer kreatif – merek & pamasaran, abdi mastikeun yén merek jeung produk urang meunang cinta jeung perhatian aranjeunna pantes, sarta mastikeun dulur boga naon maranéhna kudu nyorong produk urang.

ELK Studios parantos aya dina Slots of the Week sababaraha kali pikeun midangkeunana anu pikaresepeun. Kumaha anjeun neruskeun ulang slot populér?

Jigana salah sahiji atribut utama nyaéta cara urang nempo inovasi. Urang nyoba nyorong wates pikeun tiap release jeung nyadiakeun hal pamaén geus kungsi katempo saméméh. Kalayan pola pikir ieu sareng jalma anu leres-leres berbakat, urang narékahan pikeun nyiptakeun slot anu pangsaéna, unggal waktos.

Jacob Nordwall, manajer kreatif – merek & pamasaran pikeun ELK Studios

Aya resep rusiah pikeun nyieun kaulinan hébat, atawa anjeun ngarobah prosés pikeun tiap hiji? waktos?

Ngahasilkeun liang saprak 2013, kami geus ngembangkeun hiji yayasan padet dina kumaha urang nyieun kaulinan. Kitu cenah, urang ngarasa nyaman straying ti eta lamun diperlukeun pikeun ngaronjatkeun hasil ahir.

release panganyarna Anjeun Munding Toro airs on Salasa. Dupi anjeun ngabejaan pamiarsa urang saeutik saeutik ngeunaan kaulinan ieu?

Munding Toro nyaéta kaulinan kalima dina Toro saga. waktos Toro geus ngumbara ka Wild West pikeun nyimpen panungtungan sésana Golden Munding. Ngudag buntutna nyaéta Matadors nekad pikeun mendakanana ogé, tapi ngan ukur pikeun ngumpulkeun kotak emasna.

méré pamaén pilihan pikeun luncat kana aksi

Mékanika kaulinan téh genep gilinding , opat baris slot diideuan ku kaulinan kebo Palasik, kalawan fitur Toro urang sorangan tur tercinta. Ogé hadir kalawan 5 modus kaulinan X-iter nu masihan pamaén pilihan pikeun luncat katuhu kana aksi.

Naha anjeun gaduh langkung seueur rilis dina pipa taun ieu?

Kami gaduh tungtung 2022 ditumpuk, dimana pamaén bakal ningali mékanika ngembangna garis dina Drops, tambahan sanés pikeun Series GOLD kami anu disebut Avalon Gold, ogé kaulinan anyar dina Series Classic kami anu disebut Freeway 7, ngan ukur sababaraha nami. .

#Kami #Nyobian #Ngadamel #Slot #Pangsaéna #Anu #Didamel