Tag Archives: Aksi

BGC Hayang Aksi Langsung Pikeun Ngalawan Naékna Harga Énergi

Harga BBM naek

BGC nyauran otoritas Inggris pikeun ngabantosan sektor judi dumasar tanah sareng naékna biaya énergi. [Image: Shutterstock.com]

Penting pikeun ékonomi

Déwan Tohan sareng Kaulinan Inggris (BGC) nyauran Perdana Menteri daérah salajengna pikeun ngajagi séktor luang sareng silaturahmi tina naékna harga énergi anu signifikan. Badan standar industri pikeun industri kaulinan sareng tohan anu diatur di Inggris ngaluarkeun siaran pers dina Senén anu ngajelaskeun masalahna pikeun casinos darat sareng toko tohan.

Ayeuna, aya sakitar 6.500 toko tohan sareng 121 casinos di Inggris. Éta mangrupikeun dunungan langsung tina 44,000 individu, sareng ngabantosan ngadukung 48,000 padamelan sanés. Numutkeun inohong BGC, bisnis nyumbang sabudeureun £ 4bn ($ 4.7bn) per taun kana ékonomi Inggris, kitu ogé nyadiakeun pajeg patut sabudeureun £ 2bn ($2.35m) taunan.

naékna harga énergi kira-kira 300%

Salah sahiji masalah pangbadagna BGC nyaéta viability toko tohan mandiri. Aya 537 perusahaan sapertos anu beroperasi di Inggris, padamelan langkung ti 2,700 urang. Salila lima taun katukang, langkung ti 200 toko tohan mandiri kedah ditutup. Salaku hasil tina krisis énergi di sakuliah dunya lumangsung, usaha geus kungsi nyanghareupan hiji rata dilaporkeun kanaékan harga énergi sabudeureun 300%.

Masalah urgent

Ngan minggu panungtungan, UK-fokus kasino jeung operator bingo réngking Grup outlined sabaraha biaya énergi dina taun finansial panganyarna na geus ngahontal £ 23 jutaan ($ 27 jutaan), £ 10 jutaan ($ 11,8 jutaan) leuwih ti taun saméméhna. Pausahaan ngira-ngira yén kalayan naékna harga énergi ayeuna, biaya pikeun taun kauangan salajengna tiasa ngahontal £46m ($54m).

bisa boga konsekuensi fatal.”

Commenting on krisis énergi, ceuk lulugu eksekutif BGC Michael Dugher biaya ngalakonan usaha pikeun operator judi dumasar tanah-naek éksponénsial. Anjeunna yakin upami otoritas Inggris henteu nyandak tindakan langsung yén naékna harga “tiasa gaduh dampak anu cilaka dina séktor silaturahmi sareng luang, kalebet nganiaya anggota kami.”

Dugher catetan anu casinos mangrupakeun bagian dasar tina sektor pariwisata sarta silaturahmi di kota sakuliah Inggris. Saatos perjuangan anu aya hubunganana sareng pandémik, usaha ieu ayeuna nuju nyanghareupan angin anu énggal

Loba karusuhan pulitik

Nalika politikus Inggris nyarankeun sababaraha ukuran pikeun ngabantosan pembayar pajak sareng usaha tina naékna harga énergi utama, aranjeunna henteu nyandak léngkah anu penting pikeun ngajagaan séktor luang sareng silaturahmi, numutkeun BGC. Badan éta nyarioskeun ieu khususna pikeun usaha nalika aranjeunna nyiapkeun usum usum tiis.

BGC ayeuna ngawakilan sakitar 95% tina bisnis kaulinan sareng tohan anu diatur di Inggris.

Alatan kaributan pulitik anu lumangsung di Inggris, teu mungkin aya kamajuan dina masalah ieu bakal datang dina mangsa nu bakal datang. Pilarian pikeun Perdana Mentri anyar malah geus dimaksudkan yén kertas bodas lila-tunggu on UK judi hukum geus ditunda sakali deui. Anggota parlemén ngarepkeun Perdana Menteri anyar bakal diumumkeun dina 5 Séptémber.

#BGC #Hayang #Aksi #Langsung #Pikeun #Ngalawan #Naékna #Harga #Énergi

Prediksi Éta Bisa Ditumbuk Nalika CFTC Ngahapus Surat Tanpa Aksi

Sherlock Holmes kartun on kasalahan 404 teu kapanggih

Prediksi ieu tiasa ngaleungit dina 15 Pebruari 2023 saatos Divisi Pengawasan Pasar (DMO) Komisi Dagang Berjangka Komoditas (CFTC) mundur surat no-aksi na. [Image: Shutterstock.com]

Taya deui ningali ka arah séjén

Populér bursa tohan pulitik PredictIt bisa jadi dina jalan kaluar. Dinten Kemis, Divisi Pengawasan Pasar Pasar Komoditi Futures (DMO) ngumumkeun yén éta mundur surat posisi no-aksi na dina PredictIt, poténsial maot pikeun situs anu diciptakeun ku Victoria University of Wellington, Selandia Anyar.

henteu ngoperasikeun pasarna saluyu sareng katangtuan surat”

Dina surat no-aksi Oktober 2014 na, DMO meryogikeun PredictIt pikeun tetep nirlaba sareng dina skala leutik, diantara kaayaan anu sanés. Dina minggu ieu, DMO “parantos netepkeun yén Universitas Victoria henteu ngoperasikeun pasarna saluyu sareng istilah surat sareng salaku hasilna parantos ditarik.”

