Tag Archives: American

Coyote Signs Sponsor of NHL’s First Native American Jersey

Arizona Coyote Logo

Arizona Coyotes janten tim munggaran di NHL kalawan NHL salaku sponsor jersey, gawé bareng jeung Gila Walungan Resorts & Casinos. [Image: Shutterstock.com]

brand jersey imah

Arizona Coyotes parantos ngabantosan ngawangun bab énggal dina sajarah NHL ku ngadaptarkeun sponsor jersey NHL munggaran di liga.

kahiji dimana tim anu diwenangkeun Ngaiklan judi sponsor on jerseys

Gila Walungan India Komunitas, nu saméméhna disponsoran tim di arene heubeul maranéhanana, bakal nempatkeun Gila Walungan Resorts & Casinos patch dina seragam imah tim usum hareup, kahiji nu tim anu diwenangkeun Ngaiklan judi sponsorships on jerseys. Sanajan kitu, aturan NHL ogé stipulate yén tim teu bisa ngamajukeun judi sponsor dina seragam jalan.

Suku ogé bakal janten “sponsor presentasi” kanggo Coyote sareng bakal ngayakeun kagiatan papacangan di sabudeureun Arizona State University, dimana tim bakal maén usum hareup. The Coyote masih néangan sponsor pikeun jerseys jalan maranéhanana.

Arizona Coyote nyieun sajarah

Dina beungeut cai, deal anyar mangrupakeun hambalan maju dina diversity. Sanajan kitu, Coyotes nempo partnership tim urang jeung suku salaku “leuwih ti ngan hiji sponsor brand”.

nangkeup unggal aspék masarakat urang.”

“Kuring geus nerangkeun yén tilu pilar rencana bisnis urang téh dampak, inklusi jeung inovasi,” ceuk Presiden Coyotes sarta CEO Xavier A. Gutierrez. “Henteu ngan ukur nyangking sora anu rupa-rupa pikeun organisasi urang tapi dina nangkeup unggal aspék komunitas urang.”

Coyotes ogé disponsoran ku Mad Walungan India Komunitas salila maranéhanana tetep di Glendale. City milih pikeun ngeureunkeun kontrakan tim 18 taun saatos ahir usum kamari sareng namina tempatna janten Desert Diamond Arena dina bulan Agustus.

Sanajan transisi, Gutierrez gumbira neruskeun gawé bareng Komunitas India Walungan Mad. Anjeunna yakin yén ngaran suku salaku sponsor jersey tim urang bakal ngabantu ngahasilkeun kauntungan gede.

“Éta bakal janten pasangan panghasilan anu langkung ageung pikeun urang taun ieu ti kantos,” saur Gutierrez. “Kanggo total pakét, aranjeunna parantos ningkatkeun belanjana. Simkuring gaduh mitra lila-ngadeg anu yakin kana naon urang ngalakukeun, anu percanten ka klub jeung yakin kana lokasi samentara sarta intim dimana urang maén. Aranjeunna ningali sareng ngartos.”

Manggihan imah

Coyotes bakal nyéépkeun sahenteuna tilu taun maén di fasilitas multiguna di kampus Arizona State. Antukna, tim ngaharepkeun ngawangun arena anyar di tanah milik kota di Tempe.

fasilitas ieu nahan ngeunaan 10.000 fans pangsaeutikna ti taneuh trampling saméméhna

Mullett sarena, dingaranan sponsor utama program Sun Devils, bakal nampung 4.800-5.000 urang keur pertandingan upcoming. Hanjakal keur fans tim urang, fasilitas nahan ngeunaan 10.000 fans pangsaeutikna ti taneuh trampling saméméhna di Glendale.

Bari Coyotes bisa jadi teu terang dimana maranéhna bakal maén lima taun ti ayeuna, aranjeunna masih mantuan pikeun nyorong profil tohan olahraga maju, sakumaha bakal Arizona Cardinals. Baheula taun ieu, Cardinals ngayakeun upacara motong pita pikeun bubuka sportsbook ritel munggaran di stadion, disponsoran ku BetMGM.

The Coyotes ngamimitian usum maranéhanana dina Oktober 13 kalawan gelut ngalawan Pittsburgh pinguin. Saatos tur Basisir Wétan, maranéhna bakal maén game home kahiji maranéhanana ngalawan Winnipeg Jets on 28 Oktober.

#Coyote #Signs #Sponsor #NHLs #Native #American #Jersey