Tag Archives: agresi

Sektor judi Ukraina tahan ka agresi Putin

Vladimir Putin

Sektor judi Ukraina defies Présidén Rusia Vladimir Putin ku neraskeun operasi di nagara perang-torn jeung nyadiakeun duit tunai pikeun mantuan dina perjuangan. [Image: Shutterstock.com]

Teu ngagolér

Ayeuna parantos ampir genep bulan ti saprak pasukan Rusia mimiti nyerang Ukraina, ngamimitian kampanye pertumpahan getih di nagara Éropa anu damai. Dina waktos éta, urang Ukraina parantos nunjukkeun kateguhan anu luar biasa dina nyanghareupan agresi amoral Présidén Rusia Vladimir Putin, nampik nyerahkeun hiji inci lahan tanpa ngalawan huntu sareng kuku.

sektor ieu sigana geus personified fortitude bangsa urang

Industri judi Ukraina pasti aya iwal dina hal ieu. Nyatana, séktor éta sigana ngawujudkeun tekad bangsa. Bari operator judi ngartos leungit lalulintas signifikan – utamana casinos darat jeung kamar mesin slot – aranjeunna terus beroperasi ti nagara perang-torn.

Kapala judi Déwan Ukraina (UGC) Anton Kuchukhidze nembe disadiakeun apdet on sektor. Anjeunna negeskeun yén situs-situs anu aya di darat caket garis payun paling menderita tina serangan serangan, sedengkeun seueur di Jabar ngalayanan para nasabah sapertos biasa. Samentara éta, usaha online terus beroperasi di sakuliah nagara.

Kawas pasukan pakarang nagara, éta jelas yén usaha judi Ukraina nampik ngagolér.

Gawé babarengan

Kawas loba operator lianna, Parimatch, sugan salah sahiji merek judi Ukraina pang alusna-dipikawanoh, geus nyieun pikiran na on perang jelas pisan. Teu lami saatos konflik diumumkeun dina akhir bulan Pebruari, perusahaan ngaluarkeun pernyataan anu sigana nyimpulkeun daya tahan industri:

Jelas, kahayang pikeun tetep di Ukraina kuat diantara anggota industri sareng, sakumaha catetan Parimatch, aranjeunna sadayana kedah damel babarengan pikeun tujuan ieu. Gawé tim sanés ngan ukur pikeun anu aya di industri. Anu ngawaskeun éta ogé maénkeun peranna pikeun ngajaga séktor éta tetep.

Dina momen pivotal, judi sarta lotre Komisi Regulasi nembe drafted panerapan pikeun aturan kaluar kabutuhan renewals lisénsi salila konflik – a move nu geus kabuktian vital pikeun survival sektor. Bari régulator terus tetep tab dina industri jeung ngarojong korban judi masalah, ukuran payout stringent sigana wajar dina nyanghareupan musuh umum anyar.

Perusahaan judi ningali masa depanna di nagara urang”

Samentara éta, UGC ogé maénkeun peranna. Badan éta sacara konsisten ngadukung industri, nyorot usahana pikeun ngadukung angkatan bersenjata dina média lokal. Commenting on respon industri pikeun krisis, timbalan pupuhu UGC pikeun komunikasi, ceuk: “Pausahaan judi ningali kahareup maranéhanana di nagara urang, yakin kana meunangna Ukraina, sarta ngalakonan sagalana pikeun meunang deukeut ka dinya.” Badan éta ogé parantos ngirangan biaya kaanggotaan.

Ngalawan deui

Salaku UGC ngécéskeun, loba pausahaan judi Ukraina nyumbangkeun dana pikeun mantuan ngalawan Rusia.

merek sportsbook Ukraina Parimatch geus nyokot kalungguhan. Dina Juni, jumlah bantuan keuangan disadiakeun pikeun Ukraina ti Parimatch Tech jeung Parimatch Ukraina geus ngahontal $4,9 juta. Pausahaan méakkeun duit keur amunisi, kadaharan, ubar, pakean jeung logistik.

Samentara éta, tohan olahraga sareng operator kaulinan Vbet parantos ngaluncurkeun inisiatif ‘Kami Peduli Dana’. Ieu ngumpulkeun jumlah nu tangtu dana ti unggal spin dijieun dina hirup kasino jeung kaulinan séjén kalawan logo ‘Urang Care Dana’. Kas ieu dipaké pikeun bantuan kamanusaan di Ukraina jeung Vbet geus dikonfirmasi yén dana bakal terus dipaké dina peacetime pikeun mantuan ngawangun deui nagara.

Kitu ogé Cosmolot, merek kasino online milik Spaceiks LLC, ogé parantos nyumbang dana anu ageung. Pausahaan ngadukung proyék-proyék sukarelawan anu ngabantosan angkatan bersenjata Ukraina. Nyatana, Kamentrian Pertahanan Ukraina langsung hatur nuhun ka perusahaan pikeun bantosanna dina garis payun.

Béré conto

Putin diperkirakeun meunang perang Ukraina dina hitungan minggu. Kontras, présidén Rusia masih jauh tina tujuanana saatos nyéépkeun sababaraha bulan nyobian ngarebut nagara. Pasukanna ayeuna ngawasa Kidul sareng Wétan, tapi aranjeunna ngalaman karugian ageung ti saprak invasi mimiti sareng seueur arsenal Rusia parantos ancur atanapi direbut.

operator geus mimiti nyieun sababaraha taneuh deui

Kawas tentara Ukraina, industri judi teu wavered dina nyanghareupan agresi unwavering. Gantina, operator geus dimimitian nyieun sababaraha dasar deui. Kuchukhidze negeskeun yén lalu lintas pikeun usaha online ayeuna “sababaraha kali langkung saé” ti éta dina awal konflik, nyorot kamampuan segmen dina waktos susah.

Undoubtedly, naha éta téh ku nolak ninggalkeun atawa supplying dana pikeun usaha kamanusaan, usaha judi Ukraina sabenerna mangrupa conto ka sakuliah dunya. Éta nunjukkeun kumaha tetep kuat, kumaha gawé bareng, sareng kumaha carana nungkulan diktator jahat.


#Sektor #judi #Ukraina #tahan #agresi #Putin