DMO parantos nyayogikeun PredictIt dugi ka 15 Pebruari 2023 pikeun nutup sadaya kontrak sareng posisi kabuka. Sanes DMO atanapi CFTC nyarioskeun naon anu dilakukeun ku PredictIt dina surat pikeun ngalanggar kaayaan posisi henteu-aksi.

Prediksi Ieu bakal beroperasi nepi ka ahir

PredictIt parantos ngaluarkeun pernyataan, dipasang dina halaman wébna, negeskeun yén dana palanggan aman sareng teu kapangaruhan ku ditarikna surat tanpa tindakan. Anjeunna boga pamadegan yén anjeunna geus complied kalawan sakabéh istilah surat urang, tapi sigana cooperating kalawan aksi panganyarna DMO urang.

Sakur pasar anu aya bakal teras-terasan dagang dugi ka tanggal 15 Pebruari 2023, kecuali, tangtosna, aranjeunna netep sateuacanna (contona, upami aya anu salah, balapan Sénat Pennsylvania ditungtungan dina ragrag ieu). PredictIt henteu acan mutuskeun kumaha éta bakal nanganan pasar tohan anu moal dirampungkeun dugi ka 15 Pebruari, sapertos pamilihan Présidén AS salajengna.

Surat larangan sacara efektif nyarios yén naon anu dilakukeun ku perusahaan tiasa ngalawan hukum, tapi lembaga pamaréntahan daék ngalakukeun tindakan hukum sareng ngantepkeun perusahaan beroperasi, salami perusahaan sasuai sareng kaayaan anu tangtu.

Samentara éta, PredictIt masih narima konsumén anyar jeung deposit na bakal minuhan sagala requests ditarikna. Dasarna, éta bisnis saperti biasa keur ayeuna, iwal pasar nu moal direngsekeun dugi sanggeus deadline CMO urang; nyangka volatility on aranjeunna salaku bettors nebak naon PredictIt bisa ngalakukeun.

Nempatkeun duit anjeun dimana sungut anjeun

PredictIt, sakumaha disebutkeun, mangrupakeun bursa tohan pulitik. Pikeun “taruhan”, nasabah meuli stake dina hasil kalawan harga ti $ 0,01 ka $ 0,99. Hasil unggul anu cashed pa $ 1, hasilna kaleungitan teu cashed. Salaku conto, ayeuna, upami anjeun pikir Démokrat bakal meunang pamilihan Sénat AS di Pennsylvania taun ieu, anjeun tiasa mésér saham di sisi éta pikeun $ 0,72. Lamun Demokrat meunang, biasa anjeun bakal cashed dina $ 1 unggal, hartina anjeun nyieun untung $ 0,28 per dibagikeun (dikurangan fee PredictIt). Mun hiji Republik ngéléhkeun , stake anjeun jadi sia.

lamun “taruhan” dina pemilu mangrupakeun prediktor leuwih akurat hasilna ti jajak pendapat umum

Profesor di Victoria University of Wellington nyiptakeun PredictIt salaku alat panalungtikan pikeun ningali naha “taruhan” dina pamilihan mangrupikeun prediktor anu langkung akurat tibatan polling pendapat umum. Lamun jalma boga duit pikeun hasilna, bakal prediksi maranéhanana ngeunaan hasilna bakal leuwih bener ti lamun maranéhna teu boga resiko?

PredictIt nyadiakeun data panalungtikan -na pikeun akademisi di euweuh ongkos, hoping nawarkeun wawasan gede kana “widang ulikan sakumaha rupa-rupa sakumaha microeconomics, kabiasaan pulitik, elmu komputer, jeung téori kaulinan.”

Sakumaha anu disebatkeun, teu aya alesan anu dipasihkeun ngeunaan naon anu dilakukeun ku PredictIt pikeun ngalanggar ketentuan surat no-aksi. Upami aya anu nebak, sigana aya hubunganana sareng ukuranana. Popularitas na geus tumuwuh steadily leuwih sababaraha taun kaliwat, utamana dina ngajalankeun-up ka Pemilu Présidén 2016; Donald Trump mangrupikeun underdog anu penting pikeun ngéléhkeun Hillary Clinton sareng sababaraha urang ngadamel pembunuhan di PredictIt ku nempatkeun artosna dina Trump.

#Prediksi #Éta #Bisa #Ditumbuk #Nalika #CFTC #Ngahapus #Surat #Tanpa #Aksi