Tag Archives: Anjeunna

Penembak Kasino Oregon Nyarioskeun Anjeunna Bakal “Ngamandian Sadayana Dina Getih”

Jalma nunjuk bedil

rinci salajengna geus mecenghul dina kasus kasino jujur ​​Wildhorse anu nungtut $ 1 juta sarta kaancam “mandian dulur di getih.” [Image: Shutterstock.com]

Rincian anyar muncul

Rincian anyar dina kasus shooting 17 Agustus Wildhorse Resort sareng Kasino parantos muncul dina dokumén pangadilan, ngalaporkeun Tri-Kota Herald. Anu nembakna ngancam “ngamandian sadayana dina getih” tapi saur anjeunna henteu hartosna nganyenyeri pulisi dina tembakan anu salajengna.

cet gambar jelas ngeunaan shooting jeung kasangka

The Herald rinci dilaporkeun ngeunaan dokumén pangadilan anyar Senén, nu cet gambar jelas ngeunaan shooting jeung kasangka, Javier Fransisco Vigil. Baheula bulan ieu, nu boga sarta operator kasino, Bangsa Confederate tina Umtilla Suku, dikonfirmasi shooting via Twitter:

Vigil, 51, nyoba ngarampog hiji kasino tribal Oregon di Pendleton dina terangan lega, handing catetan ka kasir nungtut $ 1 juta. Anjeunna dijieun ngaliwatan kaluar kasino jeung kantong ampir $ 70.000 di tunai, dugi anjeunna meunang kana adu jeung pulisi.

Vigil, anu ti Oregon, ngaku “anjeunna ngahaja nembak kendaraan petugas kusabab anjeunna henteu hoyong nganyenyeri perwira” bari nyobian kabur.

Agén file dokumén anyar

Kalayan kasus ayeuna di tangan FBI, harian nyarios Senén yén agén khusus anu ngurus panalungtikan ayeuna parantos ngajukeun dokumén ngeunaan panyelidikan. Aranjeunna nyadiakeun akun paling detil rupa kumaha shooting Wildhorse éta suksés.

Rakaman kaamanan ngungkabkeun yén Vigil ngagem jersey maén bal, kacamata sareng topi baseball nalika kajadian éta. Mawa bedil dina cangkéng na ditambah dua majalah tambahan, anjeunna walked kana kandang duit kasino jeung dibikeun juru tulis hiji pamundut ditulis pikeun kas.

anjeunna Drew gun sarta nunjuk ka anjeunna

perwira Kasino aub geus saprak ngawartoskeun penyidik ​​yén anjeunna mimitina laughed dina Vigil, mikir yén catetan nanya $ 1 juta éta lulucon a. Anjeunna gancang sadar anjeunna serius nalika anjeunna Drew gun sarta nunjuk ka anjeunna.

Patugas mareuman alarm bari nyerahkeun kas, tapi henteu sateuacan anjeunna konon ngadéngé anjeunna ngucapkeun boasting sareng ancaman. Ieu kedah kalebet: “Abdi bangsat” sareng “Abdi badé ngamandian sadayana getih.”

Kabur ku kantong $ 69.068 tunai, Vigil patepung jeung perwira Departemen Pulisi Umathilla luar kasino jeung saha anjeunna disilihtukeurkeun seuneu. A tatu gunshot ngajaga Vigil ti akting di adegan, mungkas rencana kabur na.

Panongton cilaka

Detil anyar anu sanés, henteu kalebet dina siaran warta DOJ anu dikaluarkeun dinten Jumaah, nyaéta jalma anu ningali ogé ngalaman tatu dina panyabutan seuneu. Pangguna Twitter Shaindel Beers ngabagikeun apdet ti Pendleton School District (PSD) dina dinten penembakan anu mastikeun yén anggota staf PSD luka:

Bari penyidik ​​teu ngarilis identitas pagawe PSD, ceuk agén husus gunfight lumangsung di luar kasino di. Masih teu jelas saha anu nembak panongton.


#Penembak #Kasino #Oregon #Nyarioskeun #Anjeunna #Bakal #Ngamandian #Sadayana #Dina #Getih